Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 14:49:36
|
|
|
|
anaxx
|
naravno da je bitno da se šopingira... znači da imamo novaca i da nam je dobro mariola baš lijepo da smo jednom bar slično obuvene... pozdrav.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 14:50:36
|
|
|
|
lilia
|
Bok Annax, ptičica nam je danas baš buzzy, prozori, vrata, cipele, čizme što god hoćeš... I vi ste bili bolesni i mi isto, sad je sve ok? Mariola dosta ti je to do zime, poslije ćeš opet nešto naći.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 14:52:25
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: lilia Bok Annax, ptičica nam je danas baš buzzy, prozori, vrata, cipele, čizme što god hoćeš... I vi ste bili bolesni i mi isto, sad je sve ok? Mariola dosta ti je to do zime, poslije ćeš opet nešto naći. jesi vidjela koji sam ja svestrani biznismen...........kod mene cete naci sve sto trebate
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 14:55:40
|
|
|
|
anaxx
|
lilia, baš nas je bila sredila neka viroza, proljev, temperatura... smršavili smo, T jako, tako da su se i tete u vrtiću začudile, ja (nažalost) manje G i tata su prošli bez viroze u vrtiću je više od pola djece bilo bolesno, a dosta ih je završilo u bolnici na infuziji zbog dehidracije... sad se oporavljamo...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 14:56:56
|
|
|
|
lilia
|
Ptičice da nećeš ti uz stolariju u svom prostoru naći neki kutak da prodaješ i cipele i čizme? Sigurna sam da bi zarada bila bolja od čizama nego od prozora
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 14:57:06
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: pticica IZVORNA PORUKA: lilia Bok Annax, ptičica nam je danas baš buzzy, prozori, vrata, cipele, čizme što god hoćeš... I vi ste bili bolesni i mi isto, sad je sve ok? Mariola dosta ti je to do zime, poslije ćeš opet nešto naći. jesi vidjela koji sam ja svestrani biznismen...........kod mene cete naci sve sto trebate meni trebaju ulazna vrata, jedan prozor i pola terase ću zatvoriti u zimski vrt pa i za to trebam ponudu... čekam
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 14:57:27
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: anaxx IZVORNA PORUKA: pticica IZVORNA PORUKA: lilia Bok Annax, ptičica nam je danas baš buzzy, prozori, vrata, cipele, čizme što god hoćeš... I vi ste bili bolesni i mi isto, sad je sve ok? Mariola dosta ti je to do zime, poslije ćeš opet nešto naći. jesi vidjela koji sam ja svestrani biznismen...........kod mene cete naci sve sto trebate meni trebaju ulazna vrata, jedan prozor i pola terase ću zatvoriti u zimski vrt pa i za to trebam ponudu... čekam jesi li i ti gdje na moru?
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 14:57:56
|
|
|
|
pticica
|
uh i ne vidim da pise Rijeka, odlicno .....eto mene da uzimam mjere
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 14:58:22
|
|
|
|
lilia
|
Annax oporavite se do kraja. Ptičice rasprodaj sve što imaš Cure pozdravljam vas, drekavac dreči iz krevetića. Pusa.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 15:01:35
|
|
|
|
anaxx
|
lilia pozdrav pticica, ja ti šaljem nacrt, ti daj ponudu i pada dogovor...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 15:02:02
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: anaxx lilia pozdrav pticica, ja ti šaljem nacrt, ti daj ponudu i pada dogovor... vazi
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 15:02:18
|
|
|
|
pticica
|
samo nemoj dimenzije zaboraviti
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 15:03:32
|
|
|
|
anaxx
|
sad više ne znam ni sama jesmo ozbiljne i da li da ti stvarno pošaljem mjere ili ne...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 15:04:06
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: anaxx sad više ne znam ni sama jesmo ozbiljne i da li da ti stvarno pošaljem mjere ili ne... slobodno posalji, vidis kako sam ozbiljna
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 15:06:49
|
|
|
|
anaxx
|
evo imaš pp
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 15:11:17
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: anaxx evo imaš pp nisam dobila nista
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 20:50:20
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer,ima li koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 21:10:04
|
|
|
|
cuba
|
Hej draga, večer Tu sam trenutno ali idem se otuširati i oprati kosu jer ako zalipim za laptopom će mi poslije biti tlaka Brzo ću ja biti gotova pa se vratim ako još budeš tu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 21:15:59
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga ajde čekam te Ja sam jutros oprala kosu,a sad jedem sladoled
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 21:23:09
|
|
|
|
cuba
|
Hej, eto me natrag, jesam brza Mmmm slajić, ja sam se jučer počastila sa Quattro-Banana Split odličan mi je. A večeras me želudac nešto zeza, popila sam prije onu Jamnicu sensation, ajme da mi je povratiti spasila bi se
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 21:25:27
|
|
|
|
BUMBI
|
ma nisi valjda već gotova Meni ostao još jedan iz ledo boxa pa da ne stoji sam Nisam taj banana Split probala,ali jesam jaffa i isto je super Pa šta sad želudac zeza,od te jamnice ti nije dobro ili?meni je super ta žuta jamnica
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 21:33:29
|
|
|
|
ribica1
|
večer da vas pozdravim malo cure!! kako ste?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 21:34:42
|
|
|
|
cuba
|
Ma da, šta će ti samo jedan slajić stati u frižideru i ja bi ga smazala Pa nemam pojma. Meni je isto ta Jamnica odlična (iako običnu Jamnicu ne volim) i sinoć sam je isto popila kad smo bili vani i bilo sve ok. Ma ko će ga znat više. Imam ti ja proširen jednjak i kronični gastritis, prije sam bila na tabletama zbog toga i dosta pazila na prehranu jer sam barem jednom mjesečno posjećivala hitnu. Dok me dr tamo nije upoznao par puta me pitao u kojem sam mjesecu trudnoće onda znaš koliko bi mi se želudac i stomak napuhali od bolova užas... Jedino mi muka sada što nemam Peptorana Nego ajmo mi na veselije teme Vidim da si kupila nove traperice
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 21:34:55
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej ribice bok Ja sam dobro,upravo pojela sladoled Kako si ti?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 21:37:15
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,baš mi je žao što te to toliko mučilo Da,da kupila si danas,imala neki popust iz Glorie 30 % pa da ne propadne Kupili smo danas i Lcd za spavaću sobu,sutra će ga mm postaviti,D jedva čeka Jeste se vi odlučili za prozore?jel to sve mjenjate u stanu ili?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!