Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.9.2011 22:22:43
|
|
|
|
mariola
|
Laku noć komadi Bumbi di si ti nestala?
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2011 7:23:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 8:13:24
|
|
|
|
mariola
|
Jutro Ajme cvrle ubila si me u pojam s ovim doručkom. Sad idem prvo nešto kupit za pojest pa se vraćam.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 8:31:08
|
|
|
|
LUNA000
|
Curke dobro jutro!!! Što ima novog..kako ste proveli ljeto? Mi smo o.k. dečki u vrtić krenuli, malena raste,..I moram pohvaliti svoje dečke...posebno A...naime on je jako strašljiv..a trebali smo kod zubara ići jer mu je zub već izlazio iza mliječnog koji još nije ispao...i jako ružno je izgledalo...jučer smo išli...naravno ja sam mu stalno pričala i pripremala ga..al već sam vidjela situaciju da če biti kao samnom kad sam bila mala i bježala od doktora i sa zubarskih stolica... No, ja nisam ni primjetila kad mu je zub izvadila, tek kad se okrenuo...i sav sretan što je dobio zubić...jer nam naravno dolazi zubić vila po prvi put... ...i N.je bio super..no njemu je samo namazala malo zubiće...noćas je bila zubić vila..on sav sretan i ponosan sam na sebe i ja jako...jako..i pomalo sam tužna..jer mi je ovih 6 godina tako bzo proletilo i već mi dogodine ide u školu...zato želim ovu godinu maksimum iskoristiti sa njim....Kako su vaše curke i dečki i maleni u drobi????
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 8:55:16
|
|
|
|
mariola
|
Jutro Luna i tebi i veliko bravo za tvoju ekipicu a posebno za A. Baš smo tata i ja jučer komentirali kako nam je nećakinja krenula u školu a kao da je jučer ta mala štruca od 3 kila došla doma.Sad je s torbakom na leđima i sva sretna ide u školu. Mismo ti super, ljeto nam još nije prošlo. Jošse kupamo i radimo s gostima punom parom. Kuća nam je puna kao i 1.8. Ovaj vikend bi se dobar dio trebao isprazniti i mi jedva čekamo pa da se i mi malo maknemo od kuće. Za početak u nedjelju idemo kod prijatelja u Skradin i na slapove Krke. Toni je pravi dečko, dobar, pristojan, poslušan, raduje se bebici,ljubi mi trbuščić i mazi ga stalno i govori da će bebi dati kinderbet a on se preseliti u svoju sobu Ja se super osjećam i radim do daljnjeg.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 8:59:01
|
|
|
|
LUNA000
|
Mariola pa ti si super trudnica... Bravo za velikog Tonija Ja se ovo ljeto nisam kupala..djeca možda 3-4 puta Al zato iduće ljeto planiram punom parom.... Mariola jel doktor virnuo oće biti braco ili seka??
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 10:08:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro cure
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 10:11:12
|
|
|
|
ikica84
|
bumbi nestale su cure a ja dosla! evo pisem sa sestrom,kuka kako se ugojila a usla je 8mj i kaze ima tek da natuce kg danas sam kao bolje,nista se ne desava jos sta ima kod tebe?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 10:13:45
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej ikice baš sad čitam da su se pitale cure sinoć gdje si,da nisi u rađaoni? Ali vidim kod tebe se sve smirilo. Ja stavila ručak peći,a prije toga smo išli vratiti LCD što smo jučer kupili za spavaću sobu jer se nije mogao upaliti ,poludili smo.Sad moramo čekati do sutra popodne da dođe novi
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 10:14:25
|
|
|
|
mariola
|
Cure bok. Ikice digle smo uzbunu sinoć di si,nisi bila cijeli dan na raportu Bumbi tebe muči D,napisalasam ti u tužionici.Morat ćeš čekat da on popusti a ne ti prva
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 10:16:49
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej mariola Ma ja mislim da ne vrijedi na silu,isto kao i pelene kad smo maknuli,dok on nije sam shvatio to nije išlo....iako on neće baš iz boce piti negdje u gostima,stidi se i svjestan je da je već veliki za to
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 10:22:30
|
|
|
|
mariola
|
Ma to je drukčije nego pelene. Meni je T jednu noć probudio se u 5h i htio ići u boravak gledat crtane, mm i ja nismo dali, on je se derao 15 minuta i onda je skužio da mu nećemo popusti i ušutio je. Drugi dan je opet u 5h zvao da idemo u boravak, ja rekla, Toni lezi, noć je nema televizije, moramo spavati on legao i više nije ni pitao, a vjerojatno se još par dana budio u 5.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 10:24:51
|
|
|
|
ikica84
|
ja tek sad procitala da je bila potraga zamnom,javim se ja cim nesto krene mariola.izgleda je bio laznjak sutra idem na ctg pa da vidim jel sam se ista otvorila i dal ce skoro.mada postoji mogucnost u nedelju,ponedeljak jer vidim da su najavili kisu jer kad sam se udavala i kad sam prvi put radjala kisa je pljustala mozda ce i sada. nema nam danery ovih dana ili je ja ne sretnem?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 10:24:55
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma joj,baš sam na mukama zbog toga. I mali kumić je isto tako pio,stariji od D 2 mjeseca i nedavno sam bacio bočicu i prestao piti(a do tada ga molila mama da ostavi i nije nikada htio) Mene stomak boli,trebala bi dobiti,samo se nadam da neće biti obilna kao prošli mjesec
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 10:27:03
|
|
|
|
BUMBI
|
I ja sam primjetila da nema Danery
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 10:28:26
|
|
|
|
ikica84
|
bumbi sad tek procitala za lcd,bas niste imali srece...kupis novi pa ne valja hmm... nama stizu majstori u petak da nam stave pvc prozore na kat,jedva cekam .to ce biti sve sto cemo moci ove godine da napravimo za kat al dobro,polako da ga zatvorimo.sledece godine cemo nadam se moci pomalo unutra da sredjujemo...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 10:29:22
|
|
|
|
BUMBI
|
za prozore.To ćete onda vi preći gore sami ili?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 10:31:44
|
|
|
|
ikica84
|
jednog dana cemo preci,za sada je sve jos u blokovima i betonu...samo cemo staviti prozore da zatvorimo kat....za jedno 3 godine cemo preci nadam se odoh cure evo stigao mi je mm!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 10:32:13
|
|
|
|
BUMBI
|
Idem i ja
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 10:34:33
|
|
|
|
mariola
|
Ma bumbi ako ti nije tlaka davati mu toliko soka i ako mu ne šteti zubima, pusti ga, bacit će je sam. moja sestra je u školu išla, jela je keksolino na bocu i jedan dan joj mama spremila za marendu u torbu bocu i nju bilo sram pred djecom izvaditi i otad ju više nije htjela. Ikice, baš sam te mislila pitat kad se namjeravate odvojit od svekija. A dinam je danery?nema je ni na fejsu.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 13:15:05
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo mene opet,ima li koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 13:19:28
|
|
|
|
mariola
|
evo i mene opet šta ima, šta si kuhala, nisi mi neki dan napisala kako praviš kupus s tijestom.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 13:22:04
|
|
|
|
BUMBI
|
Pekla sam batkove i krompire i zelenu salatu Nisam ni vidjela da si me pitala Narežem kupus i staviti dinstati s malo ulja dok ne porumeni i onda skuham tijesto i pomješam,ja to obožavam Šta češ ti danas?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 13:35:09
|
|
|
|
mariola
|
Jel to svježi kupus ili kiseli? Tijesto? misliš na paštu, makarone Kao da ne pričamo istim jezikom. nemam pojma, nisam to nikad jela al ću probati. Mislim da ću paštu s gljivama i šunkom na bijelo.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 13:36:45
|
|
|
|
mariola
|
vidim da se rađa ljubav s v.s. haljinama Jesi dobila novi 3 suisses? ima dobrih stvari
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!