Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 21:38:12
|
|
|
|
danery
|
bili smo jučer malo u šetnji dok nije bila gužva,ja sam se čak 2 kruga izvrtila na twisteru gora sam od djeteta,da sam imala 100 kn,kupila bi 10 karata i vrtila se aarghh....bejb stalno kmeka bit će možda gas gas....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 21:39:54
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej MaTana bok i tebi Kako si ti? Danery a jesi luda ,ništa uživaj dok bejb nebude tražila da bi ona Nadam se da će spavati po noći
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 21:41:06
|
|
|
|
mali_macic
|
vecer MaTana, Baleys ima dovoljno bar virtualni tako i Ella zna ponekad zderat ali to je sve rijeđe, ne trcim za njom jer nema smisla kod nje a kad nesto hoce dođe i trazi no to se svedi na suhi kruh ili misli.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 21:41:38
|
|
|
|
MaTana
|
Moram se pohvaliti da već drugi dan idem na posao sa svojim autićem SAMA! Jest da je udaljenosst jaako mala, ali eto, praksom do poboljšanja....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 21:42:40
|
|
|
|
BUMBI
|
za vožnju s novim autom
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 21:42:56
|
|
|
|
danery
|
pa bumbi,da znaš da sam mjerkala kud bi se mogle skupa uvalit za vožnju ,al mislim da bi onaj mali vlak iskočio sa tračnica da se ja uvalim,a onaj mali vrtuljak na lance bi se izvalio iz ležišta ,tako daaaaaaaaa.....pauza nadam se da će biti blesawa ko ja po tom pitanju,mm je sav neki postao ozbiljan....šta su ti muški kad navrše 35
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 21:43:13
|
|
|
|
MaTana
|
Ja sam na poslu, konacno je malo usporilo tako da sad stignem malo i škicnuti prije kraja smjene... Još cca sat vremena i bjezim doma...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 21:44:22
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja vas napuštam,idem se izvaliti i gledati CSI:...Ln
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 21:47:35
|
|
|
|
mali_macic
|
bokic Bumbi do sljedeceg puta. bravo MaTana i cestitam na novom auticu, jos malo i bit ces ko Schumacher
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 21:51:03
|
|
|
|
MaTana
|
Morat cu vas napustiti, moram zavrsavati smjenu... Idem laganini oribati ured, srediti racune sa recepcijom i kuće... kod kuće su radovi, mm boja prozore, narucili smo kade za 2 nove banje i jos pocinjemo sa radovima na krovu kroz 10-ak dana... Sezona je bila iscrpljujuča opet sam smrsavila, iako ovaj put nisam niti htjela niti planirala - trenutno sam sama sebi premrsava - tj. izgledam ko kostur, imam 52kg, i nemam sise, nikad ih nisam ni imala ali ovo je strasno... Najgore od svega je sto redovito jedem i jedem sve, pogotovo slatkise... Cekam zimu da skupim koje kilo jer ovo mi je malo too much.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 21:51:09
|
|
|
|
danery
|
ajde b laku noć....ja ću u desant sa toplomjerom nadam se da će se bejb bar malo naspavati....a i mi skupa s njom lkn curke,tipkamo se mače,nemoj pretjerat sa cugom,i ne daj matani previše,viš da se žena ozbiljno uhvatila volana
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 21:54:14
|
|
|
|
mali_macic
|
curke odoh i ja dosao je mm s novog posla idem cut kako mu je bilo. pozz svima i laku noc!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.9.2011 23:28:43
|
|
|
|
pticica
|
vecer!! ima neko prisutan?.....nadam se da veceras necu opet sama biti
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 7:38:26
|
|
|
|
mamica29
|
Dobro jutro. Ima li koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 12:13:30
|
|
|
|
mamino zlateko
|
hellouu ima koga za kavicu? dok mi t pajki..
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 13:17:30
|
|
|
|
mariola
|
Ikice, evo samo za tebe
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 13:20:38
|
|
|
|
ikica84
|
joj mariola divna siiiiiiiiiii!!bas mi to treba! kako si ti?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 13:21:28
|
|
|
|
lilia
|
Boook, evo i moj zaspao pa hvatam malo mira. Mariola kako si, kako buša? Traži sladoleda? Mz a ti? Kakvo je vrijeme kod vas? Ovdje još uvijek pravo ljeto.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 13:28:33
|
|
|
|
mamino zlateko
|
a evo moja se probudila i sad otisla sa tetom u setnju malo...a nas svasta muci..kod nas ujutro bilo hladno i vjetrovito al sad je suncano i vruce...kako si ti? a ti ikice,mariola?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 13:31:16
|
|
|
|
ikica84
|
ja danas nisam bas dobre volje,najbolje bi mi bilo da idem da odspavam malo ako uspem da se namestim od stomacine
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 13:39:06
|
|
|
|
anaxx
|
pozdrav cure, evo i mene malo... baš sam se vratila s marende, čitaj manikure , malo mi ih je previše skratila, ali dobro... narasti će kako ste mi vi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 13:40:26
|
|
|
|
mariola
|
Dobro smo svi,i ja i beba i Toni.A i mm Meni se malo spava,da mi je barem neki kauč ovdje u uredu Dobro bi mi došao sladoled al mi se ne da do dućana
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 13:41:56
|
|
|
|
anaxx
|
evo mi imamo kauč u uredu, doduše kod šefa je, ali kako ovaj tjedan njega nema možeš kod mene na spavanac...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 13:45:18
|
|
|
|
mariola
|
ja imam neki ormar od 6 metara koji je napola prazna i sad mi je krivo kad sam naručivala novi namještaj mogla sam naručit i ugradbeni kauč
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 14:02:50
|
|
|
|
lilia
|
Evo i mene natrag, malo sam se izgubila po temama. Annax, evo šta ti je uredski posao, skočiš na marendi na nokte..
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!