Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 14:06:59
|
|
|
|
cuba
|
Hej curke, eto i mene malo da vas pozdravim Jučer sam nažalost preležala cijeli dan, povraćanje/proljev i teška mučnina nemam pojma od čega ni kako. Hvala Bogu, danas sam bolje iako me dosta iscrpilo. Kako ste mi vi, šta ima?
|
|
[Obrisani korisnik] 15.9.2011 14:10:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 14:13:06
|
|
|
|
lilia
|
Hej Cuba baš mi je žao, valjda će brzo proći. Neka te muž malo istetoši. Cvrčak nisam te srela sto godina, samo dođeš i prođeš. Kako si inače?
|
|
[Obrisani korisnik] 15.9.2011 14:14:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 14:16:13
|
|
|
|
cuba
|
Cvrle mislim ipak moj gastritis iako mi jučer ni Peptoran nije pomogao. Baš je bilo gadno, ne pamtim kad me tako uhvatilo lilia, mm me pošteno istetošio Kuhao, vodio R na plažu, u dućan popodne u šetnju, ma sve. R mi je jučer posebno bio dobar, došao bi do mene u sobu, dao mami "ba", legao do mene, kaže: mama, mazi mi pupu onda ga ja malo mazim, opet me poljubi i maše pa-pa i ode se igrati u svoju sobu. I tako stalno
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 14:18:10
|
|
|
|
lilia
|
Aj baš su ti dobri, Cuba. Cvrčak zeza me ovaj moj ali šta ću, tako valjda mora biti.
|
|
[Obrisani korisnik] 15.9.2011 14:21:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 14:22:30
|
|
|
|
cuba
|
lilia nisam u toku, šta drekavac ne pije više mlijeko? Gibam i ja pomalo, idem pojesti juhicu Cure ćao :-**
< Poruku je uredio cuba -- 15.9.2011 14:23:36 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 15:50:36
|
|
|
|
danery
|
ojlala,ima li koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 21:07:07
|
|
|
|
danery
|
khm....OJLALAAAAAAAAAAAAAAAA,IMA LI KOOGAAAAAAAAAAAAAAA??? o da,vičem kad me niste čule popodne
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 21:13:02
|
|
|
|
cuba
|
Hej naletušice, čujem te do Splita Kako si mi, šta ima? Jesi spakovala bejb na spavanac? Ja svog jesam ima 15ak min i umjesto da se bacim na pranje poda i tuširanje ja fino zasjela
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 21:17:34
|
|
|
|
danery
|
isssssssss,cuba,a bome se i ti "čuješ" do os šalim se ofkors.... jeje,bejb danas puno bolje,mirno zaspala i nije puno njakala danas,al mi baba naša digla tlak da sam ju zgromit htjela nisi mi odgovorila na "germi",jeste naručili pendžere
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 21:19:24
|
|
|
|
cuba
|
da nisu pendžeri prozori možda ako jesu nismo još ako nisu nemam pojma Ludo jedna, umirem od smija a želudac me još boli Šta je bilo s babom?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 21:27:54
|
|
|
|
danery
|
jesu jesu položila si prijemni ma....ludača matora,kad moram tak reći (a teško mi palo ) danas izletila za mnom i počela vikat na mene,kao....ŠTA RADIŠ SA MALOM,NE SMIJEŠ TAKO,UPROPASTIT ĆEŠ TO DIJETE.... a ja dala bejb kišobran kolica da gura i da idemo pred kuću....ofkors da me umuljala i da sam se prije 5 min obukla u čisto....i ja ju dovezla do ograde,naslonila kolica na vrata da ne može gurati,stala iza nje da ne padne i dijete stajalo fino i čeka....e kako sam ju naslonila na vrata,morala sam maknuti kolica,i ona se stala dernjati jer je htjela odmah van....ja ju brzo digla i otvaram kapiju,kad eto ti babe iza mene sa tom vikom-jer sam ju digla dok se derala i rekla da se smiri... neki dan kad je mala plakala,a bila je stvarno glasna,usisavali smo joj nos-rekla je mm-u da se mala ne smije toliko derati,da šta radimo s njom,da će nam netko poslati socijalnu službu ludača stara,došlo mi je da ju odem našamarati
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 21:31:35
|
|
|
|
cuba
|
čekaj, jel to sveki ili baba? Ajme za pukniti na živce i biće ti je svaki dan tako neko pametovanje? Jel imate u planu bilo kakvo odvajanje od njih?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 21:34:11
|
|
|
|
cuba
|
Sorry, ovo sam malo nestala, išla sam pod oprati. Jučer sam bila u želučanim tegobama i tek sam predvečer uspila pojesti baškot olitiga prepečenac a naravno da ga je i R jeo skupa sa mnom. Ajme di ga sve nije bilo A još ga je mm jučer dadiljao i bio je super ali je zato bilo i Cedevita bombona i pezića i legića i autića ispod kauča, stola.....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 21:36:13
|
|
|
|
danery
|
baba,od sveki mater.... ja bi sad i odmah samo da imamo love,al pošto samo mm radi,moš mislit kako ćemo negdje ja iskreno ne znam kako sam više pri sebi,svaki korak mi gledaju,za svaki bejbov apćiha se maltene susjedi moram pravdat....mislim,"moram"....al kad mi komentiraju kako je bejb dobra,odmah se mariole sjetim....je,koliko je dobra,toliko zna i šiziti,a i ja.... apropo babe.....drži mi lekcije žena koja je svoju bebu (sveki) poslala materi na 3 tjedna jer nije mogla spavat od njenog deranja....odgojila 2 kćeri da su sa 55 godina neuke i tutlave žali bože za život.....i onda se čudi što nisu ništa nikad u životu postigli....mah.... čut će ona mene,danas je dobila skraćenu verziju
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 21:49:39
|
|
|
|
cuba
|
Ma, neznam šta ti je pametnije šutit ili čitat bukvicu svako malo To su ljudi već u godinama, drukčije su odgajali djecu i svoje stavove teško da će minjati. Meni je sveki sve skupa otkako se R rodio pričuvala R svega 3 puta I taj zadnji put joj je stvarno bio zadnji, sad i ona kuži da je falila. Odjednom očekuje da će on ostati s njom na par sati iako je ne pozna. Prošli put joj je tako vrištao a gđa ne nosi mob sa sobom i nije mene mogla nazvati da dođem po njega nego je tako jadan uru vrimena u suzama stao kod nje dok nije došla kući i zvala moju mamu na kućni da dođe po njega. Blago rečeno sam po_pizdila. I da, to je žena koja je odgojila troje djece, pa šta njena djeca nikad nisu plakala, ne znam kako ga nije mogla smiriti. Plače i tetama u vrtiću kad ga ostavim pa se smiri čim ja izađem jer ga animiraju a šta njih bolje zna nego vlastitu baku. Ma..
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 21:52:51
|
|
|
|
danery
|
ma istina,i mm kaže takva je luda,ne vrijedi....al bude meni lakše kad joj odgovorim,nego da šutim pa se mučim i njemu prepričavam.... x puta sam stvarno svašta pomislila dok je bejb bila manja u smislu da sam smotana i ne znam s njom,.a on mi uvijek ponavljao ŠUTI,DOBRO JE....JEDE,PIJE,ZDRAVA JE,NAPREDUJE,DOBRA JE.....ŠTO BI TI VIŠE? i zapravo je tako....a babe ko babe,vječito pametne do neba i natrag....bah....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 21:56:01
|
|
|
|
cuba
|
Idem se baciti pod tuš, popodne sam bila na depilaciji, napokon glatke noge Vraćam se brzo ako ćeš još biti tu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 21:58:45
|
|
|
|
danery
|
ajde,pazi da se takva ćelava i glatka ne oklizneš bit ću još malo tu po netu,ak me ne bude,hrčem ili spašavam firange
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 22:04:15
|
|
|
|
ikica84
|
vecer cure! vidim opet se prica o svekrvama ,moja je zadnjih dana ok.cuva A kad god je u kuci jer vidi da ja stvarno ne mogu da trcim za njim i da mu ugadjam...danas ga je cuvala dok sam isla kod dr i sve je napravila kako sam joj rekla ja upravo legla,prepone me ubise koliko me bole,a nista posebno se jos ne desava,beba nece van i gotovo.odlucila je izgleda da predje termin cuba uzivate sa tatom
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 22:05:27
|
|
|
|
cuba
|
Eto me, gotova. Jesi vidila kako to brzo ide kad ne zapinju dlake na nogama čak sam i kosu oprala A tu sam još par minuta, taman mm zvao da je na putu kući.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 22:07:02
|
|
|
|
cuba
|
Večer ikice Ajde nek je bar tvoja sveki dobra kad već naše zapinju Koliko još do termina, 4-5 dana jeli?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.9.2011 22:07:18
|
|
|
|
ikica84
|
aj aj cuba osusi kosu i spremi se za tm jos 5 dana cuba al bice to i duze cini mi se...A sam prenela 8 dana
< Poruku je uredio ikica84 -- 15.9.2011 22:08:04 >
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!