Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 8:55:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga..ma nisam još dobila,neznam šta više čeka,malo me sad brine ,a usput još i s tim D testisima me baš zabrinulo,nadam se da će biti ok i da neće morati na operaciju. Kako si ti?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:01:20
|
|
|
|
natali2610
|
hvala cure na dobrodošlici ....moj David ima 13 god. , već je veliki dečko i evo nakon 13 god opet trudna ...zadnjih 3 god smo pokušavali i ništa, ali eto napokon!!!!
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:02:52
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde super,bitno da ste uspjeli
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:03:26
|
|
|
|
mamino zlateko
|
evo i mene malo...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:04:30
|
|
|
|
mariola
|
Ma doći će, ne brini, još si se jučer dodatno uzrujala pa si ju možda odgodila još na dan-dva. Prati Dina, nadam se da će se sve dobro završiti. Vidiš da su cure pisale da nije toliko strašno. Dobro sam,sve ok. Radim. Mm će u petak trebati službeno u zd pa ću onda i ja uzeti petak godišnji pa ćemo odmah u jutro kad on to obavi produžiti kod mojih. Jedva čekam vidit nećaka.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:06:11
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma vjerovatno i to,još i zbog bake prošli tjedan... Ajde super što idete kod tvojih,vidjela sam da će krstiti M Mz jutro i tebi,kako si ti?Šta T radi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:07:28
|
|
|
|
mariola
|
Mz jutro Kako ste vi? Natali super Odakle si nam ti?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:10:41
|
|
|
|
natali2610
|
Varaždin ..da i nisam odgovorila na prethodno pitanje ..dolazi dečkić ,rekao ginekolog na zadnjem pregledu
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:12:01
|
|
|
|
BUMBI
|
Znači stiže braco,super Jel imate ime? Mariola jesu vam otišli svi gosti?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:13:51
|
|
|
|
natali2610
|
nažalost još se nismo odlučili oko imena , za curicu imali spremno ali za dečkića je malo teže .. odakle ste vi cure?
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:14:00
|
|
|
|
mala99
|
ejla cure, evo i mene tu.... Ja na poslu pa malo škicnem na raju... Nerviraju me ovi moji u uredu nikako da se poslože, sreća da imaju šeficu mene naravno..
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:15:09
|
|
|
|
mamino zlateko
|
a evo ja i mm prehladjeni,grlo nas boli,kasljamo i kisemo...vec 3 dana kod nas tako hladno,vjetar puse ko lud,jucer smo cak i navecer ukljucili grijanje,kad smo kupali tenu..a t je super,ozdravila nam je,evo zaspala prije 15 min....mariola kako si ti? kako t? bumbi draga bit ce bolje,prati dinu,nadam se da nije nista,tako je bilo i kod mog buraza,mamu su preplasili a nakraju sve bilo u redu...kako d? natali,ti si blizu mene tu....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:15:34
|
|
|
|
mala99
|
A za ime kad se sjetim, mi nikako da se odlučimo.. Mislim da će i za drugo biti isto, šta češ vaga sam u horoskopu.., odluke se teško donose
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:15:45
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ja sam blizu čakovca..
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:16:47
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja vas napuštam,moram do pedijatrice odnjeti onu knjižicu od cjepljenja,jučer sam ju zaboravila ponjeti...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:20:23
|
|
|
|
mala99
|
Ne mogu vjerovat da je kod vas tako hladno. Jučer je puhala bura, pa je bilo hladnije, ali evo već jutros je toplo. Klima u uredu radi, za vikend ćemo opet na more.
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:21:27
|
|
|
|
natali2610
|
M.Z e baš mi je drago , dobro veliš kod nas je već nekoliko dana katastrofa zima , ali to ti je to dolazi nam zima i vjerujem da će sad pa dalje svaki dan biti sve gore , još malo i palimo grijanje!!! Bumbi ,držim palčeve da će sve proći ok !!
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:22:30
|
|
|
|
mamino zlateko
|
da je barem tako kod nas,pa dugi rukavi,carape i jakne su obavezne...a t je i jucer i prekjucer imala kapu,kad smo isle kod doktora i kod sveki...bas je hladno,ko prava zima...morala sam malo ukljucit grijanje,t je sva bila hladna a i nama bilo hladno...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:24:35
|
|
|
|
natali2610
|
ma da , kod nas kontinentalaca ti je katastrofa ,još malo pa će zima ..ajde vama na moru je ok ..
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:24:55
|
|
|
|
mamino zlateko
|
evo i ja moram ici,buraz me tjera..jedva cekam da ode u skolu vise,nemoguc je...uziwajte,pisemo se kasnije...pozzicc
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:25:53
|
|
|
|
mala99
|
natali čestitam , trud se isplatio! Ma ne brinite, zagrijat će još, bar tako kažu. Nema još zime... Šaljem vam pozdrave iz tople Pule, pusa cure i drž te se...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:26:57
|
|
|
|
natali2610
|
cure pozz...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:28:58
|
|
|
|
mariola
|
Kod nas je malo zafriškalo a meni baš paše.Nije hladno al nije ni +33 pa da umirem. mala ne spominji mi šeficu,upravo se sa svojom dopisujem,dosadna je, nikad zadovoljna. Sreća pa je samo dopisivanje, barem je ne moram gledati svaki dan Di ti živiš? natali, ja sam u Novalji. Bumbi,imamo još jedan apartman do subote i mirni smo onda do sljedećeg ljeta. Samo što ću ja biti na miru tek kad sve počistim, oprerem i popeglam.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:34:17
|
|
|
|
natali2610
|
Kod nas je osjetno zahladilo ... M znači Novalja , onda se vidimo sljedeće godine ,mi imamo apartman u Gajcu i tamo smo svako ljeto ...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:38:12
|
|
|
|
mala99
|
Ej. mariola jako volim Pag, prošle godine smo bili u Barbatima tamo je jako lijepo, pogotovo za malu djecu. Pag mi je jako lijep otok, ali ne bi mogla tamo živjeti cijele godine, mislim da je zimi pustoš živa... Ja sam iz Pule.. vjerojatno i moji ovako misle o šefici...
< Poruku je uredio mala99 -- 21.9.2011 9:39:42 >
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!