Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 9:51:16
|
|
|
|
mariola
|
Natali onda se vidimo dogodine mala, ova moja je posebna sorta Ja ti uživam ovdje zimi, obožavam zimu Ne razlikuje nam se previše zima od bilo kojeg većeg grada na obali.Imamo puno slobodnog vremena, stalno smo negdje vikendima, idemo redovno u kino, kazalište.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 10:04:46
|
|
|
|
mala99
|
Vjerujem da uživaš, nakon one gužve i strke ljeti, zimi malo mira. A i kod nas se drukčije kad odu ti turisti. I mi smo nekad radili apartmane pa znam kakav je to posao, nije lako s ljudima raditi.
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 10:07:57
|
|
|
|
Rebeka
|
Jutro drage rr. Kako ste mi? Mi evo pospano...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 10:24:35
|
|
|
|
natali2610
|
Čestitke Rebeka ...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:26:15
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej,ima li koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:31:04
|
|
|
|
mariola
|
Hej kokica, ako si mi? jesi se malo smirila s onim u vezi D?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:34:20
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga,evo jedem sladoled,a D spava Ma neznam ni sama kako sam,baš me je to jučer potreslo,sad prije spavanja sam mu opet gledala,desni mu nađem odmah i lijepo se spusti,a lijevi ne nađem,vidjet ću navečer poslije kupanja Šta ti?Još malo i kući
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:43:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej komadi pozdrav Bumbi sad vidim za D,mi nismo ni bili na kontroli sa 4 nego sa tri ipo godine al mu nije gledala,morat cu ja veceras bacit pogled. Uopce nisam isla za tim Pa jel mu do sad bilo u redu ili?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:45:10
|
|
|
|
mariola
|
A da, ja se upravo najela nekih kolača, kadse malo to slegne idem doma. Zbrisat ću ranije padado tri jedan apartman počistim. A šuti snalazim se, lakše mi je zbrisat s posla sat vremena prije nego popodne biti u čišćenju a to mi je takva tlaka, nemaš pojma. T u vrtiću, danas opet sunce prži ko ludo. Priča mi maloprije jedna ženska kako je dovela svog malog u jaslice jutro(njen je tek prvi tjedan na privikavanju) i sjedi njen mali sav tužan i dođe do njega Toni, sjede do njega i on napravi kao tužnu facu, suosjeća s prijateljem i onda ga samo zagrli i poljubi. Niko je odmah bio sav sretan,skočio i govori mama, ba ba i pokazuje na T(kao dobio je pusu). I tak oti je njega T oraspoložio i onda se otišli igrati. Ma zamisli ti njih, kakoonisve kuže tako mali.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:45:17
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga Baš mu pogledaj večeras kad se bude kupao. Uvijek na ti sistematskom mu je gledala i bilo je dobro,oni kao jesu tu,ali joj je dosta trebalo da mu nađe lijevi.Nisam ni ja to nikada gledala,samo sam mu kožicu kod kupanja prevlačila... Kako ste vi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:46:57
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,baš super, za T A mogu misliti da ti se neda popodne to sve spremati,ajde još malo pa svi odlaze
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:48:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma da i ja uvik pazila na kozicu ,lani je jedan mali sa Ista to operirao al on je imao dvi godine jer se njemu uopce nisu spustila. Mi ok,decki spavaju,ja jutros bila kod ginica na kontroli i sve je ok a popodne idem sa Franom na uzv kukova a sutra kontrola sa 2 miseca,kako vrime leti Mariola bravo za T
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:49:47
|
|
|
|
BUMBI
|
Super što je sve ok Ajme stvarno vrijeme brzo leti,već 2 mjeseca ima Kada ćete u Zg?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:50:15
|
|
|
|
mariola
|
Pepica Kako tvoji ljepotani? Ajme F ima već dva miseca sutra. I naš Mateo drugi tjedan, vrijeme leti.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:51:29
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj,mene još i ta menga muči,poludit ću..nek više dođe
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:53:04
|
|
|
|
mariola
|
A tebe baš sve nešto snašlo ovih dana
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:53:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
U nedilju ga krstimo,u pon cemo djir do Paga i u utorak picimo za metropolu,vec sam tuzna a u drugu ruku jedva cekam Mariola bas tila pitati kako su seka i mali Danas mi je gin davao upute za napravit curu umrla sam od smiha
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:54:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajde super,onda se napokon možeš raspakirati Hhhahhahaha,i kada krećete u akciju na curu?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:55:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
Bumbi jel to drugu cekas
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:56:44
|
|
|
|
BUMBI
|
Pa pvu sam dobila 14.8
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:57:17
|
|
|
|
BUMBI
|
Da,da drugu čekam...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:57:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma kakva akcija,govori on za zastitu sve znas,ja govorim,da,da nema seksa do daljnjega,covik umro od smiha Al kad vidim njih kako rastu odma bi jos jedno,mm ce poluditi
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 13:58:56
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Da,da drugu čekam... A govore da vecinom prva dođe brzo a da posli triba malo da se izregulira.meni su se posli kiretaza ful smanjili ciklusi.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:00:03
|
|
|
|
mariola
|
Pepice daj recept, ne budi škrtava,da zna Bumbi šta joj je činiti Onda se možda vidimo u pon? Seka i M su super, spremaju se za krštenje/svadbu, 29.10 će biti 2u1 fešta.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:00:20
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: BUMBI Da,da drugu čekam... A govore da vecinom prva dođe brzo a da posli triba malo da se izregulira.meni su se posli kiretaza ful smanjili ciklusi. A neznam,nadam se da će uskoro doći,već sam mislila gin zvati da pitam
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!