Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:01:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Mariola i kod tebe je cura,daj i ti recept onda
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:02:27
|
|
|
|
mariola
|
A ne zna se još sto posto al vjeruj da se ne sjećam detalja
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:03:57
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma mora biti cura Jel imaš već kakva imena?Ili češ ko i s T do zadnjeg trena čekati
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:07:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mariola valjda nece piso narast ma ja ove moje nebi minjala za nista al jednu bi curku zbog lipog oblacenja,nema mi druge morat cu usvojit
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:07:43
|
|
|
|
mariola
|
Nadam se da ćemo se za žensko ime lakše dogovorit ali bude li mm i dalje imao svoje neke komentare čekat ćemo opet do zadnje dana, ako ne i duže kolači se još nisu slegli, ne idem još doma
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:08:55
|
|
|
|
cuba
|
Hej curke, eto i mene na trač partijicu Šta ima kod vas, kako klinci? Ja stavila ručak da se kuha, R mi spava a mm išao potpisati ugovor i platiti prozore, naručili smo ih
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:09:25
|
|
|
|
BUMBI
|
Baš sam te htjela pitati jesu se slegli kolač i hočeš stići pospremiti šta do 3 sata?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:10:59
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cuba za prozore.Koliko sad morate čekati za montažu? Pepe sjetila sam te se neki dan jer D malo,malo pa moram kupiti nešta za nagradu da bude dobar u vrtići i ne govori više da neće ići
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:11:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ej cuba znaci prozori naruceni,ajme i moramo za kucu na Istu al nekako mi se nedaje 20000 kn sada za to Mariola salji malo kolaca,ajme ljudi koliko ja mogu poisti
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:12:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Pepe sjetila sam te se neki dan jer D malo,malo pa moram kupiti nešta za nagradu da bude dobar u vrtići i ne govori više da neće ići Ajme cini mi se da cu sad opet bankrotirat kad krenu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:13:13
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: BUMBI Pepe sjetila sam te se neki dan jer D malo,malo pa moram kupiti nešta za nagradu da bude dobar u vrtići i ne govori više da neće ići Ajme cini mi se da cu sad opet bankrotirat kad krenu A šta češ kad drukčije ne ide
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:14:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
Koje smo mi grozne mame ,kako samo ucjenjujemo dicu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:14:27
|
|
|
|
cuba
|
Je Pepe, baš su skupi. Mi imamo jako puno prozora u stanu (preko 15m) šta je super al kad trebaš platit nove i nije baš Naši su 35,000kn Sad se bacamo na renoviranje kupatila. Jutros smo napokon otišli do novog Bauhausa šta se otvorio i baš je raj za kupaonice Mm odmah htio kupiti sve Meni su danas predavanja završila, još sutra idemo da prođemo sve testove i u ponediljak polažem, držite fige Pepe jel sve spremno za krštenje? Oćete negdi u restoranu slaviti ili? Bumbi šta kaže pedica za te testise, kako se to može riješiti?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:15:13
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma kako smo grozne,snašle smo se Sad češ viditi kad i Cuba jedan dan to bude rekla
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:16:17
|
|
|
|
cuba
|
Bumbi, montaža će biti za 15-20dana. Prvi dan skinu stare i montiraju nove a drugi dan dođu obraditi zid sa vanjske i unutrašnje strane. Rekla sam mm danas da ove neću više uopće čistiti dok ne stignu novi
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:16:36
|
|
|
|
mariola
|
Hej cuba, mi super. Ja ponosna na mog T(vidi na prethodnj stranici). Aj neka ste naručili prozore, sad se možeš bacit na kupaonu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:17:15
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme koliko novaca za prozore Nadam se da ćete za kupatilo sve brzo naći Ma nije mi sad ništa konkretno rekla,osim da dođemo za mjesec dana opet da pogleda. Cure idem ja,moram mm podgrijati ručak,sad će doći..pišemo se navečer
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:20:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
Cuba i mi imamo doli 12 prozora i tih 20000 je samo za skure,prozore nisam ni gledala. Za krstenje jos nista nije spremno ja nemam pojma sto cu obuci,jer u nista nestanem a ocito moram ici nesto kupiti u velicini 46 ,imat cemo rucak u jednom hotelu na otvorenom,ma ima nas 50,mm ima rodbine pun k....,ja skoro nikog Bumbi uzivaj,puse..:-***
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:23:49
|
|
|
|
cuba
|
Ajme prošli tjedan smo kupili nove anatomske jastuke u Dormea, milina za spavati na njima Bumbi držim fige da onda na idućem pregledu sve bude ok, ajde puse šaljem svom zetu i pišemo se večeras :-** mariola za T, dobrica mala. Ma da, baš se kuže, meni bilo smišno kako je jutros malena Iva došla do mog R a on je hvala Bogu plakao kad smo došli i daje mu svoju dekicu (inače sene odvaja od nje i dudice u vrtiću). Ma više manje smo sve za kupatilo našli osim lavandina i ormarića a u Bauhausa jutros njih na tone ajme ko će se sada odlučiti.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:24:48
|
|
|
|
mariola
|
joj pepi jesi luda
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:25:48
|
|
|
|
cuba
|
Pepe ma daj, koji br 46 o čemu pričaš to si ti zabrijala da si debela Ajde fino u shoping, guštaj. za hotel, ma bit će vam super, još je lipo vrime neće vam biti vruće
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:28:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma imam 80 kg ako ne i vise,ne vazem se do daljnjega Ja sam od onih sto se dojenjem debljaju umisto da mrsave cuba kad sve preuredis ja dolazim na kavu Sto dobijem manje kila u trudnoci vise mi i ostane
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:30:41
|
|
|
|
cuba
|
Pepe može, kavica čeka spremna Ma nisam ni ja kile gubila dojenjem već šta sam pazila šta jedem. Kod mene to nije palilo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:31:50
|
|
|
|
pepeljuga
|
Al ja sam stalno gladna
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 21.9.2011 14:33:44
|
|
|
|
cuba
|
Pepe Mogla si i za F stavit tikerić novi
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!