Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:50:18
|
|
|
|
cuba
|
Ma nisam još ništa kupila za jesen/zimu. A treba mi svega po običaju Mislim da ću prvo krenuti za donjim rubljem, toga nikad dosta. Tenisice još od prošle zime kupujem pa su i one na vrhu liste Traperice sam zadnjih godina kupovala u Zare a zadnje u Diesela. Jesu dosta skuplje ali su mi njihovi modeli odlični a kvaliteta neupitna isto kao i u Replaya. Zanja 2 para što sam tamo uzela su mi trajala 5 god.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:53:45
|
|
|
|
BUMBI
|
poznato mi je to,uvijek mi nešta treba... A ti još nisi tenisice kupila . Ja gledala malo u zari,ali mi se nije dalo probavati. kod nas replay nema,a Diesel se sad otvorio i ima par modela samo,a nisu mi neki,a i ja sam imala jedne njihove i odlične su mi(imam ih još,ali nhe stanem više u njih ,a bila sam mogla jedno vrijeme)One su mi cilj za smršaviti jeste kupovali šta za kupatilo?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:54:54
|
|
|
|
modesty blaise
|
ojla ženske.... ne znam jel ima kod vas Salsa ....meni su njihove trapke zakon!
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:55:48
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej Mb kako si ti? Kod nas nema
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:00:59
|
|
|
|
cuba
|
Hej Mb, imaš pp Kako ste mi, šta ima kod vas? Jel vam tajo tu ili ste solo? Čestitam i ovdje curki roćkas, sve najbolje joj želim Nemamo u St Salsu? Otvorila se Berska, jutros sam prošla nisu još bili otvoreni pa ne znam kakva je tamo roba. U izlogu se činila ok. Bumbi jesi me nasmijala pa jel imaš puno za smršaviti za te traperice? Ajme nisi normalna Nismo još kupovali za kupatilo, za vikend nam je bio keramičar sve izmjeriti i na dogovoru ali postoji mogućnost da neće moći započeti sa radovima prije 10.10 a to nam je već kasno jer treba bar 2tjedna da se kompletno kupatilo zajedno sa rušenjem zida završi. A kako smo jako zadovoljni kako nam je napravio pločice u kuhinji i hodniku radije ćemo odgoditi radove za idući put kad se mm vrati s broda nego sad tražiti novog keramičara. Ako ne bude mogao prije onda ćemo mi sve kupiti, spremiti pa idući put krenuti u radove. Za sada čekamo montažu prozora.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:02:40
|
|
|
|
ema55
|
Hej ja sam jučer bila napokon u H&M -a, Kupila sam svojoj curi svega, dvi tunike, jednu veštu, jedne traperice, 4 majce, čarape. sebi sam kupila torbu, hulahopke i suknju jednu. sad opet idem u zadar u utorak. jučer smo bile naručene u dr. Gverića ali njega nije bilo a setra što radi s njim nije imala moj tel.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:04:57
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma šta sam smješna,prošle godine sam ih uspjela obući i sad više nemogu,ali se baš i ne trudim da nešta smršavim,sve si mislim kako ću uskoro biti pa da nebude uzalud A joj,onda bolje čekati drugi put.A kada montiraju prozore? Meni u berski zna biti dobri stvari,ali traperice mi nisu dobre,nedavno sam probala par komada
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:06:53
|
|
|
|
cuba
|
Ja sam do sada u H&M-a bila jedno 4x i svaki put shopingirala za R. Moram priznati da mi je ipak puno, puno bolja Zara za klince nego oni. Jesam mu se dosta toga nakupovala a šta ću kad ne mogu odoliti ali puno manji izbor za dečke imaju nego u Zare a po cijeni su tu negdje. Nisam pitala mariolu kako nemaju u Zadru odjel za trudnice u H&M-a?? U St-u hrpa stvari za njih.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:08:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej ema vidim i ti si lijep šoping imala Ja se nadam da će se i kod nas za koju godinu otvoriti
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:09:03
|
|
|
|
cuba
|
Ma ja bi radije da si nam trudnica nego da možeš stati u te traperice Prozore će montirati za jedno 10ak dana i ove ne perem više
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:11:15
|
|
|
|
BUMBI
|
Hvala ti Ajde super,šta češ sad prati ove,kad češ onda i nove morati Joj,i ja bi jedan dan trebala oprati,jučer smo tepih prali,pa ga sad moram vratiti. idem ja malo leći,nešta me stomak malo boli,popoden idemo u jedan novi parkić s priajteljicom i njenim malim
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:11:27
|
|
|
|
mariola
|
Nanjušila sam da me tračate Sendvić sam pojela al samo jedan Imala sam stranku Već mi ih je pomalo puna kapa Idem zvat šeficu da vidim hoće mi dati zamjenu pa da idem doma. Cuba, odi lipo u h&m i kupi mi par vešti i šalji U zadru nisu još dobili ništa trudničko. Jedina nada mi je dorothy perkins a u krajnjem slučaju prenatal, mada mi se tamo ne daje 700kn za komad robe i to još trudničke Ema i ja ću drugi tjedan u zd, možda isto u utorak pa se čujemo, ok?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:12:29
|
|
|
|
modesty blaise
|
je, je tajo nam je tu još jedno 3 tjedna a onda....hehe... thanks na čestitki za M ona često kupi robu u berski jer je trendi i jeftina al s trapkama nismo zadovoljni...ne zbog modela neg zbog kvalitete..nakon par pranja svake su joj se doslovno raspale...a ona ih i dalje kupuje
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:13:40
|
|
|
|
mariola
|
E da, moj razlog zašto ću drugi tjedan u zadar je taj što će drugi tjedan plaća pa sam sigurna da mi neće kartica zablokirat Danas sam T kupila tri majice, ali kad odem u zd barem pola gepeka će biti njegove robe
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:16:35
|
|
|
|
cuba
|
Curke gibam, stigao mm pa idemo ručati Pozz svima :-**
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:26:00
|
|
|
|
anaxx
|
Baš kao da ste me pratile... evo mene iz Zare... ali praznih ruku, moram s G doći da malo proba neke stvari Kako ste zadovoljne s njihovim trenerkicama, donji dio?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:31:41
|
|
|
|
mariola
|
cuba uživajte u pizzi anax ja sam lani kupila par trenerki, nosio ih je cijelu zimu u vrtić i još uvijek su ko nove.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:34:24
|
|
|
|
anaxx
|
do sada sam mu ih najčešće kupovala u HM-u, ako su kao te onda ok.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:34:54
|
|
|
|
modesty blaise
|
ja sam sa Zarinom robom zadovoljna iako za S preferiram benetton.... jedino kaj mi u Zari često dignu tlak s nebulozama.... uf! neki dan sa S kupujem hlačice kod njih kad mi priđe neka nadobudna kaj tam čuva red i mir i veli "oprostite ali kod nas je strogo zabranjeno konzumiranje jela i pića"...mislim si, ma nije meni rekla kad ja niš ne konzumiram...kad ona opet"oprostite ali kod nas je stvarno strogo zabranjeno konzumiranje jela i pića"...mislim si sad ova je luda...pitam "ste meni to rekli" veli DA...vaš dijjete duda iz bočice a to je strogo zabranjeno....HA?????? i.... i tad me krenulo.....vređanje , naravno! ko je tu lud? zavezan u kolicima, pije čaj iz bočice, šuti ko zaliven i uživa.....niš ne dira, ne proljeva i ni ne čuješ ga..... za popiz...it!!!!
< Poruku je uredio modesty blaise -- 27.9.2011 14:35:28 >
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:39:10
|
|
|
|
anaxx
|
ajme, ne mogu vjerovati... o, čula bi ona mene, ja bi joj šefa tražila... svašta... dobro da znam, kad sljedeći puta odem do njih s klincima da obavezno uzmemo i sokiće !!!
< Poruku je uredio anaxx -- 27.9.2011 14:40:12 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 14:52:46
|
|
|
|
modesty blaise
|
ja sad ubuduće i kekse nosim....i to neke kaj se dobro mrve!!!!!
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 15:33:13
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise ja sad ubuduće i kekse nosim....i to neke kaj se dobro mrve!!!!! tako je, tako i ja reagiram kad mi netko zbog gluposti stane na žulj, pa neka te proba izbaciti... odmah joj zaprijetim novinama i svim ostalim medijima... ako imaš robu za djecu onda moraš prihvatiti sve što s njima ide...
|
|
[Obrisani korisnik] 28.9.2011 8:21:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 8:28:00
|
|
|
|
mariola
|
Ajme evo mene, I sad kad te vidim sam se sjetila tunjevine Bit ću iskrena ni na kraj pameti mi nije bila, doma smo u radovima, bauštela živa mi je u stanu, čistila sam još uvijek apartmane i skroz zaboravila
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 28.9.2011 8:36:33
|
|
|
|
mamice
|
Jutro evo i mene. Sto se tice Zare i mi smo imali neugodno iskustvo kad je mikica isto pio sok na flasicu dosla nam je prodavacica i grubo rekla da nesmije piti sok jer je zabranjeno a nakon toga ulaze 2 cure s coca-colom u ruci i njih nije vidla vazno da vidi dijete koje usred ljeta pije sok na flasicu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!