Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 8:04:08
|
|
|
|
modesty blaise
|
Jutro Cvrčak ajme kaj ste nam sve servirale vas dve....mljac.....a ja na nekom postu.... aj nek bar oči uživaju
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 8:06:38
|
|
|
|
mariola
|
Hej curke jutro Dobro smo svi. T u vrtiću. Počeo je u vrtiću spavat s nekom bebom, jučer ju je i kući dovukao Kaže teta jutros da on izgleda ne može dočekati seku Bušica super, raste. Osjećam se dobro. Gosti napokon otišli zadnji u subotu. Jučer sam napravila generalku u dva apartmana, danas imam još taj zadnji, sutra peglanje i napokon i meni završava sezona. U četvrtak planiramo na Rab. Cvrle ne znam ti napamet koliko čega ide.Al znam sve sastojke ja ionako to odoka stavljam Kad namjeravaš praviti paštetu? Kako vi? Djeca?
|
|
[Obrisani korisnik] 27.9.2011 8:07:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 8:12:43
|
|
|
|
CallamityJane
|
Jutro cure moje, vidim neka poznata lica pa sam odmah manje padobranac Ja zurim, jurim.....moram u generalnu spizu danas, muka mi dodje...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 8:19:59
|
|
|
|
modesty blaise
|
haha...samo nek se T vježba na bebi pa kad seka dođe nebuš morala ništa raditi aj nek se i ti malo odmoriš od sezone, mislim da ti je i vrijeme joj cvrle, moj "karakter" popusti tu i tamo ....a danas mi starije dijete postaje punoljetno tako da "padaju" svakakve slastice i delicije na meni evo, par dana sam se čuvala da danas mogu tamanit i da me savijest manje peče
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 8:23:48
|
|
|
|
mariola
|
Haha modesty, danas skupljaš zalihu znači Jel ti cura sad 4. srednje? ili je već završila školu? Kako Sebač? Vrtirepko jel moguće da si ti svratila? kako ti i mala ljepotica?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 8:26:57
|
|
|
|
anonno17
|
jutro vidim ekipa je tu pa evo i mene malo!!! o sretan ročkas onda velikoj curi i lijepo se provedite!!!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 8:35:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
Samo sam u proputovanju mare, samo da vam pozdravim i jurim dalje... Sretan rodjendan svim slavljenicima i lijep provod zelim... Pozdrav curke
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 8:44:57
|
|
|
|
modesty blaise
|
je, je, 4.razred smo....i hvala u njezino ime na čestitki... S je odlično...juri, žuri...ne znam ko mu glavu nosi...svaki dan nešto novo izvede a naravno sve je opasnije i opasnije...haha.... na TV najradije gleda kad neko pleše , al ono suvremeni ples pa se zezamo da bu Billy Eliot kaj se naravno mm nikak ne sviđa...on ga pokušava naučiti da pokazuje mišiće al to S opće ne zanima, samo čagica...ahahaha
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 8:58:35
|
|
|
|
anonno17
|
camality šta se kupuje danas i kuda tako žuriš, a popiti kavicu barem na miru. da da ti muški bi željeli od sinova napraviti odmah ramba u najmanju ruku a njima najljepše plesati i pjevati i moj isto voli pjevati i plesati
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 9:02:15
|
|
|
|
mariola
|
Sebač baletan A šta da tm vidi tonija kako onu ćelavu bebu dovuče iz vrtića a u vrtiću s njom i spava Anono jutro i tebi. Šta je novoga kod vas? Kako dečki?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 9:13:49
|
|
|
|
anaxx
|
jutro curke, danas se javljam malo ranije, još nije podne modesti kako veliku curu ti imaš, čestitam i tebi... a što se dečki tiće, i moj G se više voli igrati s curicama i uopće ga ne zanimaju gormiti, bakugani i ostali divljaci... on se igra mame i tate... i naravno autiću su mu br. 1 (cars-jurići, formule...) ...a T pleše čim se čuje neka muzika, sve mu paše
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:03:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej bok Ima li koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:04:56
|
|
|
|
cuba
|
Hej draga, bok Kako si mi, šta ima?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:11:42
|
|
|
|
mariola
|
hej curke, evo i mene, jedem sendvić cuba čestitam na položenom ispitu sad bi mogla počastit kad već jučer nisi imala koga
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:12:48
|
|
|
|
cuba
|
Hej mariola, hvala A ko vam je kriv, danas ne častim
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:15:31
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cure Da,da Cuba i ja čestitam još jednom kad počinješ s vožnjom? Znate da sam procurila,ali tek danas kako treba(jučer bilo malo)i opet mi je jako obilno ,nadam se da će se smiriti jer mi gin rekla da se javim ako bude obilno,pa me sad opet malo strah. Bila jutros na noktićima i odlični su mi Crno-crveni s kineskim simbolima
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:22:10
|
|
|
|
cuba
|
Hvala Bumbi Danas ću se dogovoriti sa instruktorom, možda već od sutra startam. A idući tjedan idem na predavanja za prvu pomoć. Ajde možda ti se smiri kroz 2-3 dana. Inače je kod većine žena u početku obilnija menga, bit će sve ok Oćeš staviti slikicu od noktića Kako mi je zet? Kad ste opet naručeni u pedijatrice? Mi idemo popodne na sistematski pregled i na cjepivo. Jutros smo ga poslije jaslica vodili u privatnu kliniku da mu provjerimo kks zbog anemije i sve je super Sad u jaslama ostaje od 8h - 11h i super je. Kažu tete da se uvik veže za neku od njih al da je odličan. Svaki dan mi ga pohvale kako za svoju dob izvrsno priča i da apsolutno sve razumije, tako da sam baš ponosna na svog malog hahara
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:25:11
|
|
|
|
BUMBI
|
Stavit ću kad budem imala na kompu za kks,a i za to što je tako dobar u jaslicama nadam se d aće ti i vožnja tako dobro ići kao i testovi Rekla nam je za jedno mjesec dana da dođemo opet... Sad je malo bolje u vrtiću,ali kaže teta da s eon i kumić stalno nešta lupaj,pa tužakaju tetama,pa se onda na kraju i grle u četvrtak imamo roditeljski
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:27:54
|
|
|
|
cuba
|
Ajde čekamo slikice onda, baš me zanimaju kakvi su ti sad sa tim znakovima A joj mogu misliti njih dvojicu u vrtiću ma super su, to je sve normalno, znaš onu: tko se tuče, taj se voli Da i mi imamo u ponedjeljak roditeljski sastanak. U subotu ujutro idemo kuma i ja u Zagreb baš jedva čekam vidjeti rodbinu, popiti kavicu sa rr curama i guštati na koncertu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:30:56
|
|
|
|
BUMBI
|
A ti ideš na koncert,super S kime češ se naći od cura? E,stigla nam jesen na RR
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:37:53
|
|
|
|
cuba
|
Već sam se dogovorila sa Pepom, moram se javiti još par cura, nadam se da će moći. A vikend je pa ćemo se valjda uspiti dogovoriti Da, stigla jesen, sad mi je sve blještavo bijelo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:39:08
|
|
|
|
BUMBI
|
Super kao da je snijeg stigao gdje nam je mariola nestala?Još sendvić jede
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:43:29
|
|
|
|
cuba
|
Da, već sam tila pitati jel možda drugi sendvič radi Jutros sam išla u Zare probati jedne hlače, sad su u modi (bar ih ima u svakom dućanu) one što im prednji dio kao puše tj širok je ako si me skontala Ajme nekako se ne osjećam u njima baš, nisam ih kupila
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 13:45:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Da,da znam i ja sam ih gledala,ali nikako da probam.. Ja sam neke druge njihove probala,li mi nisu bile dobre,duboke su mi dosta,a ne volim takve,ali takav neki materijal kao tih što si ti probala. J bi si još jedne traperice trebala kupiti,a neznam gdje da više gledam ..sve su pune elastina,a ni to ne volim jesi ih ti kupovala?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!