Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 12:56:06
|
|
|
|
anaxx
|
ma nema problema za kisss.... , šaljem još... mi svaki na svom radnom mjestu, pa onda to znači da smo prilično dobro, malo kašljemo, malo šmrćemo, kako ko, ali u globalu smo ok.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 12:57:53
|
|
|
|
danery
|
ajde kad je dobro,onda nećemo kvariti ja vas napuštam,čini mi se da je bejb budna....idem virnut stanje
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 12:58:56
|
|
|
|
mariola
|
anax dobro jutro i tebi Kako si?Kako dečki? Mi smo super. Bili cijeli vikend kod mojih, nauživali se svi kod bake i dide a T pogotovo. Izglio je i izljubio malog rođaka. Nadamo se da će biti tako brižan i prema svojoj seki. Sad raduckam i pomalo planiram sljedeći vikend. Planiramo već u četvrtak uputiti se na put pa me raduje da je to još samo tri radna dana pa opet idemo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:06:35
|
|
|
|
anaxx
|
ej mariola... jutro u podne... evo baš sam pisala da smo konačno svi dobro... i nama su bili baka i deda (moji) pa nam je bilo veselo, za vikend iako smo bili doma... da i mi smo u planovima, Novogodišnjim-Švedska... ajme te avionske karte, sad ih ima sad ih nema (kad bi mi htjeli) sad su po jednoj cijeni, sad po drugoj... kombiniramo što bi bilo najlakše za klince...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:07:41
|
|
|
|
danery
|
evo me još malo....mariola,pa vi često putujete i ja bi malo iz os,al moji imali neku virozu pa nismo bili kod njih,a sad kreče,pa neće ni oni k nama.... kakvo vam je vrijeme,jeste se utoplile?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:12:33
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cure evo i mene
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:13:14
|
|
|
|
danery
|
ej b šta ima,kako si? jesi se smirila radi onih vijenaca malo?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:13:49
|
|
|
|
mariola
|
Da utoplile, ja klimu upalila Vruće je. A ni nemam se čim utoplit sve mi je malo Moram u šoping, nisam odavno bila Danery,sad napokon i mi odmaramo. Otvorili smo turneju prošli vikend sa NP Krka i nastavljamo. Mislim da do nove godine imamo svaki vikend isplaniran I onda se mm čudi od kud nam toliki kilometri pređeni na autu Anax vidila sam temu(naslov) ali nisam još pročitala, nisam stigla, sad ću. Mi ne volimo nove godine pa me novogodišnji aranžmani uopće ne zanimaju
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:17:11
|
|
|
|
danery
|
jao,krka bila sam tamo par puta i prekrasno mi jeeee,aaaaaaa,ja bi sad opet tamo nego,KRKA sad kad sam bila u ljekarni po kapi,neki deda kupuje plivadon....pa sam se sjetila kak je jedna baba prije 10-ak god.u brodu isto tražila plivadon,a velji apotekarka,gospođo,nemamo plivine proizvode,samo krkine....a baba nato veli: MA DAJ I KRKADON,SAMO NEK POMAŽE....UBI ME GLAVA
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:18:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Mariola vidim da vam je bilo lijepo kod tvojih Kako je M? E,ja maloprije dobila ,a jutros zvala gin,pa mi rekla da oko 1 nazovem i da će mi dokt prepisati neke lijekove za poticanje menstruacije,pa ih je sad stornirala. Rekla je da je to normalnko,samo da mi ne smije biti jako obilna(kao prošla)
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:20:01
|
|
|
|
danery
|
b,dobro da je stigla napokon....sad si bar mirnija kad ćete u akciju po drugu ? šta kaže tm na sve,jel spreman ili ga je malo zdrmalo? moje je bio aaajme nespreman za novu ,i to dobre 2,5 god...kao da on treba bit trudan
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:22:45
|
|
|
|
BUMBI
|
A daja Danery odvalila sam sad od smijeha i s ovim KRKADONOM A neznam kada ćemo,ja bi što prije,vidjet ću kako ć biti sad ova,pa možda sačekam još koju,nemam pojma.Samo se nadam da ću do 2 mjeseca biti A što se tiče mm,malo bi ,malo nebi odmah,tako da neznam...ma hoće on,moram ja malo napadati i sve ok E,jesi bila u Lidlu? Ja jutros bila
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:24:09
|
|
|
|
anaxx
|
ej, bumbi pozdrav i tebi... nek se konačno sve normalizira... mariola, ni ja ne volim te dočeke i slično zato nam se ovo i svidjelo, da odemo do njih, zajedno proslavimo s klincima, snijeg, lampice... uh jedva čekam...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:24:32
|
|
|
|
mariola
|
krkadon Ajde bumbi nek je stigla Napokon više. Dobro si je se načekala. M je super, mala slatka bebica. T je tako brižan oko njega
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:26:15
|
|
|
|
BUMBI
|
E,sad da još bude sve ok,onda ću tek biti zadovoljna Ajme,super za T
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:27:22
|
|
|
|
mamino zlateko
|
evo i mene malo..sta ima?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:36:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej MZ Evo ja ću sad ručati kad dođe mm,a D spava. Šta vi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:37:24
|
|
|
|
mariola
|
E to je već nešto drugo anax Ajde bumbi samo ti kreni u napad mz pozz, kako ste nam vi? Ajme meni se spava,svakidan oko ove ure ja klonem i sanjam o krevetu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:47:03
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ma evo gledam slike koje cemo dat razvit pa napravit t album,malo prije se probudila,sad je vani s tetom...za vikend nam je bilo fenomenalno,vec se dugo nismo tako dobro proveli,a kako smo se samo nasmijali i svekru a i t je ludovala...dobili smo i mjesecne zalihe slatkog...milke velike,i svasta jos nesto..jel zeli koja?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 13:51:47
|
|
|
|
mariola
|
Ja vas pozdravljam, moram ići... :-***
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 14:13:36
|
|
|
|
cuba
|
Hej curke, ima koga za kofi Prošla sam testove iz vožnje pa da vas počastim
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 26.9.2011 20:32:33
|
|
|
|
danery
|
oj,enibadi
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 7:57:06
|
|
|
|
mariola
|
Jutro
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 27.9.2011 7:59:43
|
|
|
|
modesty blaise
|
Jutro Mariola..... kako si?
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 27.9.2011 8:01:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!