Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 19:02:36
|
|
|
|
božica
|
- a kaj da ti velim-nisu ni oni baš uvijek za čuvanje-oni čekaju da mi njih tražimo-
- dobro dida ju uzme kada je sam on sa njom ide na plac i svugdje-a baka nebi ona sama došla i rekla pa neka viktorija malo bude sa mnom.Najgore mi je kada smo cijeli dan doma i odlućimo se za šetnju svi 4 a dođe baka da bi ona sa nama kaj nije mogla prije doći i sama otići sa svojom unukom šetati.
- a za na more ju uzmu najviše radi zdravlja i da bude valda sa njima jer viki isto ima problema sa kašljanjem kao i Martina(ako nisam krivo shvatila)
- A to za isti stan svaka čast svima koji moraju izdržati sa njima-ja sa svojom mamom nemogu biti zajedno a kamoli sa nekim drugim.Ovo je ista kuća ali opet možemo pobjeći i zatvoriti se
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 19:05:08
|
|
|
|
Elena
|
ma za sad se drzim,ali ne jos dugo.Ja se nadam da ce se nas san sto pre ostvariti i konacno dobiti vlastiti stan,zato kako ja kazem samoj sebi STRPLJENJE-SPASENJE,ali uopse mi nije lako jer su ljudi jedni u milion,vjeruj mi a to da Martina mi kaslja i moracu je nositi negde na more pa se ozbiljno razmisljam za Hrvatsku pa mozda i sastanem se s neka forumasica,ko zna
< Poruku je uredio Elena -- 31.5.2008 19:07:03 >
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 19:07:24
|
|
|
|
božica
|
A kako funkcionira kuhanje i ostalo Znam da su ZABADALA ali kako to riješiš sa svekrvom- svakako se javi kada ćeš dolaziti
< Poruku je uredio božica -- 31.5.2008 19:08:37 >
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 19:09:34
|
|
|
|
Elena
|
sreca moja sto ide na posao,jedan dan prva od 7 do 3,a druga od 1 do 22,pa mi je lakse i kad je ona prva ja kuham,a kad je druga ona kuha,ali komunikacija nam je nikakva,skoro i da ne pricamo,ma sta da vam kazem
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 19:12:02
|
|
|
|
Elena
|
cure za 15 minuta se vracam,stigao mi je mm pa da mu isprzim cebape nemoj te mi pobjeci ni ti bozice da ti se jos malo pozalim
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 19:23:30
|
|
|
|
božica
|
SAMO DA KAŽEM MOJA ISTO RADI U SMJENAMA KADA JE POPODNE JA SAM HAPPY. mi isto slabo pričamo nismo se posvađale ali jednostavno je tako-jer nemogu pričati sa nekim tko ne sluša-tko samo priča a druge tko šiša sretno u vezi stana joj sva sam se uzrujala uh uh uh oki doki elena cure kako je danas bilo na florartu di ste jaaaaaaaaaaavi teeeeeeeeeeee seeeeeeeeeeeeeeee
< Poruku je uredio božica -- 31.5.2008 19:34:09 >
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 20:08:28
|
|
|
|
Elena
|
Bozice proveri pp draga
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 20:23:01
|
|
|
|
božica
|
- jesam jesam
- e idem pesu dati jesti -
- nekaj napraviti malo sam dobila snage-jer kada se uzrujam s pospremanjem se odzrujam
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 20:28:56
|
|
|
|
maja
|
Pozdrav svima, došla sam samo da vas pozdravim, neću ostati sa vama jer sam umorna, pa idem noge namakat! Inače sve je prošlo super, Noa nije plakao u crkvi a i doma je unatoč tome što je bilo puno ljudi bio jako dobar! Napokon se toga riješili
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 20:40:09
|
|
|
|
Puli
|
curke stigli iz avanture išli tramvajem na floraart i natrag idem vas pohvatati i pročitati
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 20:45:03
|
|
|
|
tiha
|
curke evo i mene ja vas nikako nemogu povatat...ovih dana sam u lutnji vani ljepo i mene nikad nema doma!!!! a vi piskarate....hehe!!!
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 20:56:49
|
|
|
|
Puli
|
bilo lijepo glavna tema u šatoru su olimpijski krugovi vanjsko uređenje slično prošlogodišnjem ja bi rado još u miru gledala,šetala i fotkala ali s malom bebom i mm-om koji juri preuzeti smjenu super sam zadovoljna da smo uopće otišli i da sam uspjela okinuti nekih 30ak fotki cvijeta bila super do 7 i 15 ,vrijeme kad inače ide u krpe e onda nije mogla zaspati pa smo se nosili do tramvaja(malo se derala tak da je jedna bakica komentirala" isuse bože kak se dere ta će bit operna pjevačica") u jednoj ruci cvijeta u drugoj kolica i zaspala taman prije nego je tramvaj došao i hrkala do naše ulice i taman se probudila sama prije našeg ulaza da ju ja ne moram buditi i sad si ženska brblja u kindaču
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 20:59:32
|
|
|
|
tiha
|
srecica mala ali bila je dobra!!! sunce maleno!bas smo sretnice puli
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 21:02:37
|
|
|
|
Puli
|
je je dobra je a za deranje sam ja kriva jer je dijete naučilo oko sedam doma biti i u svom kindaču ležati pa mi je ženska lijepo pokazala što misli o spavanju u kolicima iza sedam navečer
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 21:03:59
|
|
|
|
Puli
|
tihice staviću fotke pročitala sam da ove godine nemožeš ići pa da vidiš malo iz prve ruke i ruže za ružu i palme i masline za sve ostale forumašice
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 21:04:32
|
|
|
|
tiha
|
...kad nase bubice imaju svoju rutinu! a moja opet ima novu spava ko i inace ali se budi cesce jer joj je vruce ali kod nas je pakao to nije za izdrzat!!! uzas uzas!!
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 21:08:02
|
|
|
|
tiha
|
bas si ! sigurno si i moju svekrvu srela heeh ! zbog nje ja nisam isla ali i nije bas da mi se islo zbog mijice ali ...svekrva je krivac!!! tko ce drugi
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 21:17:04
|
|
|
|
koka
|
Hej idem uspavati Rokića pa ću skoknuti do vas . Puli mora da si jako smirena mama kad ti je Cvijetić tako dobra . Hajde pa-pa, samo se nadam da neću opet zaspati.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 21:20:52
|
|
|
|
Puli
|
naravno one su za sve krive moja radi s mm-om u obrtu i natjerala ga na današnji sajam zaradio čovjek 200kn i jurio s floraarta na štand (a ne bi ona malo uskočila neeeeeee) i još provjeravao jel sve ok jesmo stigle do tramvaja jer glupa kolica se ne daju sklopiti inače bi nas otpratio na taxi i trenutno čuva treću unuku a četvrtu je držala samo jednom na rukama sram ju bilo i kao sve će to ona nama poslije nadoknaditi možeš misliti živi bili pa vidjeli
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 21:27:31
|
|
|
|
Puli
|
koka inače sam smirena ko osoba mm-u ostavljam cedulje na komp.kad nešto treba napraviti ili mu samo u zezanciji spustim pukla i urlala samo jednom u životu a kad šefica plače ne brinem kad znam što je(brinut ću kad ne budem znala uzrok) danas je to bila pospanost previše podražaja pa nije mogla zaspati kad sam ju nosila onako crvenih okica čak mi je i smiješka poklonila djeca osjete našu nervozu i onda ih je duplo teže umiriti
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 21:47:30
|
|
|
|
tiha
|
puli slikice su fora!!!!!!!!! zadnja mi je ipak nekak naj naj!!
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 21:54:03
|
|
|
|
anne
|
Evo i mene curke. Mogu s vama biti samo malo jer slavimo MM 30 rođendan. Bili smo na FloraArtu i malo sam razočarana. Ništa mi nije bilo vau kao prošlih godina. Poslje smo malo umakali noge u vodu. Nitko sretniji od Petre. Maleri danas završili posao i krivo mi pofarbali dječju sobu. Trebala je biti nježno žuto plava. Prvo su fulali žutu, pofarbali su prljavožutom, a danas fulali i plavu - ispala je siva. Poludila sam kad sam vidjela. Ako to MM neće prefarbati dobrom plavom ja ću dok će raditi! Zadnji šok mi je što mi MM sutra ide neplanirano u Tuzlu na teren. A tako sam lijepo isplanirala dan.
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 21:55:53
|
|
|
|
tina1602
|
hej curke evoooooooo stigla sam.... kakve to ratove sa svekrvama vodite...
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 22:06:37
|
|
|
|
koka
|
Puli imaš pravo osjete oni našu nervozu itekako. Anne TM sretan rođendan, a majstorima bi ja rekla da nije to što sam tražila pa nek izvole popravit bi im platila. Nemoj mi ti ići farbati molim te.
|
|
|
|
RE: Birc " U carstvu hladovine" 31.5.2008 22:10:28
|
|
|
|
Puli
|
ma ne vodimo ratove tino ignoriramo ih kako one nama tako mi njima anne uživaj s mužićem a majstorima pošalji ječmenac za kaznu ni ja nisam previše oduševljena bila mislila sam možda sam pod stresom jer mm žuri a to njegovo gledanje na sat me malo nerviralo ali sad gledam slike i istina je da me ove godine nije dojmilo kao prošlih godina
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!