|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Birc " U carstvu hladovine"
31.5.2008 13:38:06   
Ruža
Bok curke! Zvrkić još nisu stigli trokutići.
Božica tko bi rekao da vodica može biti tako fina? Samo što me od one s balončićima pdrigivanje lovilo šte ne priliči baš jednoj dami.user posted image user posted image user posted image  Pa sam mješala s običnom. A ja sam na svojoj po rakiji tukla, valjda mi je zbog nje i bilo sve tako smješno, pa MM_a zezaju da su me morali napiti da bi se on oženio.user posted image
Tonkica ipak si ti trenutno veća, izbori se za svije mjesto...user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 776
31.5.2008 13:42:41   
tonkica
Ružo pozdrav! Jesi za jednu user posted image ? Meni bi baš i pasala sad...
MM stalno zapitkuje jesu li mi nogice otekle. Jer ako jesu, moram ih dić u zrak. Što bi reklo, makni se s kompa, da ja mogu opet sjest. user posted image  Al mi se baš i ne diže.
Jesu se tvoje nogice oporavile ili su i dalje krafnaste?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 777
31.5.2008 14:15:40   
tina1602
curke,može jedna kavica

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 778
31.5.2008 14:20:35   
koka
Ja sam upravo zadrijemala s Rokićemuser posted image , on je ostao pajkiti i eto mene, odmah brišem jer moram početi kuhat. Hajde pa se pišemo kasnije. Kava ipak poslije.

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 779
31.5.2008 14:25:51   
Puli
evo čekam MM da dođe ručak je ugrijan
curka se igra
pa ćemo malo odmoriti
i na floraart krenuti

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 780
31.5.2008 14:42:35   
Ruža
Jel ima koga za kavicu?user posted image  Evo pravim neku tortu, idemo kod kume na rođendan. user posted image  Blago meni samo lumpam zadnjih
dana. user posted image  Kako ste mi vi?

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 781
31.5.2008 14:43:36   
tina1602
evo mene za user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 782
31.5.2008 14:45:46   
Ruža
Bravo, bravo! user posted image Kako si nam ti Tinica?
Ja još uvijek lovim što ste pisale jučer.user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 783
31.5.2008 15:17:22   
Elena
cure kako ste mi,danas se dise zar ne?malo je tesko vrjeme ali je bolje nego pre dva dana.Ja tako samo da vas pozdravim jer imam za peglanje,pa evo dok si skuvam kafe da vidim sta se radi u bircuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 784
31.5.2008 15:20:09   
tina1602
dobro sam,ali previše umorna user posted image user posted image user posted image . a vi curke?

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 785
31.5.2008 15:22:57   
Elena
ma bitno da si bobra,a umor proci ceuser posted image nek te malo mm promasira i bices ko novauser posted image evo i ja moj mm cekam da dodze s posla i tjeracu ga da me masira,ali mislim na sta ce da se uhvati,moram mu ponuditi nesto u zamenuuser posted image mozda ..................razmislicu dobrouser posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 786
31.5.2008 15:56:02   
božica
tina-opusti se user posted image malo i kako elena kaže natjeraj puža da te malo izmasira
ružo tako treba samo tulumari-đuro se biti pravi veseljakuser posted image user posted image user posted image

I tako moja viki otišla na more user posted image user posted image sa didom i bakom malo smo tužni ali to je sve  nama u korist da se malo odmorimo-mora malo sa didom i bakom biti.

cure zanima me šta toliko puno peglateuser posted image user posted image mislim imam i ja djecu pa peglam jedanput do dva puta tjedno.
I tako bla bla bla bla blabla

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 787
31.5.2008 15:59:29   
tina1602
i mene istozanima što toliko peglate?
mog mma nema kod kuće cijeli dan user posted image user posted image user posted image
probat ću ga nagovoriti navečer...

sada se božice lijepoodmorite dok nema viki user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 788
31.5.2008 16:11:38   
Ruža
Eto Božica sad i vi možete tulumariti. Blago Viki, njoj je sad super!user posted image
Za peglu potpisujem.user posted image  Zaobilazimo se u širokom luku...user posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 789
31.5.2008 16:19:25   
božica
user posted image da  napravljena je nova zaobilaznica pa se svi zaobilazimo do navećer-user posted image

yo men user posted image r
ružo kako napredujeuser posted image -nadam se da će biti mljac mljac mljac user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 790
31.5.2008 16:21:48   
koka
Bok evo me na kratko, ništa mi se neda danas. Ružo, pa samo tulumarišuser posted image . Samo daj dok možeš. Kako je bilo jučer? Osim što si popila milijon vodeuser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 791
31.5.2008 18:33:43   
Elena
jao cure ja uvek imam za peglanje,mjoj mm nosi uniformu jedam dan i obavezno je ispoti i to ja odma bacam na pranje,ja isto u toku dana dve maice promenim jer stalno nesto radim po kuci kao da ima baterije u guzuuser posted image user posted image i se prepotim sto puta,a vec Martinini stvari i ona kako se poti pa strasno i dete ko dete umrlja se a meni to bode u7 oci pa je odma presvucem i kad ono alista za pranje,boli glavauser posted image user posted image user posted image Za sad nije mi tesko jer sam kod kuce,ali neznam kako ce biti jednog dana kad budem posla na posaouser posted image Ma sta pricam,mozda tada imacu jos vise.user posted image user posted image user posted image i mm mi stalno prigovara kako jednom je obukao maicu a ja sam mu je bacila za pranje,ali to je jace od mene,pa niko nije savrsen zar ne?user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 792
   [Brisano sporočilo]
31.5.2008 18:36:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu koka)
  Neposredna veza do poruke: 793
31.5.2008 18:37:39   
božica
  • bok piva evo tu sam ja ali neću duugo-jer mala cvili i cvili-joooooooojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  • ianče  koka nisi jedina kojoj se danas neda ništa raditi je se cijeli dan vućem ko puž i niš nisam napravila.
  • bum sutra-nebum  it suđe oprala od kasnog ručka jel mi se jednostavno NEDA
  • ENO JE MALO SE STIŠALA A MOŽDA BU ZASPALA I VRIJEME JOJ JE VEĆ

< Poruku je uredio božica -- 31.5.2008 18:38:27 >

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 794
31.5.2008 18:40:02   
božica
  • piva kako si ti -kako se osjećaš-jel ti već dosta svega toga-jel ti se teško saginjati-kaj muž veli za trbuh- i tako piši nekaj
  • bla bla

< Poruku je uredio božica -- 31.5.2008 18:41:24 >

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 795
31.5.2008 18:40:32   
Elena
svi su kidnuli van.a meni nesto mi se ne seta.Kako si mi Iva?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 796
31.5.2008 18:42:30   
Elena
bozice pa ne brini kao sto tebi nije dan mozda i tvome sunce danas nesto nije po kefu,nego kako si se odlucila pustiti viki sama s dedom i babom,mislim dali te nece traziti,sorry ako zamaram ali stvarno me interesujeuser posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 797
31.5.2008 18:44:00   
božica
  • elena bokuser posted image -Ive nema ali ti mogu ja reći kako sam --pa dobro sam-user posted image a kako si ti???Ni meni se nekako neda ići van-takav je dan

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 798
31.5.2008 18:47:25   
božica
ma no problem-jer živimo u istoj kući mi smo na katu-viđa ih svaki dan-a didu obožavauser posted image user posted image -sa njim bi na kraju svijeta user posted image ako treba-dok sa mojom mamom neće biti samauser posted image user posted image jer nije naućila-pa se moja mama u zadnje vrijeme nastoji više družiti sa njom.
A šta tvoja Martina neće biti sa dedom i babomuser posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 799
31.5.2008 18:51:56   
Elena
user posted image user posted image user posted image zivimo u isti stan,pazi isti stan,ali Martina sam je ostavila s njima dva do tri puta na satipol max dva i to da bi izasli na rucak ili vecera s muzem.Ljudi cu veoma cudni i necu o njima jer ne vrjedi trositi svoje rjeci.Blago tebi i drago mi je da mozes se malo opustiti jer ja s Martinom i u wc idem,oprostite mi sto sam se tako izrazila,ali tako je.Ne znam sta rjeci,evo ostajem ti tebi da iskomentiras.user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!