|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Birc " U carstvu hladovine"
31.5.2008 19:02:36   
božica
  • a kaj da ti velim-nisu ni oni baš uvijek za čuvanje-oni čekaju da mi njih tražimo-
  • dobro dida ju uzme kada je sam on sa njom ide na plac i svugdje-a baka nebi ona sama došla i rekla pa neka viktorija malo bude sa mnom.Najgore mi je kada smo cijeli dan doma i odlućimo se za šetnju svi 4 a dođe baka da bi ona sa nama kaj nije mogla prije doći i sama otići sa svojom unukom šetati.
  • a za na more ju uzmu najviše radi zdravlja i da bude valda sa njima jer viki isto ima problema sa kašljanjem kao i Martina(ako nisam krivo shvatila)
  • A to za isti stan svaka čast svima koji moraju izdržati sa njima-ja sa svojom mamom nemogu biti zajedno a kamoli sa nekim drugim.Ovo je ista kuća ali opet možemo pobjeći i zatvoriti se

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 801
31.5.2008 19:05:08   
Elena
user posted image user posted image user posted image ma za sad se drzim,ali ne jos dugo.Ja se nadam da ce se nas san sto pre ostvariti i konacno dobiti vlastiti stan,zato kako ja kazem samoj sebi STRPLJENJE-SPASENJE,ali uopse mi nije lako jer su ljudi jedni u milion,vjeruj miuser posted image user posted image user posted image user posted image
a to da Martina mi kaslja i moracu je nositi negde na more pa se ozbiljno razmisljam za Hrvatsku pa mozda i sastanem se s neka forumasica,ko znauser posted image user posted image

< Poruku je uredio Elena -- 31.5.2008 19:07:03 >

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 802
31.5.2008 19:07:24   
božica
A kako funkcionira kuhanje i ostalouser posted image user posted image Znam da su ZABADALA ali kako to riješiš sa svekrvom-
svakako se javi kada ćeš dolazitiuser posted image

< Poruku je uredio božica -- 31.5.2008 19:08:37 >

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 803
31.5.2008 19:09:34   
Elena
sreca moja sto ide na posao,jedan dan prva od 7 do 3,a druga od 1 do 22,pa mi je lakse i kad je ona prva ja kuham,a kad je druga ona kuha,ali komunikacija nam je user posted image nikakva,skoro i da ne pricamo,ma sta da vam kazemuser posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 804
31.5.2008 19:12:02   
Elena
cure za 15 minuta se vracam,stigao mi je mm pa da mu isprzim cebapeuser posted image user posted image user posted image nemoj te mi pobjeci ni ti bozice da ti se jos malo pozalimuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 805
31.5.2008 19:23:30   
božica
SAMO DA KAŽEM MOJA ISTO RADI U SMJENAMA KADA JE POPODNE JA SAM HAPPY.
mi isto slabo pričamo nismo se posvađale ali jednostavno je tako-jer nemogu pričati sa nekim tko ne sluša-tko samo priča a druge tko šiša user posted image
sretno u vezi stanauser posted image
joj sva sam se uzrujala uh uh uh
oki doki elena user posted image

cure kako je danas bilo na florartu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image di ste jaaaaaaaaaaavi teeeeeeeeeeee seeeeeeeeeeeeeeee

< Poruku je uredio božica -- 31.5.2008 19:34:09 >

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 806
31.5.2008 20:08:28   
Elena
Bozice proveri pp dragauser posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 807
31.5.2008 20:23:01   
božica
  • jesam jesamuser posted image
  • e idem pesu user posted image dati jesti -
  • nekaj napraviti malo sam dobila snage-jer kada se uzrujam s pospremanjem se odzrujam

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 808
31.5.2008 20:28:56   
maja
Pozdrav svima, došla sam samo da vas pozdravim, neću ostati sa vama jer sam umorna, pa idem noge namakat! Inače sve je prošlo super, Noa nije plakao u crkvi a i doma je unatoč tome što je bilo puno ljudi bio jako dobar! Napokon se toga riješiliuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 809
31.5.2008 20:40:09   
Puli
curke stigli iz avanture
išli tramvajem na floraart
i natrag

idem vas pohvatati i pročitati

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 810
31.5.2008 20:45:03   
tiha
curke evo i mene ja vas nikako nemogu povatat...ovih dana sam u lutnji vani ljepo i mene nikad nema doma!!!! a vi piskarate....hehe!!!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 811
31.5.2008 20:56:49   
Puli
bilo lijepo
glavna tema  u šatoru su olimpijski krugovi
vanjsko uređenje slično prošlogodišnjem
ja bi rado još u miru gledala,šetala i fotkala ali s malom bebom i mm-om koji juri preuzeti smjenu super sam zadovoljna da smo uopće otišli
i da sam uspjela okinuti nekih 30ak fotki

cvijeta bila super do 7 i 15 ,vrijeme kad inače ide u krpe
e onda nije mogla zaspati pa smo se nosili do tramvaja(malo  se derala tak da je jedna bakica komentirala" isuse bože kak se dere  ta će  bit  operna pjevačica")
u jednoj ruci cvijeta u drugoj kolica
i zaspala taman prije nego je tramvaj došao
i hrkala do naše ulice
i taman se probudila sama prije našeg ulaza da ju ja ne moram buditi
i sad si ženska brblja u kindaču

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 812
31.5.2008 20:59:32   
tiha
srecica mala ali bila je dobra!!! sunce maleno!bas smo sretnice puliuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 813
31.5.2008 21:02:37   
Puli
je je dobra jeuser posted image
a za deranje sam ja kriva
jer je dijete naučilo oko sedam doma  biti i u svom kindaču ležati
pa mi je ženska lijepo pokazala što misli o spavanju u kolicima iza sedam navečeruser posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 814
31.5.2008 21:03:59   
Puli
tihice staviću fotke
pročitala sam da ove godine nemožeš ići pa da vidiš malo iz prve ruke

i ruže za ružu
i palme i masline za sve ostale forumašice

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 815
31.5.2008 21:04:32   
tiha
user posted image ...kad nase bubice imaju svoju rutinu! a moja opet ima novu spava ko i inace ali se budi cesce jer joj je vruce ali kod nas je pakao to nije za izdrzat!!! uzas uzas!!

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 816
31.5.2008 21:08:02   
tiha
bas si user posted image ! sigurno si i moju svekrvu srela heehuser posted image ! zbog nje ja nisam isla user posted image  ali i nije bas da mi se islo zbog mijice ali ...svekrva je krivac!!!user posted image  tko ce drugi

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 817
31.5.2008 21:17:04   
koka
Hej idem uspavati Rokića pa ću skoknuti do vasuser posted image . Puli mora da si jako smirena mama kad ti je Cvijetić tako dobrauser posted image user posted image user posted image . Hajde pa-pa, samo se nadam da neću opet zaspati.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 818
31.5.2008 21:20:52   
Puli
naravno
one su za sve krive

moja radi s mm-om u obrtu
i natjerala ga na današnji sajam
zaradio čovjek 200kn i jurio s floraarta na štand
(a ne bi ona malo uskočila neeeeeee)
i još provjeravao jel sve ok jesmo stigle do tramvaja
jer glupa kolica se ne daju sklopiti inače bi nas otpratio na taxi

i trenutno čuva treću unuku

a četvrtu je držala samo jednom na rukama
sram ju bilo
i kao sve će to ona nama poslije nadoknaditi
možeš misliti
živi bili pa vidjeli

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 819
31.5.2008 21:27:31   
Puli
koka inače sam smirena ko osoba
mm-u ostavljam cedulje na komp.kad nešto treba napraviti
ili mu samo u zezanciji spustim

pukla i urlala samo jednom u životu

a kad šefica plače ne brinem kad znam što je(brinut ću kad ne budem znala uzrok)
danas je to bila pospanost
previše podražaja pa nije mogla zaspati
kad sam ju nosila onako crvenih okica čak mi je i smiješka poklonila
djeca osjete našu nervozu
i onda ih je duplo teže umiriti

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 820
31.5.2008 21:47:30   
tiha
puli slikice su fora!!!!!!!!! zadnja mi je ipak nekak naj naj!!user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 821
31.5.2008 21:54:03   
anne
Evo i mene curke. Mogu s vama biti samo malo jer slavimo MM 30 rođendan. user posted image
Bili smo na FloraArtu i malo sam razočarana. Ništa mi nije bilo vau kao prošlih godina. Poslje smo malo umakali noge u vodu. Nitko sretniji od Petre.
Maleri danas završili posao i krivo mi pofarbali dječju sobu. Trebala je biti nježno žuto plava. Prvo su fulali žutu, pofarbali su prljavožutom, a danas fulali i plavu - ispala je siva. Poludila sam kad sam vidjela. Ako to MM neće prefarbati dobrom plavom ja ću dok će raditi!
Zadnji šok mi je što mi MM sutra ide neplanirano u Tuzlu na teren. A tako sam lijepo isplanirala dan. user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 822
31.5.2008 21:55:53   
tina1602
hej curke evoooooooo stigla sam.... kakve to ratove sa svekrvama vodite... user posted image user posted image

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 823
31.5.2008 22:06:37   
koka
Puli imaš pravo osjete oni našu nervozu itekako. Anne TM sretan rođendan, a majstorima bi ja rekla da nije to što sam tražila pa nek izvole popravit user posted image bi im platila. Nemoj mi ti ići farbati molim te. 

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 824
31.5.2008 22:10:28   
Puli
ma ne vodimo ratove tino
ignoriramo ihuser posted image

kako one nama tako mi njimauser posted image

anne uživaj s mužićem
a majstorima pošalji ječmenac za kaznuuser posted image

ni ja nisam previše oduševljena bila
mislila sam možda sam pod stresom jer mm žuri a to njegovo gledanje na sat me malo nerviralo
ali sad gledam slike i istina je
da me ove godine nije dojmilo kao prošlih godina

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!