Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 10:23:46
|
|
|
|
CallamityJane
|
Vidi, vidi navratio i inventar, ja isto gibam, Dora se zavrsava pa da bar sat vremena odvedem guzlu do igraonice prije spavanja
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 10:28:49
|
|
|
|
sarah_zg
|
IZVORNA PORUKA: mariola Hoću Al ti meni moraš poslat zahtjev jer ja ne mogu. Ja sam mislila da ti u novinama radiš.a i si na tv? Ja sam na radiju
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 10:29:23
|
|
|
|
osobno
|
Vidite tko je svratio na kavu!!! JA!
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 10:30:45
|
|
|
|
sarah_zg
|
IZVORNA PORUKA: osobno Vidite tko je svratio na kavu!!! JA! ju hu hu Dobro došla
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 10:45:46
|
|
|
|
mariola
|
Osobnooooo Pa di si ženo? ŠTa ima? Kako dečki?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 11:20:55
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: mariola Osobnooooo Pa di si ženo? ŠTa ima? Kako dečki? Dečki doma s tatom.. Pardon,. malac s tatom, a Luka u vrtiću... Danas imaju blagoslov hrane i molitvu.. Nije mi to jasno, što ako je netko ateist, je li se i njegovo dijete mora molit ili što? Meni je to bedasto, i da budem iskrena, i ljuti me malo. Ja nisam klasični vjernik, tj, ne idem u crkvu, ali živimo tako da učim dječicu da postoji bog i sl. Ne molimo se, pa ni ne znaju molitve. MAlo mi je bedasto njegov mozak opterećivat time.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 13:19:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Boook Ima li koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 13:21:28
|
|
|
|
danery
|
juuuuuuuhuuuuuuu bumbiiiiiiiiiiiiiiii evo mene malo dok bejb odmara....bile vani do prije pola sata,danas će biti samo jedno spavanje kako mi se čini al neka,nek malo zažmiri.... kak si ti,što se radi? d spava?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 13:30:04
|
|
|
|
mariola
|
Hej curke. Evo i mene, kod mene živa komedija na poslu. Baš mi je zabavno.Ako se nastavi rosit ću ovdje jer mi je šteta ovo propustiti. Naime, naša šefica(čitaj vještica-mobing žena) je poludjela totalno,svaki dan sve luđa i danas joj je voditelj mog odjsjeka odgovorio i sad su prepucavanja. Ma meni živi smih jer sam se izlječila i ogradila od njenih prozivki (neosnovanih). ma komedija Eto, sutra idem gore. šteta što voditelja neće biti da se show nastavi i uživo Inače sam ok, apetit mi se nekako naglopovećava iz dana u dan
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 13:35:41
|
|
|
|
danery
|
mariola,nek je tebi zabavno ja sam se neki dan smijala bejb,stala u vrtiću,na tv-u raspalili neku mjuzu,a ona se ustoptala ko ždrijebe,probit nogicama pod i onda se uzguzala lijevo-desno turom,a sve to u nekim šarenim prugastim hlačama....cirkus živi
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 13:43:26
|
|
|
|
mariola
|
Ma šta bi mi bez smijeha Mogu mislit bejb u plesnjaku Kako ti praviš pitu od jabuka? Gledam po netu ima sto recepata. Ne znam da probam neki noviili da se držim sigurnoga
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 13:45:58
|
|
|
|
danery
|
uglavnom u ne pravim jer popi.dim oko tijesta ili stavim u veliku tepsiju pa mi fali,ili u malu pa imam viška,ili ak sve paše,onda se kore raspadnu dok ih prebacujem u tepsiju baš sam ti od pomoći,ha najbolje ju pravi naša baba....to je onda siguran uspjeh.... kako ti praviš?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 13:50:50
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo mene,nestala jer je mm trebao komp. Vidim kod vas dvije veselo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 13:53:17
|
|
|
|
mariola
|
1 margarin,jedno jaje,1 pp, malo šećera i brašno odokativno,popotrebi.Ne mjerim nikad. Jabuke isto standardo, samo jabuke, cimet,šećer... Ima po netu miljun recepata, svakakvih sastojaka Jednom sam pravila američku, sve super ali šećera bilopreviše. Nisam se sjetila da je kod njih u svim receptima šećera u xxl količinama Ajme kako mise spava a nije još ni 2h, a di su mi tri kad mogu doma
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 13:55:16
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Evo mene,nestala jer je mm trebao komp. Vidim kod vas dvije veselo aha daj ti svoj recept za pitu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 13:56:26
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj,ja ti ne pravim te pite,nije to za mene ja samo jedem Ti to danas planiraš praviti?Sve mi se čini da nečeš kad kažeš da ti se spava
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 13:57:01
|
|
|
|
danery
|
e da,tak i ja radim....tj. ne radim sad baš razmišljam da bi kupili sušilicu za veš....ima koja od vas i kakvu? ventilacijsku ili kondenzacijsku? ak se ne odlučim uskoro za jednu od te 2 vrste,sušit ću veš u tatinoj vrcaljki za med,princip je isti
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 14:04:21
|
|
|
|
mariola
|
A jeste vas dvi neke izjelice a ne bi ništa pravile Eh da mi je barem odspavati kad dođem s posla al neda Toni Ma to ja na brzinu, dok mi se ručak skuha i kolač je gotov Sad mandarine tamanim Ne znam u čemu ću na svadbu ako ovako nastavim
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 14:05:08
|
|
|
|
sarah_zg
|
o kakvim pitama se tu priča? Mljac-mljac
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 14:06:04
|
|
|
|
danery
|
epl paj,saro jesi ti živa,kako si? kako g?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 14:07:01
|
|
|
|
mariola
|
Eh da, sušilicu imam. I ona mi je super. Bez nje više ne mogu zamislit život Ne ozbiljno, prava stvar. Ja na večer u 8 počnem prat robu i do spavanja mi je oprana,osušena i popeglana.Moja je ona koja skuplja vodu u jednu posudu. Mislim da je to kondenzacijska. Uglavnom, nismo morali bušiti ništa i spajati je na odvod, samo ju uštekali u struju i redovno praznim spremnik za vodu. A ta voda ti dobro dođe za peglu. Gorenje je, ne znam koji tip.
< Poruku je uredio mariola -- 12.10.2011 14:08:03 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 14:14:57
|
|
|
|
sarah_zg
|
Sve 5 kod nas, delam pa ću morati nestati
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 14:22:06
|
|
|
|
danery
|
aha,onda kondenzacijsku imaš....takvu smo i mi gledali....mislim da ćemo danas po nju baj cure,pozdravljam vas,bejb budna....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 12.10.2011 17:53:50
|
|
|
|
mamino zlateko
|
hallooo ima koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 7:46:11
|
|
|
|
mamino zlateko
|
jutroo..ima koga za kavu? ja si mislim da bi mogle i novi birc napravit,ovom vise ne pase ime,bar ne kod nas.... ima ko kakav prijedlog za ime? meni se svidja "carpe diem "
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!