Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 9:26:47
|
|
|
|
BUMBI
|
A vidiš da su nas svi ostavili Ajde onda uživaj u igranju,ja se idem malo izvaliti na krevet
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 9:36:42
|
|
|
|
anaxx
|
jutro....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 9:49:00
|
|
|
|
modesty blaise
|
Jutro ženske i od mene.... joj kod nas nekak hladnjikavo i tmurno pa nikak da se pomaknemo ....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 11:51:23
|
|
|
|
danery
|
oj,evo i mene samo da znate,imate posla sa problematičnom luđakinjom dijagnozu upravo postavila naša babetina jer sam malu isfurala u šetnu po ne kišici,nego 3 kapi na km2,al neka....ja dijete vozim van po kiši,ne pazim na nju (eh glupača,znala sam da ju nisam trebala staviti u onu navlaku za kolica,pa djetetu se noge trebaju smrznuti,ne? ) i JOŠ joj navukla toplu vestu s kapuljačom...pa kako uz sve to dijete da navuče kvalitetnu upalu pluća.... eh baš sam amaterka.....pomagajte
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 12:10:49
|
|
|
|
ZVRK
|
bokić tetaaaaaaaaaaaaaa IZVORNA PORUKA: danery samo da znate,imate posla sa problematičnom luđakinjom a ovo bi mi trebala biti novost ja sam malu izvela vani da hoda i ona htijela po škalama da ide (a nezna niti po ravnom da hoda )i ja je maknem i počne ona da tuli na sav glas i odmah mi izašla i rekla mi PA ONA HOĆE ZAŠTO TI NEĆEŠ DA JE ŠETAŠ PO ŠKALAMA???? a ja sam i rekla da šeta ona sa njom pa je odmah zašutila jer da ju bole križa a mene ne bole. ggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr taman mi zezne dan sa komentarima pustimo mi naše babe i ''drmnimo jednu .... jesi za???? tako mi se neda raditi ništa,samo ljenčarim danas
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 12:16:22
|
|
|
|
danery
|
e nije vas lako preplašiti,a ja reko idem sa službenom dijagnozom da me ozbiljno shvatite za kofi uvijek.... a i ti,mislim stvarno,kud dijete po skalinama navlačiš stvarno imaš fix ideje.... da nema tih tvojih svekija,ne znam ja šta bi od tvoje djece bilo kao i mojoj e bez babe.... ma ruku na srce,utukla bi ju bila da sam bila koji metar bliže.... al danas kad dođe mm bit će pakla....pa nek se kuha i pečetko hoće u njemu,ja više neću....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 12:17:10
|
|
|
|
mamino zlateko
|
evo i mene na kavu,jel mogu dobiti? t je zaspala,malo mira...ja i bumbi jutros pricale da napravimo novi birc,al neznamo kak da se zove...trazimo prijedloge...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 12:20:43
|
|
|
|
ZVRK
|
ti barem stigneš pričati sa mužićem,moj dođe kasno i bude u komi pa znam preskočiti žalopojke i radim po svome. jučer je bio bez jesti/ručak jer mu brat nije donio ništa a radio na terenu za svog bracu a meni je šogi zabranio da donosim hranu na teren za kuću mu i onda sam poludila. oko mene ludiloooooo jedva čekam vikend da odem do mojih na čakulu malo.bašđ mi fale šta nam radi mala ''zvončarka'' od kada hoda sama
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 12:21:25
|
|
|
|
ZVRK
|
za kavu uvijek možeš da užicaš ev draga
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 12:22:42
|
|
|
|
mamino zlateko
|
hvaaaala puno..treba mi jedna jaka....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 12:24:50
|
|
|
|
danery
|
ma zvrk,ja njemu ukratko kažem to i to je bilo i to i to slijedi....neću ga zvat na posao,samo se nasekira,a niš ne možemo riješit,a ovako ja to hladno odverglam i onda ajmo dalje.... a zvončarka evo odmara....pa ćemo klopati,pa se malo poigrati,raširiti veš kad se opere i tako....možda ju ovakva luda izvedem van pješke na ovu ciču zimu ima babu srce da izda,3x danas bi valjda bilo dovoljno da se uspjeni mz,jesi ti živa,jesi bila na pregledu? novi birc? već?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 12:25:08
|
|
|
|
ZVRK
|
jača ne može .vidiš samo šalicu a unutra je ..............
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 12:29:03
|
|
|
|
mamino zlateko
|
a jesam jesam,bila jucer na vadjenju krvi,i u shopingu,cekam pregled i testiranje 14.11..pa cemo vidjet...a ovom nepase ime vec ..kod nas kisa,zima..grijanje vec tjedan dana u punom mahu... zvrk unutra je iznenadjenjeeeeee ..necu rec kakvo...
< Poruku je uredio mamino zlateko -- 13.10.2011 12:30:31 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 12:32:54
|
|
|
|
danery
|
cure odoh ja polako,bejb budna....a nos žačepljen,frkće....alaj će baba sad da poskoči kad čuje urlike i usisavač sreća pa su vrata zaključana
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 12:43:40
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ajde draga sretno vam bilo...uziwajteeee....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 13:09:44
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej,evo mene opet
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 13:41:26
|
|
|
|
mamino zlateko
|
tu sam i ja..cekam kad ce se t probudit...stavljam i slike njezine nove malo da ju vidite..
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 13:42:31
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej,opet ti Super za slikice Šta ćete vi popodne?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 13:44:13
|
|
|
|
cuba
|
Hej curke, eto i mene na kavicu Šta ima kod vas? Kako dječica?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 13:44:36
|
|
|
|
mamino zlateko
|
a mm trebao radit do 7,AL izgleda nece,tako da cemo se druzit u kuci,vani hladno i puse vjetar i stalno neka kisa zajeb...a vi? ojla cuba,evo ja cekam da se t probudi,pa stavljam neke slikice u medjuvremenu..kako si ti?
< Poruku je uredio mamino zlateko -- 13.10.2011 13:45:46 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 13:46:00
|
|
|
|
BUMBI
|
Aha,mi idemo kod mojih popodne,pa idem s prijateljicom na nokte(nemože biti sama ).Noga me malo popustila,ali me još boli... Hej draga bok i tebi Evo D spava,a ja pijem kavicu. Šta vi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 13:49:51
|
|
|
|
cuba
|
Bumbi, šta je bilo sa nogom, nisam u toku mz, kako tvoja curka? Mi smo dobro. Danas smo kod mojih kroz popodne jer nam je montaža prozora u tijeku pa su teški radovi u kući. Prašine svugdi, ajme. Roko spava a ja odmaram. Danas smo prvi put iz vrtića išli pješice i moram priznat da je bio dobar, držao me za ruku iako je svaka šahta bila njegova
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 13:52:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma ne pitaj draga,jučer sam iskrenila nogu i samo me malo bolilo,a kad sam se izula skoro sam umrla od bolova,malo mi nateklo i plavo je ,ali nisam išla kod doktroa jer znam da bi mi stavili longetu odmah. Montiraju vam prozore danas,super Hoće danas biti sve gotovo ili? Super što ste išli pješke kući
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 13:57:55
|
|
|
|
mamino zlateko
|
moja curka odlicno,luduje po cijele dane,samo bi hodala...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 13.10.2011 14:02:08
|
|
|
|
cuba
|
Ajoj draga, nažalost znam koliko to boli jer sam prije 4 god i sama imala longetu na nozi Ako možeš micati sa nogom i kretati se nije ti ništa slomljeno, istegnuto je ili isčašeno. Sve mi je još svježe sa predavanja prve pomoći prošli tjedan Ali zbilja se nemoj zezati, trebaš otići doktoru ako si šta isčašila a krećeš se na toj nozi onda može doći do loma i puno je gore biti u gipsu 4-6tjedana nego u longeti 10ak dana. Držim fige da ipak nije ništa i da će brzo proći Kako mi je zet? Jel prošla faza agresivnosti? Sve stare prozore skupa sa okvirima su danas izvadili i montirali nove a sutra je završna obrada unutrašnjeg i vanjskog zida. Onda me čeka generalka godine Al nema veze, novi prozori su tu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!