Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 14.10.2011 20:48:20
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 7:28:23
|
|
|
|
mamino zlateko
|
jutroo..ima koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 8:08:54
|
|
|
|
ema55
|
Jutro evo mene! Kod nas hladno! Bura puše!
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 8:24:57
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 8:30:45
|
|
|
|
danery
|
jutro ima kofija?ja sam još malo u nesvijesti
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 8:31:56
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga Evo samo ovako Vi se tek sad probudili? Mi budni od pola 7,ali se ustali oko 7i15
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 8:34:07
|
|
|
|
danery
|
ma kofi je kofi,kakav god bio tenkju b aaaaaa,bejb je dolje kod sveki spavala,eno hahare dolje....a ja se malo još tu nasadila dok me ne zovu nek baka dadilja jutarnju smjenu što ste se vi tako rano probudili,a subota?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 8:35:38
|
|
|
|
BUMBI
|
Aaaaa,bejb kod sveki spavala jesi se naspavala? Ma on inače se isto tako budi,nema kod njega što je subota danas E,trebale bi novi birc otvoriti,ovo ljeto se više nikako ne slaže
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 8:40:57
|
|
|
|
danery
|
bah,moš mislit al sam se naspavala....sinoć bili u kinu,vratili se u pola 11,i onda se gospodinu smislilo...khm da i tak sam lijepo zaspala oko ponoći,a probudila me zvonjava njegovog moba u 6 jer danas radi....a dolje od pola 7 isto larmanje i lupanje.... d point iz da bejb spava dolje da se mi malo možemo naspavati bar vikendom baš....ljeto ode glavom bez obzira..... nu,daklem,kakav će naziv birca da bidne?
< Poruku je uredio danery -- 15.10.2011 8:41:55 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 8:43:58
|
|
|
|
BUMBI
|
za kino.Šta ste gledali? E,nemam baš ideje za ime,ajde ti Idem staviti veš prati,a jedan sam sad skinula
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 8:46:42
|
|
|
|
danery
|
real steel (pravi čelik),ono sa borbama robota.... ufffffffff,veš....bljak....mi planiramo kupiti sušilicu,samo treba uloviti mm-a da ide sa mnom i da to riješimo....grozim se natezanja i cmrljenja veša po 2-3 dana preko zime
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 8:49:12
|
|
|
|
BUMBI
|
E,da vidjela sam da si neki dan spominjala sušilicu.Jesi već negdje gledala ili? Ovaj moj je već 10 različitih igri izvadio i igrao se,sad kaže da bi išao van igrati košarku
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 9:03:24
|
|
|
|
danery
|
ma jesam,sve je to isti koš....oko 3 milje bi došlo.... ma samo je problem kad uloviti mm-a da odemo kupiti,i to je to....bah.... jaoo,nama došao električar,cijela strka idem dolje da mi bejb ne osvijetle
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 10:00:32
|
|
|
|
mamino zlateko
|
evo mene opet,ima koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 10:19:55
|
|
|
|
mariola
|
Jutro mz Evo mene. Došla mala dok srknem kavicu pa gibam dalje. Šta vi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 10:25:05
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo i mene opet D otišao s mojim bratom tramvajem kod mame,pa sad imam malo mira Šta vi radite?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 10:30:21
|
|
|
|
mariola
|
Ja pijem kavu,sunce mi tuče uleđa a i grijanje smo upalili jutros tako dabaš uživam,T gleda krteka
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 10:31:31
|
|
|
|
BUMBI
|
Baš uživaš Šta imate u planu za danas?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 10:34:47
|
|
|
|
ema55
|
Ej, bok, evo i ja uživan, večeras me mm vodi na večeru. u utorak nam je bila godišnjica braka pa ćemo večeras proslaviti. radili smo suprotne smjene tako da nismo stigli
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 10:38:49
|
|
|
|
mariola
|
Ema super, uživajte Plan? Porediti ormare, još mi je u mom i mm-ovom ormaru ljetna roba. Porediti stan, oprati hrpu robe koja se skupila preko tjedna i još pun gepek nove što sam jučer kupila. Trebam i u konzum,skuhati ručak...popodne smo kod kumovih blizanaca na rođendanu. Jutros sam već palačinke pravila jer moj T čimse ustane a ne ide u vrtić viče mama kinke Šta ćete vi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 10:40:54
|
|
|
|
ikica84
|
jutro cure!! evo i ja nadjoh vremena da se javim! ne stignem da napisem poruku nikakvu,procitam sta ima na rr i to je to! mi smo dobro,A je super prihvatio bracu stalno ga cuva,drzi za ruku.bas uzivamo.navikao se na njegov plac tako da se ne budi nocu ,toga sam se najvise bojala.mada prvu noc kad smo dosli kad je V krenuo da place A se probudio i plakao duze nego V,nikako da ga umirim,sad je ok.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 10:42:34
|
|
|
|
ema55
|
a od čega si ti mogla bi i kod mene malo porediti. ja sam na poslu do 12. onda idem sa jednom prijom na kavicu. a onda planiram i ja neto raditi oprati ću mašinu, popeglati i pod oprati. onda se moran početi spremati. sad mi pada na pamet da zatvorin ured na 15-ak min da odem u jedan dućan, jedini koji nam je ode pa da nešto si kupim. do 12 radi ka i ja.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 10:45:55
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajme,mariola hočeš sići to sve O,znači i u šopingu si bila,super Hej ikice bok i tebi,vidim vi uživate,super da ste se uhodali Ja neznam šta ćemo danas,možda nam dođu popodne prijatelji na druženje. Idem sada
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 10:48:01
|
|
|
|
mariola
|
Ma ema aj ti sebi na brzinu nešto kupi, neće stat proizvodnja u firmi radi 15 minuta Ja juče gledala da bisi kupila neke sive čizme i sad se sjetim da sam lani kupila jedne sive. Ajme koliko ih imam da sam i potpuno zaboraviladaih imam Ikice baš mi je drago da uživate Tvoji su otišli?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 10:54:21
|
|
|
|
ema55
|
ma dobro ti kažeš sad ću se ja zaletiti. baš mi treba da nešto kupim. sljedeći tjedan planiram sebi kupiti čizme. vidila sam u zd dva para. neznam koje su bolje pa najbolje oba para kupiti. jedne su smeđe a jedne crne.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!