|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: "Ljeto nam se vratilo"
13.10.2011 14:04:51   
mamino zlateko
ja idem,t je budna....treba dati papati

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2001
13.10.2011 14:06:03   
BUMBI
Ma draga imala sam ju ja više od 1 putauser posted image
Dok ja mogu stati na nogu dobro je,da nemogu ni malo na nju stati i da umirem od bolova,onda bi išlauser posted image ,ali nije baš zglob,malo niže...
A joj,mogu misliti kakvu onda generalku imašuser posted image
Zet ti je još malo,tu i tamo agresivan(u svakom slučaju ne kao prije),samo sam sebe lupa po glavi kad mu nešta smetauser posted image ,neznam zašto.
danas je prvi put u vrtiću nacrtao sam travu,nebo i cvijećeuser posted image user posted image ,baš me iznenadio i bila sam ponosna.
Ajme što mene može razveseliti,mm bi rekao dobro,i?user posted image
A kada polažeš prvu pomoć?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2002
13.10.2011 14:12:34   
cuba
Aha, znači imaš prakse sa longetamauser posted image user posted image user posted image ajde onda znaš već proceduru, pazi se i bit će sve okuser posted image
Nego, jel ti menga došla/prošla? Kada možete u akciju, jel već planiraš ili ćete još malo čekati?

A šta tete u vrtiću kažu za agresivnost? Jel to normalno u njegovoj dobi ili?
Ma jooj, ti muški uopće nemaju osjećaj. Meni jučer R nabrojio svih 5 imena teta iz vrtića, meni skoro suze od ponosa krenule a mm neka, neka, pametno dite na ćalu svogauser posted image Jooooj...
Prvu pomoć polažem iduću srijedu. Sutra mi je 7 sat vožnje. A ja se nadam da ću do 01.12 to sve odvoziti i ako dragi Bog da tada imati vozačkuuser posted image

mz, pozdrav, ljubac šaljem tebi i tvojoj curki, uživajte popodneuser posted image

< Poruku je uredio cuba -- 13.10.2011 14:13:00 >

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2003
13.10.2011 14:16:15   
BUMBI
MZ pozdravuser posted image
Ma da,baš ti muškiuser posted image ..mi bi se rasplakale na svaku sitnicu
Menga prošla,bilo sve dobro,mislili smo ovaj mjesec u akciju,čak sam tamo i u odbrojavanjuuser posted image ,ali imala sam neki iscjedak pa sam stavljala vaginalete baš kad je trebalo biti akcijeuser posted image ,ali ko zna možda se i sad ovih dana nešta primiuser posted image (kad mi se sad malo menga pobrkala)
Držim fige da sve to rješiš do 1.12user posted image
Draga,idem ja polako,sad će doći mm pa da mu ugrijem ručak,a i D će se još malo probuditi pa idemo.
Pusauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2004
13.10.2011 14:31:27   
cuba
Ajde super, držim fige da se malena mrvica onda uhvati što prijeuser posted image
Ja ću još malo švrljati po temama, nije me dugo bilo pa da nadoknadim dok mi R spava.
Pusa i vama, pišemo se :-**

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 2005
14.10.2011 8:15:22   
mamino zlateko
jutroo..ima koga?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2006
14.10.2011 8:20:51   
mariola
Jutrouser posted image  Evo meneuser posted image
Kako si?Šta ima? ŠTa si kupila neki dan ušopingu?Kako T? Alergije?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 2007
14.10.2011 9:07:49   
mamino zlateko
sry ja otisla stavit rucak kuhat,i spremat se za doktora,dobila neku prehladu,grlo boli,i kasljam a i moram nalaze nosit....ma svasta,sebi torbu,hlace,4majce,cizme,mm 2 trenirke i majcu,a t skafander,kapu i sal i piđamu....t luduje,jucer prvi put zaplesala,i zvala mamu...alergija,sad stanje mirno,samo neznam do kad ce biti,hehe....kako ti? t?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2008
14.10.2011 9:32:43   
mariola
Jel prohodala ona? O vi ste se nakupovaliuser posted image user posted image user posted image
Ja ću danas.Za sebe i T a mm nek se misliuser posted image
Idem sama, mama i seka će doć pa će to biti pravi ženski šoping.
One će za pir kupovati sebi i djeci, ja ću T i sebi za zimu. Njemu za pir a ja za pir imam jednu haljinu koju sam samo jednom obukla na brodu a širi se ispod prsa pa je mogu i s ovim trbuhom obućiuser posted image user posted image
T mi je dobar, duša mala.Stvarno je zlatanuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 2009
14.10.2011 9:34:46   
cuba
Jutro curke i od meneuser posted image
Kako ste mi, klinci maleni?
Mi smo u općoj prašiniuser posted image  Jučer su nam montirali sve nove prozore, danas je drugi dio radova onaj završni, nadam se sa puno manje prašine nego jučeruser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2010
14.10.2011 9:42:20   
mariola
Hej draga jutrouser posted image
O prašini mi ne pričaj, meni je usred boravka gradilište već treći tjedanuser posted image
kako ste,šta ima?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2011
14.10.2011 9:42:36   
danery
jutro ekipa user posted image
jeste vrijedne user posted image vidim cuba se na prašinu izvlači,hehehheheh user posted image
bitno da na kompu nema prašine,jel,kapetanice user posted image
mi se digle u 7 user posted image ,sad je mala u lajsu sa bakom,a ja usput obavila sve po kući,pa sad namjeravam ići oprati kosu.....al akcija čeka user posted image
e da....novost je da se naša baba i na bejb ljuti user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2012
14.10.2011 9:46:44   
cuba
Naletušice komp sam vrijedno zaštitila svim mogućim prekrivalima, na njemu nema ni trunke prašineuser posted image   a za ostalo me nije briga bar dok su radovi u tijekuuser posted image
Mi smo dobro, Roko je u jaslicama do 12h. Mislim da ćemo i danas biti kod bake i dide na ručku, nema smisla da kuham u prašini jel takouser posted image

mariola, kakvi su kod vas radovi? Ajme već 3 tjednauser posted image
naletušice, znači nisi samo ti kriva što dijete vodaš po kiši već je i bejb kriva što ti je to dopustila jeliuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2013
14.10.2011 9:52:20   
danery
ma blesava baba....jučer ju sveki čuvala,pa ju malo odvela preko kod dede i tete,a mala krenula babi,smije joj se i pruži joj dijete rukice,a koza se okrene od nje i onak namrgođena nije ju ni pogledat htjela....user posted image user posted image

mislim,ljuti se na mene koliko hoćeš,al daj,dijete ti niš krivo nije....

a jučer je mm-u objasnila (urlajuć iz petnih žila-standard user posted image ) da sam ja malu izvezla van BEZ KAPE....
znači u kapi je bio problem? jel nije koza znala doći do male i pitati jel ima kapu i sve 5,nego urlati pod 20 balkona susjedne zgrade da svi čuju kako kraj njih živi luđakinja koja dijete van vodi golo,boso,gladno,žedno i kojekakvo....
došlo mi je da ju prebijem ko mačku.....
i onda se JA pitam jesam li bezobrazna što ne volim da mi po djetetu žvaljakaju i bale....i gledam da ne branim da dijete vidi i bude sa prabakom...mah...fuj....
sad kako ona meni,tako i ja njoj....ak ćeš dizat na malu nos,onda marš i amen....
user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2014
14.10.2011 9:53:28   
mariola
Šta sam propustila? Neki noviincident s bejb i babom, mogu mislituser posted image
Cuba izmeđuboravka i kuhinje smo imali kliznu stijenu koja nam je smetala pa ju je mm vadio, pa nakon što ju je izvadio ostalo je poprilično rupa po zidovima,pa na jednom zidu pravi neko udubljenje a kako radi sve sam i picajzla je i sve mora biti po špagi, on to glanjca već danima.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2015
14.10.2011 9:55:08   
danery
evo mariola,malo smješniji sažetak okršaja user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: danery

oj,evo i mene user posted image
samo da znate,imate posla sa problematičnom luđakinjom user posted image dijagnozu upravo postavila naša babetina jer sam malu isfurala u šetnu po ne kišici,nego 3 kapi na km2,al neka....ja dijete vozim van po kiši,ne pazim na nju (eh glupača,znala sam da ju nisam trebala staviti u onu navlaku za kolica,pa djetetu se noge trebaju smrznuti,ne?user posted image ) i JOŠ joj navukla toplu vestu s kapuljačom...pa kako uz sve to dijete da navuče kvalitetnu upalu pluća....user posted image
eh baš sam amaterka.....pomagajte user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2016
14.10.2011 10:07:00   
mariola
Ajoj,ta baba je luda skroz. I ja bi poludila na tvom mjestu. Mrzim te komentare. Tako mojoj susjedi svekrva prigovara a meni digne tlak a ne odnosi se na mene onda mogu samo mislit kako je tebi i njoj. Meni se jučer šogi žalila na svoje. Ona mora maloga njima donijet svaki dan. I ako ga ne donese to je smak svijetea. Rekla mi je da će poluditi više. Išla bi ona svejedno javiti se malo kod njh ali kad je sve to pod pritiskom onda je sto puta gore. Ajme ja zahvaljujem svaki dan što smo mi sami i niko nam se ne petlja u ništa.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2017
14.10.2011 10:11:06   
cuba
Aha, znači Toni je picajzla na tatu jeluser posted image  Super za radove, nadam se da će vam brzo biti gotovouser posted image  
Naletušice, riješiš to tako da se i ti ispod balkona izdereš na babu pred svim susjedima pa ste 1:1user posted image  ajme znam da ti je puna kapa više i stvarno više nije smiješno kad te iz dana u dan maltretira sa svakojakim glupostimauser posted image

Cure gibam, moram do dućana i na bankomat pa idem popiti kavicu u kvartovski kafić jer su mi sad već počeli bušiti pa i nije neki ugođaj bit domauser posted image
U 11h mi je sat vožnje, sad sam već opasnost na cestiuser posted image  Kiss i pišemo se :-**

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2018
14.10.2011 10:11:33   
danery
ma u biti kužim ja i babu....stara,svima dosadna,nitko ju ne ferma-al sve zato jer svima tako pametuje i baš je bezobrazna,pa onda tko bi htio imati posla s njom takvom?
meni dođu moji,pa onda ona napravi ručak za sve (stvarno odradi ajme posao i ja sam super zahvalna za to),al kad svi sjednu za stol,ona stane ko pop u crkvi i počne lajati na dedu pred svima:GLE OVOG MATOROG JARCA,SAMO ME TLAČI,DA HOĆE VEĆ JEDNOM RIKNUT....i takve gadosti....
jel meni to treba? i da su moji koji su došli k nama u posjetu moraju slušat babine klepetanja? ma fuj....

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2019
14.10.2011 10:17:59   
danery
cuba,već sam se ja derala na nju i režala,i to kratko traje....ma ubuduće ću se samo nasmijat,okrenut i otić ća....a baba nek laje na drveće user posted image user posted image

ajde baj,guštaj na kavici.....evo bejb došla natrag,zaspala je....vani zima,rukice joj se smrzle,al sad sam ju fino ušuškala i nasadila joj njenu kravu na glavu user posted image i blaženo ćori user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2020
14.10.2011 10:19:52   
mariola
Baš lijepa atmosfera za ručakuser posted image user posted image
Aj ne daj se. Cuba pazi na pješakeuser posted image
Idem i ja, da sve dovršim do pauze jer kidam ranije danas.bajuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2021
14.10.2011 10:22:56   
danery
gibam i ja vošat heru user posted image konačno user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2022
14.10.2011 14:56:01   
mamino zlateko
haaaloo ima koga?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2023
14.10.2011 15:18:46   
danery
ejla mz,evo mene na kofi....
bila vani sat i pol sa bejb,pa će ona sad dolje odmoriti kod sveki,a ja načela kavicu,mada i mene malo vuče krevet....
kak ste,šta ima?

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 2024
14.10.2011 18:20:17   
mamino zlateko
ima koga?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!