Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 10:57:41
|
|
|
|
mariola
|
Ma najbolje oba I ja bi mogla nove crne. Sad kad sam skužila da sive imam sad su crne prioritet Idem se ja umiti i oprat zube da mogu u dućan pristojna A ti javi šta si kupila
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 10:58:55
|
|
|
|
Monica
|
Jutro i kod mene plan spremanja..kuhanja al nikako da krenem nekako me tipkanje više vuče
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 13:03:06
|
|
|
|
danery
|
oj,ima koga? mi se vratile iz igraonice,bile još 2 curice....ajme veselja sad bejb ćori,ručak se kuha,a ja skuhala kofi i pauziram....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 16:42:00
|
|
|
|
ikica84
|
ima li koga
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 17:08:38
|
|
|
|
danery
|
oj ikice,kako si?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 18:44:56
|
|
|
|
modesty blaise
|
it's me ! Leclerc....ahahaha imal koga za čašicu razgovora' a može i samo čašica...ahaha
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 18:51:14
|
|
|
|
danery
|
e'o mene,al brez čaše moraćemo nasu'o bejb mi jaše po glavi,a mm iza mene kvoca DAJ PET,DAJ PET šta ti,kak s?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 18:55:08
|
|
|
|
modesty blaise
|
i mene S zajaho...cjelodnevno jer smo soliška od jutra... sad očekujem jednu frendicu da malo svrati a sve se nadam da neće....:))
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 15.10.2011 19:00:58
|
|
|
|
modesty blaise
|
kupila prošli tjedan onaj pekač za kruh ..... pa sad svakodnevno kao pečem domaći...samo ne znam jel ja to nekaj krivo mećem ili ...hm...ebate,aj bar mogu glavus njim razbit mm ak ne bu dobar...:))))
|
|
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 16.10.2011 8:50:19
|
|
|
|
mariola
|
Dobro jutro Ima koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 16.10.2011 8:57:22
|
|
|
|
mamino zlateko
|
evo mene malo..sta ima?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 16.10.2011 9:07:31
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ja moram ici,idem s mm na utakmicu,t je kod bake..uziwajte..papa
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 14:10:15
|
|
|
|
mamino zlateko
|
haloo hallo,ima koga? ??
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 15:36:33
|
|
|
|
mamino zlateko
|
nema jos uvijek nikoga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 15:50:49
|
|
|
|
danery
|
oj mz,evo mene malo i danas kak si,šta se radi? kod nas siesta,ja ćefim....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 15:56:52
|
|
|
|
mamino zlateko
|
ma ja evo ubijam dosadu,t spava,mm radi do 7..kako ti? kako bejb?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 16:03:17
|
|
|
|
danery
|
bejb dobro,izbio jedan kutnjak koliko je dala opipat jer se ne vidi baš najbolje..... izlajsale se danas dopodne,nakupile kestenja,baš smo se dobro provele.... sad odmara,pa kasnije opet sve ispočetka....sreća pa je bilo lijepo sunčano pa smo mogle u lajs.... a ja malo tu škicam,pa malo mislim šta bi radila,pa šta ne bi i tako
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 16:09:31
|
|
|
|
mamino zlateko
|
citala ja tvoju temu,slonovi u staklariji,e ako se nisam upisala od smijeha,majke mi.... a mi nemozemo van,hladno ko sam vrag,i ujutro bio mraz,ma sve bijelo,ja mislila snijeg pao....mi cemo samo pojacat grijanje,stavit t u hodalicu,pa nek luduje....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 16:13:25
|
|
|
|
danery
|
joj da viš nas kad je vrijeme bljak užas.... sve brtzo prestane bit zanimljivo,i onda smišljaj što i kako....pa do 4 dok dođu moji s posla još nekako,a kad kasnije dolaze,e onda već dogori objema.... ajd sad hoda,pa šetamo okolo po kući ako ne vani,pa joj sakrijem igračke pa tražimo,pa ovo,pa ono....pa se iživljava na sintu,pa čita slikovnice,al najveći mi spas što hoće bit u vrtiću dok ja skuham ručak i sl....da neće,mislim da bi fras dobila.... hodalicu daaaaavno prerasla,tak da niš koristi kod nas
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 16:19:16
|
|
|
|
mamino zlateko
|
fala bogu pa joj zaminljiva hodalica,pa u njoj šeta od kupaone do kuhinje i dnevne,pa joj postavim svugdje igracke pa ide sama po njih...jucer nam dosla teta iz njemacke,donjela t 2 zimske jakne,prsluka,majcu,trenirkicui traperice,i medvjedica i neku igracku..hvala joj puno,sad ima jaknu i za ovu zimu i drugu...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 20:50:37
|
|
|
|
BUMBI
|
Večer Ima li koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 20:59:26
|
|
|
|
danery
|
večer susjeda šta ima?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 21:04:27
|
|
|
|
BUMBI
|
Već sam mislila da neće nitko doći,kad ono ti Meni nešta hladno,obukla sam i ogrtač i jedem čokoladu. Šta ti?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 21:09:55
|
|
|
|
danery
|
ajme zimogrozuljke ja i sad hrčem samo u majici na bretele i donjem dijelu pidžame što je,šećer pao,pa glocaš ja sam popila colu i sad dosta.... šta ste radili danas?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 21:13:21
|
|
|
|
BUMBI
|
Joj,nemam pojma što mi je tako hlado,a da ti ne pričam ruka kako mi je ledena od držanja miša Mi bili kod mojih popodne,D se igrao,a ja išla s mamom do Mullera i Konzuma Šta ste vi radili?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!