Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 21:20:07
|
|
|
|
danery
|
bile malo vani dopodne,šetale po parkiću,skupljale kestene i tako....popodne išle sa curama do emezzete malo lajsati,okupale se i sad ona već spava,a mi svijetlimo...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 21:24:23
|
|
|
|
BUMBI
|
O,pa vi i kestenje skupljate,znači da bejb već hoda kao prava ili mama za njom leta? E,gdje nam je Cvrle,nema je već dugo?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 21:30:27
|
|
|
|
danery
|
aaaaa,hoda solo,al voli se ipak držati bar za prst neka,ovako nam objema lijepo,klepećemo si ko 2 rodice usput i dobro e da,cvrle već dugo nije bila na cugi,ni tu nit uživo baš mi fali nekad....bašme zanima jel joj dragi smislio kakvu novu mudroliju
< Poruku je uredio danery -- 17.10.2011 21:31:57 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 21:35:36
|
|
|
|
BUMBI
|
Još malo,pa će sama početi i trčati pa će onda biti veselja Mislim da naleti tu i tamo,ali vrlo rano ujutro Kad bejb ide opet kod sveki na spavanje?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 21:42:56
|
|
|
|
danery
|
pa trebala bi u petak i subotu al ne sviđa mi se što se mala kod nje bdi ponekad,pa ju onda ona kod sebe stavi da spava umjesto da ju ostavi da se iskmeka i da zaspe.... ni mi ju kod nas u krevet ne nosimo,e sad se ona našla bit pametna,a ujutro i ona i dijete podočnjake do zemlje....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 17.10.2011 21:46:47
|
|
|
|
BUMBI
|
Dobro ti nju privikavaš,nema šta E,idem ja pod tuš i izvaliti se krevet LN
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 8:46:48
|
|
|
|
mariola
|
Dobro jutro
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 8:48:30
|
|
|
|
mamino zlateko
|
jutroo..hvala na kavici...evo i tebi jedna ...kako si trudnica? kako mala curka u busi? a t? jeste smislili ime za malu princezu?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 8:58:01
|
|
|
|
mariola
|
Hej mz, trudnica super, super se osjećam. još uijek sam u punoj snazi Upravo jedem T je isto super, pravi mali pametni dječak. Svaki dan nas iznenađuje svojim zaključcima. Radovi u boravku su pri kraju i sad možemo iznajmljivat boravak i kuhinju za pireve koliko je veliko Ime još nemamo ali mislim da će se biti puno lakše odlučiti nego za Tonija. rekao mi je mm samo da ne bude Ema, Ena, Lara i sl. svaka druga se tako zove Kako ste vi,šta T radi?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 9:00:54
|
|
|
|
mamino zlateko
|
a evo dobro smo,hladno kod nas,danas ujutro bilo -5 vani,i sad je minus,jos je mraz...a evo do sad bila u hodalici,sad meni sjedi u krilu i pije caj....
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 11:55:24
|
|
|
|
mamino zlateko
|
??
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 12:25:36
|
|
|
|
danery
|
juuuuuuuuuhuuuuuuuuu,eto meeeeeeeee kako ste,kaj se dela? nama se lajsalo,pa smo otišle malo do plodina,pa u lidl,pa kućiciiiiii..... sad bejb ćori,ručak se kuha,a ja dovršavam još jutros započeto kafenisanje našla sam u lidlu predobre rolke za curice za 50 kn 2/1 moram popodne po njih ako ih bude,jer sam sad kupovala za poklon,pa sam se preračunala al ako ih i ne bude.kupila sam joj hrpu novih maja,pa nećemo
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 12:27:50
|
|
|
|
mamino zlateko
|
oo vi bile u shopingu...mi nigdje nazalost,vani hladno da poludis....t spava,al mislim da nece jos dugo...mislim i da nas zubici opet muce,sva je neka cendrava,i povracala mi jutros.. vidjet cemo...kako si ti?mogle bi birc otvorit novi,imas kakvu ideju za ime? meni se svidja "cb eden "
< Poruku je uredio mamino zlateko -- 18.10.2011 12:28:37 >
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 12:32:04
|
|
|
|
danery
|
ja ok,samo sam malo zamračila kad sam babu vidjela....ajme što ženu ne mogu smisliiiiiiiiit al zatvorim vratašca,ključnem i ajmo dalje....svaka sebi.... kod nas jutros bilo mraza,al mi to prespavale uh,bilo kakav cb meni je edenski vrt,sam da zbrišem mozgom na pašu
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 12:35:32
|
|
|
|
mamino zlateko
|
haha,i kod nas bio mraz do 10 cak....evo t je budna,sad sjedi samnom i samo tatu zove...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 12:41:01
|
|
|
|
danery
|
mazuljka mala i meni se bejb nešto počela opasno umiljavat....najjača mi kad nešto napravi rusvaja,pa mi onda daje dudu,kao,ajmo se pomirit jel ti t štogod već priča? bejb dilomirala na vikanju PAPUČE i CIPEEEEEEEEE (papute,zapravo )
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 12:44:53
|
|
|
|
mamino zlateko
|
mama,tata,teta,baba,dede,daj i jos neke njezine rijeci koje ni sam bog nebi prokuzio...
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 13:20:29
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej,ima li koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 13:21:23
|
|
|
|
mariola
|
heeeej, ima koga?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 13:22:30
|
|
|
|
mariola
|
hej bumbi, kokica, kako si? Šta ima? Ja po običaju tamanim mandarine
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 13:24:12
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej draga Ja tamanim po nekim keksima D spava,a ja bi trebala staviti suđe u perilicu i skinuti veš,a nikako da krenem.Jutros sam bila na noktima pa nisam ništa radila Vidim da je definitivno curica,super Tm je sigurno presretan?Jel imate kakvo ime već?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 13:26:37
|
|
|
|
danery
|
e....i ja još tu,bejb guli drugi sat bumbi,pa ti opet klopaš kakve sad kekse mlatiš?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 13:29:40
|
|
|
|
sarah_zg
|
ojla društvo. Kako ste? Mariola, kakve radove imaš u kući?Veselim se tvojoj curici, nadam se da ću i ja uskoro. Ja na poslu, danas je nekako laganini pa imam vremena virnuti na raju.
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 13:30:09
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej danery Pa nemoraju to svi znati Ručala sam,pa mi malo pao šećer,onu leo čokoladicu sam pojela. Šta ti?
|
|
RE: CB: "Ljeto nam se vratilo" 18.10.2011 13:31:31
|
|
|
|
danery
|
heh,budna....nanjušila kekse valjda ja vas pozdravljam....do navečer
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!