|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pala s kreveta i umrla!
14.11.2011 11:43:10   
Bebys
Tragedija u ĐakovuDvogodišnja djevojčica pala s kreveta i umrla! user posted image U petak se u obiteljskoj kući u Đakovu dogodila stravična tragedija. Dvogodišnja djevojčica pala je s kreveta na kat, nakon čega ju je otac podigao ni ne sluteći da joj nije dobro. Nešto kasnije pronašao ju je mrtvu u njezinoj sobi.
U trenutku stravične nesreće s djevojčicom je kod kuće bio otac. Kako se neslužbeno doznaje, on ju je nakon pada podigao s poda ni ne sluteći da se nešto dogodilo, pišu 24sata.

Curica se, navodno, nastavila dalje normalno igrati. Kada se vratio u sobu provjeriti je li s njom sve u redu, zatekao je njezino beživotno malo tijelo.

Liječnici su curicu navodno pokušali reanimirati, ali bezuspješno. U osječko-baranjskoj policiji, koja je izišla na očevid, samo su kratko potvrdili kako se stravična tragedija dogodila u Đakovu.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pala s kreveta i umrla!
14.11.2011 11:45:30   
Bebys
nemogu ovo da nestavim i da ne prokomentiram---

pa dali je ovo normalno da dijete od dvije godine spava na krevetu na kat...

DALI IMA I MEDJU NAMA OVAKO UZASNIH I NEODGOVORNIH RODITELJA....user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam sokirana biserima i ludjacima koji imaju djecu i ovako bezbrizno ih izloze vlastitoj smrti...

pa moja ima dvije i pol godine i jos je u kreveticu pored nas u sobi...i bit ce dokle god ne vidim da je imalo spsobna da spava sama u sobi i to na normalnom krevetu a ovaj nas krevetic ima pregradu koja se moze skinuti i napraviti mali krevetic i zasigurno ce tu biti do 5 godina...

meni je ovo uzasno STVARNO SVATKO JE RODITELJ DANAS..uzasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 2
14.11.2011 11:50:22   
mare00
ja isto nebi nikada tako malo dijete stavljala na kat da spava, mozda se mala samo igrala, nemora znaciti da je spavala gore...a djeca se danas svugdje penju, tako da tko je mogao znati da ce umrijeti ako padne???? masu puta sam citala da je djete palo i s vece visine i prezivjelo...

Nebi rekla da je roditeljska pogreska, vise mozda neopreznost...user posted image user posted image
Zalosnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
14.11.2011 11:52:13   
pincirotvajler
hm.ako znaju da se može popest gore znači postoji mogućnost da i padne..user posted image
ma ko zna kaj je bilo user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 4
14.11.2011 12:14:05   
Bebys
sta god da je bilo za sve je sada kasno...

kako moze bilo tko mirno ostaviti djete da se igra u sobi bez da je ima na oku...pa to su mogle biti i obicne lotre ili kako kazu ljestve za tavan tako se i na tavan mogla popeti...isto je to...ma strasno user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
14.11.2011 12:56:34   
mišica 666
dijete se igralo i palo. Babys nemoj tako lako osuđivat te roditelje ja svoju djecu stvarno pazim ali nekad se desi da tren nepažnje može dovest do zla i da ih je sam Bog saćuvao od nesreće.  mala djevojćice nadam se da si na boljem mjestu a roditeljima želim snage da sve ovo prožive i prežive. user posted image user posted image user posted image  

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
14.11.2011 13:00:42   
duck
Sram vas bilo, kako možete tako osuđivati kada se niti ne zna što je bilo. Već izvjesno vrijeme pratim ovaj forum i baš me zanima dali ste vi jedne te iste koje stalno po nečemu pljujete tako bezgrješne! Roditeljima sućut, a curica neka počiva u miru.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 7
14.11.2011 13:51:54   
m600
IZVORNA PORUKA: duck

Sram vas bilo, kako možete tako osuđivati kada se niti ne zna što je bilo. Već izvjesno vrijeme pratim ovaj forum i baš me zanima dali ste vi jedne te iste koje stalno po nečemu pljujete tako bezgrješne! Roditeljima sućut, a curica neka počiva u miru.

potpisujem, bebys stvarno ponekad bubneš pa ostaneš živa
draga djevojčice počivaj u miruuser posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu duck)
Neposredna veza do poruke: 8
14.11.2011 13:53:11   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: mišica 666

dijete se igralo i palo. Babys nemoj tako lako osuđivat te roditelje ja svoju djecu stvarno pazim ali nekad se desi da tren nepažnje može dovest do zla i da ih je sam Bog saćuvao od nesreće.  mala djevojćice nadam se da si na boljem mjestu a roditeljima želim snage da sve ovo prožive i prežive. user posted image user posted image user posted image  

Slažem se...Koliko god da paziš,nesreće se događaju...Najlakše je reći da su roditelji krivi i da nisu pazili...Ne možeš iz polovičnog novinskog članka znati što je točno bilo i na temelju toga suditi...Mislim da ovi roditelji imaju sada preveliku kaznu i bez da ih se osuđuje...Želim im pregršt snage....Djevojčice,počivaj u miru...user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 9
14.11.2011 14:01:18   
modesty blaise
IZVORNA PORUKA: mišica 666

i ja se slažem s mišicom....

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

Neposredna veza do poruke: 10
14.11.2011 14:39:31   
mala99
Ovo je još samo jedna potvrda da ih ne možemo ostaviti ni čas same.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 11
14.11.2011 14:43:11   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: mare00

ja isto nebi nikada tako malo dijete stavljala na kat da spava, mozda se mala samo igrala, nemora znaciti da je spavala gore...a djeca se danas svugdje penju, tako da tko je mogao znati da ce umrijeti ako padne???? masu puta sam citala da je djete palo i s vece visine i prezivjelo...

Nebi rekla da je roditeljska pogreska, vise mozda neopreznost...user posted image user posted image
Zalosnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mare00)
Neposredna veza do poruke: 12
14.11.2011 15:17:07   
Krky
I mi imamo krevete na kat na kojima spavaju 6-godišnji blizanci, malac je u krevetiću (3 godine). Naravno da ga nađem na gornjem krevetu kako se igra s braćom, a našla sam ga i kako skače. Naravno da sam i pričala da je opasno i viknula i svejedno ga opet našla (iako ne baš kako skače). Jedan od blizanac, kad je bio mali gurnuo je mutilicu ručnog miksera i slamčicu u utičnicu, jedinu nezaštićenu u stanu i lagano ga je stresla struja. Nedavno je jedan od njih udario u retrovizor parkiranog auta dok se vozio, pao na pod, izbio zub. Jesam li loša mama zato? Da li je moguće zavezat trojicu (ili jednog) mališana za svoju nogu i "ni makac". Da li vam se ikad desilo da vam se malac bacio iz krevetića? Možda nam je to simpatično, ali svaki takav pad može biti koban. Svi se nekako nadamo da se nama to ne može desiti ili uopće odbacujemo takve neugodne misli. A malci su nepredvidivi. Prije godinu dana napravila sam svojim haharima "tendu", pričvrstila dekicu je za gornji krevet i policuda se ispod igraju šatora, postavila stolić i stolice ispod. Nakon nekog vremena "dum" i plač. Oni su to "doživjeli kao mostić, pa s gornjeg kata na dekicu i pao na stolić...neavno ih uhvatim kako nagovaraju malca da prijeđe s gornjeg kata na ormar koji je udaljen pola metra...kad sam vrisnula rekli su mi da se ne brinem da ga jedan gore drži, a drugi će ga uhvatit ako padauser posted image Svašta su u stanju, moje su molitve upućene Bogu da ih sačuva od njihovih gluposti i divljanja kad ja nisam prisutna, jer to zaista ne mogu uvijek...nisam super žana ni super mama i koliko ih got volim i pazim, nevolje dođu

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 13
14.11.2011 15:21:06   
mišica 666
krky upravo sam to htjela reći svojim postom. mislim paziš dite ali doslovno je sekund dosta da se zlo desi jer jednostavno (bar ja ) ne mogu ni zamislit sve potencijalne opasnosti koje se tim mališima vrte po glavici. trebamo razlikovati zanemarivanje dijeteta i nepažnju koja se svima može desiti.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 14
14.11.2011 15:51:59   
anaxx
slažem se da se ne može kriviti roditelje za zanemarivanje ili... to nije morao biti njen krevet, nego od braće, moj mlađi ima godinu i 7 mjeseci i nađem ga svuda da se penje, to mu je zapravo sada najdraže i što ja više vičem ne, s večom voljom se penje (faza)....
ovo što se dogodilo je strašno, nesreća koju si ovaj tata sigurno nikada neće oprostiti... možda ju je trebao odvesti odmah na pregled.... a izgledalo je sve ok...

znam slučaj gdje je mama presvlačila svoje blizance na krevetu, bila je sama pa ih je imala obojicu na krevetu, znači na visini od maksimalno 50 cm, i dok je jednog presvlačila drugi se okrenuo i odkotrljao i pao na pod... sve je bilo ok na prvi pogled, čak nije jako ni plakao, za pola sata mu je u roku par sekundi glavica skroz poplavila (očito mu je kod pada pukla neka žila u glavici) i samo je umro, nije mu bilo pomoći, sve je bilo gotovo u par minuta... strašno user posted image user posted image user posted image  

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 15
14.11.2011 16:18:24   
Tanjica Tanja
O Bože .....user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim da je ova tragedija više splet nesretnih okolnosti nego roditeljske nepažnje...pa nije krevet na kat baš tako visok, vjerovatno je curica nezgodno pala na glavicu, a to se može desiti i ako s kreveta padne....user posted image user posted image user posted image ne bih nikome poželjela taj osjećaj koji vjerovatno ti roditelji osjećaju sada Em'' im je dijete umrlo, em'' osjećaj krivnje...
Počivaj u miru mali anđele user posted image user posted image user posted image user posted image Ajme.... 

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 16
14.11.2011 17:54:54   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: Krky

I mi imamo krevete na kat na kojima spavaju 6-godišnji blizanci, malac je u krevetiću (3 godine). Naravno da ga nađem na gornjem krevetu kako se igra s braćom, a našla sam ga i kako skače. Naravno da sam i pričala da je opasno i viknula i svejedno ga opet našla (iako ne baš kako skače). Jedan od blizanac, kad je bio mali gurnuo je mutilicu ručnog miksera i slamčicu u utičnicu, jedinu nezaštićenu u stanu i lagano ga je stresla struja. Nedavno je jedan od njih udario u retrovizor parkiranog auta dok se vozio, pao na pod, izbio zub. Jesam li loša mama zato? Da li je moguće zavezat trojicu (ili jednog) mališana za svoju nogu i "ni makac". Da li vam se ikad desilo da vam se malac bacio iz krevetića? Možda nam je to simpatično, ali svaki takav pad može biti koban. Svi se nekako nadamo da se nama to ne može desiti ili uopće odbacujemo takve neugodne misli. A malci su nepredvidivi. Prije godinu dana napravila sam svojim haharima "tendu", pričvrstila dekicu je za gornji krevet i policuda se ispod igraju šatora, postavila stolić i stolice ispod. Nakon nekog vremena "dum" i plač. Oni su to "doživjeli kao mostić, pa s gornjeg kata na dekicu i pao na stolić...neavno ih uhvatim kako nagovaraju malca da prijeđe s gornjeg kata na ormar koji je udaljen pola metra...kad sam vrisnula rekli su mi da se ne brinem da ga jedan gore drži, a drugi će ga uhvatit ako padauser posted image Svašta su u stanju, moje su molitve upućene Bogu da ih sačuva od njihovih gluposti i divljanja kad ja nisam prisutna, jer to zaista ne mogu uvijek...nisam super žana ni super mama i koliko ih got volim i pazim, nevolje dođu

roditelji cuvaju svoju djecu ali sta malo djete moze uraditi samo za dvje minute to je nevjerovatno...

ja imam obicaj reci samo ji dragi Bog cuva....i na kraju krajeva ja mislim da je tako!
zelim roditeljima puno snage da prebrode svoju bol i da imaju vjeru i nadu ....

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 14.11.2011 17:57:29 >

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 17
14.11.2011 19:01:58   
renataa
ja smatram da je roditeljska krivica, jer znam da sigurno nebi nikad dvogodišnje dijete ostavila samo bez nadzora u sobi gdje je krevet na kat.. moja beba je još mala, i sad kad još nikud nemože je se ne usudim ni na sekundu ostavit samu, čak ni na sredini kreveta.. i bila bude u kinderu jako dugo, a poslje se on pretvori u krevet, tak da nebude visok za slučaj pada.. jadna mala :( 

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 18
14.11.2011 19:20:20   
artur
a što reći osim da se sr.... događaju. mislim da nije u pitanju nemar roditelja, vjerujem da je nesreća u igri. za klince je sve potencijalna opasnost, moj se stariji zaletio u rub stola i zaradio dva šava na ćubici. kaj, da izbacim stol iz kuće?user posted image padaju dok uče hodati, poslije ih s ponosom upisujemo na razne sportove, kupimo im role i bicikle... žao mi je tih roditelja, za malenu će se brinutiuser posted image

kad ti život priušti limun, ti napravi limunadu

(Odgovor članu renataa)
Neposredna veza do poruke: 19
14.11.2011 19:37:40   
malizia
nitko nije kriv...jadni roditelji, tragedije se događaju, svi mi bi ih najradije držali pod staklenim zvonom, ali ne možeš i ako non stop su ti na oku dovoljna je sekunda za tragediju....moja djeca su masu puta pala i na glavu, svakako ....pa ne mogu ih držati na lancu.....Najteže je roditeljima, najradije bi i oni za njom, ali živ u grob ne možeš šta bi moja baba rekla.....Bože sačuvaj ikome.....iskrena sućut roditeljima.....

(Odgovor članu artur)
Neposredna veza do poruke: 20
14.11.2011 20:05:48   
Krky
Najgore je to što got da se desi i u situacijama koje nisu pod našom kontrolom, nastupa osijećaj krivice i od toga ne možeš pobjeć. Jasno da smo mi odgovorni za svoje malce i da krivica pada na nas. Ja sam jedno vrijeme bila toliko očajna zbog takvih nesreća da sam rekla jednom da ću mu stavit biciklističku kacigu da je nosi po stanu i da mi treba kavez (a ne kutić, ogradica) da zaštitim blizance dok su bili mali. S ovim roditeljima, kao i s onom mamom kojoj se curica popela na prozor i pala jer je na trenutak otišla iz sobe, a do tada se igrala s malenom, stvarno suosjećam iako mislim da to ne može nitko u potpunosti kome se to nije desilo.

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 21
14.11.2011 20:20:33   
mišica 666
IZVORNA PORUKA: renataa

ja smatram da je roditeljska krivica, jer znam da sigurno nebi nikad dvogodišnje dijete ostavila samo bez nadzora u sobi gdje je krevet na kat.. moja beba je još mala, i sad kad još nikud nemože je se ne usudim ni na sekundu ostavit samu, čak ni na sredini kreveta.. i bila bude u kinderu jako dugo, a poslje se on pretvori u krevet, tak da nebude visok za slučaj pada.. jadna mala :( 

vidit ću te kad ti dijete bude imalo 2-3 godine a ti je budeš morala čuvati + čistiti, kuhati i još 100 čuda kako će ti biti na oku non stop. ili ćeš dite zavezat dok ne obaviš sve poslove .user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu renataa)
Neposredna veza do poruke: 22
14.11.2011 20:51:40   
Nika 24052006
Ma dajte cure...Vi koje imate posve male bebice(a nemate starije djece),ne možete reći,ja NIKADA neću skinuti dijete sa oka...Vama to sada izgleda možda lako,ali vidjet ćete što vas čeka sa mališanima...Koliko god da bdijete nad njima,nezgode se događaju u trenu...I ja na svoje pazim kao na svoje oči,ali sekunda je dovoljna da okrenem glavu,i evo ga...Moja Ines je užasno živahna,penjala bi se posvuda,stalno moram gledati gdje je i šta radi,pa opet padne,čak niti ne plače...Hvala Bogu,do sada nije bilo ništa strašno,tu i tamo pokoja plava fleka,ali nikad se ne zna...Ponekad moram odjuriti u kuhinju,koja mi je btw,u sklopu blagovaone gdje su i cure,ali mi nisu baš na oku,pa ne mogu ih stalno vucarati za sobom i landrati na rukama,samo da bi promiješala ručak...Zato,ne sudite,još vas svašta čeka sa vašim,za sada,mirnim bebicama...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 23
14.11.2011 21:04:25   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Ma dajte cure...Vi koje imate posve male bebice(a nemate starije djece),ne možete reći,ja NIKADA neću skinuti dijete sa oka...Vama to sada izgleda možda lako,ali vidjet ćete što vas čeka sa mališanima...Koliko god da bdijete nad njima,nezgode se događaju u trenu...I ja na svoje pazim kao na svoje oči,ali sekunda je dovoljna da okrenem glavu,i evo ga...Moja Ines je užasno živahna,penjala bi se posvuda,stalno moram gledati gdje je i šta radi,pa opet padne,čak niti ne plače...Hvala Bogu,do sada nije bilo ništa strašno,tu i tamo pokoja plava fleka,ali nikad se ne zna...Ponekad moram odjuriti u kuhinju,koja mi je btw,u sklopu blagovaone gdje su i cure,ali mi nisu baš na oku,pa ne mogu ih stalno vucarati za sobom i landrati na rukama,samo da bi promiješala ručak...Zato,ne sudite,još vas svašta čeka sa vašim,za sada,mirnim bebicama...

Potpisujem Nikuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 24
14.11.2011 22:14:30   
JASNA33

IZVORNA PORUKA: m600
bebys stvarno ponekad bubneš pa ostaneš živa
draga djevojčice počivaj u miruuser posted image user posted image user posted image

moja sućut roditeljimauser posted image user posted image user posted image

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!