Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pala s kreveta i umrla! 15.11.2011 21:41:38
|
|
|
|
duck
|
Svi vi tako bezgrješni roditelji:vodite li svoju djecu u wc kada idete, da nedaj Bože ne bi bili bez vašeg nadzora ili ih možda za to vrijeme zaključate u sobu s golim zidovima?
|
|
|
|
RE: Pala s kreveta i umrla! 15.11.2011 21:51:38
|
|
|
|
renataa
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: renataa imam ja i svoje dijete.. i da, lako je svima reci dođe s godinama.. ja nemam jos ni 20 a ponašam se ozbiljnije i od 30 godišnjaka.. na meni je teret cjelog kućanstva, škole i djeteta.. tak da, ne, ne dođe to s godinama.. meni je već došlo.. mislim da odlazim s foruma.. vidim da ovdje nema mjesta za mene. Nemoj uzimati sve srcu. Ovo je forum, moraš naviknuti na različite stavove. hvala, lakse mi je sad..
|
|
|
|
RE: Pala s kreveta i umrla! 15.11.2011 22:11:39
|
|
|
|
mišica 666
|
gle nemoj se zbog mene osjećat nepoželjnom na forumu. ali doista si me podsjetila na mene prije 10 godina. uglavnom sad znam da sam samo čpvjek i da mi se može potkrasti greška. i vjerujem da se i ovom ocu desilo isto. samo neke greške su jako skupe i nadam se da ih nećemo doživjeti nikada.
|
|
RE: Pala s kreveta i umrla! 15.11.2011 22:15:15
|
|
|
|
mamacita
|
IZVORNA PORUKA: renataa IZVORNA PORUKA: Zvonki IZVORNA PORUKA: renataa imam ja i svoje dijete.. i da, lako je svima reci dođe s godinama.. ja nemam jos ni 20 a ponašam se ozbiljnije i od 30 godišnjaka.. na meni je teret cjelog kućanstva, škole i djeteta.. tak da, ne, ne dođe to s godinama.. meni je već došlo.. mislim da odlazim s foruma.. vidim da ovdje nema mjesta za mene. Nemoj uzimati sve srcu. Ovo je forum, moraš naviknuti na različite stavove. hvala, lakse mi je sad.. Bit ce i tebi jednostavnije ako sada shvatis da neces biti savrsena mama, i da ces jednom reagirati (ako ne i vise puta) onako kako si samoj sebi rekla da neces nikada. Stoga, uzivaj dok ti je dijete jos maleno, jer kada pocne hodati i zavirivati u sve i svasta, tek tada ces trebati sve svoje "antene" staviti u pogon.
|
|
|
|
RE: Pala s kreveta i umrla! 15.11.2011 22:21:26
|
|
|
|
mala pcelica
|
svima se moze desita sekunde nepaznje i da se desi tragedija koliko god se trudili da budemo savrseni zato pustite djete da počiva na miru i roditelje da odboluju svoju bol....nemojte se pljuvati jer nikad ne znate sta se moze vama desiti...
< Poruku je uredio mala pcelica -- 15.11.2011 22:23:02 >
|
|
|
|
RE: Pala s kreveta i umrla! 16.11.2011 8:31:11
|
|
|
|
Bebys
|
kanader tko je ovdje vjeru spomenio ides mi na nerve i ti i takvi sa time koji odmah Boga u sve trpaju...ja jednom rijecju nisam vjeru ovdje spomenula...i ostavite Boga na miru vise i vjeru neciju...GRESNICIMA KAO JA JE potreban Bog SAVRSENIMA ON JEL NETREBA... i necu vise o ovoome.... boli me briga kako i tko i kada pazi svoju djecu... ..... meni je samo zao djece... i nikada da se opametim vise i da zavrsim diskusiju koja nije primjerena za neke ljude... ocito ovaj forum treba koristiti samo u profesionalne svrhe trudnoce....to sam sebi vec sto puta rekla...i bome sada pri tome i ostajem...
|
|
|
|
RE: Pala s kreveta i umrla! 16.11.2011 8:59:15
|
|
|
|
tiny
|
IZVORNA PORUKA: Bebys nemogu ovo da nestavim i da ne prokomentiram--- pa dali je ovo normalno da dijete od dvije godine spava na krevetu na kat... DALI IMA I MEDJU NAMA OVAKO UZASNIH I NEODGOVORNIH RODITELJA.... ja sam sokirana biserima i ludjacima koji imaju djecu i ovako bezbrizno ih izloze vlastitoj smrti... pa moja ima dvije i pol godine i jos je u kreveticu pored nas u sobi...i bit ce dokle god ne vidim da je imalo spsobna da spava sama u sobi i to na normalnom krevetu a ovaj nas krevetic ima pregradu koja se moze skinuti i napraviti mali krevetic i zasigurno ce tu biti do 5 godina... meni je ovo uzasno STVARNO SVATKO JE RODITELJ DANAS..uzas gle,bebys,ja nisam vidila da je netko tu spomenuo Boga,osim tebe,ja mislim da smo svi gresnici,a sad tko ce vjerovati u Boga i kome On treba,to je drugi par rukava. ja sam se zaprepastila ovim tvojim postom,koliko tu samo osude ima,ma kako ti mozes biti toliko sigurna u sebe da se tebi nece desiti nista slicno,a sta kad ti dijete malo odraste,kad krene u skolu,hoces li je i tada imati na oku 24 sata,pa mojoj je 7 godina,i svjesna sam ja da je ne mogu zastiti od svega,ni sad ni dok je bila mala,mogu samo zahvaliti Bogu sto je sve kako je,a opet nisam sigurna da joj se nesto lose ne moze dogoditi,samo se molim da joj se ne dogodi.u cijelom ovom tvom postu slazem se samo s jednim,a to "stvarno,svatko je roditelj danas",ali mislim na one sto zlostavljaju svoju djecu,a ne na ovakve nesretne ljude.
|
|
RE: Pala s kreveta i umrla! 16.11.2011 9:07:35
|
|
|
|
mala pcelica
|
kanader nije mislio na boga kad je reko "bezgrešni" nego je mislio na pogreške roditelja
|
|
|
|
RE: Pala s kreveta i umrla! 16.11.2011 10:43:43
|
|
|
|
Krky
|
Sad sam se sjetila kako sam bila ponosna mama curice i dečka koji se nikad nisu tukli, nikad radili gluposti, ona je bila pažljiva i brižna prema njemu, on ju je u svemu slušao i uvažavao, oboje su bili lakoodgojivi, možda uz malo normalne dječje tvrdoglavosti. 8 godina nakon ovog drugog dobijem blizance i prvih par mjeseci sve 5, ništa mi nije teško i čudim se što me svi žale. A onda su se počeli čupat i cipelarit u kolicima, pa lupat glavom u pod, pa se bacat na pod u dućanu. Jooj, srušiše mi sve ideale o meni kao dobroj mami i dobroj "teti", ništa s njima nije bilo jednostavno, a plus toga stalno su radili i izmišljali neke gluposti. Prošlog ljeta moj svekar šprica voćke pesticidima, a oni na sasvim drugom kraju vrta...ja vješam veš i čujem: "Hej ajmo se igrat da smo mi bakterije u wc-u, a deda nas šprica." Taman su se zaletili kad sam zaurlala. Ne mooram govorit da su imali 5,5 godina, nisu jako mala djeca, da znaju da je pesticid otrov itd. Izbjegavam nasilne crtiće, filmove gledaju samo komedije i dječje i onda nelete na reklame. Već sam umorna od komentiranja kako se to doma ne radi, kako je to samo fikcija, kako nije stvarno, kako je napravljeno na kompu...ma sve to znaju, al opet...sad su u fazi odvijanja šarafa, stalno popravljaju, rastavljaju i uzimaju alat. Ja jednostavno nemam dovoljno gornjih polica, a i da imam, svugdje su i tako sam svaki dan potpuno svjesna opasnosti u kojoj se nađu...
|
|
RE: Pala s kreveta i umrla! 16.11.2011 10:54:35
|
|
|
|
Krky
|
Evo sad pročitala o malcu koji je pojeo litijeve baterije - jel i to loša mama?
|
|
RE: Pala s kreveta i umrla! 16.11.2011 10:57:05
|
|
|
|
lillyfee
|
krky, mislim da ti decki potajno gledaju " Malcom u sredini"
|
|
RE: Pala s kreveta i umrla! 16.11.2011 11:02:15
|
|
|
|
lillyfee
|
moje misljenje o ovoj temi je da nisam bila prisutna i ne mogu sa sigurnoscu tvrditi sta i kako je bilo. ja mogu reci samo ono sto bi ja ucinila, ali ne znam ima li to uopce smisla, prema tome, moja sucut obitelji. ono " sta bi bilo kad bi bilo"ne zelim pisati, nikome nece pomoci, zar ne?
|
|
RE: Pala s kreveta i umrla! 16.11.2011 11:42:14
|
|
|
|
Krky
|
"Znam što bi napravila". Problem je u tome što je ovo "znam" sadašnje vrijeme, a ovo "napravila" (bila napravila) - prošlo. I ja naučim i znam, ali u puno situacija tek kad se nešto desilo. A onda me "pere" krivnja "zašto nisam...", "da sam bar..." Nažalost, ovu malecku, golema krivnja njenog tate neće pomoći, a ovaj malac trpi grozne posljedice. Sjetila sam se i onog tate koji se spotaknuo na igračkicu na podu i pao na dijete koje se igralo na podu u dn. boravku. Grozne situacije. Ne daj Bože nikome i daj nam Bože snage i hrabrosti i pameti i živaca dok nam malci ne postanu ljudi.
|
|
RE: Pala s kreveta i umrla! 16.11.2011 11:58:26
|
|
|
|
kanader
|
IZVORNA PORUKA: Bebys kanader tko je ovdje vjeru spomenio ides mi na nerve i ti i takvi sa time koji odmah Boga u sve trpaju...ja jednom rijecju nisam vjeru ovdje spomenula...i ostavite Boga na miru vise i vjeru neciju...GRESNICIMA KAO JA JE potreban Bog SAVRSENIMA ON JEL NETREBA... i necu vise o ovoome.... boli me briga kako i tko i kada pazi svoju djecu... ..... meni je samo zao djece... i nikada da se opametim vise i da zavrsim diskusiju koja nije primjerena za neke ljude... ocito ovaj forum treba koristiti samo u profesionalne svrhe trudnoce....to sam sebi vec sto puta rekla...i bome sada pri tome i ostajem... draga forumašice, osvrnuo sam se na tvoj post...nauči se toleranciji, koju stalno zagovaraš.i sve što sam te zamolio, ili skrenuo pažnju je bilo da ne osuđuješ,mislim da kao član foruma imam pravo komentirati baš sve, iako nisam mama.dugo se suzdržavam na nekim temam ali ipak moram ponekad pokleknuti svi smo mi ljiudi, ne zaboravi i vjeruj mi da imam debelo iskustvo s djecom tako da ne teoretiziram, već govorim samo i isključivo iz iskustva
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!