|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
16.11.2011 8:53:07   
mamicaa
Jutro cure noćas sam nekako loše spavala, pa sam još pospana, mali je u vrtiću, tako da evo ja opet tu tipkam....U ponedjeljak smo u ZG....joj već sada mi je muka od pomisli na to...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1051
16.11.2011 14:07:56   
cuba
A di ste cure cijeli dan, nije valjda da sve čistite po kućiuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 1052
16.11.2011 14:10:46   
mariola
Je je, pogotovo jauser posted image
Di si ti? Koliko si ti to danas vozilauser posted image
Šta ima?
Ja odbrojavam minute do kraja radnog vremenauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1053
16.11.2011 14:18:40   
mamino zlateko
evo i mene malo..ja sam sva zbunjena...user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1054
16.11.2011 14:18:51   
pepeljuga
Ej komadiuser posted image
Ja cilo jutro provela doma,a što sam radila ništauser posted image user posted image . Stavila bila F leci i uvik odspava negdi oko ure pa idemo u đir,ja se obukla i cekam da se probudi a on odvalio tri ureuser posted image .
Cekam 4 ure jer mi mama dolazi,sutra idem sa R definitivno skidat madež,malo me frka jer je opca anestezijauser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1055
16.11.2011 14:27:48   
mariola
Ajoj pepice, nadam se da će R to dobro podnijetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mz, krvarenje te muči?user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1056
16.11.2011 14:29:02   
pepeljuga
Hvala draga,i ja se nadamuser posted image
MZ lipo sutra odma kod gina user posted image ja i dalje mislim da je neka upalica.

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1057
16.11.2011 14:32:04   
cuba
U kuhanju ručka sam i skužim da mi je R otvarao zamrzivač i sad moram sve odmrznuti jer ne mogu zatvoriti vratauser posted image
mariola, odvozila danas, ma čista peticauser posted image  bila po gradu tražila R novu jaketu, baš neku turbo toplu za zimu, šal, kapu i rukavice. Pa ništa konkretno nisam našla. Moram još do City centra otići. Popila kavu sa kumom, poslije malo pospremala po kući.

Vidim da si bila na pregledu user posted image user posted image user posted image  za malu bebicu, neka i dalje tako dobro napredujeuser posted image
Pepe, to ti je uvik tako. Jel se ti negdi dogovoriš ili nešto isplaniraš oni odrape po danauser posted image  Jeste na kraju izašli vaniuser posted image
Znači sve je dogovoreno za sutra? Oće morat ostajat ili odma možete kući nakon skidanja? Joj, držim fige da sve prođe u reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mz, kako si ti, tena? Jesu izbili zubići?

Neposredna veza do poruke: 1058
16.11.2011 14:32:07   
mariola
Kad idete? Mislit ću na vas user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1059
16.11.2011 14:34:03   
mariola
Cuba imate Original Marines? T je dobio super jaknu sad za rođendan. Nego čekaj i ti rođendan, možda je i dobije, pogotovo ako spomeneš da ti trebauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1060
16.11.2011 14:35:23   
pepeljuga
Izašli tek u 13 do ducana a on odma zaspao u kolicima ko da nije cilo jutro spavaouser posted image user posted image user posted image jos spava,valjda mu je takav dan danasuser posted image
Idemo ujutro ,u 7.15 moramo biti tamo,prvi je na redu i navece bi nas pustili doma ako sve bude ok.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1061
16.11.2011 14:35:36   
mamino zlateko
ma da to me sve muci,neznam sama vise...idem sutra pa da vidim...samo me strah ako nije trudnoca da nije opet cin II ili cin III...to sam vec imala,pa da opet se sad mucim...user posted image user posted image user posted image ..cuba kod mene nervoza imas i temu,ja sam sva smotana,a t dobro,zaspala,ma izasla joj prije tjedan i pol ona 2 i dalje nista,mislim da ce sad opet jer je postala jako cendrava i nervozna

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1062
16.11.2011 14:41:00   
pepeljuga
Da,da original marines ima super stvariuser posted image
Ja opet ne mogu naci mju temu di sam pisala o tom madezu,uopce nemam pojma kako sam je nazvalauser posted image user posted image user posted image
Brate mili ja sam posli ove trudnoce ostala ful zaboravnauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1063
16.11.2011 14:42:31   
cuba
mariola, imamo u Jokera je. To ću sutra otić pogledat, tnx na infouser posted image  A već me svi pitaju šta mu treba a ja ko mutavauser posted image  sad ću im napravit spisak šta mi fali pa nek mu kupujuuser posted image
Pepe, ajde dobro onda. Ma sve će bit u redu, izdržljivi su naši mali mišićiuser posted image user posted image
mz, baš mi je žao što se patišuser posted image  nadam se da će na pregledu sve bit ok i da ti se ne ponovi opet ista situacija. A zubići će već izaći, samo treba izdržatiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1064
16.11.2011 14:43:57   
mamino zlateko
nadam se da ce bit sve ok.

pepe i za vas isto.

< Poruku je uredio mamino zlateko -- 16.11.2011 14:44:25 >

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1065
16.11.2011 14:46:29   
mariola
Pepe čitala sam jučer da je zaboravljivost jedna od posljedica nedostatka željeza. Pij ti još malo heferolauser posted image
Curke, ja vas pozdravljam do sutra. Idem po T u vrtić pa po mm-a, obavimo ručak i idemo u Zd. Uživajte miuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1066
16.11.2011 14:52:21   
cuba
Cure uživajte popodneuser posted image
Gibam i ja, ručak mi je gotov a ništa danas nisam jela, želudac mi opasno kruliuser posted image
Poslije ću odvesti R kod bake i dida na druženje a ja idem sa prijateljicama na kavicuuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1067
16.11.2011 14:53:58   
pepeljuga
Gibam i ja,uzivajte sviuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1068
16.11.2011 18:55:26   
BUMBI
Ima li koga???

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1069
16.11.2011 20:15:19   
danery
juhuuuuuuuu,enibadi? gibam pod tuš,valjda netko zasjedne za tih par min....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1070
16.11.2011 20:17:15   
BUMBI
Ja sam tu već duže vremenauser posted image
Ajde,požuri

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1071
16.11.2011 20:31:47   
danery
evo me user posted image ti tu od pola 7?? ajme user posted image user posted image
šta ste radili dobroga,gdje ti je d?

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1072
16.11.2011 20:33:07   
BUMBI
Samo se ti smijuser posted image user posted image
D spava od pola 7,opet mi nije spavao popodne ,a i dobio temp.
Bili smo malo kod kume i kumića na kavi i igranjuuser posted image
Šta ste vi radili?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1073
16.11.2011 20:37:23   
danery
kod onog D KUMIĆA? jel se to šta smirilo?
nama je dan prije podne bio blagi užas,ona kmekava,njonjava,a ja živčana ajme na sve to njakanje user posted image jedva sam dočekala da zaspe,pa je popodne bilo puno bolje user posted image
sad sam joj predvečer otišla kupiti ona kolica za lutke,vidjela je kod frendice i samo za njima lajsa,i kad sam donijela ,aaaaaaaaajme osmijeha i veselja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
....znaš kad sam ju nosila na kupanje da je vukla kolica u ruci i plakala kad sam spremila....

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1074
16.11.2011 20:46:56   
BUMBI
Da,da kod tog kumića,nismo se vidjeli ovako van vrtića jakooo dugo.Nismo nešta pretjerano pričali o vrtiću.
Ajde bar vam je popodne bilo dobor,super za kolicauser posted image user posted image user posted image
Znači ujutro odmah u šetnju ideteuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!