|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
17.11.2011 14:31:37   
cuba
mariola, točno tako, ja ih jedva čekam obut više a vani 20 stupnjeva, nikako da pošteno zahladiuser posted image  ja sam još u baletankama i tankoj jesenskoj jaketici.
Ma ni mm baš ne voli tunjevinu onda dok je on na brodu ja se iživljavam na njojuser posted image  a šta ću, ne jedem je onda dva miseca dok je domauser posted image
E, moram pohvaliti R. Jučer sam ga vodila na šišanje i bia je miran ko bubicauser posted image user posted image  Frizerka mu rekla da ako bude dobar da će mu dati Kiki bombona (a ovaj bi se valjda proda za Kikiuser posted image ). Samo nikako da stavi onaj mantil na sebe, dlaka je bilo svugdi. Ali kako ga ni prošli put nije tia staviti onda sam odma ponila rezervne gaće i majicu pa ga presvukla. Al se na kraju iživcira jer su mu dlake pale po rukama a on se gadi. Samo mi je vika: mama opeji uke, opeji uke Roku, bljak, spoko jeuser posted image user posted image  umirale smo do smija.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1151
17.11.2011 14:33:40   
mariola
Cuba njih ko da je isti ćaća napraviauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1152
17.11.2011 14:35:31   
andydea
cure zamutila ja kolačuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1153
17.11.2011 14:35:38   
cuba
IZVORNA PORUKA: mariola

Cuba njih ko da je isti ćaća napraviauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ne znam, da mi napravimo dnk test user posted image user posted image user posted image
Super za testiranjeuser posted image user posted image  To bi onda uskoro mogla i na porodiljniuser posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1154
17.11.2011 14:38:12   
mariola
Spašava ih fizički izgled ali brate mili sve ostalo ko da su sijamski blizanciuser posted image

Pa ja se nadam da ću uskoro na porodiljni, neću se valjda ovdje poroditiuser posted image
A čizme sam već počela nosit, ko će zimu dočekatuser posted image
Andy šta si smućkala?
Ja se već vidim kad budem doma kako ću stalno nešto mućkatuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1155
17.11.2011 14:42:39   
mamino zlateko
ja vas samo citam,t mi zaspala i ja cu u horizontalu,a onda idem kod doktorice opce prakse,ova upala podivljala,sad sam se popisala krv..user posted image

to vise nije normalno

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1156
17.11.2011 14:43:51   
mariola
ajoj mzuser posted image  sretno user posted image user posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1157
17.11.2011 14:45:22   
cuba
Ajme otkad nisan nikakve kolače radila. Mm nije baš nešto za njih, onda na kraju ja pojedem cilu tepsiju pa ih ni ne radim zatouser posted image  
Cure kakvi su vam planovi za popodne? Mi ćemo malo u šetnju pa poslije do mojih. R se baš zaželio bake i dida, nije ih vidio 5 dana, jučer kad smo došli kod njih je tolika srića bila, nije zna kod koga će prijeuser posted image
mariola a nisi stavila slikica od sekine svadbe?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1158
17.11.2011 14:45:25   
mamino zlateko
trebat ce mi stvarno..ujutro bila i na testiranju,danas mi pokazalo alergiju na ribu...i to malo sta sam je jela,sad vise nesmijem...user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1159
17.11.2011 14:48:06   
cuba
Ajoj mz, baš mi je žaouser posted image
To te onda pošteno uhvatilo. A jesi ikako bila do doktorice ili danas tek ideš? Jel te boli? Joj, nadam se da će ti šta prije proći user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1160
17.11.2011 14:49:01   
mariola
E da, skužila sam i ja to danas kad sam neke slike gledalauser posted image
Budemuser posted image
Možda ćemo i mi u šetnju. Već vidim kad skrenemo u našu ulicu T će reći: ne doma, idemo nani(kod sveki)user posted image
A i morat ćemo ako ćemo u šetnju jer su nam kod nje kolica.
Idem sad u apoteku svratit prije nego pođem po njega. Uživajte mi cure. Neda mi se nosit laptop doma pa se pišemo ujutro. Bajuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1161
17.11.2011 14:49:35   
mamino zlateko
a bila kod ginica ujutro,al sad cu i kod svoje doktorice morat..a samo me malo trbuh i bubrezi bole...

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1162
17.11.2011 14:51:44   
cuba
mariola, guštajte popodne, pišemo se sutrauser posted image
Cure idem i ja pomalo, moram R dovršiti ručak prije nego se probudi jer taj čim oko otvori traži jestiuser posted image
Ako stignem, pišemo se večeras :-**

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1163
17.11.2011 14:54:31   
andydea
mz jako mi je žao...biti će sve ok...izdrži. Mariola zamutila sam....kakao kockeuser posted image curke će biti sretne...idem i ja mm došao s posla...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 1164
18.11.2011 7:39:47   
mamino zlateko
jutro svima...evo vam user posted image vruca..ja vas napustam,odem kod dr.jucer nisam bila,doso u pola 4 od t kum i bio do 7 user posted image ,nije se dao doma,i nisam mogla kod dr. a nije mi ni bilo dobro..jos sam i razlupala termosicu i odrezala stolnjak od muke i nervoze...pa sad to moram i kupiti novo..ajd nek sve ide u krasnu materinu... user posted image user posted image

cujemo se kasnije,uzivajte vi kad vec ja nemogu...user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1165
18.11.2011 8:27:29   
mariola
Jutrouser posted image
Ima koga?
Ja doma. T ima upalu grla user posted image  pa sam ostala s njim. Pije antibiotik. Nema temperaturu i dobre je volje.
Meni će dobro doć da sredim kućuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1166
18.11.2011 9:30:02   
anonno17
jutro mariola o miš mali , dobro ako jede onda mu nije tako strašno- ja evo pijem ness p. se igra oko mene idem popodne raditi fuj to ne volim.
vani je magla i zima -3 uf presttrašno , a sve je bijelo kao da je snjeg opao od magle i inja. kako je kod vas?

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1167
18.11.2011 9:33:49   
mariola
Kod nas je lijepo i sunčano. Sinoć je dobro jeo i jutros je smazao kroasan čim je oči otvoriouser posted image
Ma neka stoji u kući tri dana barem pa ću vidjeti u ponedjeljak ako bude bolje možda ga pustim u vrtić.
Idem uključit mašinu. Danas bi mogla i peglat zaostatkeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1168
18.11.2011 9:35:37   
cuba
Jutro cure i od mene...
Ja sam blago rečeno koma. R mi je od sinoć u temperaturi i to dosta velikoj, cijelu noć je imao 39,6user posted image user posted image  pa nisam oka sklopila, stalno sam gledala kako je.
Tek smo oko 5h zaspali, ja pijem kavicu da dođem sebi, on još spava. Bio je jadan dobar cilu noć al ga je baš izmorilo.
Kad se budi idemo u pedijatrice.
mariola, šta i tvoj mišić bolestanuser posted image  a neka nam šta brže naše male mrvice ozdrave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anonno jutro i tebi, kako su tvoji kikači?

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1169
18.11.2011 9:38:58   
anonno17
o sunce mi ne znamo ni kako više izgleda sunce od te glupe magle. Ma da nije mu jako super, malo ćeš se odmoriti doma, ili bolje rečeno umoriti od kućanskih poslova!!
A šta ćeš.
Ja evo hranim p. i ukako se pa ću mu presvući pelenu, a inače samo moram skuhati ručak. N. mi evo dobio sad pozivnicu za rođendan u igraonicu.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1170
18.11.2011 9:43:00   
anonno17
o miš mali pa zar i tvoj bubani cuba. joj joj te viroze , tako meni N, imao velike temp i za tri dana prošlo bila ta neka viroza, a samo temp. i ništa više. Nadam se i da će kod vas biti tako brzo.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1171
18.11.2011 9:45:30   
cuba
A i ja se nadam. Baš mi ga je muka gledati ovako izmučenogauser posted image
Kako je tebi na poslu, jesi zadovoljna?

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1172
18.11.2011 9:49:35   
anonno17
moji su dečki super hvala Bogu!
Ma na poslu sam zadovoljna ništa mi ne fali ali je mala plaća  i nije moja struka, tako da se prijavljujem stalno na neke natječaje, i sad  čekam odgovor od  prošlog tjedna testiranja šta sam bila u Ivanić gradu.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1173
18.11.2011 10:01:29   
mariola
Ajoj cuba, visoka temperaturauser posted image
Jel mu danas šta bolje?
T su dosadili crtani, morat ću se ići igratiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1174
18.11.2011 10:29:50   
cuba
Cure gibam, R mi se probudio, doručkovao i sad ga idem spremiti pa kod pedijatrice. Još uvijek ima temp. ali je na granici 37,0.
Javim se poslije :-**

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!