|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB:"Kišni dani"
26.11.2011 13:36:58   
andydea
Ptičice da te malo utješim....ta torta je samo vizualno lijepa,ali vjeruj mi jedva jestiva...imam iskustva,ali sam se opametila....sada sama radim torte....user posted image user posted image user posted image i djeca su presretna....jer im je fino

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1626
26.11.2011 13:38:13   
pticica
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ja nekupujem te skupe,kupit ću i sad neki jeftiniji...
Ajme pticice predivna je ova tortauser posted image user posted image user posted image user posted image

ma nije ,nista ne valjauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1627
26.11.2011 13:40:35   
pticica
vidis kako andydea zna user posted image user posted image

samo0 sam ja smotana za praviti torte, one skroz obicne mi idu od ruke, al sad nesto da bih izvela, nikako, fondat,3d i tako te ne bih smjela ni probati napraviti

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1628
26.11.2011 13:41:34   
BUMBI
Ja vas pozdravljam,idem se spremiti i idem

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1629
26.11.2011 13:42:55   
pticica
uzivajuser posted image i kupi test, za svaki slucajuser posted image pa nek stoji, a ja drzim fige i molim Boga da bude plusicuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1630
26.11.2011 13:44:37   
andydea
ajde Bumbi i ne vraćaj se bez testića....Ptićice imaš za kupiti velike hostije sa slikicama likova iz crtića i to se samo stavi na tortu i rastopi na njoj....jestivo je!!!!

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1631
26.11.2011 13:46:04   
andydea
idem i ja moram suđe oprati...i isto se spremiti za van...pišemo se kasnije...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1632
26.11.2011 13:47:14   
pticica
IZVORNA PORUKA: andydea

ajde Bumbi i ne vraćaj se bez testića....Ptićice imaš za kupiti velike hostije sa slikicama likova iz crtića i to se samo stavi na tortu i rastopi na njoj....jestivo je!!!!

to sam prosli rodjendan radila, dobra je bilauser posted image ima slika u albumu ili na fejsu, ne znam ni jauser posted image user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1633
26.11.2011 20:15:13   
mamino zlateko
ima koga za vecernju trac partiju?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1634
26.11.2011 20:16:59   
danery
večer cure.evo mene malo....što ima novo?
mz,kak si večeras,jesu riješili svekiji štogod s tm?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1635
26.11.2011 20:21:49   
mamino zlateko
ma evo me malo sam bolje,imali cijeli dan od juce navecer pizdarije al sad sve ok, i mm je zaspao s t od muke i brige..a ja malo tu svrljam,nema pametno nista na tv-u,al sam umorna,proslu noc nisam uopce spavala...kako si ti?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1636
26.11.2011 20:26:44   
mamino zlateko
idem i ja u krpe,nemogu se vise drzat...lkn

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 1637
26.11.2011 20:28:00   
pepeljuga
Veceruser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1638
26.11.2011 20:49:21   
pticica
veceruser posted image

sta ima pepe? kako su tri malena musketira?

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1639
26.11.2011 20:54:36   
pepeljuga
Ej nema nista,jedan spava,jedan gleda crtic a jedan je u Zduser posted image

Kako ste vi,sto ima novo?

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1640
26.11.2011 21:08:01   
pticica
to kod tebe super rasporedjenouser posted image

malo odmaramo i mi, D gleda seriju, ne propusta i ne smije se pricati jer eto ne cuje onda sveuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1641
26.11.2011 21:10:29   
cuba
Večer curkeuser posted image
Šta ima? Svi mališani spavaju?
Mi smo danas ponovo bili na rođendanuuser posted image user posted image  R opet bio u elementuuser posted image  Osim šta je u žaru plesa jednom pao ravno na nos (pa sad ima modricu) sve ostalo je prošlo odličnouser posted image  Klinci se izigrali, isplesali. Moj hahar pojeo komad pizze i dvi fete torte, praščić jedan. Još bi on jeo al mu nisam više dalauser posted image  Biće sutra stenjanja i naprezanja kad mu dođe za na wcuser posted image
Otišla sam danas preuzeti tortu, ajme prezadovoljna sam kako izgledauser posted image
Nakon roćkasa vam obavezno stavim slikiceuser posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1642
26.11.2011 21:15:07   
pepeljuga
Cuba jedva cekam viditi tortuuser posted image user posted image user posted image

Ajme i ja sam danas opalila glavom od ful ostar rub,odma mi je krv krenula i curilo je kao da sam pola glave razbila,al i bolilo jeuser posted image
Cuba jel sve spremno za slavljeuser posted image

Pticice kako napreduje biznis,jel ima poslauser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1643
26.11.2011 21:15:45   
pticica
samo nek on jede, kad vec hoceuser posted image user posted image

vi ste se danas pravo nauzivali

ja poslije posla napravila neki kolac, dobar je, D je pojela tri komada, prepadoh se da ne povrati,al dobro je podnijelauser posted image

kako meni cvrcak nedostajeuser posted image user posted image na svakoj temi trazim njen komentar,misljenje,savjet,nikako da se naviknem da je nema

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1644
26.11.2011 21:17:25   
pticica
pa onako, ne mogu se pozaliti, a nije ni za hvaleuser posted image , neka sredina, uglavnom nesto se radiuser posted image

jeste li vec okitile jelku?? mene D vec dva dana moli da je pocnemo kititi, al meni se jos ne da, njoj nikako objasniti da je prerano, kad vi to uradite?

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1645
26.11.2011 21:21:08   
cuba
Pepe pa kako si se to udrilauser posted image user posted image  ajme mogu misliti kako boliuser posted image user posted image  jel te glava boli? Smiš li šta popit dok dojiš?
A tila sam vam već stavit sliku torte al nek bude iznenađenjeuser posted image
Za slavlje je sve spremno, još moram napuhati silne balune i sutra posložiti sir i pršut na ovale i onda je sve tip-top. Radila danas Monte kolač i nešto mi čudno izgledauser posted image  Ona čokolada mi nije bila gusta ko i inače. Vidim da se stvrdnilo u frižideru al nije mi to touser posted image
Pepe kad ti se tm i R vraćaju? Šta je reć da T nije htio sa njima?
pticice, vidila sam slike na fb iz neke igraonice. D mi je preslatkauser posted image  

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1646
26.11.2011 21:22:22   
pepeljuga
Mi kitimo tek na badnjakuser posted image

i meni fali,danas me zvala da je u Zg i da dođem do ovog jednog centra al nisam mogla jer nemam auto posto je mm u Zadru,bas mi je zao,a nije mi bas blizu da sa njih dvojicom idem ili tramvajem ili busomuser posted image

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 1647
26.11.2011 21:23:14   
mariola
Večer cureuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1648
26.11.2011 21:23:45   
cuba
pticice kod nas je običaj okititi bor na Badnjak. Sad ove zadnje 2-3 godine mm i ja sve uredimo možda dan-dva prije Badnjaka da se mogu u miru posvetit nakuhavanju svih delicijauser posted image   Sad mi je još rano o tome misliti. Nek mi prvo prođe rođendan pa ću onda počet izvlačiti Božićne ukraseuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1649
26.11.2011 21:25:52   
pepeljuga
A boli me malo,al podnosljivo je jos uvik,a moze se neki lekadol popiti al to je meni nistauser posted image

Oni se vracaju sutra popodneuser posted image  A T bio cili sritan sto ide al kad je skuzio da ja ne idem onda je i on odustao,ljubav moja,on se mene malo zazeliouser posted image
Al lipo nam je ,isli smo jutros do grada,popodne mi je malo usisavao i spremaouser posted image

Bas jedva cekam slikeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!