|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: " Kod djeda mraza"
23.1.2012 14:30:45   
mariola
Bila mi je lijepa u adaxu ona my little princess, nema više. U Prenatalu mi nisu baš nešto. Ovjde kod nas isto jedna lijepa ima, mada mi ogradica i nije baš nešto ali nema baldahina. Kad sam bila trudna s T, bilo je prekrasnih u baby media shopu. Tamo još nisam bila, poći ću u četvrtak. Ne mora biti roza, može i ljubičastauser posted image
Idem gulit kumpire ali tu sam jošuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 976
23.1.2012 14:37:09   
pepeljuga
Ej cuba i ja danas imala salsu,skuhala je juce pa ostalo i za danas,bas sam se lipo najelauser posted image user posted image user posted image
Ja sam ok,samo ne mogu virovati da je vise nemauser posted image user posted image user posted image

Mariola hoces da ti ja pogledam ovdi u adaxa?

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 977
23.1.2012 14:38:30   
cuba
Mogu ti i ja pogledati kod nas u Adaxa ako imaju, znam koja je to, prijateljica je istu tu prije par mjeseci uzela za svoju curicu.
Jesi ti uzimala novi madrac za kinderbet?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 978
23.1.2012 14:42:53   
cuba
Pepe, vjerujem tiuser posted image user posted image user posted image
Jel ideš u Zd na sahranu?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 979
23.1.2012 14:51:19   
pepeljuga
Mislila sam ici,sprovod je sutra,mm ne moze,ja bi tribala ici sa F,sve mi je komplicirano ,mama mi govori da ne vozim tako sama pa vjerojatno necu ici,i zbog toga sam jos vise tuznauser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 980
23.1.2012 14:56:15   
mariola
Ajoj pepi baš je zeznuto ali možda je ipak bolje da ne ideš sama s njim, još ti je bio i bolestan. A mogu misliti kako se osjećaš grozno zbog togauser posted image user posted image
Ajme curke baš ste divne, pa pogledajte ako vam se da user posted image user posted image user posted image
Ja bi i posteljinu i baldahin. user posted image
Nisam novi madrac kupovala. Čekamo novi kompjuter, nikako da dođe, pa ćemo T stavit ovaj koji mm sad koristi ion govori da će ići u sobu svoju spavat kad mu tata namjest komp. Ako ne bude htio donjet ćemo od sveki drugi kinderbet. Ona je isto kupila novi, T i I su par puta samo samo spavali u njemu.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 981
23.1.2012 14:56:51   
cuba
Ma možda ipak bolje da ne ideš, sama sa Fuser posted image  Idući put kad dođeš u Zd, odeš na groblje, do tada će se sve skupa malo slegnuti, ipak će biti lakše...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 982
23.1.2012 14:58:26   
pepeljuga
Pogledam ja ovih dana pa ti javim svakakouser posted image
I moji svi spavaju na istom madracu,samo sam ga dubinski opralauser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 983
23.1.2012 14:59:08   
cuba
Sutra ujutro ću ti pogledati za tu posteljinu pa ti odmah javim sms-om jel ima.
Jesi sve ostalo kupila šta ti je trebalo za curku?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 984
23.1.2012 14:59:50   
pepeljuga
Ma tako cu vjerojatno i napraviti,bit cu onda u Zd desetak dana pa cu lipo otici na groblje i kod njenihuser posted image
Ona ima sina od 10 god a inace je jedinica,ma bas zalosnouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 985
23.1.2012 15:04:13   
cuba
Ma uvik je pretužno kad netko tako mlad izgubi život, pogotovo kad iza sebe ostavi obiteljuser posted image user posted image user posted image  Jadno dijete...
Jesu ti T i R u vrtiću? Kakvo je stanje sada, jel hoće bez problema ostajati i ručati?

Neposredna veza do poruke: 986
23.1.2012 15:07:47   
pepeljuga
Da,da u vrticu su,mm ih je odveo jer ja jos danas sa F nisam isla vani,rucaju i u principu je sve ok,R opet vice da nebi isao,bas sam malo gori pisala bumbi o tome,mislim da mu bas nije sila ova nova teta a nije ni meniuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 987
23.1.2012 15:11:06   
cuba
A šta je sa starom tetom, oće se vraćati ili je baš otišla?
R je isto dobio jednu novu tetu u vrtiću ali samo na kratku zamjenu jer je žena na bolovanju. A neznam, nije ni meni ova baš sjela, nije se ni udostojila upoznati sa mnom prvi dan kad sam dovela R u vrtić. R mi doduše ništa ne govori, njemu je valjda okuser posted image

Neposredna veza do poruke: 988
23.1.2012 15:13:17   
cuba
Cure, ručak mi je gotov, mm upravo stigao kući. Idem navaliti na šalšuuser posted image
Tipkamo seuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 989
23.1.2012 15:25:25   
mariola
Pretužno mi je sve to za tvoju prijateljicu a pogotovo sad kad si rekla da ima sina od 10 god.user posted image user posted image user posted image
Cure hvala za posteljinu user posted image user posted image user posted image user posted image
Stigao i mm. Nije gladan :P Otišao se ošišati pa ćemo onda navaliti na ručak.Dotad će se i T probuditi.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 990
23.1.2012 20:37:25   
mariola
Vratija se Šimeuser posted image
Ima još koji Šimeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 991
23.1.2012 21:00:20   
cuba
Večer Šimeuser posted image
Šta radiš dobroga? Kako je T?
Ja se upravo otuširala, oprala kosu i nalakirala noktiće. Sad slijedi pravo izležavanjeuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 992
23.1.2012 21:04:12   
mariola
EJ šimeuser posted image
I ja sam već u pidžami i izležavam seuser posted image
I naravno mislim se šta bi prigrizlauser posted image
T isto. Sutra doktoru obavezno.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 993
23.1.2012 21:04:42   
danery
judi,judiiiiiiiiiiiii...eo i meneeeeeeee user posted image user posted image

šta ima,vidim vi spremne za ljenguzarenje user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 994
23.1.2012 21:09:56   
cuba
Onda nam je istouser posted image  Ja sam svoju seriju vježbanja i trbušnjaka odradila i sad bi baš bilo žalosno da jedem al kad je frižider puuuuuuuuunuser posted image user posted image
Možda ipak pojedem jabuku ili kiwi, ahauser posted image
Ajoj mrvica mala, jel mu daješ šta za skidanje temp? Meni ti je za R super Ibuprofen sirup. Odma mu sa njim spadne.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 995
23.1.2012 21:26:19   
mariola
Hej, dan, kako je bilo u B?
Ja sam jabukupojela,sad je na redu nešto konkretnijeuser posted image
Bila sam popodne kupit neke stvari i svratila u jedan dječji dućan i nisam mogla odoliti, kupila sam curki još dvi tuticeuser posted image
Gledala opet posteljinu, našla samsuper jedan komplet,donja igornja plahta, jastučnicaideka.Prekrasno je.Ali ja bi još i ogradicu i baldahin. Poslije mi je tek palo na pamet da pitam ovo curu koja radi jel bi se moglo naručitiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 996
23.1.2012 21:33:49   
danery
eh da,kak je bilo....u biti nema problema velikog,al bejb je dosta visoka,pa se malo pogrbi dok sjedi,pa će nam pokazat vježbice za leđa....
a nogice....reče teta to je genetski,a ja isto hodam na unutra....i da kupimo neke elast.zavoje i da će nam pokazati kako da joj malo motamo na van nogice,pa da se to kao proba ispraviti....i da bi to trebala furati bar godinu dana user posted image u cipelicama sa bar 3 zavijanja dnevno jer se zavoji olabave....
samo me zanima kako to izvesti preko ljeta kad ufuri sunjara,a mala bude u sandalama ko mumija štracala user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 997
23.1.2012 21:35:52   
cuba
Hej danery, večeruser posted image
Kako je prošao pregled?
mariola, znači curka već ima pun ormar robeuser posted image user posted image user posted image
E, nisam vam rekla. Rezervirali smo apartman, zapravo cijeli kat kućeuser posted image  za ovo ljeto. Idemo na Pelješac u Orebić na tjedan danauser posted image user posted image  Baš se veselimuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 998
23.1.2012 21:39:28   
danery
evo cuba,baš sam napisala gore....
zaboravih:doturesa neka niska,a široka,ko baglić sijena user posted image obukla neke prozirne bijele hlače,a ispod njih crne tange....a guz ima ko mene 2 user posted image user posted image user posted image
mm-u skoro bejb ispala sa ruku kad je žemska mahnula dupetom u hodu,ala se talasala user posted image user posted image user posted image
super za apartman,bit će vam lijepo sigurno user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 999
23.1.2012 21:47:04   
mariola
O super za apartman cubauser posted image user posted image user posted image
Ajme ljeto fujuser posted image
Ja gledam krstarenja mada nećemo ove godine nego sljedeće tekuser posted image
Joj Danery, to mi sa zavojem zvuči baš komplicirano, jel baš mora?user posted image  Koliko sam shvatila bejb ne šepa ili sl. nego joj malo stopalo ide unutrauser posted image
Znači dr. babac je bila zgođušnauser posted image
Cuba ne pitaj za robu,sebiništa ne kupujem al zato njoj ne prestajemuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!