|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: " Kod djeda mraza"
22.1.2012 22:00:17   
cuba
Curke gibam i ja pomalo. Idem odraditi seriju trbušnjaka pa na tuširanje i izvaliti se ispred tv-a. Mm će skoro doći pa ćemo neki filmić pogledatiuser posted image
Ln vam želim, tipkamo seuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 926
22.1.2012 22:10:30   
mariola
Idem i ja. Već sam se istuširala, samo idem u horizontaluuser posted image
LNuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 927
22.1.2012 22:14:43   
mala99
Idem i ja cure. Treba se odmoriti, sutra je radni dan.

Pozdrav

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 928
23.1.2012 8:33:03   
anonno17

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

user posted image

Evo kavice za svihuser posted image

dobro jutro! kavica je posluzena slobodno mi se pridruzite.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 929
23.1.2012 8:50:42   
mariola
Jutrouser posted image
Evo mene na kavicu.
Kako si mi?
Radiš?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 930
23.1.2012 8:55:58   
anonno17
radim,a kako ste vi?

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 931
23.1.2012 9:02:11   
mariola
T ima temp., nisam mu je jutros mjerila ali mislim da ima neku malu a mene u 6 probudila neka jaka bol dole s lijeve strane, sat vremena me užasno jako bolilo. Sad je ok. Panika me uhvatila da će krenut porod a ja nisam spremna, ni psihički ni fizičkiuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 932
23.1.2012 9:10:33   
anonno17
a mis mali . a joj tako te jako bolilo,a neznam mene je isto u dugoj sve pred kraj rasturalo tako da nisam vise obracala paznji,i eto dosli trudoi tri tjedna prije. ne mora biti tebi tako ali sam kazem. dobro da te proslo. jos malo i gotovo izdrzati ces ti to.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 933
23.1.2012 9:17:36   
danery
jutro,ja ću vas samo pozdraviti,gibam prati kosu i sušiti,pa u 11 krećemo za bizovac na pregled...
mm odnio bejb malo kod prabake i dede da im poredi stalažu sa drndama user posted image user posted image user posted image još ne vriskaju,al mogli bi uskoro zapomagati NE TOOOOOOOOOOO!!!AAAAA,TELEVIZOOOOOOOOR!!!DRŽ' GAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 934
23.1.2012 9:20:24   
anonno17
hey danery pa kako si mi? na preged ha? jos stignes s nama malo tipkati.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 935
23.1.2012 9:21:06   
mariola
Jutro daneryuser posted image
Sretno danas u Bizovcu, javi nam obavezno kako je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Anono ma meni treba još samo koji danuser posted image
Fali mi još par sitnica za spremit torbu a to sam mislila u petak jer u četvrtak idemo u zd pa da si tamo kupim, ne da mi se ovdje kod nas, potrošit ću 100kn više.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 936
23.1.2012 9:24:35   
anonno17
a ti josi putujes a ha pa strasna si,a sta je u zadru jeftinije. sta ti fali za bebu stvari ili za tebe. gdje ces roditi?
danery, da javi kako je bilo ?

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 937
23.1.2012 9:31:00   
mariola
Nisam kupila još pelene, uloške, šampon, pastu za zube, gel za tuširanje, maramice i tako te higijenske potrepštine, za bebu mi trebaju još dude i bočice. Ma da, otići ću u muller i dm i potrošit puno manje nego da odem ovjde kod nas u drogeriju gdje je svaki artikl po par kuna skuplji. Npr. u mulleru dvije nukove dude su 20kn, kod nas jedna 30user posted image  U četvrtak nam je kazalište. MM i ja idemo redovno, već godinama imamo pretplatu. Prošli put su me cure zafrkavale da ću rodit u kazalištu jer sam ga do zadnjeg dana posjećivalauser posted image
E da, zaboravih, u Zadru ću roditi.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 938
23.1.2012 9:36:12   
danery
heheheh,evo mene još malo.....
oprala kosicu,sad dok se malo prosuši.....a dok se nitko ne buni,da ja još koju nabodem,ha user posted image
mariola,pa što još nisi spakovana?ja sam mjesec dana pred kraj imala sve te drnde u torbi....pokupovala one mini šampone i gelove u mulleru da ne navlačim velika pakovanja,inače bi mi trebala prikolica user posted image
baš mi ovih dana treba frendica roditi,veli spakovala onaj xxl kofer na točkiće+ruksak+rezervna torbauser posted image ,kao da na  user posted image user posted image ide,a ne roditi user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 939
23.1.2012 9:39:45   
mariola
Danery sutra tek ulazim u deveti mjesec. Znači u mulleru ima onih malih pakiranja za pranje?
Ajme ta tvoja je luda skrozuser posted image
Kod nas u rodilištu ne daju da imamo torbe nego kad dođeš moraš se raspakirati i sve strpati u onaj mali ormarić a muž torbu vrati doma.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 940
23.1.2012 9:42:50   
danery
jeje,mislim čak i u dm-u da imaju te mini...al nisam sigurna,al za mullerjesam jer sam kupila kod njih....
ma da,i kod nas tako,samo izvadiš osnovno a ostalo ide kući,al ne,nek je ona spremna.....samo još da suncobran spakuje i full opremljena user posted image
a vi za curu još no name,ha user posted image dobri ste,nema šta user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 941
23.1.2012 9:48:42   
mamino zlateko
curke ja vas samo pozdravljam,t je nemoguca,vristi iz sveg glasa,nist joj nije po volji,ti zubici ce je pokopat kako mi se cini..a i tetka ima dan d pa me je...b..e u zdrav mozak od jutra...a jos me muce i papiri za povrat poreza i djecji..joj bum pukla valjda...user posted image user posted image user posted image user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 942
23.1.2012 9:56:25   
danery
ajde mz drži se,da sve brzo prođe user posted image user posted image user posted image user posted image

evo ja osušila kosu user posted image sad sjedim sa veeeelikom tetkom-četkom navrh tintare i čekam da se bejb vrati....
neki dan bile u igraonici i obukla ja nju u haljinicu...mm se skoro ponesvijestio,jer je na to i visoke čizmake natakla....
došle mi tamo,stoji neki konjić na ljuljanje u ogradici,a bejb hop! na njega,al ne onak kaubojski,nego se natrkeljila turom postrance ko one damice iz 18.-19.stoljeća,zakrenula se,pružila noge sa strane i lagano se ljulja user posted image user posted image user posted image user posted image
krepala sam od smijeha,i ofkors poludila od muke jer mi se odvalila tipkovnica sa moba,pa dok sam iznabadala da ju slikam,ona lijepo sišla user posted image
al ajd.....valjda će još koji put tako user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 943
23.1.2012 9:57:31   
mariola
Danery sreća pa je zima, da nije, možda bi se i suncobran našao u prtljaziuser posted image
Ja imam jedan super neseser od samsonitea, velik je i tvrd i unutra stane masu stvari. Prošli put sam unutra stavila od svih mogućih sredstava za higijenu, do spavaćica i papuča i to mi je moglo biti na ormariću, i super mi je, sve je unutra lijepo posloženo i na dohvat ruke ti je.
Jutro mzuser posted image
Baš mi je žao što se mučiteuser posted image
Ja ne znam kad sam zadnji put čula Tonija da plačeuser posted image
Sad će seka no name još uvijek naravno, nadoknaditi sve. Ko je vidio živit u miru i tišiniuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 944
23.1.2012 10:06:23   
danery
e sad stvarno odoh,treba presvuć damicu i da nešto poklopa između....
uživajte curke user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 945
23.1.2012 10:07:08   
mamino zlateko
neka tisina kod nas,mozda je cak i zaspala,nadam se...jer se probudila prije 6 i vec je tak pospana da ne vidi,al ona mora stvarat gluposti..moram ic kuhat rucak a bas mi se neda...user posted image

mariola jos nemate ime? ja jucer razmisljala nesto pa se sjetila nasih imena sto smo mislili za tenu,bilo je svakakvih prijedloga...

teta d kako si ti?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 946
23.1.2012 10:23:56   
BUMBI
Hej,evo i mene

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 947
23.1.2012 10:53:29   
mariola
Evo i mene. Poredila malo po kući i opet sjela da se odmorim,hehe.
Usput namazala dvi palačinkeuser posted image  a Toni stavio onu veliku teglu nutele ispred sebe i navalio žlicom na njuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 948
23.1.2012 12:50:31   
BUMBI
Ima li koga za user posted image user posted image user posted image user posted image ?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 949
23.1.2012 12:56:25   
pepeljuga
Evo mene,sto ima,kako ste miuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!