|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: " Kod djeda mraza"
22.1.2012 9:44:59   
cuba
Jutro mariola i anonnouser posted image
Kako ste mi curke, kako klinci?
mariola, kako izdržavaš ove zadnje tjedne? Ušla si u 9mjuser posted image user posted image
Mm je stigao uvečer, taman sam kupala R i kad je mm ušao u kupatilo R je iskočio iz tuš kabineuser posted image user posted image  Ajme koja sreća, cure ja nisam mogla vjerovatiuser posted image . Sad je već velik pa drugačije te dolaske i odlaske doživljava.
Uživam sa mm sigurno, samo jutros stigla vještica pa sad par dana ništa od akcije, sva sreća da se poslije poroda smanjila pa traje samo 3-4 danauser posted image
Vozački nisam još riješila, odgođen mi je ovaj put, tek tamo idući tjedan polažem pa ćemo viditi kako će biti.  Držite figeuser posted image
anonno, kupatilo će biti bijelo / crvenouser posted image  I jedva čekam radoveuser posted image  Stavit ću koju slikicu kad bude sve gotovo.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 876
22.1.2012 9:48:20   
cuba
Joj Bumbi draga, nisam znala za cistuuser posted image user posted image user posted image
Jako mi je žao što ti se sve nakupilo odjednom. Ma nemoj odmah negativno misliti, sve će biti u redu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ljubi mi zeta i guštajteuser posted image
Mi se isto polako spremamo pa idemo vani na kavicu i u šetnjuuser posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 877
22.1.2012 9:48:26   
anonno17
o pa da cuba on je već velliki dečko i sad će mu i faliti više tata kad ode ali će se i naviknuti kao i ti. za kupatilo user posted image user posted image user posted image user posted image bit će prekrasno!!!
moji su dečki super evo igraju se pa se malo posvađaju i tako svaki dan, ah kao sva braca!!! danas nam noa ima utrku u 12 sa atletikom pa neću dugo se ovdje zadržati, moram im još doručak br 2 dati da ne budu mi tamo gladni.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 878
22.1.2012 9:54:31   
mariola
Bumbi draga, aj uživajte, barem D a ti nešto korisno radiuser posted image
Anonno jesi ti doma? Kako dečki?
Cuba, drago mi je da uživate svi skupa. Mogu mislit kako R uživa, ovaj moj ako nema tate pola sata doma, izludi me pitanjima di je i kad će doć. Koliko vam ostaje?
Kod tebe znači opet radovi po kući?
Meni ti je puno gore nego s Tonijem, svako malo neki polovi, pritisci, kontrakcije valjda, jedva čekam kad će više dan D. S njim mi je sve bilo lako i bašsam uživala do zadnjeg dana.Seka naravno još nije dobila imeuser posted image
T mi je cijeli uzbuđen oko dolaska seke, sve je samnom pripremao, slagao robu, svima je pokazujeuser posted image
Ne znam kako R u zadnje vrijeme ali T je još malo odrastao, toliko je ozbiljan, razuman, poslušan,uopće ne plače, po cijeli dan se može sam igrati, ma baš mi je za 10.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 879
22.1.2012 10:01:31   
anonno17
da doma sam naravno i uzivam, ali moram ići uskoro idemo na atletiku na natjecanje. uzvajte!!

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 880
22.1.2012 10:02:12   
cuba
Cure gibam, spremili smo se pa idemo vani na sunceuser posted image
Pišemo se tokom dana ako stignemuser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 881
22.1.2012 10:13:22   
mariola
Uživajte cure, idem i ja gledat Kostelića. Evo i nama sunca, jeeeeeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 882
22.1.2012 20:14:15   
cuba
Večer cureuser posted image
Danas sam aktivna na rruser posted image
Poslužite se user posted image

user posted image
user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 883
22.1.2012 20:35:22   
mariola
Večeruser posted image
Od mene večeras palačinkeuser posted image
user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 884
22.1.2012 20:38:37   
danery
večer curke user posted image
cuba,mi se baš natrpali pizze,pravila sam za večeru i sad sprašila monte user posted image user posted image
mm rekao da neće i jek nije stokac vidio da sam ja uzela i sad bi da mu idem opet dolje po colu i kolač....čim sam rekla da ne idem opet,odmah nije ni gladan ni žedan user posted image user posted image
kako dečki vaši?meni bejb ozdravila,al se tur još crveni,ne jako,al još nije prošlo user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 885
22.1.2012 20:41:58   
mariola
Ajme danery,zar je još guza crvenauser posted image user posted image
Toni je bio zdrav cijelih 10 dana nakon one viroze i u petak večer opet temp. i kašalj. Večeras je 38.4, stavila sam mu čepić. On je dobre volje, igra se,skače, jede...

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 886
22.1.2012 20:48:30   
cuba
Hej curke, stigle steuser posted image
Naletušice, tebe baš odavno nisam srela, kako ste mi? Šta je to sa bejb, nije valjda još od onda guza crvenauser posted image
mariola, šta je T bolestanuser posted image
A mrvice malene, držim fige da vam što prije ozdrave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meni je R u srijedu preko noći imao temperaturu ali to mu je izašao novi zubić, kutnjak, napokon petice idu vani. Naučio je tako dobro ispuhati nosić da mu više uopće ne stavljam kapi, sve ispuše. Al je tako smiješan dok ga puše da ja suze lijem svaki putuser posted image
On mi spava, mm je otišao kod kuma pogledati rukometnu utakmicu a ja uživam u tišini. Jutros smo bili u šetnji i popili kavu sa mm bratom i njegovim mališanom, baš smo guštali na suncu. Popodne kući, ručak, odmaranje, izležavanje po kaučuuser posted image  Poslije smo išli do mojih, nisu baka i dida vidili R tjedan dana pa se zaželili malo druženjauser posted image
mariola, tek sam sad pročitala šta si mi jutros pisala za T. Tako ti je meni i sa Rokom. Baš mi je pravi dječak, posluša, zaigra se, gleda crtiće, sad je cijeli u Pocoyu. Niti ga vidiš, niti ga čuješ. Je da ima dana kad pregovaramo oko dosta togauser posted image  al u principu mi je jako dobar.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 887
22.1.2012 20:48:36   
danery
pa da,mariola,ma ne znam više šta bi mislila....par dana samo blijedo roza,a onda par dana malo pocrveni....
ne smijem mazati između nikakvom kremom,a imazol + samo 2-3x dnevno.....a napiški se da ju min.6-7x na dan premotam....
sad u vodu stavljam malo octa alkoholnog,on ubija gljivice,pa ju s tim prebrišem i pomaže između tim imazola....al fokle će se vući,ni derm.nam nije znao reći,jer se to zna po par mjeseci vraćati...
što je t,ima turu?no krasno....nadam se da će do ujutro nestati....
mi sutra idemo u bizovac na pregled za ono što bejb malo nutra baca nogicu,a ćemo vidjeti je li to problem i kako dalje....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 888
22.1.2012 20:51:06   
BUMBI
Večeruser posted image
Ja na kratko naišla dok je poluvrijeme rukometa.

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 889
22.1.2012 20:56:28   
mariola
Ma da, neka glupa temp. ga ulovilauser posted image
Kad vidi avatar od bumbi poludi,pocoyo,mama daj pocoyauser posted image
Mi se cijeli vikend vučemo po kaučima. Nije nam se dalo ni do robne kuće po perilicuuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 890
22.1.2012 20:58:26   
BUMBI
Vidim dječica vole mog Pocoyauser posted image user posted image
Šta je T neka temp uhavtila?nadam se da nije ništa
Danery nadam se da će sve biti okuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 891
22.1.2012 20:59:00   
danery
hehehe,moja luduje na nuki nuki i kikaninchen user posted image user posted image
ujutro se vikendom dotepe do kompa,sjedne i veli tati OĆE NUKI NUKI  ili KIKAN!OĆE! user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 892
22.1.2012 20:59:11   
cuba
naletušice to je bejb onda baš dobro uvatilo i ne puštauser posted image user posted image
Držim fige da ipak bar jedna od tih silnih kremica pomogneuser posted image user posted image  Šta je sa nogicom, nisam u toku uopće?
Bumbi draga večeruser posted image
Kako si mi?
E, cure nisam vam se pohvalila tj mm-auser posted image   Kupio mi je Swatch satuser posted image  Predivan mi je, sutra ujutro ga idem predignuti iz urara jer mi je bio malo velik pa sam ga dala skratiti.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 893
22.1.2012 20:59:58   
anonno17
vecer evo samo da se nakratko javim kod nas isto palčinke, ja sam radila sebi dukan palačinku,kao što sam jutros rekla bili na natjecanju u atletici i evo da se pohvalim Noa osvojio prvo mjesto u svojoj kategoriji. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za moga sina atletičaraaaaaa!!!!!
evo imali goste  i prošla moj slobodan dan nedjelja sad idem dečke staviti spavati pa se tipkamo u jutro pusa i laku noć od mene.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 894
22.1.2012 21:02:03   
BUMBI
Draga dobro sam,danas me puno manje boli pa je ok..
user posted image user posted image user posted image user posted image za tm i novi sat
E,draga neznam jel znaš da ti je zet napokon ostavio pelenu preko noći i bočicuuser posted image user posted image user posted image ,napokon,presretna sam

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 895
22.1.2012 21:02:12   
mariola
U četvrtak mi je rekao da  jedan mali iz grupe kašlje. I eto ga u petak, kašlje i on i na  večer temp. Po danu bi pala,sinoć neka mala pa mu nisam davala čepić i večeras opet 38.4. Otići ću sutra kod moje dr. tu u kuću do nas, ne da mi se u Pag kod pedijatra.
Bumbi, nemoj nam otić, škicaji rukomet i nas.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 896
22.1.2012 21:03:06   
BUMBI
Hej anonno.user posted image user posted image user posted image user posted image za N
Počeo mi rukomet,pa ako nestanem ,napeto jeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 897
22.1.2012 21:04:54   
mariola
user posted image user posted image user posted image  anono za tvog dečka, čestitkeuser posted image user posted image user posted image
O cuba, i ti si se ponovila,user posted image user posted image user posted image
Šta je frajer mali dobio od tate?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 898
22.1.2012 21:06:14   
BUMBI
Počela ekipa dolaziti češće,pa možda uskoro i prođe ovaj CB kod djeda mrazauser posted image user posted image ,baš mi se više ni ne slažeuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 899
22.1.2012 21:07:00   
danery
anonno,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za N user posted image
kakva ti je to dukan palačinka?
cuba,m amalo lijevu nogicu onak unutra naginje kad je bosa,pa sam pitala pedicu jel problem....lijepo ona hoda i sve,nego da kasnije ne bi bilo nekih zavrzlama,pa nam je dala uputnicu za pregled kod fizijatra....
b,tek došla,a već u drugi ekran škicaš,sram te bilo user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image za d i noćne uspjehe user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!