|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: CB: " Kod djeda mraza"
23.1.2012 21:51:05   
danery
ma no,hoda sve 5,stabilna,trčkara,lijepo ustaje,čučne,klekne,ma sve 5....a sad,ne znam bi li ili ne to motala....
ma ne bi htjela da danas-sutra ima problema sa nogicama (ja ih nemam,al tko je '81. pazio kako stojiš,glavno je bilo da hodaš),a opet to zamotavanje i krivljenje u drugu stranu user posted image ne znam....
mislim da ću ju odvesti kod tate u centar nek ju još drugi doc pregleda pa nek kaže mišljenje....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1001
23.1.2012 21:51:44   
cuba
A jesu ga zakomplicirali sa tim zavojemuser posted image  Baš, kako će usred ljeta po onim vrućinama sa zamotanom nogicom??
mariola, šta fali ljetuuser posted image  Sunce, more, plaža, kupanje - sve moji favoritiuser posted image
Ajde valjda ćeš za par mjeseci i sebi nešto kupiti kad odu trudničke kileuser posted image  a sad troši na curku.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1002
23.1.2012 21:53:08   
danery
cuba,OBJE nogice treba motati,mada je samo lijeva malo više na unutra.....
i + sve to,samo jedan zavoj je 1,8 metara dugačak

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1003
23.1.2012 21:56:01   
cuba
IZVORNA PORUKA: danery

cuba,OBJE nogice treba motati,mada je samo lijeva malo više na unutra.....
i + sve to,samo jedan zavoj je 1,8 metara dugačak

O Bože user posted image
Ma svakako ti otiđi po još jedno mišljenje. Ako to nije toliko izražajno nebi baš malenu maltretirala sa tim zavojima.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1004
23.1.2012 21:58:01   
mariola
Ajme 2 metra zavojauser posted image
Ne zvuči mi baš lijepo. Odite vi po drugo mišljenje.
Da, da cuba, ljeto, more, kupanje, super, ali gosti dosadni, peri, čisti, peglaj, gledaj ih tri mjeseca, bljak. Brojanje love u devetom mjesecu pa trošenje, e to je prava čaruser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1005
23.1.2012 22:04:32   
cuba
A jel, ti bi i ovce i novce, ne ide to takouser posted image user posted image user posted image  dobro iako razumijem zašto ti je draža zima onda. Nama će tajo ove godine biti cijeli 06, 07 i možda dio 08 mjeseca kući pa se baš veselimo svakodnevnom kupanjcu i zajedničkoj uživancijiuser posted image  Već smo cijelo ljeto isplanirali. Čak smo jutros bili i u Hak-a uplatiti godišnju članarinu u slučaju nedaj Bože nekakve nesreće pa da imamo osiguran smještaj, hotel i prijevoz auta.
Cure gibam, idem još osušiti i ispeglati kosu pa se zavaliti sa mm i gledati filmuser posted image
Ln, tipkamo se, ljubac šaljem mališanimauser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1006
23.1.2012 22:13:50   
mariola
Hehe, ma znam. Zato i uživamo od desetog do šestog mjesecauser posted image user posted image user posted image
A ko da nam je ljeti loše, tri mjeseca kupanja i uživanja a još i zaradišuser posted image
Cuba vidim ja da ste i vas dvoje filmofili. Jeste gledali onu švedsku trilogiju? Muškarci koji mrze žene se prvi zove.
Ako si već otišla, aj uživajte, lnuser posted image
Ja odo zavirit u frižideruser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1007
24.1.2012 9:27:24   
BUMBI
Jutrouser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1008
24.1.2012 10:03:24   
ciba
jutro,ima kogaaaa... evo ja sve napravila,ručak vec gotov,2 masina vesa se pere,jos bar 2 masine i to je to...
izvadila vrece s tavana s robicom za bebace pa si to sve raspodjelila i sad perem brojeve po velicini,treba mi jos jedan ormaruser posted image
kako ste vi,kaj ima kod vas...

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1009
24.1.2012 10:05:51   
lilia
Jutro Ciba pa ti si jako vrijedna. Ovdje kod nas baš nije neko vrijeme za sušenje veša pa ću danas preskočiti pranje..user posted image
Još sitno brojiš?

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 1010
24.1.2012 10:08:38   
ciba
moglo bi se recuser posted image ,a nije ni kod nas bas vrijeme NO.1 ali stavit cu u susilicuuser posted image

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1011
24.1.2012 10:20:03   
mariola
Jutro. Evo i mene.
Mi se tek probudili. T je noćas opet zakuhao pa smo ga usred noći vadili iz kreveta i tuširali nakon što lupoet nije djelovao. Zvali hitnu pa nam je dr. rekla da mu možemo i voltaren dati pa se nakon njega smirio, pala temp. pa smo i mi mogli zaspat. mm zakasnio na posao, nismo ni čuli mob. a zvoni inače 20 minuser posted image
Kad nam on dođe oko podne ćemo na hitnu jer nam ped danas ne radi.
Ciba pripreme su počele. T i ja smo jučer rastavljali kolica i uzimali potrebne navlake za košaru da operemo i spremimo i njuuser posted image
Lili, kako ste mi vi? Jel te frajer sluša ili te zafrkavauser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 1012
24.1.2012 10:30:17   
lilia
Ajme Mariola pa Toni opet bubani, valjda je samo nešto prolazno. Baš ste se namučili noćas s njim. Jede li barem?
Mi smo dobro, ja na GO pa uživam po kući, ali moglo bi mi brzo dosaditi. Definitivno nisam tip kućanice. U potrazi sam za novim poslom.user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1013
24.1.2012 10:37:15   
mariola
Ma joj zakuhao mi je petak noć, stavila mu lupocet i ujutro je bio dobro. Subotu, ned. i pon. je imao neku malu temp., max 37.8 i sinoć opet kuha. U 8 mu stavila lupocet, malo je spala, oko ponoći opet skočila i to preko 39. Čekali smo uru vrimena i kako nije padala onda zvali hitnu. user posted image
Kako tebi ide potraga za novim poslom? Ima kakve šanse za nešto bolje ili makar jednako dobro kao što ti je tu?
Ma joj, ne spominji mi kuću. Kako sam danima zatvorena, jedva čekam popodne da mm dođe i malo bude s T a ja pol ure izađem se proluftat.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1014
24.1.2012 10:47:09   
mamicaa
Pozdrav cure i mi smo u komi, malac je ok, mene boli i glava i zub, uvatila me viroza, a kežu da će danas i zahladiti i snijeg napadati..... evo sada kiša lije....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1015
24.1.2012 10:49:18   
mariola
Ej mamice, bok, nisi nam dugo svraćala.
Ma neka je dečko zdrav, mama će već nekako progurat s prehladom.
Ima šta novoga?

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 1016
24.1.2012 10:52:09   
lilia
Da dobro je malo izaći na miru, ja se veselim da ću ovih dana srediti sve po kući a mama će uzeti M. u šetnju. Nikako da sve počistim generalno od kad imam njega.
Sve nešto na brzinu radim. Sad me čeka par dana čišćenja.user posted image
Što se tiče posla nisam ni tražila baš previše, tek sam prestala raditi i do 28.02 sam na godišnjem. Poslala sam molbu za recepciju u jednom hotelu jer znam dobro njemački i služim se engl. i tal. i odgovorili su mi da im samo još napišem molbu i životopis na njemačkom. Ma možeš mislit, pa nisam sudski tumač. A i nije to posao of my life.user posted image
Ja sam rođeni prodavač skupih stvari.. Volim ljudima izmamiti zadnje kune sa kartica...user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1017
24.1.2012 10:57:39   
mariola
Da, lili, slažem se, a i dobro ti ideuser posted image
Ajme zar je već toliko vremena prošlo otkad si mi rekla za otkazuser posted image
Barem ćeš sve zaostate po kući sredit sad.
Idem se i ja bacit na kućanske poslove (tako mi drageuser posted image ). I skinut sebe i T iz pidžame. Doće mm po nas da idemo na ambulantu a mi se ni umili nismouser posted image
Javim se kasnije. Ljubi slatkiša, baj :-**

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 1018
24.1.2012 11:00:53   
lilia
Pa pa draga i ozdravite brzo.user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1019
24.1.2012 11:02:19   
anaxx
pozdrav cure i od mene... i kod nas prehlada, klinci kišu i kašlju... valjda će brzo proći... ja još nisam riješila svoje sinuse... svakih par dana me uhvati glavobolja (baš od sinusa) i traje par dana pa je par dana bolje, pa opet isponova i tako već evo 2-3 mjeseca... šmrc, ali što se može... čekam ljeto user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1020
24.1.2012 11:02:51   
mamicaa
Ma da navratim kad stignem do kompa, jer nemam ja njega kući...
Novosti baš i nema,vučemo se borimo s financijama i tako dan za danom. Nadamo se boljem sutra....
Malca vodim na terapije, na jahanje terapijsko, govorne vježbe i radnu terapiju, + to tu je i vrtić.... i tako dan za danom... a onda kod kuće učimo, igramo se, mazimo i pazimo..... i čekamo tatu, i MM-a da nam se javi....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1021
24.1.2012 11:37:30   
mamino zlateko
evo i mene malo..sta ima cure?

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 1022
24.1.2012 14:12:22   
cuba
Hej curke, ima koga za kavicuuser posted image
Ja sam upravo stavila R leći, ručak se kuha. Sad imam lufta sat vremena do ručka.
Šta ima kod vas?

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1023
24.1.2012 20:14:49   
BUMBI
Večeruser posted image
Ima li koga?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1024
24.1.2012 20:26:01   
cuba
Večer draga, kako si mi?
Šta ste radili danas?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!