Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 0:45:26
|
|
|
|
tiha
|
cijeli dan lutala bila na selu pa navecer imala goste.....onda se druzila s mm....o je druzila sam se!!!!
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 0:46:53
|
|
|
|
Elena
|
kako bi se ja druzila s moim mm ali na posao je nocna ali vratice se ujutro u 7 pa nema gde da bega
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 0:48:11
|
|
|
|
tina1602
|
mm otišao spavat...fešta
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 0:48:20
|
|
|
|
Elena
|
nemojte mi zameriti cure ali ponekad znam da odlepim pa da ne mogu da se zalepim i vratim u normala ali cim ugledam svekar ili svekrva odma se produdim od sna
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 0:49:56
|
|
|
|
tina1602
|
joj svekrive, ufffff
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 0:52:45
|
|
|
|
Elena
|
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 0:58:20
|
|
|
|
Elena
|
cure ja vam zeli ugodan san i mislim da je vrjeme da prilegnemo,pusa
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 1:13:19
|
|
|
|
tiha
|
laku noc elenice!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 1:15:53
|
|
|
|
Elena
|
samo da vidim sta se radi i odoh
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 2:48:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 2:51:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 2:56:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 3:55:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 4:58:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 8:11:49
|
|
|
|
mamara
|
dobro jutro svima!!!!! ko je za
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 8:15:04
|
|
|
|
anne
|
Joj, joj Iva Piva! Ne mogu vjerovati da si u tako rane sate čistila kupaonu. Meni je Petra u 3 h tražila na Wc. Bila sam budna, ali tko bi mislio da ima netko na RR. Kad me tako nešto prbudi ne mogu više zaspati. Samo nemoj pretjerati. Ja sam s Petrom pred kraj morala mirovati zbog jakih lažnih trudova, ali na kraju više nisam mogla. Nakon par dana jačeg tempa sam rodila 2.5 tjedna ranije. Bilo bi bolje da sam se pazila jer je Petra bila prava mršavica. Veće bebe se prije oporave od poroda i lakše jedu. Pazi se ženo! Još samo koji tjedan.
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 8:16:06
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Vidim, noćna šihta je dobro odradila svoj "posao", sad preuzima jutarnja ! Lijepi pozdrav svima..ugodan (ne)radni tjedan želim svima! Mi smo se lijepo odmorili za vikend, FJ je imao druženje s tatom i dečkima (5 muškaraca kuhalo je gulaš i čuvalo FJ..možete zamisliti kako je dijete izgledalo nakon tog "izleta"...a mama je za to vrijeme "peglala" akrtice ), jučer mali izlet u prirodi u tak... A gdje ste vi bile i kaj ste radile prošli sunčani vikend??
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 8:22:10
|
|
|
|
mamara
|
mi smo juče išli na dugo obečavanu vožnju sa vlakom bilo je super! onda poslje toga na trešnje u vikendicu, pa na jahanje konjiča...
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 8:23:59
|
|
|
|
anne
|
Jutro Mamara i FJ. Ja sam za kavicu. Mi smo išli na FloraArt. Kad smo sve pogledali smo se spustili do vode. Pošto se Petra zapiškila nas dve smo ušle u vodu i malo hodale, a tata je slikao. Petra je ludila od uzbuđenja. Na mene voli vodu. Jučer je tata morao na teren nenadano pa smo bile kod mojih.
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 8:29:52
|
|
|
|
mamara
|
curke jeste čule da ima ove godine jako puno zmija? ja se jih inače jako bojim pa mi je uvjek koma kad idemo u vikendicu (koja je kraj šume) al ove godine je svekar naišao več par puta na zmiju. i onda hodam po travi ko skakavac korak po korak bojim se da ču svoj strah prenesti na Jakova
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 8:55:15
|
|
|
|
ZVRK
|
dobro jutro curke,vidim da se opet preselilo u novi birc.stvarno ugodno.nego di je konobarica ??? ja bi i čašu vode molim lijepo. kako vi(noćne ptice)izdržite dan
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 9:10:56
|
|
|
|
božica
|
bok cure samo da vas nabrzaka pozdravim pa kidam pospremati doma. Da mamara da nepovjeruješ mi živimo blizu maksimrske šume i potoka-prošli tjedan sam šetala sa svojom djećicom uz potok i kaj nisam tamo pokraj grmlja vidjela podeblji ZELENI REP od neke odvratne zmije-sva sam se naježila i uh.
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 9:20:45
|
|
|
|
mamara
|
da božice grozno, ja jih vidjet nemogu!!!! al moram vam se požalit curke; moj je Jakov upravo krenuo na more sa bakom i dedom na tjedan dana, grozno mi je i ako znam da če mu biti ljepo tamo al kako to preživit????? mislim da ču za dva dana po njega!!! dali ste vi svoje limače puštali kad sa bakom i dedom na put?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 9:32:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Birc''Ugodni kutak'' 2.6.2008 9:33:14
|
|
|
|
Elena
|
i Bozica je pustila svoju Viki na more s babom i dedom,sta rjeci osim i ostavi Jakovu da se zabavi a ti malo posveti paznja svom mm,pa zar nisi rekla da je vrjeme za drugo.Ajde sad ste sami pa na posao Jutro svima,ja sam danas ok raspolozena i nadam se da cemi raspolozenje ostati do kraja dana.I Iva nemoj pretjerivati,draga sitno brois,uspori malo sreco.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!