|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Birc''Ugodni kutak''
2.6.2008 9:33:16   
anne
Mamara, Petru je čuvala par sati samo moja mama i brat dva sata. Ne bi je dala da idu na put s njima. Ona mi je najdragocjenije što imama. user posted image  Ma šalim se, mislim da je još premala. Možda iduće ljeto.
MM ne dolaze u obzir ni za par sati. Niti oni nju toliko poznaju ni ona njih, pogotovo sverkvu.
Žalosno, ali istinito! Žena se uopće ne trudi ili ne dovoljno da bi u Petri probudila zanimanje. Žena se sva uspaničari i radi takve gluposti da ne mogu vjerovati. Usto im je i kuća potpuno neprilagođena maloj djeci.
Što se tiče zmija ni ja ih ne volim. Ja sam vidjela jednu  u vrtu kod mojih i sva promrzla. Dok sam odnjela Petru i otišla po lopatu zmija je zbrisala.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 151
2.6.2008 9:35:34   
Elena
evo je ,evo je,samo sto sam sjela ,aMartina vec se sprema da pusti nodija,eeeeeeeeeeeeeee,ne mogu ni user posted image s prijateljice da popijem.user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 152
2.6.2008 9:41:18   
mamara
joj curke, meni je je sve neugodno kad vidim da sve imate probleme sa svekrvama, a ja svoje djete bez problema puštam sa mojom na more; ja se nebrinem da če se loše brinut nego se brinem kako ču je izdržat bez njegauser posted image , a doktori su rekli da ove godine mora iči puno na more da izbjegne operaciju krajnika!!!!
elena to ti i nije loša ideja za iskoristiti vrijeme!user posted image

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 153
2.6.2008 9:45:26   
Elena
samo napred sve vrjeme je vase i ne znam dali si romanticar po prirodi ali ja na tvome mjestu priredila bi mm neko iznenadzenje,svecice,lagana muzika,nesto sto odavno nisi uradila,ajde mozes ti to,jao kako volim kad priredim nekome iznenadzenje,a to uvek radim.user posted image user posted image user posted image jer volim kad uspem pa makar i na tren da ukradem osmeh na licom mmuser posted image

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 154
2.6.2008 9:49:49   
Elena
a to nema veze sto ti si dobra s svekrivom a mnoge od nas ne,meni je naprotiv drago.I ja sam sve ucinila da budemo ok,i pregazila i svoj ponos,i promjenila puno toga samo da bi bio mir u kuci,ali uzalud.Tu je uvek sestra mog mm da pusti otrovnu strelicu,i sve ode u sruser posted image A pred da se uzmemo toliko me je voljela,ili i tada je bilo maska,a ja za njezine dve srculenca nikada nisam stedjela,samo sam nesto kupovala,i kupovala i darovala,a sad kad je dosla Martina ma necu ni da pricam.Ne zalim nizasta,neka njoj sluzi na cast,ima bog pa nek on sudi,a ja ma imam svoj zivot i8 najbitnije mi je sto nakon toliko vrjemena mm je stao na moja strana.user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 155
2.6.2008 9:50:37   
mamara
dobra si elena, samo prvo mora proči mengauser posted image  još dva danauser posted image . al dok prođe bacam se na posao!

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 156
2.6.2008 9:51:02   
Ruža
Hej curke dobro jutro vam želim, jurtos nisam stigla do vas, žurila sam do grada ali eto me sad.  Kakvo vam je vrijeme, kod nas je nešto smrknuto, da bar kiša padne...

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 157
2.6.2008 9:52:24   
Elena
Ruzice jucer si mi pobjegla,ali ja se ne otkazujem tako lako,sreco sta je bilo s imenom,jao sto sam ja ponekad dosadna,auser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 158
2.6.2008 9:55:19   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Elena

Ruzice gde si se izgubila?Razmisljas za imena a,a, a,ajde draga pa nasi smo reci nama,necemo nikome pricati.user posted image user posted image user posted image

Zakunjala pred tv_om....user posted image  Za sad je Đuro od zezancije i baš smo komentirali kako na je ušlo u uho to ime da kad se rodi nitko ga neće htjeti zvati Marko...user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 159
2.6.2008 9:57:02   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Iva Piva

Tiha, ni ti se nisi probudila?
evo kupaona gotova - sve osim poda, to će husbant morati. Nešto mi je malo teško spustit se na koljena user posted image

Svaka čast draga.user posted image  Nema što pravi posao za uspavljivanje...user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 160
2.6.2008 9:58:21   
Elena
MARKO,zaista ljepo imeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 161
2.6.2008 9:59:18   
Ruža
IZVORNA PORUKA: mamara

curke jeste čule da ima ove godine jako puno zmija? ja se jih inače jako bojim pa mi je uvjek koma kad idemo u vikendicu (koja je kraj šume) al ove godine je svekar naišao več par puta na zmiju.
i onda hodam po travi ko skakavac korak po korakuser posted image
bojim se da ču svoj strah prenesti na Jakova

Potpisujem... Da samo skakućem??? Oči ko pepeljare u blizini prirode... Najdraži mi nekako beton. Mrzim zmije.user posted image  

(Odgovor članu mamara)
Neposredna veza do poruke: 162
2.6.2008 9:59:56   
maja
Jutro cure moje! Evo kod nas je vrijeme ok, nije prevruće, imam bose noge i mogu vam reći da mi je hladno za njih! Što se tiče zmija, uf, bolje da ih ne vidim, i ja kad nekuda odem hodam na prstima i samo se ogledavam, a MM i njegovi bili u Hercegovini i naišli na poskoka, sva sreća nije nikoga ugrizao, ali da sam ga ja vidjela morala bi u bolnicu od histerije!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 163
2.6.2008 10:02:43   
Elena
user posted image zmije?user posted image kazu da ako njih ne diras nece ni oni tebe ali sam pomisao da vidim zmijauser posted image user posted image bolje da ne pomisljam sta bi uradila od panikeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 164
2.6.2008 10:02:48   
Ruža
Majo pravo kažeš, ne treba me ni ugristi dosta da ju sretnem...
Nego kako su prošle krstitke?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 165
2.6.2008 10:06:04   
cokolada
Vidim da ste se raspisale o svekrvama ja ne bih da si ne pokvarim danuser posted image
Mamara, ja svoga zvrkica ne bih nikada pustila s njima na put jer nemam povjerenja, ali ti ako imas povjerenja zasto ne? Ako znas da je user posted image  zadovoljan s njima, da mu je lijepo, budi mirna i ti i muz se posvetite jedan drugome.
Inace, ja sam ti ko mala bila s bakom i dedom na moru po 3 mj i uzasno su mi falili roditelji koji su bili na godisnjem oko mjesec dana i dosli bi za vikend (ne bas svaki), bila sam na moru radi zdravlja tako je doktor mojima preporucao. Ali sada znam da cu svoga zvrkica kada malo naraste pustiti sa svojima na more ali ne dugo upravo iz razloga da ne pati kao sto sam ja, jer roditelji su ipak nezamjenjivi koliko god bilo lijepo sa bakom i dedom.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 166
2.6.2008 10:07:31   
maja
Ma super, Noa je spavao u crkvi, a i doma kad smo došli bio je jako dobar, bilo je puno ljudi ali mu to nije smetalo, on je samo papao i spavao! Glavno da smo to riješili, sad još u subotu dolaze Slavonci, ali to ćemo ići u vikendicu, da nemam spremanja doma!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 167
2.6.2008 10:08:05   
Elena

IZVORNA PORUKA: cokolada

Vidim da ste se raspisale o svekrvama ja ne bih da si ne pokvarim danuser posted image
Mamara, ja svoga zvrkica ne bih nikada pustila s njima na put jer nemam povjerenja, ali ti ako imas povjerenja zasto ne? Ako znas da je user posted image  zadovoljan s njima, da mu je lijepo, budi mirna i ti i muz se posvetite jedan drugome.
Inace, ja sam ti ko mala bila s bakom i dedom na moru po 3 mj i uzasno su mi falili roditelji koji su bili na godisnjem oko mjesec dana i dosli bi za vikend (ne bas svaki), bila sam na moru radi zdravlja tako je doktor mojima preporucao. Ali sada znam da cu svoga zvrkica kada malo naraste pustiti sa svojima na more ali ne dugo upravo iz razloga da ne pati kao sto sam ja, jer roditelji su ipak nezamjenjivi koliko god bilo lijepo sa bakom i dedom.

user posted image user posted image user posted image kako si ovo ljepo rekla,razneznila sam se user posted image

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 168
2.6.2008 10:11:18   
Ruža
E, Majo znači Slavonci ti nisu dragi?user posted image Oni mogu i u vikendicu... Neka, neka...user posted image
user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 169
2.6.2008 10:11:35   
Elena
frendice samo vi produzite se ljepo druziti,ja moram da idem,doslo je vreme da nosim Martinu na terapiju,bok i svraticu kasnije,ljep danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 170
2.6.2008 10:12:01   
Florijan Jakov
mamara, moj Fj je prije cca mjesec dana bio s mojom mamom na viksi 12 dana i bilo mu je super, po cijele dana na friškom zraku, u prirodi, lijepo je spavao, super jeo, stvarno nije bilo problema s njim, tako da će najverojatnije i u 7. mj ići na viksum kada će svi biti s njim. U tih par dana smo im došli tri puta u posjetu (nije daleko, pa bi poslije posla zapičili k njima) i sve je bilo ok...stvarno me nije strah ostaviti ga, ali naravno  da mi je falio..to sam kompenzirala nekim stvarima i malim zadovoljstvima koje ne mogu dok sam s FJom (kavice, duži šoping, druženje s mm i tak user posted image ). Sve se može ako znam da to mom djetetu koristi (isto ima problema sa mandulama i uhima pa mu je svakao korisno biti izvan vrtića i gradske vreve)...drž se user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 171
2.6.2008 10:15:20   
maja
IZVORNA PORUKA: Ruža

E, Majo znači Slavonci ti nisu dragi?user posted image Oni mogu i u vikendicu... Neka, neka...user posted image
user posted image

ha,ha, ne nego nisu htjeli doći na krstitke, jer ih ima punouser posted image , a moji imaju vikendicu pa bi oni tamo, e pa kad biraju neka im je, a i bolje, jer imaju puno djece pa nek se ludiraju vani!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 172
2.6.2008 10:20:20   
koka
Hej cure ne stignem sad pročitat šta se dešava pa samo da vas pozdravimuser posted image . Jučer sam u 22 išla spavati ,,umor me shrvao. . Kako je s vama? Ja sad se spremam pa idem spremati kuferčić. A kasnije mi ne gine pegla. Ipak sam dva dana bila bez njeuser posted image  user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 173
2.6.2008 10:26:39   
tina1602
curke jutro. nećete vjerovati što sam ja u radila. na jedno pet računasam upisala krivi žiroračun od firme, zvao čovjek da ne može uplatiti novce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
stvarno ne znam šta je samnom..

20.10.2007. - Kristina i Boris
25.12.2007. - došlo je naše sunce, Luna

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 174
2.6.2008 10:36:57   
maja
e zaljubljena, sigurno ovako user posted image gledaš muža, pa ne vidiš šta radišuser posted image

(Odgovor članu tina1602)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!