|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala klinika
6.2.2012 11:57:19   
mamino zlateko
zubici nas i muce,jedan doli probio i dva gore...nas dok napadnu zubici odma joj idu 4 odjednom..tako uvijek..

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 1626
6.2.2012 13:38:06   
pepeljuga

user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 1627
6.2.2012 14:29:06   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1628
6.2.2012 16:28:15   
Tanjica Tanja
Pa i nama je skoro tako...ali po dva osjednom, ali gornja će sva 4 podjednako ,osjetim ih pod prstima....a H. mi se od nervoze penje po glaviuser posted image ...mora da ju jako smetai boli. Ah, sve se preživi pa ćemo i zubeuser posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1629
6.2.2012 18:42:54   
berny
uh zubići!!!!
Evo i mi se prijavljujemo. Temperatura 38 i nikakvi drugi simptomi.user posted image

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 1630
6.2.2012 23:38:36   
maryann01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 1631
7.2.2012 17:22:32   
berny
Zvali smo pedijatricu. Preporučila nam mast za nosić koji se zove Nisita.

Inače, sinoć sam bila mama pipalica. Cijelu noć sam mu pipkala čelo i provjeravala koliko je vruć. Na kraju sam se toliko razbudila da sam se digla iz kreveta, napravila si sendvučak i upalila telku. Zaspala tek pred juto. Digli se u 5.30. Kakav vi imate režim po noći kad vam je bebač bubani?
Sad mu je bolje. Evo razvlači mi stvari iz doljnjih ladica po stanu.user posted image

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 1632
7.2.2012 17:47:01   
lilia
Da što prije prođe..user posted image user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 1633
7.2.2012 18:36:18   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: berny
Kakav vi imate režim po noći kad vam je bebač bubani?

spava s nama,dremam i pazim ga

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 1634
7.2.2012 18:39:06   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

spava s nama,dremam i pazim ga

isto tako

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1635
7.2.2012 18:48:43   
cuba
I mi se ponovno prijavljujemo u kliniku. Ovaj put su u pitanju varičele :(
Nismo im se nadali nikako, pogotovo što je već tjedan dana kući zbog snijega a i teta u jaslicama mi nije u zadnje vrijeme spominjala da ih je itko dobio pa su me jučer baš iznenadile. Nema ih puno, možda sve skupa 25 po cijelom tijelu. Ne češe se, nekako nema ni osjećaj da ih ima. Dok ga mažem stalno ponavlja: "ni cucajno dijati" baš mi je smiješan. Kroz iduća 2-3 dana bi trebale izaći do kraja i onda počinje sušenje koje traje 10ak dana.
Mislim da nam zapravo i nisu mogle doći u bolje vrijeme s obzirom da je mali pa to puno bolje podnosi a i zima je, zbog snijega smo u kućnoj karanteni pa nam i nije teško palouser posted image
Jedino što ih prati temperatura koja ne prelazi 38 stupnjeva i ima je samo preko dana, uvečer i noću ne.
Eto cure, držite nam fige da što prije to prođemo i da moj mališan što prije ozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1636
7.2.2012 18:51:52   
pincirotvajler
kakvi su prvi simptomi..kak se skuži da su to kozice?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1637
7.2.2012 18:52:03   
mala pcelica
user posted image user posted image user posted image da brzo prodju..bolje je tako kad mali dobiju lakse to sve podnose..

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1638
7.2.2012 20:40:47   
mayathebee

Nas ne zeli spavati s nama, vec iskljucivo u svom kindacu, pa si navinem alarm na mobitelu svako malo, i stavim pod jastuk da ne zaspem slucajno. Al ako mu dam sirup onda ga drzi 6 sati bez temp. Samo pratim da li se preznoji, jer ga moram onda presvuci!
Nek vam brzo prodje, sto god bilo, a bitno da je vec bolje!

Cuba, bas je u dobro vrijeme dobio kozice! Neka se on toga rijesi! Lakse podnesu to malci, a i vidis da mu je zabavno! Nemoj ga zaboraviti slikati za uspomenu! user posted image
Neka se brzo posuse, i neka ne svrbe!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 1639
7.2.2012 21:00:14   
berny
cuba, baš dobro vrijeme za odradit ono što se mora. super da se ne češe.

maya, koji mu sirup daješ? znam da smo o tome već pisale. lupocet mu sinoć baš i nije skidao tempricu.
kako je I?

lilia user posted image

< Poruku je uredio berny -- 7.2.2012 21:01:40 >

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 1640
7.2.2012 22:39:45   
mayathebee
Ivano je dobro, hvala šo pitaš.user posted image   Još malo škripi, i još sutra ima antibiotik za popiti. Ujutro idemo na kontrolu, i nadam se da je to, to! Inaće se oporavio, lud je ko kupususer posted image , samo igranje, nateravanje, skrivanje.....100 na sat!

Ja ti uvijek imam lupocet čepiće, i neofen(ibuprofen) sirup.

Preko dana mu dajem čepiće, a za noć sirup. Samo kod sirupa moraš paziti na količinu, ja sam krivo gledala oznake na žličici, pa sam mu dala premalo, i nije mu djelovao. Svaki sljedeći put kad sam mu dala, odmah mu skine temp. samo kaj se jadan preznoji, pa ga moram presvlačiti, a i super spava poslije, neznam jel i to od sirupa.
Jedino s tim sirupom imamo "problem" da mu je finiuser posted image , pa nakon jedne žlice viće :"Ammmmmm" i vrišti za još!user posted image

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 1641
7.2.2012 22:50:25   
maryann01
Cuba, bas je u dobro vrijeme dobio kozice! Neka se on toga rijesi! Lakse podnesu to malci, a i vidis da mu je zabavno! Nemoj ga zaboraviti slikati za uspomenu!
Neka se brzo posuse, i neka ne svrbe!

user posted image user posted image
mayo baš mi je drago da je I bolje i nek te boleštine čim prije prođu

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 1642
8.2.2012 10:15:04   
mala pcelica
M se jutros probudila sa gomilom sline iz nosa,opet je počela da smrlji,a taman sam mislila da je proslo sve i da smo zaobisli temperaturu,al sad mi se cini da ce ju sve sustići,uzasno je nervozna i samo kmeci,po okicama joj se vidi da ce ju spipati user posted image

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 1643
8.2.2012 11:11:07   
lilia
Mala pcelice žao mi je da joj je tako. Valjda će proći. user posted image user posted image
Mayo vi ste dobro kao i mi. Jupiii.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 1644
8.2.2012 11:28:22   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

M se jutros probudila sa gomilom sline iz nosa,opet je počela da smrlji,a taman sam mislila da je proslo sve i da smo zaobisli temperaturu,al sad mi se cini da ce ju sve sustići,uzasno je nervozna i samo kmeci,po okicama joj se vidi da ce ju spipati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1645
8.2.2012 11:53:40   
mamino zlateko
nama osip prosao,al su nas zubi dokrajcili,nocas smo bile gore od pola 3 do pola 6,samo se plakala,cvilila,mazila..

berny,cuba,mala pcelice da sto prije prodje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mamino zlateko -- 8.2.2012 11:55:05 >

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 1646
8.2.2012 12:40:44   
BUMBI
Za svu bubanu dječicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 1647
8.2.2012 12:54:31   
cuba

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

kakvi su prvi simptomi..kak se skuži da su to kozice?

Pinci, primjetila sam mu jedan prištić na čelu, onako suhi. Sutra dan popodne prije spavanja kad sam ga presvlačila u piđamicu 10-15 prištića (vodenih) po stomaku i leđima. Ne možeš fulati nikakouser posted image
Danas je treći dan otkako su izbile i dobro se drži. Izašlo ih je možda još sve skupa 10ak. Ništa ga ne češe, ma odličan mi je. Samo nam je temperatura prisutna. Nije po cijeli dan ali evo npr noćas je imao 39,5. Čepići Lupocet, sirup Ibuprofen i spadne. Još će izlaziti eventualno dan-dva i onda počinje sušenje.
Svoj bubanoj dječici želim što brže ozdravljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1648
8.2.2012 12:59:45   
mariola
Ajme meni koliko bubanihuser posted image
Držite se i neka što prije prođe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1649
8.2.2012 13:03:01   
pincirotvajler
tnx cuba user posted image
drago mi je kaj vam nije preteško user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!