|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Objašnjenje !!!
11.2.2012 10:52:01   
Emina mama
Sad ćete vjerojatno i mene kamenovati...ali ja bi ovo dala u novine!!
Nek ljudi kakvih sve fejkera ima....

EMA 01.04.2010.
LEA 02.12.2011.

(Odgovor članu MaliZmaj)
Neposredna veza do poruke: 351
11.2.2012 10:55:57   
MaliZmaj

IZVORNA PORUKA: m600

ok ja sam suučesnik,ako tako smatrate, ali dok sam i rekla da nešto nije uredu,odmah bi svi napali na mene da gdje mi je duša? da žena ima bolesno dijete..bla bla bla... tako da sam i odustala... ali dobro, bilo pa prošlo
a citirajući sam htjela pokrijepiti da i kad je tu napisano da se sumnja vi ste rekli da ona ne izmišlja da ima bolesno dijete i da joj zaista treba pomoć, dakle opet svi mi koji smo sumnjali, natrljan nam je nos, dok se nije otkrilo...
vama svaka čast na trudu,ali da sam vas nazvala i rekla da sumnjam u mamicu,a nemam nikakvog dokaza, da li bi mi vjerovali? ili bi vjerovali osobi s kojom ste bili i za koju ste skupljali donacije... oprostite mali zmaju,ali ja nemam vremena za istraživanje koga ona vara ili ne, ja sam samo rekla da je ona meni otpočetka sumnjiva... eto modesty se potrudila pa sve potkrijepila dokazima..

bila je jos jedna sto je skupljala na vasem forumu i jedna od vas ju je proporucila i rekla da je zna da su dugo prijateljice
meni je prica bila sumnjiva i isla sam provjeriti stvar bez obzira na to
i otkrila sam da zena mulja i javila sam toj vasoj forumasici da vise za nju ne skuplja i da je na nasoj crnoj listi od tada

da je bilo tko ista rekao, nazvao, poslao poruku, mail, bilo sta.. ja bi isla to istrazivati jer to uvijek radimo

ali ne... svi su samo pljeskali..kad god je nesto tu objavljeno ljudi nisu rekli jednu rijec, samo su pljeskali

a jucer kad je ovo sve konacno izislo, zvala sam socijalno i zvala sam mamicu da vidim sto se desava

da je itko ista rekao prije ustedio bi nam jako puno novaca i ta pomoc je mogla otici nekom drugome

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 352
11.2.2012 11:01:45   
m600
ja nisam ni znala za vas dok se niste učlanili ovdje..... a i nije na meni da ljude osuđujem,,, osobe bliske meni (ne želim ih imenovati) su napisale da je ona jadna i da im je žao i da djeluje da ne laže pa sam se svaki put pokajala i bilo mi žao što sumnjamuser posted image i kako da ja optužim ženu bez dokaza???

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu MaliZmaj)
Neposredna veza do poruke: 353
11.2.2012 11:08:11   
elven
Čitam temu od jučer (modesty uvjek započne zanimljivo user posted image ) .... nemam riječi i komentara za tu mamicu

Htjela sam vam samo reći da ne treba sada upirati prstima međusobno.....prošla voda ispod mosta.....Mali Zmaj i sve forumašice koje su pomogle su to učinili u najboljoj namjeri i najgore što se može dogoditi jeste da izgubite vjeru jedni u druge i prestanete međusobno surađivati i poštivati se i pomagati onima kojima to zaista treba.

Sad ste bogatije za jedno iskustvo, na žalost negativno, ali ne treba vas obeshrabriti da dalje pomažete kako tko može.

Meni ste pomagale savjetom, a skoro sam dobila i robicu (tnx modesty)...

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaliZmaj)
Neposredna veza do poruke: 354
11.2.2012 11:18:29   
lavica81
user posted image user posted image user posted image pozdrav cure

evo nije me davno bilo ovdje ali kad sam vidila ovu temu morala sam se javit.

svaka čast modesty na temi i hrabrosti da je otvori.
ovo što se dogodilo je strašno, ne mogu zamisliti da se netko može služiti bolesnim djetetom da iskimči lovu. ali eto ima nas svakakvih, neka ide njoj na dušu.
postoji netko tko je iznad nas, sve gleda pa nek joj on sudi.
i ja sam joj pomogla novčano, doduše jednom, nije mi žao ako je novac došao do malenoga. ovo ipak ubija vjeru u ljude i moram priznat da ću drugi put dobro promislit prije nego nekome pomognem.

slažem se s elven, ne treba nitko nikoga optuživat, svi smo jednako nasamareni, bilo pa prošlo. jedino mi je žao malenoga i nadam se da će ga udomiti u neku normalnu okolinu.

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 355
11.2.2012 11:20:54   
lavica81
e da još me samo zanima kako ste skužile to preko emisije ljubav je na selu? ako ima koja dobra duša da mi objasni, može tu ili na pp.
hvala

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 356
11.2.2012 11:30:41   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: lavica81

e da još me samo zanima kako ste skužile to preko emisije ljubav je na selu? ako ima koja dobra duša da mi objasni, može tu ili na pp.
hvala

ja sam i na trudnoći net i tamo imamo temu ljubav je na selu
kad čitam ja i vidim da pišu o toj kao o "gudalupe" a ja ju znam kao "mamicu"
pitam ja njih,pitaju one mene,,i tak skužile

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 357
11.2.2012 11:32:28   
lavica81
hvala pinci, sad mi je jasnije.

eto izgleda da je sama upala u svoju zamku. što je uopće otvarala te teme?

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 358
11.2.2012 11:37:43   
ribica1
Uff već sat vremena sjedim i čitam i ne mogu vjerovat da ima takvih ljudi!!
Nisam baš sve u detalj pročitala jer ne stignem, al cure svaka vam čast na istrazi!
Na početku mi se ta žena smilovala i uplatila sam joj novce i to na žalost na njen račun dok još nije bilo Malog zmaja jer smo u samome početku slale na njen račun a ne preko Udruge, al šta je tu je, gotovo je ako se usrečila sa mojih 100 kuna neka joj, nadam se samo da su novci potrošeni za dijecu!
No kako se je ta tema odvijala dalje postala mi sumljiva, odnosno nisu mi baš bile previše jasne stvari o kojima je pisala, kao nema para al je svako to malo na netu, pa organizira neke posjete grupa na svom imanju, prodaje mlijeko...ma šta ja znam još...da i ono dug struje za kuću u kojoj niko ne živi?!!
Al dobro bila sam zaokupljena drugim stvarima u životu pa se nisam previše obazirala na to!
Šta je tu je pomagat ću i dalje dok mogu pa kad me nasanjkaju, nasanjkaju šta da radim...
Neko to od gore vidi sve....

Ali nju bi trebalo nekako zauzdat jer ne radi se tu o njoj nego o toj sirotoj dijeci!!

I da bijes me da na ovu našu državu, udomitelj očito može bit svatko i ništa se očito ne provjerava ili ne dovoljno dobro a kad želiš posvojit dijete koje tako jako želiš i želiš mu pružit sve u životu tu gnjave i sve to skupa traje dugo i predugo!!Ma fuj!!

< Poruku je uredio ribica1 -- 11.2.2012 11:40:28 >

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 359
11.2.2012 11:39:45   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: lavica81

hvala pinci, sad mi je jasnije.

eto izgleda da je sama upala u svoju zamku. što je uopće otvarala te teme?

temu ljubav je na selu -lažna sam?
jer sam ju ja pitala wtf ti radiš tamo ako imaš muža
pa je za sve koji su ju vidli valjda morala napisat neko objašnjenje,,da je snimanje namješteno a da ona samo hoće zaraditi

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 360
11.2.2012 12:00:36   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: MaliZmaj

mene zanima ako ste svi sumnjali od pocetka i nitko joj nije vjerovao, kog vraga ste zvali nasu udrugu u sve to i dopustili da se izlazemo za nju i da saljemo novce i tolike pakete

jedini razlog zasto smo se mi ukljucili je taj sto nam je receno da nju vec znaju i da se skupljalo za nju, da je to sigurno sve

a sad ispada, svi su znali a godinu dana nas nitko nije upozorio...svi su mudro sutjeli i cekali

pa bravo, nemam sto drugo reci

i sad kad je puklo sad svi nas provjeravaju i odjednom smo njen klon i stosta jos...
od svih vas tu koji ste jako glasni sad, nikad nitko nije okrenuo nas broj telefona, napisao mail...

Ja sam je upoznala prvi put kad i vi,u Klaicevoj....i nisam posumljala nista kad sam je vidila,djelovala mi je tuzno i imala sam osjecaj da samo zeli pomoci svom bolesnom sinu,prema njemu s odnosila super.....
I opet govorim,nije mi zao ni kune ako su njemu pomogle,a sve drugo njoj na dusu....

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu MaliZmaj)
Neposredna veza do poruke: 361
11.2.2012 12:02:39   
dami
Uff, jesam se načitala.
Nakon svega ovoga štiva neznam o kuda krenuti.
Imam sestru koja je u procesu udomljavanja dijeteta i čini mi se da su sve službe dosta angažirane oko svega. Socijalna, pedagog, psiholog...
Moraju na dvomjesečne tečajeve kao budući udomitelji....kako se mogli desiti to što se desilo, gdje je tu sustav...
Vama cure svaka čast na istrazi.
Ovaj forum predstavlja puno više.

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu Emina mama)
Neposredna veza do poruke: 362
11.2.2012 12:07:58   
natalijax
IZVORNA PORUKA: MaliZmaj

mene zanima ako ste svi sumnjali od pocetka i nitko joj nije vjerovao, kog vraga ste zvali nasu udrugu u sve to i dopustili da se izlazemo za nju i da saljemo novce i tolike pakete

jedini razlog zasto smo se mi ukljucili je taj sto nam je receno da nju vec znaju i da se skupljalo za nju, da je to sigurno sve

a sad ispada, svi su znali a godinu dana nas nitko nije upozorio...svi su mudro sutjeli i cekali

pa bravo, nemam sto drugo reci

i sad kad je puklo sad svi nas provjeravaju i odjednom smo njen klon i stosta jos...
od svih vas tu koji ste jako glasni sad, nikad nitko nije okrenuo nas broj telefona, napisao mail...
vidiš kako je to sve grozno i neljudsko od nje,netko bi se i nasmijo kakva je maherica,sječam se njene prve teme o malenom i kako je bolestan,zatim sljedi ovrha za struju tu sam već malkice počela sumnjati i zazim ostale,kemijam stalno kom se javit i javim se jednoj osobi kaže nezna nije bila dugo na raji,zatim još jednoj ni ta nezna,zatim još jednoj toj je bila sumnjiva,i sad aj kom javit više da neostaneš popljuvan i pokvaren što imaš ružne misli,Pričala sam sa mužem i imao je isto mišljenje ko ja,zatim kad je rekla da mora uvest bezglutensku dohranu srce mi se slomilo što sam posumljala u nju,i onda opet sam čačkala i opet počela sumnjat u laž,Trebala sam otvorit temu kom šta smrdi nek mi se javi u pp

(Odgovor članu MaliZmaj)
Neposredna veza do poruke: 363
11.2.2012 12:15:37   
natalijax
i da jednom je rekla da krade od susjeda internet da se je tako dogovorila s njim jer oni žive kao podstanari,ma dajte ženske znaći imala je komp i imala je postanare koji joj plačaju stanarinu,ako je imala troje djece na ovom forumu to jest dvoje je bilo tuđe,tu moraju bit neka primanja od dječjeg na dalje,a imat životinje vjerovatno ima i opg,mora imat neke prihode,a ne ona napiše ima koze i jedno jare iz ovogodišnjeg legla ,ma daj imat koze a jedno jareuser posted image stvarno mi nije jasno ovo su samo primjeri ako je tako kak je rekla dernula je lovu na tim jaričima i ostalom,jojjjjj al ga napišem svašt

< Poruku je uredio natalijax -- 11.2.2012 12:17:50 >

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 364
11.2.2012 12:31:59   
natalijax
samo što mi se čini da ovdje uistinu je bilo još nekih osoba u igri s mamicom,jer su nestale

Neposredna veza do poruke: 365
11.2.2012 12:33:24   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: natalijax

samo što mi se čini da ovdje uistinu je bilo još nekih osoba u igri s mamicom,jer su nestale

ma daj? user posted image

Neposredna veza do poruke: 366
11.2.2012 12:38:21   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: natalijax

ma daj? user posted image

user posted image user posted image user posted image nisam primjetila

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 367
11.2.2012 13:03:12   
mala pcelica
MENI TREBA LOVAAAA,MENI TREBA LOVAAAA,DO KLLLOOOOVAAAAA... user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 368
11.2.2012 13:09:10   
Emina mama
user posted image user posted image user posted image

EMA 01.04.2010.
LEA 02.12.2011.

Neposredna veza do poruke: 369
11.2.2012 13:14:08   
marinazg

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

MENI TREBA LOVAAAA,MENI TREBA LOVAAAA,DO KLLLOOOOVAAAAA... user posted image

i Ante ju je skuzio i neda vise pare user posted image

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

Neposredna veza do poruke: 370
11.2.2012 13:17:43   
mala pcelica
ma spandjali su se opet user posted image

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 371
11.2.2012 13:19:10   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Emina mama

Sad ćete vjerojatno i mene kamenovati...ali ja bi ovo dala u novine!!
Nek ljudi kakvih sve fejkera ima....

i ja bi isto,ne toliko zbog nje nego zbog propusta socijalne sluzbe

(Odgovor članu Emina mama)
Neposredna veza do poruke: 372
11.2.2012 13:19:16   
marinazg

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ma spandjali su se opet user posted image

tko? mamicaa i ante ili? hahahhahaha user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio marinazg -- 11.2.2012 13:20:23 >

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

Neposredna veza do poruke: 373
11.2.2012 13:26:40   
adryosijek
zalosno njoj je lakse na osnovu bolesnog djeteta dranciti pare,bez prestanka,nije znala kad je dosta,to joj je postao unosiv biznis,umjesto da je i dalje ostala sama i krenula normalnim putem,dakle poso pa da nade nekog muskog pa nek ima svoje dijete(kao i ja,kao i sve zene sa foruma))..jer njoj sad nitko nemoze da vjeruje,ona je psihijatrijski slucaj..ja iskreno ,zao mi te djece ,ali ipak bi se potrudila normalno zivit ,i imat biolosko i raditi za djete i sebe(makar i placa 1400kn za koje sam prije radila) ,a ne da posvojim bolesno dijete ,pa da se ponasam kao ona ..pokvareno i bezobrazno.. i zaraduje u toploj sobi na stolici,bezobrazno i lazima obmanjuje ljude, DI JE SAMO NASLA SVE TE FORUME,ja za dosta njih nikad niti culauser posted image

moja mala cura je moje sve...

Neposredna veza do poruke: 374
11.2.2012 13:28:00   
adryosijek
simona je prica za sebe ,vratila se na hrpu love.. sponza osta sponza user posted image ni sevka nije drukcija..

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!