|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin siječanj i veljača 2012...
10.2.2012 8:35:49   
mariola
IZVORNA PORUKA: marinazg

Didix user posted image user posted image user posted image user posted image
a bubica jooj kak je veliki, preslatko, cestitam user posted image user posted image
zao mi je kaj je user posted image dobila e.coli i kaj morate biti u bolnici, no nadam se da cete se sto prije vratiti doma i uzivati u malom princu user posted image

ajme duduxuser posted image user posted image user posted image
da se ne ponavljam, potpisujem marinu od slova do slova i dodajem jedan savjet iz iskustva: reci tm kad bude dolazio po vas neka ponese robicu za bebu od 3 mjeseca, ono što si mu pripremila će sigurno biti malouser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 1076
10.2.2012 8:36:37   
mariola
Marina, kad ćemo ja i ti?
Bit će nam je i dianchy već rodila.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1077
10.2.2012 8:59:17   
marinazg
hahaha mariola da vidis dobar savjet za robicu, meni to nebi palo na pamet rec muzu, jadan kad bi donio sestrama sve velicinu new born mislim da bi sestre umrle od smjeha user posted image
da Dianchy sad vec sigurno uziva sa svojom bebicom, jedino ti i ja ko bogeci cekamo :D hahahha
mislim da smo ih sad sve odpratile user posted image jedino je ciba poslje nas, nadam se da nisam nekog izostavila.
mariola kaj cekaju nase bebe? mozda im se neda po ovoj hladnoci izac user posted image

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1078
10.2.2012 9:23:20   
mariola
Cibi je termin poslije nas, bio 5.3. pa joj pomakli na 28.2.
Ne znam šta tvoj čeka, al moja čeka da se vrijeme smiri pa da tata bezbrižno stigne u Zg ponijet krv iz pupkovine.user posted image
A za robicu, iskustvo draga, iskustvouser posted image
Pošto je moj T bio bumbar ko njen, rekla ja mm-u nek ponese i jednu tuticu za 3 mj. bebu. I zadnji dan sve ženske koje idu doma u jednoj sobi sestre pokazuju kako bebu presvlačit, njegovat pupak i na kraju ih one obuku za doma.I oblači sestra njih, svojdjeci zavrće rukave i nogavice po nekoliko puta, ja govorim kaddođete do moga,njemu će biti malo ono što sam spremila. Kaže ona:to se još nije dogodilo i kad je došla do T, krepala od smiha jer stvarno nije mogao obuć robu za novorođenče nego onu rezervnu što je mm doniouser posted image
Pola robe šta sam mu kupila nije nikad ni obukaouser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 1079
10.2.2012 9:29:53   
sina
dudix user posted image user posted image user posted image ,čestitam i skidam kapu,to je fakat beba,trebalo je to izgurat. javim ti se kad se malo oporaviš u vezi epi. pozz

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1080
10.2.2012 9:37:05   
marinazg
hahahah vec si zamisljam tu scenu i izraz lica od sestra kad su dosle do tvog T user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 1081
11.2.2012 11:32:00   
dianchy
Eto da se javim napokon. Jucer se nakom prilicno teskog poroda u 11.50 rodila mala Gabrijela. :) 3370gr i 50 cm

sad uzivamo,mazimo se i gledamo. O detaljima kad dodjem kuci. :) Drzte se cure kojima to tek slijedi! Samo hrabro i slusajtdd doktora i babicu kad dodje do faze izgona. Nije lako.ali kad pogledam svoju mrvicu vise se ni ne sjecam boli. Pusa svima!

10.02.2012. stigla nam Gabrijela! :)

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 1082
11.2.2012 11:39:35   
Marti83
user posted image user posted image user posted image

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 1083
11.2.2012 12:35:12   
di.ana
čestitke na user posted image ,želim vam brz oporavak user posted image user posted image

DOMINIK 13.8.2000.
LUKA 25.9.2010.
čekamo malu sekicu 27.2.2012.

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 1084
11.2.2012 12:47:13   
marinazg
user posted image user posted image user posted image za tebe i curku
uzivajte sada zajedno, brzo mi se oporavite i dodite domeka user posted image
user posted image

(Odgovor članu di.ana)
Neposredna veza do poruke: 1085
11.2.2012 14:13:35   
natali2610
user posted image user posted image Dianchy za tebe i curku ...

Bono 03.02......

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 1086
11.2.2012 15:57:13   
sina
dianchy,od user posted image čestitam!!!

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu natali2610)
Neposredna veza do poruke: 1087
12.2.2012 13:59:02   
ciba

IZVORNA PORUKA: sina

dianchy,od user posted image čestitam!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitan dianchy
ja sam koma,jaki pritisak dole,jedva cekam utorak idem opet na uzv i komtr.pa cemo vidit kaj ce rec ,sad u utorak kad sam ost.u bolnici bila otv. 2 prsta,ko zna kakvo je sad stanjeuser posted image

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 1088
12.2.2012 15:18:41   
subi83
pozdrav curke! eto da se i ja napokon javim...

prošli petak 3.2. u 9.54h se rodila malena Tara 2980 g i 48 cm.
pisala sam vam da izgleda neću dočekati jutro i inducirani, tako da sam došla u bolnicu u pola 2 s razmakom trudova 5 min i otvorena 4 cm... (rekao mi doktor da sam došla prerano user posted image , mislim otkud da ja znam kad je prerano i koliko sam otvorena... moja cimerica iz bolnice je došla na 5 min 7-8 cm otvorena i rodila za sat vremena... kud ćeš bolje!)
uglavnom, porod baš i nije bio lak... na stolu u rađaoni sam bila već u 3h i sporo sam se otvarala, sve do 10h ujutro... bila sam već luda, sva sreća pa je mm bio sa mnom... epiduralnu mi NISU dali jer već 2 dana nisu imali kateter! užas! imam jedan vanjski šav ali i rupturu rodnice, jer je preuska pa ju je malena malo razderala glavicom... sva sreća pa nije bila veća od 3kg! bilo je teško, ali kad su stavili na mene moju malenu curicu, sve je bilo gotovo!!! user posted image

a sad dojenje je druga stvar user posted image
u bolnici je bilo dobro... sat i pol je bila na sisi pa 3 sata spavala... za poželjeti... ali meni još nije bilo naišlo mlijeko pa je vukla na prazno i izgubila na kilaži... kad smo došli doma patronažna je rekla da je jako malena i da nema snage sisati jer odmah zaspi i da bi ju trebala nadohranjivati dok ne dostigne porođajnu težinu...
i tako smo počeli sa nadohranom i sa izdajanjem i dobila je na kilaži, ali dojenje nam ide katastrofa... jako je nestrpljiva i ne može dočekati da papa pa teško uhvati bradavicu jer maše glavom lijevo desno... tako mala, a tako žilava i tvrdoglava user posted image vidjela je da na bočicu ide lakše...
i eto tako se mučimo već tjedan dana s papanjem! nadam se da će biti bolje jer bih ju voljela dojiti...

... mrvica Tara došla nam je 3.2...

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 1089
12.2.2012 17:12:14   
Gardenija
i ja sam rodila sinčića, kad budem imala vremena napisat ću detaljnije. nisam još čitala tko je sve rodio ali pretpostavljam. čestitam svima koji jesu, a sretno onima koje čekaju bebicu. porod bio školski, bolan, a s dojenjem nismo na ti. pozz

2. veljača

(Odgovor članu subi83)
Neposredna veza do poruke: 1090
12.2.2012 18:24:57   
marinazg
subi i gardenija user posted image user posted image user posted image cestitam user posted image user posted image
subi ja sam cula da su dobre one silikonske sesirice za dojenje pa neznam mozda da se raspitas o tome, mojoj tetki mala nije htjela prihvatit cicu i kad je stavila te sesirice mala je pocela vuc i tako par puta stavila i mala poslje normalno prihvatila cicu. mislim da mi je rekla da kostaju 50 kuna u ljekarni ali velim jos se raspitaj user posted image

ciba evo ostale ti,mariola i ja jos user posted image
i ja imam jak pritisak dole al me doktor nije vaginalno pregledavao, mozda ce sad u srijedu pa cu znat jesam otvorena user posted image

(Odgovor članu Gardenija)
Neposredna veza do poruke: 1091
13.2.2012 8:36:55   
marinazg
jutro user posted image
Mariola ne javljas se, nije valjda da se curka malo pozurila? user posted image

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 1092
13.2.2012 9:40:03   
elven
dianchy čestitke na princezi!!!! I brz oporavak tebi želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dianchy)
Neposredna veza do poruke: 1093
13.2.2012 9:46:55   
elven
Subi i Gardenija.........ČESTITKE na bebaćima user posted image ........... za dojenje samo polako i strpljivo i ustrajno...probajte zvati i Rode možda daju koju korisnu ideju. user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu subi83)
Neposredna veza do poruke: 1094
13.2.2012 10:03:50   
Bebys
cestitam svima koje su rodileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1095
13.2.2012 10:08:39   
mariola
Jutro cureuser posted image
Iskrene čestitke novim mamama. Brzo nam se oporavite i vratiteuser posted image
Marina, tu sam. Jučer doslovno cijeli dan bili kod šogi na rođendanu a danas, evo tek maloprije se izvukla iz krevetauser posted image
U 14h sam na ctg i uzv naručena.user posted image
Šta je s tobom? Sad smo definitivno ostale još samo ti,ciba i ja.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 1096
13.2.2012 10:45:20   
marinazg
a daaa kak sam bedasta, zaboravila sam da si rekla da imas buran vikend user posted image
kod mene sve po starom, pritisak dole i neznam jel sam si ja to umislila ali imam osjecaj kao da se trbuh malo spustio, sad neznam morat cu pitat nekog tko je rodio jel je ili je to moja zelja pa sam si umislila user posted image
nadam se da si se lijepo provela i fino napapala user posted image
kaj ni tebe nisu jos vaginalno pregledavali?
meni je rekao proslu srijedu da ima vremena za vaginalni pregled pa ce valjda ovu srijedu, al na ovom ctg-u bi mogla satima bit prosli put sam skoro zaspala kak je bio udoban krevet user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1097
13.2.2012 10:50:30   
mariola
Je u srijedu me je pregledao, otvorena za malo više od prsta. Mislio se oće me u srijedu ili danas, ja rekla aj ti to odmah obavi, da sam mirnija za vikend jer su najavljivali loše vrime.user posted image
A možda me i danas ako ctg bude pokazivao trudove. A ne znam, ona se udomaćila skroz, ne da joj se vani. Samo da ne služa tatu pa čeka 29.2. poludiću do taduser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 1098
13.2.2012 10:58:01   
ciba
ciao curke,evo i ja malo prije ustala iz krevetauser posted image
ja imam sutra kontrolu i uzv pa cemo vidit kako napreduje moje otvaranje,u utorak bila 2 prsta,pa cemo vidit kako je napredovalo u tjedan dana...
jel zna koja uopce kolko je to njima 2 prsta...

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1099
13.2.2012 10:59:10   
marinazg
user posted image user posted image user posted image
ma znaju nase user posted image da je vani hladno pa im se bas i neda izlazit user posted image
da se moj mali rodi 29.2 ja bi ostavila taj datum, bas mi je to fora user posted image
mislim da ce me u srijedu pregledat pa se moram obrijat a sve mi zlo kad se sjetim user posted image
jel i ti muku mucis sa brijanjem? user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!