|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.2.2012 17:58:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu modesty blaise)
  Neposredna veza do poruke: 26
   RE: Severina je postala mama!
21.2.2012 18:39:01   
mayathebee
A naslov teme je "Severina je postala mama!" pa se dobije dojam da se radi o njoj, i pompi oko njenog poroda!

Kaj se tice tih "slavnih" mama, samo jedno mogu reci. Mogu biti super utegnute i lijepe brzo nakon poroda, imati 100 pomagaca oko sebe.....
Ono kaj ja obicni smrtnik imam, a one ne, je neprocjenjivi mir, privatnost, i puno vise vremena koje mogu posvetiti svom djetetu!

< Poruku je uredio mayathebee -- 21.2.2012 18:41:29 >

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 27
   [Brisano sporočilo]
21.2.2012 18:42:27   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mayathebee)
  Neposredna veza do poruke: 28
21.2.2012 18:44:59   
modesty blaise

IZVORNA PORUKA: *Katarina*

IZVORNA PORUKA: modesty blaise

Draga Katarina mislim da si ti ta koja nije shvatila....
Moj post odnosio se na medijsku objavu a ne na tvoje pitanje.....

Ma shvatila sam ja tebe, nego nije onda ovo mjesto za takve reakcije na medijsku pompu... Cemu pisati ovdje nesto sto se ne tice ove teme?

Isto vrijedi i za "uplasena mama” - kuzim da nije to meni osobno ali nemojte svoj bijes na tudjim temama iskaljavati.

Svak ima svoje misljenje i ako ne zeli sudjelovati u temi neka ne pise bzvz user posted image

a uuuuu.....user posted image user posted image
ovo je bolje ni ne komentirati !
daj ubuduće smjernice kak se na tvojoj temi smije komentirati
user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

Neposredna veza do poruke: 29
   [Brisano sporočilo]
21.2.2012 18:50:51   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 30
21.2.2012 19:02:18   
kanader

IZVORNA PORUKA: sina

:da,dijete se nije moglo zvati npr.Luka,nego je Aleksandar.

ma da..a kaj fali tom imenuuser posted image user posted image mogel se zvati i franjo,ali roditelji su odabrali ime koje je njima lijepo(uz to je još pomalo i prisutno u skoro svim jezicima )pa ne vidim čemu je ovo bitno.....a slavnima je puno teže...jer oni ne mogu van bez totalnog make upa i pažljivo osmišljenog outfita za u park...vidite u kolikoj smo prednosti

letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 31
21.2.2012 19:11:24   
marinazg
super kaj je rodila, sad za par dana ce se moci pisati u novinama kad ciba,xena i ja rodimo user posted image user posted image
p.s. meni osobno je Aleksandar bas lijepo ime

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 32
21.2.2012 19:22:15   
modesty blaise

IZVORNA PORUKA: marinazg
super kaj je rodila, sad za par dana ce se moci pisati u novinama kad ciba,xena i ja rodimo user posted image user posted image

bilo bi lijepo da sutra nekaj i o marioli i Lauri izađe...bar u Jutarnjemuser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 33
21.2.2012 19:30:35   
marinazg

IZVORNA PORUKA: modesty blaise

IZVORNA PORUKA: marinazg

bilo bi lijepo da sutra nekaj i o marioli i Lauri izađe...bar u Jutarnjemuser posted image

ma draga sad su mi javili da se ispricavaju da nisu stigli ali da budu Marioli odstetu platili za nanosenje dusevnih boli user posted image

ribicu smo ocekivali 23.02.2012 i ribica nam je dosla 23.02 u 23.14 :)

Neposredna veza do poruke: 34
21.2.2012 19:41:06   
uplašena mama
Ma Katarina sori malo sam poludila jer danas u mojoj firmi svi pričaju kak  je severina rodila i a bla bla bla pa mi malo ide na živce .Ali naravno da nemam pravo vrijeđat tvoju temu niti to i jesam samo sam izrazila svoje mišljenje a to je da mi je Seve za danas dostauser posted image

(Odgovor članu marinazg)
Neposredna veza do poruke: 35
   [Brisano sporočilo]
21.2.2012 19:42:20   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu uplašena mama)
  Neposredna veza do poruke: 36
21.2.2012 20:20:26   
adryosijek
ALEXANDAR znamo dobro zasto se mali tako zove ..user posted image a ne ANTE ILI STIJEPAN ,ma nek uzivaju ona i MILAN ...
boze sacuvaj ,meni to malo ide na zivce kad se nekog dize ko da je Bog user posted image

moja mala cura je moje sve...

Neposredna veza do poruke: 37
21.2.2012 20:26:21   
mala pcelica
a mene sad nervira što se vi hvatate kako se djete zove user posted image stvarno ne razumijem pojedine ljude user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 38
21.2.2012 20:56:31   
mišica 666
adry meni je aleksandar 100 puta ljepše od ante ili stjepan.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 39
21.2.2012 22:27:41   
Krky
Ma Seve živi svoj život kako zna (ili ne zna), a mediji su ti koji napuhavaju stvari i pišu o glupostima. Nije da joj držim stranu, nije mi ni neka pevaljka niti mi se sviđa ko osoba (iako bi voljela imat tak finu liniju kao ona (godine već imam), al šta sad...Uglavnom, ne bih joj sad bila u koži ni za što. Ni u šetnju neće moći u miru...mjerit će joj podočnjake (iako će možda imat i dadilju, a podočnjaka neće ni bti). Čekat će je na svakom koraku i nitko je neće pitat jel joj nije ni do čega jer joj je malac možda bolestan...ni trenutka mira ni intime...Je, istina je - javna je osoba i neka joj je...al ja ne bih, hvala. Izađem gdje hoću - u trenirci - bez šminke - nahranim dijete pod majicom u skrivenom dijelu parkića...Malcu svu sreću, kao i malcima na Raji, a njoj - uživanje u majčinstvu (koliko joj to bude moguće)

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 40
21.2.2012 22:30:37   
Krky
...a što se imena tiče - nek mu daju kak im se sviđa. Aleksandra ima po cijelom svijetu, nije ni čudno ni nepoznato...

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 41
21.2.2012 22:31:45   
mamacita
Pa zasto ne bi mogli komentirati odabir imena, barem ovdje svaka dva dana mame ispituju da li je jedno ime ljepse od drugoga. Upravo tako, zna se zasto je mali Aleksandar.
No, odgovor bi li se mijenjala sa nekom poznatom i bogatom mamom? Nikako, ni u ludilu! Ovo sto ja imam je bogatstvo koje rijetki uspiju skupiti cijelog zivota. A da te poznate mame zalim zato sto im je zivot pod mikroskopom, mi isto tako ne pada na pamet. Nego, dapace, raduje me pomisao da ni one nisu iskljucene iz cijelonocnog bdijenja, oteklih prsiju, bojazni da li im se beba razvija dobro, strija, eto, sada ce i Severina imati oziljak od carskog reza na svom do prije 9 mjeseci besprijekornom trbuhu, itd. itd. itd. Da, takva sam, i bas me briga user posted image .

Neposredna veza do poruke: 42
21.2.2012 22:47:47   
mamica29
Krajem ovog ili slijedećeg mjeseca ćemo je vidjeti na naslovnici časopisa Mama & beba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Nemam niš protiv žene nek im je sa srećom, ime mi se baš ne sviđa.

< Poruku je uredio mamica29 -- 21.2.2012 22:50:41 >

JAN 04.05.2006.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 43
   [Brisano sporočilo]
21.2.2012 23:12:55   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Krky)
  Neposredna veza do poruke: 44
22.2.2012 2:41:38   
adryosijek

IZVORNA PORUKA: mišica 666

adry meni je aleksandar 100 puta ljepše od ante ili stjepan.

cuj nije bitno ime,moja ima ime Jasmina ,jer je otac musliman,a ja sam trazila neko ime koje i nasi u hr daju dijeci
posto mi nije dao neko nase da damuser posted image
zamisli ono Fahreta i slicno ,cuj ja sam hrvatica i nebi tako ime dala da me ubije ..zato sam nasla sto nam najbolje pase
njemu kao muslimanu a meni kao hrvatici..user posted image
znas ono svaki otac vuce na svoju stranu i znam o cemu pricam bez brige user posted image
nek su mu dali ime i Čedomir opce me nije briga !!!

moja mala cura je moje sve...

Neposredna veza do poruke: 45
22.2.2012 9:06:19   
modesty blaise
mislim da ovome treba dodati najnoviji medijski "ispljuvak"...Kerum i Fani(ka) su u ranom stupnju trudnoće user posted image user posted image ...
mislim, to je isto važno kak i Sevka i Aco...user posted image
jer Split sad stvarno ne treba "brinut" za svoju budućnostuser posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 46
22.2.2012 9:56:45   
leilany

IZVORNA PORUKA: *Katarina*

Super mi je kad imamo razlicita misljenja... Ja mislim da uopce nije upitno zelimo li mi njoj i bebi sve najbolje, svi se vjerojatno slazemo oko toga, i ona je sad majka i iznijela je trudnocu u 9 mjeseci kao sve ostale zene i neka im Bog da sve najljepse...

Ali ono sto mene osobno ljuti je kad se nju, ili Albu, ili Madonnu, ili bilo koju “zvijezdu” usporedjuje sa ostalim zenama koje nemaju milijune i ne mogu svojoj djeci ili sebi samima priustiti sve sto one mogu... Smatram da nikako nije isto usporedjivati njen izgled nakon trudnoce sa zenom koja ima 4000 ili 5000 kn placu i koja sa svojim muzem krpa kraj s krajem, pocevsi od kredita do stanarine i ostaloga... Jedna Severina ima npr. svog frizera, svog masazera, svoju kuharicu ili dadilju, nije bitno sto sve i njen izgled nikako nije usporediv sa izgledom “obicnih zena”... Ne volim kad su u medijima takve zene prestavljane kao “obicne majke kao i sve druge koje se brinu za svoju djecu i rade sve sto i ostale zene rade”, jer to je daleko od istine. S druge strane ne mislim ja da je lose sto zena uziva u onome sto ima u zivotu, Boze moj, svi bi mi koristili sve pogodnosti koje bi imale u datom momentu, i naravno da ce si priustiti i dadilju i kuharicu i frizere i vizaziste ako to moze platiti, mi mozemo jedino biti ljubomorni. Samo opet nekako nije ni sva sreca u tome. Tko garantira da je ona sretnija od mene ili tebe ili bilo koga???

slazem se s tobom Katarina...
i da nadodam,čestitam Sevki na djetetu...jer za mene i ona je sad samo majka...
a to kak se dijete zove i ko mu je dao ime,za mene manje vazno...

ja znam da smo se mm i ja dogovarali za ime,i nema tog boga da bi mene neko prislilio da dam ime svom djetetu koje se meni ne svida....

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 47
22.2.2012 10:04:57   
Bebys
alexandra ili musko isto ime postoji u svakom jeziku...evo svedjanka moja susjeda se tako zove...cura ima 20-tak godina...dakle internacionalno ime
ali u ovom slucaju je srpsko tako se misli u hrvatskoj bar iako tako nije uopce...

njoj uopce nece biti lako...prvo zato sto je napravila glupost u zivotu...jadno samo to djete razvlacit ce ga ko zvakacu...dzaba mu sve love koje imaju otac i majka ...kada nema ono osnovno sto mu treba zdravu obitelj...

zelim djetetu sve najbolje
i nebrinite vi za sevku...ona je htijela roditi u Splitu...zna ona sta radiuser posted image

u to sam sto posto sigurna da zna sta radi...samo jadno dijete velim opet...jer nema pravu obitelj...to kako ce oni zivjeti...to cemo tek vidjeti ali ja osobno sam sto posto sigurna da dijete ne veze roditelje...a sveka je promijenila vec milion najmanje...pa sto nebi i milion i jos jedan

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 48
22.2.2012 10:09:37   
Bebys
jucer sam se nasmijala...jedan teski filozof izvali jucer da IVAN nije hrvatsko ime...koja lujka od covjeka...tako da o imenima ne treba bas puno komentirati

ja cu samo dati svoj primjer i mozda reci svoje misljenje o imenima..ja koja zivim VAN hr. nikada ali bas apsolutno nikada mi nije palo na pamet da dam neko TESKO STRANO IME koje moji roditelji ni roditelji moga supruga i svi ostali nece moci ni izgovoriti a kamoli napisti na papir ili na postansko pismo...iako sam to mogla jer zivim tu gdje zivim pa mi ide na velike zivce IZOPACENA I TESKA STRANA IMENA koje ljudi daju u hrvatkoj uzas...zasto ...JER ZELE BITI NESTA EXTRA DRUGACIJI OD OSTALIH...kao da svi o njiima pricaju...koja glupost...ma bas me briga..

ja sam trazila konkretno ime koje je i u hr. i swe dobro doslo i nesto sam vise za hrvatsku jer SE OBA IMENA mojih curica pisu po hrvatskom jeziku ne po swe....tako sam bas ja i suprug htijeli ...

tako da o imenima je tesko s bilo kime razgovarati...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 49
22.2.2012 10:13:52   
Bebys
joj kad smo vec kod imena...evo jedan primjer user posted image user posted image user posted image

zena je vec davno umrla ali ja necu nikada zaboraviti...slucaj koji je bio s njenom unukom...
rodila joj snaja..i pitaj ja u prolazu BAKO KAKO SE ZOVE UNUKA...
ona meni veli...JOJ SINKO NEBI TI ZNALA RECI...NESTA SE SMATA I RAZMATA...tako nekako je ime..ja neznam

a mala se zove SAMANTA...to je danas djevojka i zena ali tada je bila beba...user posted image user posted image user posted image

ja sam toliko se smijala...kada sam ustvari cula kako se mala zove...iako je to strasno tuzno i jadno da zena nezna ime svoje unuke...e to nisam zelila svojim roditeljima da neznaju ime svoje unuke

ps ispricavam se ovo je od tebe...sory

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!