mamacita -> RE: Severina je postala mama! (21.2.2012 14:27:24)
|
Danas nakon sto sam procitala reportazu iz Jutarnjeg, mislim i vjerujem da Severini uopce nece biti upola onoliko lijepo kako si je ona to zamislila. Ok, zaljubiti se na prvi pogled u srbina je jedna stvar, desavale su se i vece stvari, no kada taj isti srbin za jutarnji kaze kako se sin nece zvati Ivan Aleksandar, kako se to pretpostavljalo, nego SAMO Aleksandar. Dobro, mozda se i ona slaze s tim imenom. Zatim da ce navodno zivjeti u Beogradu. Mozda i to nece biti presudno za vezu, jer bitno je da su ljudi sretni gdje god da jesu. No, da njoj navodno nije stalo do braka, te da je ova njihova veza kao da su vec u braku... mislim molim te lijepo, koja to zena zaljubljena do usiju u svoj covjeka s kojim je upravo dobila dijete moze takvo sto izjaviti bez grizodusja?! Ja sigurno ne bih mogla. Hoce li oni potrajati? To je pitanje, no na nama je "zivi bili pa vidjeli". Jedno je biti u strastvenoj vezi bez djeteta, a sasvim je drugo biti u istoj takvoj vezi sa djetetom... to je posao gdje obje strane moraju zasukati rukave da bi opstali. Sretno im!
|
|
|
|