|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Naša mala klinika
19.2.2012 9:29:30   
BUMBI
Mi još uvijek pod temp,nočas imao 39.6user posted image ,jutros 38.2.Žalio se i jutros malo da ga boli stomak

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 1726
19.2.2012 12:26:13   
pincirotvajler
user posted image user posted image pa kaj mu je?

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1727
19.2.2012 19:23:00   
BUMBI
Još uvijek ima temp,nemam pojma šta mu je...nadam se da će noć proći dobro i ujutro da neće imati.Sutra ima maskenbal u vrtiću i jako se veseli,nadam se da ćemo moći otićiuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1728
19.2.2012 19:27:09   
pincirotvajler
držim fige user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1729
19.2.2012 19:28:53   
BUMBI
Hvala tiuser posted image
Nemogu ti ni opisati koliko dugo iščekuje masknebal i onda dobije temp,iako je on poznat po tome,tako mi je i prošle godine na Sv.Nikolu se razbolio,pa na Uskrs i još nešta tako....
Kako je D?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1730
19.2.2012 19:31:57   
pincirotvajler
a jadan..user posted image
ok je,još zna zakašljat ali počeo je opet puno jesti,i super spava,,
sve se bojim kak bu kad se skinemo s ventolina opet

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1731
19.2.2012 19:35:09   
BUMBI
Ma bit će ok...jel idete još na kontrolu?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1732
19.2.2012 19:36:50   
pincirotvajler
da da sutra da ga posluša,a atb još pijemo 3d

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1733
20.2.2012 9:07:25   
sretnabeba4
evo sad se i mi prijavljujemo u klinikuuser posted image , J cijelu noć nije spavao, mislili smo da ima noćne more od maškara, a kad tamo danas ujutro nosić pun i šmrkav čudo jedno. temp. nemamo i to je jedino dobro u ovoj situaciji. malo se mučimo s čišćenjem nosića pa plače, čak neda niti da mu špricnem. nadam se da neće biti gore.

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

Neposredna veza do poruke: 1734
20.2.2012 9:18:34   
Tanjica Tanja
Nadam se da će mu biti bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu sretnabeba4)
Neposredna veza do poruke: 1735
20.2.2012 9:22:29   
.dada.
A,evo i nasuser posted image .Evo pitati ču vas tu da ne otvaram novu temu.M je dobio prekjućer temp koju sam mu uspješno skidala sa sirupom do sinoć kada je dva puta povratio i to sve zbog sirupa,nisam mu ga više htjela davati i sada hvala Bogu više nema temp.Ali problem je to što on ne guta slinuuser posted image ,jede,pije...sve normalno ali kad treba progutati on neče.Pa ako je netko imao takav slučaj...molim savjet dok ne nazovem pedicu.

14.02.2010-Mateo <3
8.11.2011-Lana <3

Neposredna veza do poruke: 1736
20.2.2012 10:29:39   
lillyfee

IZVORNA PORUKA: .dada.

A,evo i nasuser posted image .Evo pitati ču vas tu da ne otvaram novu temu.M je dobio prekjućer temp koju sam mu uspješno skidala sa sirupom do sinoć kada je dva puta povratio i to sve zbog sirupa,nisam mu ga više htjela davati i sada hvala Bogu više nema temp.Ali problem je to što on ne guta slinuuser posted image ,jede,pije...sve normalno ali kad treba progutati on neče.Pa ako je netko imao takav slučaj...molim savjet dok ne nazovem pedicu.

Moj je takav bio kad je imao upalu grla. Vjerojatno ga je jako bolilo, pa nije mogao gutati. Ja bi ti otisla pedijatrici.

L 08.2004
D 03.2011.

(Odgovor članu .dada.)
Neposredna veza do poruke: 1737
20.2.2012 11:02:34   
.dada.
IZVORNA PORUKA: lillyfee

IZVORNA PORUKA: .dada.

Moj je takav bio kad je imao upalu grla. Vjerojatno ga je jako bolilo, pa nije mogao gutati. Ja bi ti otisla pedijatrici.

Naručeni smo za sutra.Ja sam sada nešto čitala,pa piše da to mogu biti i zubi...user posted image On ima 2god i 16 zuba...fale mu petice...

14.02.2010-Mateo <3
8.11.2011-Lana <3

(Odgovor članu lillyfee)
Neposredna veza do poruke: 1738
20.2.2012 19:44:25   
BUMBI
Mi danas napokon bez tempuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu .dada.)
Neposredna veza do poruke: 1739
20.2.2012 19:49:32   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Mi danas napokon bez tempuser posted image

user posted image user posted image user posted image
i mi se skinuli s ventolina i atb,zdravi smo user posted image
naravno osim standard začepljen nos zbog mandule

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1740
20.2.2012 19:50:47   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image i za vas

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1741
21.2.2012 9:05:40   
cuba
Svoj bubanoj dječici želim što brže ozdravljenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi se samo javljamo da kozica više nemauser posted image user posted image user posted image
Prošle su jako dobro, nije ih imao previše, niti jedan put se počešao, ma superuser posted image
Svakom želim ovakve koziceuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1742
21.2.2012 12:06:05   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image baš mi je drago

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1743
22.2.2012 8:45:31   
danery
evo i nas,sa ganc novim bronhitisom user posted image
nakon 5 dana inhalacija u dnevnoj bolnici,bejb se SAD počela daviti user posted image
dobila je cefixim jer ima pneumokoka u brisu nosa user posted image sad aaaaaaaajmo opet u uzgoj i berbu pečurki user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 1744
22.2.2012 9:53:22   
bubaMaja
joj.. user posted image nek što prije ozdrave sva bolesna dječica....

imam jedno pitanje: što dati bebi od godinu dana ako ima upaljeno grlo? ima malo sekreta (čuje se dok diše) ali sve je prozirno, nos se redovito cijedi i ispuhuje...nema temp... općenito se osjeća dobro i sad imam dilemu, ne bihh ju vodila ped. jer se bojim da će tek tamo u ovom stanju skupiti neš ozbiljno, a e znam što bih joj učinila... (nisam ni sigurna da ju boli grlo, čini se blago crveno)

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1745
22.2.2012 10:03:05   
mala pcelica
user posted image aj denery pa zar i vi ...
buba majo ne znam sta bi joj mogla dati,mozda da probas kao i danery tantum verde,ako ti bude htjela ziniti da joj ušpricaš user posted image

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 1746
22.2.2012 10:19:28   
danery
mah,naša tantum ni primirisat,jedva par puta špricnula,urla ko sumanuta user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 1747
22.2.2012 11:12:43   
sretnabeba4
evo mi ovu noće probdjeli doslovceuser posted image , J ima začepljen nosić, nemože spavat, urla ko sumanut kad mu želim našpricati aqua marisom. od muke je i povraćao...sad počinje i iskašljavat... ma prestrašnouser posted image samo bi se čuvao i mazio, evo sad dremucka polako, nadam se da neće dobiti i temp. joj, kad bi barem bolest zaobišla te naše bebačeuser posted image

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1748
22.2.2012 12:40:31   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1749
22.2.2012 13:49:57   
modesty blaise

IZVORNA PORUKA: sretnabeba4

evo mi ovu noće probdjeli doslovceuser posted image , J ima začepljen nosić, nemože spavat, urla ko sumanut kad mu želim našpricati aqua marisom. od muke je i povraćao...sad počinje i iskašljavat... ma prestrašnouser posted image samo bi se čuvao i mazio, evo sad dremucka polako, nadam se da neće dobiti i temp. joj, kad bi barem bolest zaobišla te naše bebačeuser posted image

jel imaš nosni aspirator?

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!