Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 2.5.2012 19:46:54
|
|
|
|
seraphyme
|
ajd, moš barem maštati onda joj sakrij zubalo
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 2.5.2012 19:59:39
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: seraphyme ajd, moš barem maštati onda joj sakrij zubalo a fuuuuj nebi to uzela u reuke nema šanse obda bi ju radije potepla
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 2.5.2012 21:03:50
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 2.5.2012 21:34:40
|
|
|
|
danery
|
al sam se nasmijala na babe,gebis i spoticanje
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 2.5.2012 21:35:36
|
|
|
|
seraphyme
|
ma pčelica uopće ne surađuje
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 7.5.2012 13:20:27
|
|
|
|
ucitelj
|
ljuta sam na zivot nista mi ne ide od ruke u ovom j zivotu nikad ne mogu uzivat kad zamislim ijos uz sve to sutra mi je j rockas a moj muz ide na poslovni put bem ti moju srecu
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 7.5.2012 13:25:08
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 7.5.2012 13:27:22
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 7.5.2012 14:23:21
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: ucitelj ljuta sam na zivot nista mi ne ide od ruke u ovom j zivotu nikad ne mogu uzivat kad zamislim ijos uz sve to sutra mi je j rockas a moj muz ide na poslovni put bem ti moju srecu draga ako ce ti biti lakse da znas da nisi sama i ja cega god se uhvatim nikako na zelenu granu biće jednom bolje valjda i nas ce sunce ogrijati a sto se rodjendana tiče,haj bice još puno rodjendana na kojima cete biti skupa
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 8.5.2012 14:36:51
|
|
|
|
mala pcelica
|
da se nadovezem na moj zadnji post na ovoj temi ... dosta mi je svega vise i ovog zivota i ovog mučenja i ove proklete sudbine i potucanja po tudjim kućama i polaganja racuna svim i svakom i svega svega ostalog..najradije bi da me nema
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 8.5.2012 14:39:49
|
|
|
|
ucitelj
|
EJ EJ EJE JE ECURO STANI MALO PA TI SI NASA LEGENDA KOJI TI JE ajd bona kako si mene juce bodrila sad ja cu tebe mozes ti to jaka si jaca od sveg tog cini mi se da smo mi stvorene da nsa gaze a mi jos jace (znam kako ti ja stvarno zivim u zajednici i sve te razumim) sto jedna luda zena rece valjda ce i nama sunce granit
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 8.5.2012 14:46:53
|
|
|
|
mala pcelica
|
učitelj sunce grije ko ludo,al ne dopire do mene ma stvarno mi je vise puna kapa dodje mi da jaučem iz sveg glasa ...sto je najgore od svega više ne mogu da se kontrolišem,pucam po šavovima,samo bi da budam sama i da me svi puste na miru ,i djete i muz i svi ostali tako bi se rado natrpala tabletama i spavala spavala spavala da prespavam sve i da se probudim kad bude postojao neki normalan zivot (a takvog nećemo dočekati)
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 8.5.2012 14:47:09
|
|
|
|
bubaMaja
|
opet bez posla ((((
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 8.5.2012 14:47:48
|
|
|
|
pincirotvajler
|
žao mi je pčelice
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 8.5.2012 14:48:17
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja opet bez posla ((((
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 8.5.2012 14:49:09
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja opet bez posla (((( ostala si bez posla?
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 8.5.2012 15:27:54
|
|
|
|
larousse
|
A bemu miša!!! Nije mi ova tema nikako draga!!! Cure, šaljem dobre vibracije.~~~~~~~~~~ Protiv tuge, tableta i biroa!!! Drž`te se!!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 8.5.2012 16:39:55
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 8.5.2012 16:43:30
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Cure držite se
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 8.5.2012 16:46:29
|
|
|
|
ruwenzor
|
IZVORNA PORUKA: cuba Cure držite se
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 8.5.2012 19:05:45
|
|
|
|
bubaMaja
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: bubaMaja opet bez posla (((( ostala si bez posla? pa s obzirom da radim već godinama po zamjenama onda svako toliko budem bez posla... čit: taman kad pomislim da je sve ok i riješim preogromni minus koji se stvori u tren oka opet budem bez posla i sve ispočetka... svaki put boli sve više, pogotovo uz svo hvaljenje i divljenje i enjeeee koje dobivam dok radim... a onda gledaš kako neki koji nemaju znanje nemaju volje niti ičega potrebnog za moju struku dobivaju za stalno preko reda... a ti radiš pa ne radiš i tako do tko zna kad...
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 8.5.2012 19:15:00
|
|
|
|
mala pcelica
|
to je nazalost surova realnost i onda se kao svi pitaju zasto firme propadaju ovo-ono a trpaju ljude koji nemju tri čiste sa tim poslom na vazne funkcije zalosno i jadno,ali to nam je realnost
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 8.5.2012 22:20:28
|
|
|
|
ELISABETH
|
IZVORNA PORUKA: bubaMaja IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: bubaMaja opet bez posla (((( ostala si bez posla? pa s obzirom da radim već godinama po zamjenama onda svako toliko budem bez posla... čit: taman kad pomislim da je sve ok i riješim preogromni minus koji se stvori u tren oka opet budem bez posla i sve ispočetka... svaki put boli sve više, pogotovo uz svo hvaljenje i divljenje i enjeeee koje dobivam dok radim... a onda gledaš kako neki koji nemaju znanje nemaju volje niti ičega potrebnog za moju struku dobivaju za stalno preko reda... a ti radiš pa ne radiš i tako do tko zna kad... to se sad i meni događa ipak ću raditi do kraja šk.god pa onda doma radim tamo 4 i po godine na zamjeni, dolazila i na samo dva tri dana i sad kad se otvorila zamjena na duže vrime (5god) prime malog koji je tek diplomirao jer mu je tata nešto u općini........ ne daj se draga, možda jednom i nama svane
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 11.5.2012 13:20:23
|
|
|
|
ucitelj
|
o ovo za posao u putpunosti razumijem ja sam ko na porodiljnom a nigdi ga na vidiku a trenutno kazu da se devetogodisnje sk ukida na samo 3mj sto je glupo a ja sam tenutno u potrazi za vezama da me uvale uopce ako se mogne ista
|
|
RE: Ringerajina tužionica - 2. dio 11.5.2012 13:21:36
|
|
|
|
ucitelj
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica učitelj sunce grije ko ludo,al ne dopire do mene ma stvarno mi je vise puna kapa dodje mi da jaučem iz sveg glasa ...sto je najgore od svega više ne mogu da se kontrolišem,pucam po šavovima,samo bi da budam sama i da me svi puste na miru ,i djete i muz i svi ostali tako bi se rado natrpala tabletama i spavala spavala spavala da prespavam sve i da se probudim kad bude postojao neki normalan zivot (a takvog nećemo dočekati) u potpunosti potpisujem samo meni ne trebju tabletr ja mogu i bez nji zaspat koliko sam umorna
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!