mariola -> RE: Ringerajina tužionica - 2. dio (21.7.2011 13:18:38)
|
IZVORNA PORUKA: Puli ja bi lijepo našla novu čistačicu i onda kad dotična dođe na posao samo joj spustiš:vaš posao je ovdje završen,više mi niste potrebni hvala i doviđenja bez puno razgovora,rasprave i živciranja TO SAM I NAPRAVLA[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Cure moje, ja sam ipak sretna žena a valjda se tako i treba dogodit jer dobro se dobrim vraća. Naime, sat vremenea nakon ove moje situacije dođe mi u kancelariju jedna mlada gopođa (33god) i kuka mi kako je dala otkaz jer nije više mogla trpit poslodavca(poslodavac inače u k.) dala je otkaz a posao joj treba. Ja malo pričala s njom i vidim da je žena ok. Pogledam u evidenciju, vidim ima iskustva, radila svakave poslove, radila u inozmestvu...Inače iz Đakova. Kad je otišla nazovem kolegicu u Đ i pitam je za nju a kolegica mi ju nahvalila kao odličnog radnika jer su čak u jednoj firmi i skupa radile. Ma žena mi puna hvale za nju. I maloprije sam ju zvala, doći će radit kod mene. Popodne će doć da joj pokažem sve. Onda sam lipo otišla doma i ovoj rekla: Martina, možeš se spremit, mi smo završile, od danas više ne radiš. Ovo jutros je prevršilo svaku mjeru. Drugi tjedan ćeš dobiti plaću.Hvala i doviđenja. Počela se ona opravdavat pa sam joj rekla da nema smisla, ja sam odluku donijela i ništa je promjenit neće.
|
|
|
|