mala pcelica -> RE: Ringerajina tužionica - 2. dio (15.11.2011 22:17:15)
|
tužim se na sve i svasta,tako sam zivčana da bi ujedala i koliko sam ljuta i vec mi je svega dosta rekla sam -da se bar ne probudim ujutro!!! djete mi je nemoguce,nije spavala danas sto pogorsava cjelu situaciju,sto god joj kazem da ne radi ona se ogluši na mene,pala je danas sto puta i opet izudarala glavu jer nece da slusa ,sad ima i masnicu ispod oka... mm vac par dana svako jutro ide na pecanje,nema ga pola dana i kad dodje kuci sve zivo razbaca,nece prstom da mrdne...ovi kučići seru i pisalju gdje stignu pa po cjeli dan idem za njima sa džogerom po kuci,kao vrhunac ovog dana stavim maju spavati i ona zaspi ali je toliko kasljala da sam ju morala probuditi i dati sirup protiv kaslja i naravno vise nije htjela da zaspi,uz to su se i kučići uzjebali samo cvile (valjda bi se mazili),mm ode u sobu da ponovo uspava maju ona naravno nece,ja se konacno spremim na spavanje,mm ustaje iz kreveta da ide u wc i naravno ugazi u kerece govno jer se neka od kujica posrala na tepih pored kreveta,magarac umjesto da stane nogom dole,on ju sa tim govnetom digne na krevet i svu mi posteljinu umulja........uuuhhhhhhhh para kroz uši (maja naravno nije jos zaspala) ...presvukla posteljinu,njih dvoje legli ,a ja koliko sam zivcana vise mi se ni ne spava......... a jesam se raspisala al sta cu kad sam [sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif][sm=smiley7.gif] dodje mi da [sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif] ričem iz sveg glasa...
|
|
|
|