Tarina -> RE: Ringerajina tužionica - 2. dio (21.11.2011 19:50:30)
|
Šef me na poslu "pere". Svakodnevno. [sm=smiley19.gif] Da šta radim cijele dane. Okej, priznajem da svih 480 minuta radnog vremena dnevno ne radim za firmu. U prosjeku dvaput idem na WC, dvaput si skuham čaj i dvaput idem na cigaretu. Odmor od pola sata za gablec ne koristim, sendvič i jogurt pojedem tipkajući mailove. Ako sam na Fejsu, službeno sam jer firma ima svoj Fejs za promociju. Šta radim? Odgovaram na mailove, javljam se na telefon, pišem dopise, spremam fascikle, pakiram poštu. Ne znam šta on misli da ja radim. [sm=smiley19.gif] Zahvalna sam da imam posao u ova vremena, zaista jesam! Makar na određeno vrijeme! I zaista ne znam ocijeniti jel on to mene namjerno "pere" da vidi koliko sam sposobna podnijeti ili sam ja nakon poroda postala preosjetljiva pa me svaki negativan komentar na moj rad zaboli u dno duše. [sm=smiley19.gif] Kad bi barem znao da bi me mala pohvala dignula u nebo... ali ne, on će me držati prodiku od pola sata jer sam na dopisu slučajno lupila žig naopačke... [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|