tiny -> RE: Ringerajina tužionica - 2. dio (14.12.2011 9:07:47)
|
evo opet se ja moram potuziti,a na koga drugog nego na onog IDIOTA od mm!!! cim imamo nesto para u kuci,on sve,ali sve ulupa u nekakve nadstresnice i stale na selu,ulaze u gluposti koje mu uopce nisu potrebne i od kojih uopce nema koristi,a njegova idiotska mater to sve podrzava jer oni imaju plan da cemo se mi jednog dana tamo preseliti,a meni ne pada na pamet tamo ziviti.imamo svoju kucu u gradu,iznajmljujemo 3 stana,imamo jedan prazan u koji sam ja predlozila da preselimo jer je puno bolji od ovog u kojem smo sad.svi su stanovi u jednoj kuci,i sad bi taj prazni trebalo malo srediti, a to je mozda desetak dana posla i nesto malo love,ali stvarno malo.i sad kad smo imali te pare,on je sve potrosio u te jebene gluposti na selu jos mi jutros kaze da kao necemo imati ni za bozic.i tako je uvijek,kad smo god imali neke pare,ja sam tupila i tupila da sredi stan da preselimo,ali ne moze on mene poslusati ili nece.stalno on govori da ce kao srediti stan,ali to traje vec 2 godine,a stan nije ni poceo sredivati.malo je reci da sam popizdila,ali vise mu necu ni spomenuti taj stan,sto se mene tice ja mogu i u ovome ziviti,a na selu necu NIKAD preseliti,NIKAD.radije cu se vratiti svojima,pa nek se on misli hoce li imati zenu i dijete i normalan zivot ili ce zivjeti sa svojom idiotskom materom,jer ja necu zaklela sam se.a svojima sam rekla da ako oni nastave ovako da cu ja doci kod njih s malom,i oni me podrzavaju jer vide koliko ja patim i sta oni meni rade.najradije bih se jos danas pokupila i otisla.[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley7.gif[/image]
|
|
|
|