|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
14.5.2012 8:54:05   
Anni_
Jutro cure! Nadam se da vam je bio ugodan vikend i da ste lijepo provele majčina dan. Želim nam svima za sljedeći majčin dan male user posted image u rukamauser posted image
Mi smo naišli na novu prepreku zvanu E. coli otkrivenu u ejakulatu user posted image  Sad smo oba na antibioticima i naravno preskačemo posjet VV sljedeči ciklus. Nadam se da će na kontroli nakon ture antibiotika biti sve OK pa da možemo krenuti dalje u 6. mj. Ja ću izgleda i neke nalaze morati ponoviti jer će uskoro biti stariji od 6 mj. Srećom, nije me to sve skupa previše pogodilo (za sad)!
Sax, javi nam se user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1751
14.5.2012 9:08:38   
*zmaja*
dobro jutro drage moje!
jao pa da jučer je bio majčin dan, moram si nazvat mamu (zaboravila sam user posted image ).

Anni, mila moja, baš mi je žao što je sad ta beštija u ejakulatu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...znam da ti sigurno nije svejedno ali ubit će ju antibiotici i bit će sve ok. drži mi se, danas je 14.05. tako da će šesti mjesec vrlo brzo. mi smo tu za tebe!
beba, milena, još dva dana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . nadam se da ste se lijepo odmorili ti i mužek i nauživali u kraćem godišnjem.

rebica, i tebe još dva dana čeka dušo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nadam se da si dobro i svakako nam javi kako napreduješ.

tintin, danas je folikulometrija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , javi nam kako je prošlo i koliko imaš folikulića.

Alba, držim fige da danas ne dođe vještica i da je to znak trudnoće, javi nam obavezno kako se situacija razvija!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sax, mila naša trudnice, već se brinem....javi nam se.user posted image user posted image user posted image

evo ja i dalje na sto muka, danas sam naručena kod ginija na papa test i izračunala sam da bi danas trebala dobit, boli me trbuh od jučer i svi simptomi pms-a su tu a ona nikako da dođe. nemojte samo ovo krivo shvatit, ne gajim nikakve nade da sam trudna to je praktički nemoguće ovaj mjesec ali samo bi htjela da ili dođe sad odmah pa da se mogu odručit user posted image  ili da ne dođe danas pa da mogu na papa test, eto....kad bi bilo što se babi snilo user posted image user posted image user posted image user posted image

puno pozdrava svima!

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1752
14.5.2012 9:44:09   
123beba
Zmaja, potpisujem sve tvoje... Ti stvarno pratiš za svaku od nas sve što se događa! user posted image  Ja ti želim da ti ne dođe dok ne obaviš papu i da ti onda krene odmah sutra... Što više toga obaviti čim prije... to ti je moja želja! Naravno, i želim ti da ti nalaz bude odličan! user posted image

Anni, tako mi je žao što ste opet na "čekanju" da se rješite E.Coli... Koliko dugo mora piti antibiotik i kada mu je onda kontrolni pregled? Taj kontrolnii radi na VV ili negdje drugdje? Nisam više digurna što se gdje radi jer je mm taj pregled radio na Rebru u sklopu njegova pregleda kod urologa i svih tih silnih pretraga koje je trebao obaviti (sve na Rebru)... Pretpostavljam da kada se riješite ovog čuda da onda tvoj 3 dc možete gore i krenuti u postupak? Moraju li naši nalazi baš biti unutar 6 mjeseci? Ako je nešto staro 7 mjeseci šalju te svakako ponovno? Držim fige da u postupak možete čim prije! user posted image

Reba, Alba, Tintin... drage moje trudilice, svima želim sreću!
Sax, di si nam? Kako se osjećaš?

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1753
14.5.2012 14:24:33   
reba
evo me mile moja, brinete za mene više nego jauser posted image

anni baš mi je žao što se sad ta e.c. pojavila ali ne brini sve će to antibiotik ubit, sva sreća da ste to otkrili, možda vas to cijelo vrijeme i zeza....

alba javi seeeeee user posted image

tintin obavezeno javi detalje sa folikulometrije user posted image

zmaja, žao mi je što te sad zeza user posted image , javi jesi uspjela šta obaviti

moja user posted image  došla, nešto mi je malo čudno i nema je baš puno ali ja u srijedu krećem sa klomifenima.... pa u pon. folikulometrija user posted image  pa šta dragi Bog da.....

puno pusa i pozdrava svima

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1754
14.5.2012 14:33:18   
reba
hej beba sad sam skužila da ti nisam odgovorila... da i ja sam kod dr. Baumana...  user posted image

i da ti još brojiš 1 dan ako se ne varamuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1755
14.5.2012 15:55:04   
123beba
Ja čekam srijedu jer mm ide na pregled kod androloga... Znači još 2 dana i to je to... Onda opet malo čekanja (nalazi) pa još čekanja moje user posted image , no stvarno se nadam da će to biti dosta čekanja za nas. user posted image  Inače sam po prirodi strpljiva, ali od kada smo saznali za našu dijagnozu mi stalno nešto čekamo... user posted image  Pa do kada treba čekati te male user posted image ?!?!?

Zna li itko ovdje kakva je procedura za prvi pregled androloga na VV?

Reba baš mi je drago zbog tebe! Nadam se da će to biti TO! Držim fige!

Zmajči, jesi li uspjela štogod obaviti danas ili te je ipak zeznula?

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1756
14.5.2012 19:48:07   
reba
cure na 1000000 muka sam, došao mi je danas nalaz sa sistematskog i piše da imam puno bakterija u urinu, sad sam išla kod svoje dr o.p. i kaže da se ne brinem s obzirom da nemam nikakvih nuspojava i da nastavim sa postupkom kako sam i planirala..... sutra idem raditi urinokulturu i nalaz nebude sigurno prije petka, e sad dal da uopce pocnem piti klomifene ili ne?
probat ću sutra nekako doć do dr. B. da vidim šta dalje....
eto, kad te krene onda te krene... user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1757
14.5.2012 21:30:32   
tintin
Hej cure, evo mene da vam se javim,
danas sam bila na folikulometriji i ima folikula ali mi nije rekao koliko uglavnom je promjera 12 milimetra pa kaze da je jos malo da mora najmanje do 18 milimetara narasti tako sa u srijedu idem opet na folikulometriju.
Anni zao mi je zbog bakterijeuser posted image ali to ces rjesiti odma s antibioticima i onda u sestom mjesecu kreces daljeuser posted image .
Zmaja sta je bilo danas jesi stigla na papu.
Beba jos koji dan i krecu tvoji dani zelim da ti svi nalazi budu dobriuser posted image .
Reba sta ti je reka dr. dali pijes klomifene i ides u postupak, zao mi zbog urina, ali bit ce to sve dobro vidit cesuser posted image .
Alba di si nam kakvo je stanje kod tebe.
Svim curama veliki pozdravuser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1758
15.5.2012 10:15:43   
*zmaja*
drage moje dobar vam dan!

reba milena moja, baš mi je žao zbog bakterija u urinu, ali ako nemaš nikakvih simptoma onda je to stvarno čudno, možda je posudica bila kontaminirana user posted image . u svakom slučaju probaj doći do dr. B danas, po mom iskustvu najbolje je nazvati iza jedan, tad se javlja sestra na broj (3712 109). držim fige da kreneš u stimulaciju i svakako nam javi.user posted image user posted image user posted image user posted image

beba, još samo danas čekaš milenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sigurno si uzbuđena, kao da sam jučer čitala tvoj post o tome kako moraš čekati do 16.05., eto sad je tu iza ugla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naravno obavezno nam se javi poslije pregleda.

tintin, super za folikulić(e), na nalazu bi ti trebalo pisati koliko ih imaš. u svakom slučaju neka bude uspješno!

Albice, gdje si nam?

cure di nam je sax? ja se stvarno već brinem? sax jaaaaaaaaaaaaaaaaavi seeeee!

evo moja draga user posted image  još nije došla tako da sam jučer napravila papu i sretna sam zbog toga jako user posted image user posted image user posted image

puse svima!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1759
15.5.2012 13:11:52   
sax52341
Bok cure!
Nemojte brinut ja sam ok!
Ultrazvuk u petak prosao ok, imamo jednu mrvicu ali se srce jos nije culo pa s nestrpljenjem cekam 25.05. kada je sljedeci ultrazvuk
Samo nesto cekam i nadam se da ce sve bit ok....
A strpljenje mi od nikad nije bila jaca strana, pokusat cu ne mislit o tome previse do sljedeceg ultrazvuka
Sretno vam cure i da nam uskoro i vi javite sretnu vjest!!!!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1760
16.5.2012 9:06:09   
*zmaja*
dobro jutro drage moje!
nadam se da ste mi dobro!

beba, milena ti si sad vjerojatno u jednoj od silnih čekaona na VV, želim ti izuzetno uspješne konzultacije i javi nam se čim prije user posted image user posted image user posted image user posted image

rebica, jesi uspjela doći to dr. B. jučer? kaj ti je rekao? nadam se da si dobila zeleno svijetlo da kreneš s klomifenima. javi se user posted image user posted image user posted image user posted image

sax, trudnice naša draga, čestitke na maloj mrvičici, ma sigurno će biti sve ok 25.05., mora biti. znam da je čekanje mukotrpno i kad čuješ 25.05. to zvuči daleko ali to je za 9 dana, mi smo tu da ti barem malo olakšamo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Anni, dušo kako si mi? što je novo? jel' pijete antibiotike? samo da se beštijetina ubije pa da možete u proceduru čim prije. user posted image user posted image user posted image user posted image

tintin, sretno danas na folikulometriji milena, javi nam kako je prošlo i koliko folikulića imaš! user posted image user posted image user posted image user posted image

Alba, jesi dobro milena? nadam se da nije došla vještica, javi nam se malo! user posted image user posted image user posted image user posted image

puse svima!

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1761
16.5.2012 9:58:03   
123beba
Hej drage moje,  evo baš sam se čula sa m (on je danas išao sam na VV k andrologu) i javlja da je sve napravio... Naravno, moje muško stvorenje je malo smotanije po pitanju ovih stvari pa je rekao sestri da bi osobno pokupili nalaze (jer je mislio da ćemo tako biti brži), ali nije pitao kada ih možemo pokupiti, na koji broj možemo nazvati da provjerimo jesu li gotovi, gdje ih uopće podižemo i slično... Moj genijalnac! A svejedno ga volim! user posted image
Ako netko zna ikoju od ovih informacija samo javite... user posted image  Inače, čitav "pregled" se sveo na to da je napavio spermiogram, izvadio krv i androlog mu je pogledao nalaze i rekao da je stanje citiram: "JAKO LOŠE"... Eto, sve u svemu nemam nikakvih konkretnih informacija, ništa konkretno za napraviti dalje i opet mi samo ostaje još jedno novo čekanje... Za 10-ak dana bi mi trebala stići vještica i mislim da je to stvarno prerano da bi nalazi bili gotovi pa sam se pomirila sa činjenicom da čekam još jedan ciklus...
Eto, sad sam se izjadala, malo vas zagnjavila pa mi je malo lakše... Odlučila sam se da neću ništa želiti pred m jer mi je on baš nekako u komi zbog tih svojih nalaza (iako on to ne priznaje ovako direktno, vidim na njemu da je pomalo utučen) user posted image

Sad se bacam na pozitivne misli! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Fokusirat ću se na pripremu raftinga koji me čeka ovaj vikend! user posted image

Zmajči, Anni, Reba, Tintin, Alba šaljem vam svima dobre vibre da se riješimo svih ovih glupih bakterija, dočekamo svoje postupke, riješimo se te glupe vještice na 9 mjeseci i da dočekamo svoje vrijeme kao user posted image ! Sigurna sam da nas sve to uskoro čeka! Zaslužile smo! Držite mi se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1762
16.5.2012 10:26:50   
tiny
hej cure,ako me se jos koja sjeca jer me stvarno dugo nije bilo na raji,evo ukratko moja situacija...
jos trudna nisam,radila prosli tjedan hsg u citu,nalaz dobar,nema nikakvih priraslica,svi nalazi uredni.dogovorila sa dr. ineminaciju iduci ciklus,tamo sredinom iduceg mjeseca,dr. jako optimistican u vezi postupka,pa eto i ja se malo zagrijala da bi to napokon moglo biti to,naravno svjesna sam da ne mora doci odmah do trudnoce,ali eto ja sam bas nekako pozitvna u vezi s tim.eto drage moje,drzite mi figeuser posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1763
16.5.2012 10:57:26   
Anni_
Pozdrav cure, eto ja odradila sve za danas i mogu spavati dalje kad je tako šugav dan user posted image
Beba, kad dobiješ M u svakom slučaju nazovi na VV i pitaj za nalaze. Njima treba cca 14 dana a ti i tako moraš ići gore 3 dc pa bi mogli i biti gotovi (kad se sestra iznenadi zašto sad pitaš za nalaze reci da pogleda u tvoj karton, jer njima dođu isti dan kad su gotovi).
Zmaja drago mi je da nisi morala odgađati papu i da je sve po planu!
Reba, stalno neke beštije. Da ne prolazimo kroz cijelu ovu priču za većinu toga ne bi ni znali. Žene koje ostaju trudne prirodno isto sigurno imaju razne bakterije i svašta i nikome ništa! No, što se može, proći ćemo i to. Ja osobno sam u zadnjih pol godine popila više antibiotika nego u prošlih 10 godina.
Tiny, lijepo što si nam se vratila i to s dobrim vijestima!
Sax, nek mrvica sretno raste!
Tintin, nadam se da će sutra sve biti odgovarajuće veličine user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1764
16.5.2012 17:42:17   
reba
evo i mena malo ali na žalost sa lošim vjestima... moja bakterija je e. coli user posted image
sutra moram dati još jedan uzorak da još jednom sve provjere i utvrde... a što znači da sad opet moram čekat... user posted image
bila sam jućer na sv. duhu i ulovila dr b. koji je rekao ako će nalaz biti ok idemo dalje a ako ne, vidimo se kad ozdravimuser posted image
užasno sam ljuta, tužna i ogorečena, stvarno se pazim, user posted image pijem svakakve vitamine, jedem zdravo... i opet se sve lovi na mene.... user posted image user posted image user posted image

hvala vam curke na podršci...bez vas bi sve bilo težeuser posted image
user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1765
16.5.2012 22:14:26   
tintin
Hej drage moje,
evo mene dosla prije dva sata iz cita, bila opet na folikulometriji, sve je ok, folikulici rastu, na nalazu je napisa D: 1x14 L:1x16, reka je da ih ima i da lipo rastuuser posted image user posted image user posted image , Sutra navecer stoperica, pa u subotu ujutro AIH, nadam se samo da ne boli taj postupak, ali iako boli sve cu pritrpiti samo da uspije. Ma da znam da rijetko kome uspije iz prvoga puta al sta bude neka bude trudim cemo se daljeuser posted image , moramo mislit pozitivnouser posted image .
Zmaja super sta si uspila napravit papuuser posted image user posted image user posted image .
Reba i Anni joj bas mi je zao zbog bakterija zelim vam da je se sto prije rijesite.
Beba zelim ti da ti cekanje sto prije i najbrze moguce prodje.
Tiny pozdrav i puno uspjeha sljedeci ciklus.
Veliki pozdrav svimauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1766
17.5.2012 7:20:28   
*zmaja*
drage moje dobro Vam jutro.
vidim ima dosta novosti i lijepih ali nažalost i ružnih.

reba, mila moja tako mi je žao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vražja bakterušina! nažalost  puno je veća vjerojatnost da se dogodi ljudima koji paze, ne kužim po kojem to ključu ide ali zasigurno ne ide po zaslugama. danas daješ još jednom uzorak urina i onda čekaš nalaz što znači da preskačeš ovaj ciklus? bilo kako bilo želim ti da kreneš u proceduru čim ranije! user posted image user posted image user posted image

beba, pa ja sam sve pobrkala milena, ja sam bila uvjerena da si ti ta koja sutra ide na VV, a kad ono to je mužekov pregled bio, izgleda da ću malo morat podmazat mozak user posted image . kako si mi? kako pripreme za rafting?

Anni, dušo kako si? što je novo kod tebe?

tintin, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za folikuliće milena! štoperica danas navečer i u subotu aih, super. osjećaj kod inseminacije ti je kao onaj pritisak pred menstruaciju i mene je taj dan malo boluckao trbuh ali stvarno ništa strašno vjeruj mi! neka ti uspije od prve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alba, gdje si nam ti? ima li što novo? javi nam se!!!!!

sax, trudnice naša draga, jesi nam dobro? imaš li kakvih simptoma?

svima user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1767
17.5.2012 12:34:41   
Anni_
Pozdrav cure!
Reba, draga baš mi je žao zbog E. coli. Izgleda da smo s istom beštijom zaglavile, samo je meni kod dragog. Danas bi trebao riješiti urologa pa ćemo čuti što dalje, ali izgleda da nam ne gine ponavljanje nalaza. Znači za cca 2 tjedna. M bi mi trebala stići sutra ili prekosutra i onda imamo cijeli ciklus za riješiti sve probleme.
Ja se opet nekako nadam da neće doći user posted image  Imala sam bolove kao pred mengu na 25 dc i sad poslije mi se sve nekak smirilo. Bojim se uopće previše razmišljati da bi mogla biti user posted image  Mada mi je dr. na VV zadnji put rekla da prema svim nalazima mogu ostati trudna ovaj mjesec, čak ni sgram nije previše loš! Ah, puste želje!
Tintin, sretno iščekivanje user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1768
18.5.2012 7:10:26   
123beba
Dobro jutro drage moje dame! user posted image

Anni, ja ti želim da ti se tvoj želja ispuni, da ovaj mjesec ne dočekaš svoju user posted image  pa da te prebacimo na user posted image !!!!! Dobro je nadati se! Kada bi uopće trebala dobiti (u zadnje vrijeme nisam na odbrojavanju pa ne pratim baš)? Kako je prošao pregled kod urologa? Stvarno držim fige da preskočiš ovu priču na VV i da vam se ovaj mjesec bebica primi! user posted image

Zmajči, ne brini ti za svoj mozak, on radi još najbolje od svih... pa ti si nam glavna za praćenje svih datuma, pregleda, svega što se događa... svaka čast ja pola toga ne bih popamtila. Moje pripreme za rafting su u nadi da će sutra na Uni biti lijepo vrijeme... Mislim da sam fulala ovaj put rafting obzirom da sam ja UŽASNO zimogrozna i ne znam kako ću preživjeti to sutra user posted image
Kako si mi ti? Što je sada kod tebe aktualno? Čekaš nalaz papa testa pa onda nešto ili imaš i nekakvih aktivnosti prije toga?

Tintin, sretno na AIH-u sutra!!!!! Navijam da se prime!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tiny, i tebi želim sreću u postupku!!!!!!! Sredina mjeseca će brzo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Rebice draga, nadam se da antibiotik efikasno ubija ovu gamad i da ćeš čim prije krenuti dalje! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1769
19.5.2012 10:16:05   
reba
Dobro jutro mile moje :-)
što nas ne ubije to nas ojača....moj nalaz je e. coli i na anitibiotiku sam sad 10 dana pa onda opet urinokultura, eto nadam se da ću ju ubit jer se stvarno šopam sa brusnicom, čajem i vitaminima.... pa se nadam da će idući ciklus biti dobitan user posted image

anni prokleta beštija nas napada ali ubit ćemo mi nju ne brini, nadam se da ti user posted image ipak nebude došla pa da malo slavimo user posted image

zmaja mila kako si, šta ima kod tebe?user posted image i super za papu....i ja sam ju baš prošli mjesec radila i sve je bilo ok, bar nešto user posted image a sigurna sam da će biti i tvoja user posted image

tintin super za folikule, i nadam se da će danas sve biti super i da ćeš za 14 dana objaviti user posted image

draga tiny žao mi je što si morala preselit kod nas ali nema predaje user posted image
sad samo pozitivno na aih.....

123 beba uživaj na raftingu user posted image

pusa svima i držite mi se suborke mojeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1770
19.5.2012 12:03:05   
tintin
Bok cure,
evo dosla sa AIH, sve proslo super, i nije nista strasno ja se bila pripala da ce boliti, ali nista tren oka kao obican pregled, sad mi je lakse. Eto drage moje sad cekajmo 14 dana, pa cemo viditi...user posted image user posted image user posted image .
Reba i Anni ma brzo ce te se vi rjesiti bestije i iduci ciklus u nove pobjedeuser posted image
Svim curama veliki pozdrav i hvala na podrsci, uzivajte u lipom danu.

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1771
19.5.2012 13:42:03   
*zmaja*
drage moje dobar vam dan.

tintin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za aih, sad čekamo 14 dana i onda ćeš nam reći da si trudna, joj kako bi to bilo lijepo, u to ime: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sad lijepo uživaj s dragim i radi samo ono što te veseli.

rebica, milena moja, stvarno je tako, što te ne ubije to te ojača...samo ti ožeži po antibioticima, brusnicama, vitaminima. čula sam od kolegice da je ona kao klinka stalno imala e. coli i da je njoj čaj od koprive jako pomogao tako da probaj. ma i to će se zvati jučer, začas ćemo mi u postupak opet. kod mene ništa novo, ludnica na poslu, što je super jer mi vrijeme proleti. moram 15.6. na konzultacije kod dr. B da vidim kad ću doći na red za postupak. drži mi se user posted image user posted image user posted image user posted image

beba, milenice, kako si mi? nadam se da uživaš na raftingu, super je vrijeme!
kod mene niš novo, čekam nalaz papa testa i onda čekam sredinu 6.mj za konzultacije i onda opet čekam user posted image , mi ovjde jako dobro znamo što znači čekat i čekat i čekat.....ali sve prođe pa će tako i to. iduće godine u ovo doba kad ćemo šetat oko Bundeka se više tog čekanja nećemo ni sjećat user posted image . ti sad čekaš vješticu, pa onda na VV ako ti je nalaz od mužeka gotov ili je plan drugačiji?

Annice, kako si mi? baš sam rebi napisala kako je moja kolegica koristila puno čaja od koprive da joj pomogne istjerati e. coli beštijetinu. pa probaj dat dragom da se natače ak će moći. nadam se da ćete se riješit toga čim prije da možete u proceduru user posted image user posted image user posted image user posted image
tiny, mila, evo malo vibrica za inseminaciju, nek uspije od prve! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sax, kako si nam? još malo pa je 25.05. (6 dana) i onda ćeš vidjeti maleno srčeko joooooj divno! user posted image user posted image user posted image

Albice, nema te već jako dugo, javi nam se malo.

puse svima!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1772
19.5.2012 22:52:16   
Anni_
Eto moja M je stigla kao i svaki mjesec na vrijeme. Sad cijeli ciklus čekamo. Dragi ponavlja nalaz za tjedan dana i nadamo se da će sve biti OK.
Tintin sretno iščekivanje! Sigurna sam da ćemo za dva tjedna slaviti!
Pozdrav svim curama!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1773
20.5.2012 23:00:40   
sax52341
Bok cure!
Ja sam danas bila na hitnoj; bolio me trbuh i to u donjem djelu i prepala se.
Bebac je srecom u redu i srceko kuca i veliki smo oko 1 cm!!!
Neznaju trenutno koji je razlog mojih bolova; imam 3 opcije - iziritirana crijeva jer imam problema sa stolicom; ili iziritirano slijepo crijevo ili urinoinfekt. Ovih dana idem napravit urinokulturu pa cu valjda vise znat. Nisam imala krvarenje samo bolove...
Sta se mojih simptoma trudnoce tice imam problema sa stolicom - pretpostavljam radi extra progesterona koju dobivam i malo mi se vise spava i to je uglavnom to.
Zelim vam da sto prije iskusite cari trudnoce!!!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1774
21.5.2012 7:38:55   
123beba
Booooooook!

bez obzira na ružno vrijeme i ponedjeljak želim vam prekrasan dan! user posted image

Sax, kako je lijepo čuti da tvoje user posted image  ima 1 cm!!!!!!! Držim fige da ostale poteškoće čim prije prođu i da nam budeš jedna vesela i propošna user posted image bez ikakvih smetnji, bolova i slično! user posted image

Zmaja, super ti je ovaj datum... moj datum isčekivanja je bio 16.05., a tvoj je 15.06. user posted image  Držim fige da nakon toga ide stvarno nešto konkretno!!!!

Tintin, navijam za user posted image !!!!!!!!!

Anni, možeš li mi reći jel tvoj m kod androloga vadio hormone i koje? Pretpostavljam da su to nekakvi "standardni" a mm ne zna koje je vadio... samo je rekao da je bio neki popis user posted image  

Cure, ja sam se vratila sa ratfinga oduševljena ali sa bolovima u rukama za nepovjerovat... no to će proći! Bitno da je vikend bio odličan! user posted image  Držite mi se moje dame!

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!