*zmaja*
|
drage moje dobro vam jutro! pa nema me par dana i već toliko novosti anice i nicolle, dobro nam došle i što prije otišle na forum trudnoća. nicolle, super za zametkiće mila, ja sam sigurna da će to biti to. bila si u sjajnim rukama, meni je dr. dmitrović radila aih i žena je fenomenalna!!! još malo se strpi i sigurna sam da će ti beta biti ogromna, a vrijeme možeš kratiti tu s nama anice, mila pa puno ti je prerano za test...nadam se da te nije bacilo u bad, strpi se još malo i onda napravit testić, svim srcem ti želim uspjeh iz prve sax, milena moja, baš mi je žao što si se uplašila i što si morala na hitnu, ali u svakoj nesreći sreća, srce maleno kuca...pa to je DIVNO milena. želim ti kao i svi ovdje dosadnu školsku trudnoću beba, milenice, baš super da si se lijepo provela na raftingu, nadam se da se upala mišića malo smirila danas. da 15.06. je moj datum, a tvoj je bio 16.05., sigurna sam da bi numerolozi imali štošta za iskomentirat . šalu na stranu, nek ti svi nalazi od mužeka budu gotovi čim prije pa da konačno i taj ICSI dođe na red.....ja više ne mogu dočekat te šetnje . Anni, dušo, kako borba s beštijom? drž mi se mila moja, i to će se zvati jučer rebica, kako kod tebe borba s beštijom? ja mantram da ju ubije (i kod tebe i kod Anni odnosno kod mužeka od Annice naše) odmah prva runda pa da krenete u proceduru. javi se kako si... tinitn, dušo, čekamo s tobom, samo pozitivno i nek beta bude ogromna Albice, gdje si nam? ima li što novo kod tebe? dugo se nisi javila Malena, drago mi je da si dobro i da je s bebekom sve u najboljem redu, samo tako nastavite drage moje, evo dobila sinoć nalaz papa testa na mail i uredan je, jedna briga manje . moram vam priznati da mi je MPO život neopisivo lakši uz vas ali nekako se uvijek rastužim kad vidim koliko nas ima, no to je samo privremeno (mislim na tugu), volim vas sve!
< Poruku je uredio *zmaja* -- 22.5.2012 9:36:23 >