|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
23.5.2012 15:20:28   
anica0508
i da moja inseminacija je bila proslu nedjelju tako da betu vadim u ponedjeljak....

(Odgovor članu anica0508)
Neposredna veza do poruke: 1801
23.5.2012 18:23:40   
nicolle
Ja sutra vadim betu pa vam javim ishod...trenutno me trbuh ne boli ali me zeludac rastura..valja od ovih svih tableta pusa

Neposredna veza do poruke: 1802
23.5.2012 18:49:03   
anica0508
drzim fige da beta bude ogromna !! sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 1803
23.5.2012 19:33:50   
tintin
Nicolle neka beta bude sutra velika, od srce ti to zelimuser posted image , ja nastupam tek za deset dana, ali isto se osjecam kao i svaki mjesec kad trebam dobiti tako da sumnjam da je uspilouser posted image . Al nema tuge rijetki su slucajevi kojima AIH uspije iz prve.
zmaja, beba, reba, anni i sve cure veliki pozdravuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 1804
23.5.2012 21:07:36   
nicolle
MORAMO BITI JAKE I OPTIMISTICNE MA DA JE TO PONEKAD TESKO...I JOS JEDNOM MORAM REC KOLKO JE S VAMA LAKSE....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1805
23.5.2012 23:36:00   
anica0508
tintin i moja beta nakon prve inseminacije je u ponedjeljakuser posted image drzim ti figeuser posted image user posted image user posted image a tebi nicolle jos jednom zelim sutra srecu i javi kako je proslouser posted image

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 1806
24.5.2012 8:57:41   
123beba
Drage moje dame, kako ste mi?

Anica, Nicolle, Tintin želim vam vEEEEeeeeeeeeeeeLLLLiiiiiiiiiiiiiikkkkUUUUUUuuuuuuuuuuuu betu!!!!!!!!!!! da bude user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zmajči, di si nam ti? Kako si mi? Baš mi je drago da je papa stigao i da je sve ok! To samo znači još jedan korak bliže cilju! user posted image user posted image

Anni, Reba, kada opet idete provjeriti jeste li se riješile glupe e.c.? Ako se ne varam, Anni ide danas? Držim fige da je to riješeno pa da možete krenuti dalje!

Sax, Malena uživajte mi i pazite svoje user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

Neposredna veza do poruke: 1807
24.5.2012 9:15:29   
nicolle
U 14h nalaz gotov pa vam javim...user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1808
24.5.2012 9:23:58   
*zmaja*
drage moje dobar vam dan.

nicolle, držim fige ogromne k'o mamutica da beta bude OOOOOOOOOOOOOOGROMNA! samo hrabro mila i javi nam čim dobiješ nalaz, uz tebe smo.user posted image user posted image user posted image

anice i tinitin, milene, i vama želim svu sreću i neka beta bude OOOOOOOOOOOGROMNA! samo pozitivno! user posted image user posted image user posted image

beba, milice moja, nema niš kod mene. da korak sam bliže cilju, ja samo razmišljam o našim šetnjama po Budnašu user posted image . kako si mi ti? kakav je plan za dalje, čekaš vješticu pa zoveš VV ili? user posted image user posted image user posted image user posted image

reba, Anni, mile moje kakvo je stanje kod vas? nadam se da je beštijetina već odavno gecrk. javite se! user posted image user posted image user posted image user posted image

sax i Malena, uživajte u trudnoći, mazite buše i izvoljevajte user posted image

Alba, dušo pa gdje si nam ti? nisi se javila sto godina!

puse svima!

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 1809
24.5.2012 9:46:12   
BUMBI
Cure sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1810
24.5.2012 11:21:20   
Alba
ZDRAVOOOOOO drage moje,

Zmaja u pravu si draga, veq sto godina se nisam javljala ali nije da nisam mislila na sve vas. Ja da budem kratka posle te ''masaze'' dosla mi user posted image  tacno na datum(mislim i na minute nije kasnila) pa se ovog mjeseca odlucila na IVF. Pocela sam veq drugog dana sa stimulacijom, trbuh mi je sav crn od inekcija, boli ali sta cu, proci ce i to pa da Bog da i da mi uspe sve bih zaboravila. Sutra uzimam stopericu i u subotu vadim folikule pa nadalje da vidim kako ce ici.

kako ste mi vi, zmaja draga drago mi je za dobar rezultat pape, i uskoro ce 15.06 i da nam doneses dobre vijesti, hvala sto me nikad ne zaboravljas jer uvijek citam vase postove cekajuci dobrih vijesti ali posto sam bila jakooooo umorna, nervozna....nisam ni htjela da se javimj jer bih napravila neki kurshlus kako mi je jezik prljav na nekim situacijama hahah

Malena i Sax nase trudilice porzdrav i pusa, ne ka vam bebice rastu dobro user posted image .

beba, reba kako ste mi drage, uskoro cemo svi proci na user posted image  forum i nikad necemo se sjetiti na sta smo sve prosle.

Anica, nicolle dobro dosle i da vam beta bute velikaaaaaa, i tebi tintin uskoro da nam das lijepe vijesti.

Za sada vas pozdravim i u ponedeljak cu vam se javiti kako je sve proslo.

Ciaoooooooo

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1811
24.5.2012 14:45:42   
nicolle
Evo curke..pise rezultat-negativan...user posted image al krecemo u nove pobjede..pusa..

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 1812
24.5.2012 15:06:26   
anica0508
joj nicolle bas mi je žaouser posted image user posted image al glavu gore i idemo dalje.pozdrav veliki

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 1813
24.5.2012 15:34:58   
Anni_
Nicolle draga, stvarno mi je žao user posted image user posted image user posted image  Odtuguj, isplači pa zatim skupi snage za dalje! Znaj da nisi sama u svemu tome. Tu smo za tebe.

Jednom mora uspjeti...

Neposredna veza do poruke: 1814
24.5.2012 17:43:00   
tintin
Draga Nicolle zao mi jeuser posted image , al ne brini bit ce sljedeći put, glavu gore i idemo u nove pobjedeuser posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1815
24.5.2012 18:05:50   
123beba
Draga nicole jako mi je žao... Ja ti želim da što prije krenete dalje I da tvoja curka dobije društvo neke male seke i brace!!! Drži se, daj si vremena da prebolis I onda hrabro naprijed!!! user posted image

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 1816
25.5.2012 10:20:22   
*zmaja*
dobar dan drage moje.

nicolle, milena tako mi je žao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , potpisujem  sve što su cure već rekle, daj si vremena za tugu a onda glavu visoko gore i u nove pobjede. tu smo uz tebe!
tintin i anica, držimo vam fige milene, neka bude uspješno. user posted image user posted image user posted image user posted image

Anni i reba, kako borba s beštijom drage moje? user posted image user posted image user posted image user posted image

Alba, žao mi je što je došla mila, ali svaka čast na brzom kretanju u ivf postupak. boli te trbuh od injekcija? mene to ništa nije boljelo. no uglavnom, želim ti svu sreću i neka bude uspješno! user posted image user posted image user posted image user posted image

beba, mila moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veliki pozdrav svima!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1817
26.5.2012 12:49:41   
123beba
Drage moje, eto meni stigla vještica... Pokušala sam saznati mogu li doći 3 dc na čv no subota je pa mi ne mogu provjeriti jesu li stigli nalazi mm... Eto, rekla mi je sestra da zovem u pon oak ako šu nalazi gotovi nije kasno za pregled. No ipak sam nekako skeptična I mislim da me ipak čekaj još jedan mjesec iščekivanja...

Saljem vam svima veliki pozdrav I uživajte mi u vikendu!!!!!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1818
26.5.2012 13:02:39   
tintin
Hej,
beba držim fige da stignes sve da nemoras čekati jos jedan mjesec, al iako bude tako bit cemo uz tebe i sve ce brzo proci i bit ce sve u reduuser posted image
ja jos čekam do petka, neznam doktor je rekao da napravim test 14 dan nakon aih a to je subota, pa sad nisam pametna dali da radim test ili vadim krv, al nekako nisam bas optimistična da ce biti uspjeha jer se osjecam kao i svaki mjesec nemam nikakvih drukcijih simptomauser posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1819
26.5.2012 13:09:35   
tintin
Uzivajte mi cure u vikendu, i cekamo ponedjeljak da nam Anica javi veliku betuuser posted image user posted image user posted image .
Pozdrav svimauser posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1820
26.5.2012 19:59:58   
nicolle
Hej curke...evo mene...anica drzim fige da beta bude velika...mene je jucer doktorica zvala i rekla da joj je cudno da nisam ostala trudna...cilja da imam kronicnu upalu maternice? Jel imo ko takvih problema? Nakon kolko vi dobijete vjesticu poslije utrica? Ja sam trebala jucer dobiti ali nemam nikakvih naznaka...svima pusa i sretno...user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1821
26.5.2012 23:26:52   
anica0508
hej cure moje samo da vas pozdravim i zahvalim što mislite na mene user posted image user posted image ja imam sve simptome koda ćeuser posted image doć pa zato nisam htjela danas ni uzimat test da vidim nego čekat ponedjeljak i ako ne bude ništa pravac Split na drugu AIH ...hvala vam još jednom i svima šaljem punouser posted image user posted image

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 1822
28.5.2012 9:51:16   
nicolle
Anica danas je taj dan...drzim fige za velikuuuu beettuu....user posted image

Neposredna veza do poruke: 1823
28.5.2012 10:53:01   
*zmaja*
drage moje dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nadam se da ste mi sve redom dobro!
anice, mila neka beta bude ogroooooomna, javi nam odmah rezultate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tintin, kad ti vadiš krvi/radiš testić, milena neka bude pozitivno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nicolle, nadam se da si dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . nažalost nemam iskustva s kroničnom upalom maternice, ako se i radi o tome želim ti da to što prije središ i da nam  ostaneš trudna!

beba, jesi zvala VV milenice? nadam se da ćeš uspjeti u ovom cikusu napravit sve što se može! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anni, kako si mi milena? što je novo, jel' dragi išao na kontrolu za e.coli?

rebica, milice kako je kod tebe? jeste sredili beštiju? kad ideš na kontrolu?

Albice, kako si mi ti?

drage naše trudnice, čuvajte svoje bebice user posted image .

puse svimaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 1824
28.5.2012 11:04:39   
123beba
Zmajci, upravo sam gore... Čekam već dosta dugo pa cu vidjeti što kaže dr. Javim sr svakako poslije...
Hvala što misliš na me!!!! :)

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!