|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
20.6.2012 22:37:03   
anica0508
ej ja sam ti kod dr.Poljaka s tim da mi se potrefilo da mi je obje inseminacije radio dr.Šparac....a nama je bilo svašta nešto,samnom je sve ok,radila hsg i on uredan a mužu mi je bio loš spermiogram,sveka 16/ progresivno pokretnih pa su mu operirali varikokelu nakon koje je spermiogam bio super,ali radili onaj PCT-test koji je katastrofa(kažu da može bit problem u njegovoj sjemenoj tekućini ili u sluzi grlića moje maternice)uglavnom ako ne uspije pokušat ću još1-2 put AIH i ako i dalje ne bude ništa odoh na IVF....ipak su tu 4god pokušavanja

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1926
21.6.2012 6:59:37   
123beba
Tiny, baš mi je žao, no vidim da se ti super držiš i samo naprijed! Želim ti drugu user posted image  čim prije!

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu anica0508)
Neposredna veza do poruke: 1927
21.6.2012 10:09:38   
*zmaja*
drage moje dobar vam dan!
kako ste mi?
tiny, super da ideš odmah idući ciklus na aih, neka bude uspješan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anice, tintin i reba, mile moje nadam se da ćete nas obradovati s pozitivnim beticama sve tri user posted image user posted image user posted image user posted image
Anni i beba, milene moje kako ste mi? beba, sutra je veliki dan za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Albice kako si mi? kakvi su ti planovi za dalje?

nicolle, nema te dugo, nadam se da je sve ok!

sax, veliki pozdrav tebi i user posted image

puse svima!

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1928
22.6.2012 13:16:58   
nicolle
Lijepe moje trudilice evo ja sam jucer bila kod doktorice i imam stafilokok u maternici...sad kad dobim user posted image moram 7 dana primat injekcije u guzu i u 7 mj krecem u novi postupak...curke kojima nije sad uspjelo glavu gore...puno vas volim i drzite se...veluka pusa moje trudiliceuser posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1929
22.6.2012 18:34:37   
123beba
Drage moje cure, evo trebalo mi je cijeli dan da dođem k sebi jer sam jutros otišla k dr. u uvjerenju da krećem sa kontracepcijom I postupkom u idućem ciklusu no zeznula me štitnjača... Sad mi slijedi čekanje endokrinoloske obrade pa onda sve iz početka. Ako netko ima kakvo iskustvo sa rijesavanjem povećanog TSH (6.6) i zna kako izgleda end. obrada neka mi javi... :) hvala vam!

Ostatak vikenda se idem oodmarati I pokušat ću ne.razmišljati o svemu ovome... Nekako mi se čini sve to sada tako daleko.

Veliki pozdrav svima I držim vam fige da vama sve bude po planu! Uživajte u ovim danima I neka vas maze I paze.

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 1930
22.6.2012 21:17:28   
*zmaja*
pozdrav drage moje!

beba, milena moja jako mi je žao što je na kraju tako ispalo. dobro je u svemu tome jedino to što ideš na vikend i odmaranje, nadam se da će ti godit! drži mi se!user posted image user posted image user posted image

nicolle, drago mi je mila da si otkrila u čemu je problem, injekcije u guzu nisu ni najmanje ugodne ali znam da ćeš sve podnijeti....samo hrabro!

drage moje curke puse ogromne svima!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1931
22.6.2012 22:16:55   
tintin
Ej cure,
nije me bilo par dana, al eto vidim ima novosti,
Tiny zao mi je sto nije uspjelo, ali jednom hoce, sigurno hoce, ja sam sad bila na drugom aih pa prvi mi isto nije uspija a neznam sad za drugi put sta bude, ako ne uspije malo cu odmoriti priko lita i na jesen u nove pobjede.user posted image user posted image user posted image
Beba zao mi je draga sta ne mozes uskoro u postupak, ma taman kad se poveselis onda te nesto mora zeznuti, takav je zivot, ali ne brini vrime brzo prolazi, i doci ce tvoji dani i bit ces sretnauser posted image zajedno smo jaceuser posted image .
Nicolle brzo ces ti to rjesiti i eto sedmi mjesec nam je pred vratimauser posted image
Zmaja, Anice, Reba, Anni, Alba i svim curama saljemuser posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1932
23.6.2012 12:09:58   
sax52341
123beba dobit ces terapiju za stitnjacu vjerovatno euthyrox. Naruci se kod endokrinologa sto prije i kad se narucujes reci da radite na trudnoci i da ti treba termin sto prije- znaju izac u susret.
Nakon pijenja terapije morat ces ponovo na kontroli hormona stitnjace - za otprilike mjesec dana i onda vjerovatno za 3.....
Neki mpo doktori traze da ti Tsh bude samo u referentnom intervalu a neki da ti bude do 2,5....
Ako te jos sta zanima slobodno pitaj!
Sretno i zelim ti da to sto prije rjesis

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1933
25.6.2012 19:18:49   
Anni_
Pozdrav cure! Vidim da je zatišje, svi se odmaraju i nadam se kupaju.
Beba stvarno mi je žao što je sad to s štitnjačom iskrsnulo. Nemam nikakvih iskustva s tim, ali ti stvarno želim da se to čim prije riješi s tabletama. Mogu samo misliti kako se osjećaš sad kad sve izgleda tako dalekouser posted image  Mene je tako pogodilo negdje u 3 mj. kad sam shvatila da neće prije 7-og mj. ništa biti. Ali, eto bliži se i to vrijeme. Uzmi si malo odmaka, bavi se nekim drugim stvarima i ako treba i nas zaobilazi (mada će nam biti žao ali ako ti pomogne nema veze) i vidjet češ da će doći i tvoje vrijeme.

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1934
26.6.2012 15:50:55   
123beba
Drage moje dame, nadam se da ste se sve dobro odmorile, uživale i super iskoristile ovih nekoliko slobodnih dana... Ja jesam...
Nakon šoka u petak sam se "povula" u prirodu bez interneta, mobitela i sličnih čuda, sa dobrim društvom pa sam barem nekako pokušala "zaboraviti" na sve ovo... Iako je to nemoguće, ipak mi je vrijeme u prirodi godilo i malo sam došla k sebi. user posted image  Ako netko ne zna kamo bi otišao, toplo preporučam rafting na rijeci Tari (granica BIH & Crne Gore)...

No, ja sam također danas opet radila hormone štitnjače i sada mi je TSH 4,54, a prije mjesec dana je bio 6,99... Razumije li se tko u ovo pa da mi pojasni kako se to tako drastično mijenja u samo mjesec dana i to bez ikakvih lijekova? U studenom 2011. je bio 3,94. Uglavnom, moja štitnjača malo radi ok, a malo ne... Nadam se samo da će čim prije sve biti pod kontrolom pa da možemo po svoju user posted image .
Sax, znaš li ti možda koji su u biti ref. intervali jer sam u dva privatna lab. dobila različite intervale za TSH... U jednom je gornja granica naznačena na 4,2 a kod drugog na 5,0...

No, sada stvarno dosta o meni...

Kako ste mi vi?

Zmaja, Anni i Nicolle, navijam da vama sve bude po planu... Približavaju nam se vaši postupci! Jedva čekam da čujem od vas da imate veliku betu i da nam budete user posted image !

Svi curama veliki pozdrav! Držite mi se hrabre moje trudilice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1935
27.6.2012 7:50:31   
tintin
Ej drage moje,

kako ste mi sve skupa, vidim ovih dana se i nije baš pisalo svi smo odmarali.
Reba i Anice jeli ste vi negdi sad za test ili betu napravit, koliko se sjecam ja mislim da je ovih dana? Ispravite me ako sam pogrišila. Želim da vam bude pozitivno i da se veselimouser posted image
Ja bi kao tribala u subotu napravit test to je 14 dana nakon aih, ali mislim da mi je to rano, jer sam ovaj put radila ranije aih i tribam dobiti tek 05.07. pa mislim da cu idući vikend napravit test. Osjecam se isto kao svaki mjesec pa mislim da nije ni upalilo pa mi se nigdi ni ne žuri.

Nadam se da ste mi se lipo odmorile ovih dana i napunile baterije za daljne pobjedeuser posted image user posted image user posted image

Svima šaljemuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1936
27.6.2012 14:25:22   
anica0508
curke moje ništa ni od moje druge inseminacije,beta negativna...pokušat ću idući mjesec još jedno i ako ona ne bude uspješna idem na IVF u Dr.Lučingera u Zagreb,ima li tko kakvih iskustava s njim?iz telefonskog razgovora čini mi se jako drag i pristupačan...pozdrav drage moje i sretno ostalim čekalicama.....

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1937
27.6.2012 15:55:10   
sax52341
123beba tako je i meni varirao Tsh. Meni su u jednom labu referentne bile do 4 au drugom 4,2.
Kod mene se ispostavilo da se radi o Hashimoto sindromu - bila su mi povisena antitijela na stitnjacu i dobila sam terapiju iako je tsh bio unutar ref. intervala.
Moja ti je preporuka da osim uputnice za hormone stitnjace pitas doktora da ti da i uputnicu za antitjela na stitnjacu.
Sretno!

Neposredna veza do poruke: 1938
28.6.2012 9:52:33   
123beba
Sax, hvala... dobila sam 2 uputnice od svoje dr. na temelju povijsti bolesti i to jedna za Hypothyeosis - pregled, a druga za Hypothyeosis - T3, T4, TSH, fT3, fT4, antitireoidna antitijela. Nadam se da je to sve što će mi trebati. user posted image  

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1939
28.6.2012 17:40:27   
tiny
anice zao mi je sto nije uspjelo,znam kako ti je tesko,ali ne daj se evo i ja sam opet na klomifenu,u pon. idem na uzv,pa sredinom iduceg tjedna opet aih,nekako me vise i ne drzi ona euforija da ce uspjeti,sad mi je vec to postalo teret,nemam vise ni snage ni volje...user posted image a mozda je samo takav dan user posted image
ajme meni sta lupetam...

mjenjam potpis....

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1940
28.6.2012 20:12:03   
anica0508
ma ja više nisam pametna....jučer sam se čula sa ovim Lučingerom i on mi govori da sa tako lošim pct-om se i i ndeminacija ne preporuča nego IVF a ovi u Splitu tvrde drugačije i sad ja nemam pojma....muž mi je na brodu i imamo zamrznuto sjeme tako da ću pokušat idući mjesec sa još jednom inseminacijom i ako ne bude ništa idem na IVF.....pozdrav

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1941
29.6.2012 14:27:40   
tintin
Cure gggggdddddddjjjjjeeeeeeee  sssssssssttttttteeeeeee, slabo pišete ovih dana.
Zmaja nema te, šta ima novoga?
Ostale cure isto šta ima?
Anice nadam se da če biti treća sreča.
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1942
29.6.2012 14:53:14   
sax52341
Znam da vise ovdje ne pripadam ali ja se jednostavno ne mogu maknut od vas....
Ja sam bila danas na kontroli 12t5d veliki smo 6,5 cm, mjerili nuhalni nabor koji je ok, hematoma vise nema i konacno mogu odahnut jer ulazim u 2. tromjesecje.
Sretno vam cure moje drage, zelim vam user posted image sto prije od srca!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1943
29.6.2012 14:58:40   
jess
sax drago mi je zbog tebe iskrene čestitke od srca! Sigurna sam da sad možeš odahnuti i da je najrizičnije vrijeme prošlo, drago mi je da se hematom povukao, želim ti lijep i zdrav ostatak trudnoće!

"Što me ne ubije to me ojača. Pokazalo se točno već tisuću puta.."
Čekam potpis...

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1944
29.6.2012 20:33:25   
BUMBI
sax super,baš mi je dragouser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu jess)
Neposredna veza do poruke: 1945
30.6.2012 17:45:56   
123beba
draga anice, žao mi je što je beta negativna, no držm fige da ti idući AIH uspije i da ne moraš do dr. Lučingera iako sam o njemu čula sve najbolje.

Tiny mislim da svatko od nas ima takvih dana kada nas uhvati ona minus faza i sve nam se čini tako nedokučivo, no želim ti da ti ipak ovaj AIH bude postupak nakon kojeg ćeš čuti user posted image  svoje user posted image ... Drži se i ne gubi nadu! Svi ćemo mi biti user posted image  i sretne mame! user posted image

Sax, tako mi je drago da možeš sada početi više uživati u svojoj user posted image  bez straha! user posted image  I meni je baš drago vidjeti te ovdje bez obzira što nisi više baš za ovu temu! Jedva čekam da sve mi budemo za neke druge veselije teme! user posted image  Želim ti prekrasan ostatak trudnoće! Uživaj! user posted image

Tintin, držim fige da bude debeli user posted image !!!

Anni, što ima kod tebe? Di si nam ti?

Zmajči, šaljem vibrice za utorak, da nalazi budu na vrijeme i da dr. vidi da su jajnici u odličnom stanju i samo čekaju da krenu u postupak!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Reba, javi se, nedostaješ nam tu! user posted image

Ja sam vam iduća dva mjeseca na Euthyrox-u i onda ponovno kontrola hormona pa ako bude sreće tamo jesen u postupak, no, ovaj put se ništa pretjerano ne želim nadati jeseni jer ne želim opet biti u šoku jer nešto nije kada sam se ja nadala... Uglavnom, odmaram preko ljeta, a onda što bude bude...
Uživajte mi za vikend, a ja se idem baciti na čišćenje frižidera user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna veza do poruke: 1946
2.7.2012 10:19:47   
*zmaja*
pozdrav drage moje, nedostajale ste mi... ja bila na godišnjem prošli tjedan i baš sam se lijepo odmorila.

anice, mila žao mi je što nije uspjelo ali glavu gore i bit će sve dobro. što se tiče dr. Lučingera o njemu sam čula sve najbolje. znam da te zbunjuje to što ti jedan kaže jedno a drugu dr. ti kaže drugo, probaj tražiti treće mišljenje, drži mi se! user posted image user posted image user posted image
tintin, mila kako si? kad god da radila test neka samo bude pozitivan!user posted image user posted image user posted image user posted image

tiny, sasvim je normalno da nas ponekad ulovi malodušnost, samo nemoj dozvoliti da predugo traje, glavu gore i samo naprijed user posted image user posted image user posted image user posted image

rebica, kad vadiš betu? držim fige da bude oooooooooooooooooooogromna! user posted image user posted image user posted image user posted image

Anni, milena kad ti očekuješ vješticu? znam da će postupak biti uspješan, ma mora!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

beba, milenice moja, odmaraj ti lijepo ovo ljeto i jesen je tvoja, jako mi je žao što ne možeš u sedmom mjesecu u postupak ali ja vjerujem da se sve dešava s nekim razlogom pa tako i to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sax, tako mi je drago dušo da je s tobom i bebicom sve ok, i naravno da tu pripadaš!!!! ti nama samo svrati, čim više tim bolje. želim ti da trudnoća bude najurednija moguća.

nicolle, Alba, kako ste mile moje?

uglavnom, ja vam sutra idem na uzv da se uvjeri dr. da nemam ciste i onda dobijem vješticu ovaj tjedan pred kraj ili početkom idućeg i onda postupak user posted image user posted image user posted image user posted image ...držite mi fige da sam cyst free user posted image

puse svima!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1947
2.7.2012 14:27:57   
tintin
Pozdrav svima,
Zmaja draga tako te lipo čuti, falila si nam, neka si se ti odmorila i sad svježa krečeš u nove pobjede, sigurna sam uspješne., držim fige da sutra bude sve ok.user posted image user posted image user posted image
Meni je danas 28 dan ciklusa inače uvik dobijem 32 ili 33 dan, pa me jutros malo iznenadilo smedji iscjedak, a još stavljam utriče, neznam jeli mogu dobiti mengu ako stavljam utriče, al sve u svemu sada ništa ne curi, ako do sutra ne procurim pravo pravim test.
Ne želim se puno nadati, u biti uopće se ne nadam, jer nakon 5 godina pokušavanja to mi se tako čini nestvarno, al eto nečemo tugovati, šta bude kako bude, idemo dalje, jednom če uspiti svima nama.user posted image

Cure drage šaljem vam velikiuser posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1948
3.7.2012 10:10:29   
*zmaja*
lijepi pozdrav mile moje.
kako ste mi jutros?

tintin mila moja i vi ste meni falile jaaaaaaaaaaaaaaaako....čula sam nekoliko puta da su cure dobile vješticu iako su stavljale utrogestane, meni recimo pod utrogestanima nikad nije došla. sve u svemu, ja ti želim plusić na testu ogroooooman čim prije. znam da je teško nakon tolikih godina pokušavanja, ali unatoč neuspijehu moramo vjerovat u to što radimo i moramo se nadati...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rebica, što je novo kod tebe mila? nadam se da si mi dobro i da ćeš nas obradovati s trudnoćom user posted image user posted image user posted image user posted image
Anni, kako ide s kontracepcijom milena? user posted image user posted image user posted image user posted image
beba, milena moja kako si mi ti? kad je opet rafting u planu? user posted image user posted image user posted image user posted image
tiny, nicolle, Alba, anice, mile moje nadam se da ste mi dobro, javite se malo! user posted image user posted image user posted image user posted image

sax, veeeeeeeeeeeeeeeliki user posted image tebi i bebici!

evo da vas obavijestim kako nemam cista i mogu početi sa stimulacijom kad dođe vještica, nadam se samo da joj neće trebati 30 dana kao prošli mjesec user posted image

puse svima!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1949
3.7.2012 10:58:47   
reba
hej drage moje, evo da vam se na kratko javim jer ne stižem ništa user posted image
ugl, mene več 3 dana boli kao da ću dobit, danas idu zadnji utrići pa ću najvjerovatnije popodne otić izvadit betu
užasno sam gladna i tu i tamo me onako jako zabole bradavice i to je sve, najvjerovatnije je ništa ali mala mini mini nada tinja tako da..... javim vam se user posted image

anice, tintin, anni, alba, beba, tiny, nicol, zmaja šaljem vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pusa od mene

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ime za dečka
Zubica

Koje ima vam je ljepše za dečka?

Evan (48%)

Abel (18%)

Ruben (34%)

Broj svih glasova: 65

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!