|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
3.7.2012 13:42:56   
123beba
Zmajči, juuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neka ti dođe user posted image  čim prije i da kreneš po svoju user posted image !!!!!!! Jedva čekam da ti vidiš svoj veliki debeli user posted image !!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Reba, držim fige da beta bude OGROMNA!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Javi nam čim saznaš!

Tintin, drži nam se... možda je ipak user posted image  tu!

Drage cure, svima veliki pozdrav!

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1951
4.7.2012 14:29:15   
tintin
Pozdrav cure,

eto ni ova inseminacija nije uspjela stigla je user posted image , sad slijedi odmor priko lita i onda cemo tražiti druga mišljenja ako netko moze otkriti koji je razlog zašto ne uspijeva, s obzirom da su nam svi nalazi u redu.

Svima šaljem user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1952
4.7.2012 16:06:00   
123beba
Tintin, žao mi je... :( želim ti da se što bolje odmoris o preko ljeta, da skupis snage za dalje i da u jesen uspijete u svom naumu I dobijete bebicu... Ma želim ti da vam uspije prirodno i da izbjegnete sve preokupacije sa dr. Drži nam se!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1953
4.7.2012 16:31:34   
*zmaja*
drage moje pozdrav!!!

tintin, žao mi je mila user posted image user posted image user posted image , odmori se lijepo i skupi snage za dalje....

reba, kakva je tebi situacija? daj nas obraduj malo user posted image , držim fige da je beta oooooogromna!

beba, kako si milice? jel' odmaraš?

Anni, što je kod tebe novo? jesi krenula sa stimulacijom? javi nam se malo!

anice, nicolle, tiny, nadam se da ste mi dobro sve redom! javite se malo!

sax, kako si nam ti trudnice naša?

Alba, dugo te nije bilo, javi nam se malo!

svima šaljem ooooooooooooooooooooooooooogroman zagrljaj

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1954
4.7.2012 19:42:06   
Anni_
Pozdrav cure, nadam se da u ove vruće dane uživate negdje!
Tintin žao mi je što nije uspjelo ni ovaj putauser posted image  Drži se draga!
Meni sutra ide zadnja tableta i onda slijedi čekanje menge. Nadam se da će doći kroz par dana da ne izludim. Onda 3 dc idem na VV pa valjda kreće postupak. Nadam se da će sve biti OK. Do sad nikad nije bilo ništa, nikakvih problema, ali ipak me malo kopka, da ne zaluta neka cista ili pretanki endometrij ili .... Ne želim previše razmišljati i probat ću sve odraditi laganini! Javljat ću kako ide.

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1955
5.7.2012 11:38:16   
tiny
ej,cure moje.evo i ja idem sutra u split na aih po drugi put,nadam se da ce biti uspjesanuser posted image .tintin,zao mi je,ali moramo se drzati i biti jake.
maloprije me mm ispiz...kaze mora voziti svekrvu na snimanje gustoce kostiju,i kaze neka ide i ona s nama sutra tako da sve obavimo u jedan dan,naravno da sam rekla da ja ne zelim da ona ide sutra sa mnom,meni je to nesto toliko intimno da ne zelim nikoga sa strane,nju pogotovo.user posted image .on se naljutio,ja se naljutila ali sam cvrsto stala iza toga sto sam rekla i neka zna i za ubuduce da je ne zelim u svojoj blizini u ovako intimnim situacijama,najradije bih da je nemam nikako u blizini,ali sta se moze.a gospodin bi jednom guzicom na dvi stolice,e pa ne moze,i rekla sam da ja necu ici,ako ce ona.i eto narucio ju je za iduci tjedan.eto,mozda jesam kucka,ali neka sam,bar to priznajemuser posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1956
5.7.2012 13:19:01   
*zmaja*
drage moje pozdrav!

Anni, ne brini milena sve će biti dobro sigurna sam i ti čes u postupak ovaj mjesec....kad sam ja (prije 100 godina) pila kontracepcijske tablete vještica bi mi došla dva dana nakon zadnje popijene tablete tako da se nadam da će i tebi tako biti i da nećeš morati čekati duže od toga. držim fige da postupak uspije odmah od prve mila moja! user posted image user posted image user posted image user posted image
tiny, bravo za drugi postupak, sretno i neka bude uspješno! user posted image user posted image user posted image user posted image

beba, milena kako si mi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reba, mi čekamo mila...ima li što novo? držim fige da si vidjela svoj user posted image . jaaaaaaaaaaaaaaaaavi nam!

anice, nicolle, tintin, sax, Alba, ma svima ooooooogroman zagrljaj!

ja još uvijek čekam svoju vješticu, nikako da dođe a ja postajem jako nestrpljiva i što je najgore nemam pojma kad bi trebala doći....valjda će uskoro da se mogu počet pikat user posted image .

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1957
5.7.2012 13:47:46   
Anni_
Tiny, dopada mi se tvoj stav! Ja također mislim da je to intimni trenutak, pa nije da češ zub popravljati ili sl. Ne bih ni ja pristala na takav aranžman. Sretno sutra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zmaja ~~~~~~~~~~~~~ za user posted image  čim prije!
Popila zadnju i čekam!!!
Beba, tintin, reba i sve ostale cura, pozdrav svima!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1958
5.7.2012 17:04:11   
tintin
Hej cure,

puno hvala na podršci, divne ste, uz vas je puno lakše. bila sam tužna ovih dana ali sad je sve dobro, puno mi je bolje i lakše.
Zmaja baš mi je drago zbog tebe, i bila bi vesela zbog tebe da ti uspije sad, joj držim figeuser posted image user posted image user posted image
Beba ja i ti smo na čekanju, naša je jesenuser posted image user posted image user posted image
Anni i tebi držim fige da uspije, ma oče. mmmmoooooorrrrraaaaaaaauser posted image
Reba šta ima, ništa nam ne javljaš, jjjjjjaaaaavvvvviiiiii sseeee.
Tiny i Anice neka vam bude uspješan ovaj sad aih, od srca se nadam da hoće.user posted image
Svima šaljem velikiuser posted image user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1959
5.7.2012 20:46:14   
anica0508
pozdrav drage moje da vam se malo javim.....evo ja po treći put na klomifenu i iduću nedjelju inseminacija mada se ničemu posebno ne nadam al eto imam zamrznuto muževo sjeme pa da iskoristim a u 11 mj sam pribilježena za IVF pa od nje imam malo veća očekivanja....svima vam šaljem veliku pusu!!!!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1960
6.7.2012 10:00:21   
*zmaja*
oj curke!

kak ste mi?
tinitn, jako mi je drago da si bolje user posted image , treba si dati vremena i treba si dozvoliti tugu...sve u svemu sad si spremna za nove pobjede, uživaj u ljetu a onda na jesen ako treba i glavom kroz zid za bebicu user posted image
anice, user posted image user posted image user posted image user posted image  za stimulaciju....jasno mi je zašto se ne nadaš ali isto tako sigurno znaš da se uspješnost povećava prilikom svake sljedeće inseminacije...nadamo se i držimo fige da ti 10. mj. i ivf neće trebati.
Anni, mila ima li kakvih naznaka za user posted image ? meni još vještica nije došla, kad je čovjek treba onda je nema, a kad ju ne trebaš evo nje i ranije ma to je neka vještica lakog morala user posted image ....

beba, milena kako si? kakvi su planovi za ljeto? user posted image user posted image user posted image
tiny, sretno danas mila. neka bude jaaaaaako uspješno! javi nam kako si. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reba, sad se već brinemo? gjde si nam? jaaaaaaaaaaaaaaavi se!

sax, nadam se da ste ti i bebica dobro, javite nam se malo user posted image .

Albice, tebe opet dugo nema, nadam se da si dobro user posted image .

puno pusa svima!

(Odgovor članu anica0508)
Neposredna veza do poruke: 1961
6.7.2012 16:11:48   
tintin
Pozdrav cure,

jutros sam se cula sa svojom dr, da joj javim da nista ni ovaj put. Mislila je probat sa nekom terapijom ali ja sam rekla da bi se odmorila priko lita pa da cu u jesen. Ali mi je rekla da pijem tribestan, nisam je stigla pitati u biti nisam se ni snasla onako priko telefona, ja sam mislila da to piju muskarci za poboljsanje spermiograma pa mi sad nije jasno zasto je rekla da ja to pijem, ima li koja od vas iskustva s tim ili je nesto cula, sad trazim po netu ali sve pise za m.

Saljem puse svima.

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1962
6.7.2012 22:10:54   
tiny
evo me cure,obavila aih jutros,sve ok,sad opet cekanje duuuugih 14 dana.danas me cili dan boli,kad sam dosla kuci nisam se mogla ispraviti od bolova,sad ne znam od cega je to,mozda od put ali prosli put mi nije bilo ovako.uglavnom i dalje nisam euforicna oko ovoga,mozda cak malo i depresivna,jer sam stvarno vise umorna od ovog svega.zelim zaspati i probuditi se u 16.tj. trudnoce.user posted image

< Poruku je uredio tiny -- 6.7.2012 22:11:48 >

mjenjam potpis....

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1963
8.7.2012 13:28:44   
Anni_
Tiny sretno ovaj puta! Nadam se da su bolovi prošli i da se bolje osječašuser posted image  Sve mi bi htjele kao i ti probuditi se u nekom visokom tjednu trudnoće, ali moramo ovako. Sve će to proći jednog dana i kad budemo šetale bebice u kolicima zaboravit ćemo sve muke i samo uživati!
Moje M još nema a zadnju tabletu sam popila u četvrtak. Još od jučer me sve boli kao da će svaki tren doći, ali baš je user posted image  i ne da se. Nikad je nema kad treba! Zmaja, kako je? Jel tebi stigla?
Pozdrav svima!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1964
9.7.2012 7:57:30   
*zmaja*
dobro jutro drage moje.

tiny, držim fige da ovaj put bude uspješno, ma mora! nadam se da su bolovi prestali i da se dobro osjećaš.

Anni, mila jel stigla ta vještica? moja došla jučer i jutro sam se prvi put piknula user posted image  tako da je proces krenuo. nadam se da je i tvoja stigla i da krećeš ovaj tjedan sa stimulacijom.

beba, kako si mi mila? evo još jedan novi tjedan, jedan tjedan si bliže jeseni..samo neka prođe čim prije.

anice, nicolle, tintin, Alba kako ste mi milene?

rebica, nadam se da je sve ok, dugo se nisi javila....

sax, kako ste ti i bebica?

puse svima!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1965
9.7.2012 9:53:33   
reba
drage moje nije me dugo bilo ali jednostavno ne stižem ništa
na žalost ne mogu vas obradovat je je user posted image  stigla u petak
nema veze, spermiogram je bio stvarno loš i nismo baš bili optimistični ali nada umire zadnja...

mislim da ću sad preko ljeta odmorit glavu od svega i u 9 mj krećemo u nove pobjede user posted image

hvala vam što mislite na mene user posted image user posted image user posted image

zmaja draga počelo je počelo, jako mi je drago zbog tebe, stvarno si se načekala
neka ti bude zadnje... user posted image

tiny držim fige i za 14 dana želim da ugledaš user posted image

alba, anni, beba, nicole, tintin svima želim puno strpljenja i hrabrosti.... NEMA PREDAJE! user posted image

pusa svima, jurim radit... user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1966
9.7.2012 20:42:31   
Anni_
Pozdrav svima!
Reba, stvarno mi je žao što je tako ispalouser posted image  Nadam se da ćeš se odmoriti preko ljeta i 9. mj. je skoro već tu! Što je to za nas koji mjesec čekanja, mi smo u tome najbolje, strpljenje nam je drugo imeuser posted image user posted image user posted image
Zmaja superuser posted image user posted image user posted image  Počelo pikanje i postupak je za čas tu! Nadam se da to sve skupa dobro podnosiš.
Moja je M danas stigla i u srijedu sam na VV. Nemam pojma kak ide cijela priča s lijekovima i što me sve čeka ali jedva čekam! Gnjavit ću vas ako će trebati!
Beba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu reba)
Neposredna veza do poruke: 1967
10.7.2012 7:11:33   
123beba
Drage moje hrabre i strpljive dame nisam vas dugo "čula" no evo me...

Reba, draga, jako mi je žao... No istina je da nada umire posljednja i kako je Tintin rekla: "Jesen je naša!!!"  Drži mi se! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tintin, držim na fige da nam u jesen sve ide po planu pa da kraj godine dočekamo kao user posted image ! Tako će i biti... i tebi i Rebi i meni! user posted image

Naravno, imat ćemo mi još puno trudnica do kraja godine, samo u nekom višem stupnju trudnoće... Anni, Zmaja, Tiny, Anica, Alba...i sigurno još naših dragih trudilica user posted image user posted image user posted image user posted image

Uglavnom drage moje držim fige za svaki postupak koji idete ovaj mjesec!
Tiny želim ti veeeeeliiiiiiiikuuuuuuu betu 20.07. (ako se ne varam)
Anice, sretno na ovom AIH... da vam termin za IVF u studenom ne bude potreban!
Anni, sretno sutra gore na VV! Sigurna sam da će sve biti ok, ljekove ćeš nabaviti kod sestara i u lijekarni u prizemlju (barem mislim)...Jedva čekam da nam javiš pozitivnu betu!!!!!!! user posted image
I draga moja Zmaja... bez obzira što nisam par dana baš bila pri netu svako malo sam si mislila jel ti stigla vještica i kada krećeš! Držim fige da ovaj put uspije, da ti sve prođe bez ikakvih problema i da idući  mjesec mogu na kavu sa trudnicom! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam se pomirila sam činjenicom da je ljeto "slobodno"... polako trošim svoje tabletice i vrijeme prolazi... Nadam se da ću moći organizirati si jedno putovanje no malo ovisim o terminima za dr. pa se moram dobro raspitati prije nego sve rezerviram i platim... No ako bude sreće, kada već nema postupka za mene, možda bude Portugala! user posted image  Kako su nam i rekli na psihološkom savjetovanju: treba se zabaviti sa raznim stvarima da nam bude lakše... pa si ja olakšavam! user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1968
10.7.2012 10:10:24   
tiny
evo me,samo da se javim.ja sam dobro,bolovi su prestali,i dalje sam nekako mrtva-hladna na cijelu ovu situaciju,mozda je tako i bolje.hvala vam cure svima na tolikoj podrsci,vi ste mi od svih mojih najveca podrska,ukljucujuci idiota od mm,koji se ponasa kao da ja glumim da ne smijem ici kopati u basci,od petka smo na ratnoj nozi,bas sad kad mi treba njegova zastita i njeznost on se ponasa ko najgore djubre.ali neka,sve sam dosad sama izgurala,pa cu tako i ovo.anice,zelim ti uspjesan aih ovaj put,nadam se da cemo nas dvije za mjesec dana razgovarati o nasim malim mrvicamauser posted image .zmaja,tebi isto zelim svu srecu svijeta da postupak bude uspjesan.svim trudilicama zelim uspjeh i da sve uskoro mazimo trbuscice.cure,ljubim vas sveuser posted image user posted image user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1969
10.7.2012 10:34:06   
*zmaja*
user posted image dobro jutro mile mojeuser posted image

rebica, tako mi je žao mila user posted image ....svaka ti čast na super pozitivnom stavu, to je jako važno. još malo pa je sredina sedmog, mi ćemo odbrojavati s tobom, bebom i tintin.
Anni, jeeeeee milena, baš mi je drago da je vještica došla, sutra na VV po ljekiće i onda stimulacijaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image . rezultat mora biti pozitivan!

beba, milena moja, Portugal - pa to je PREDIVNO! nikad bila ali imam bliskih ljudi koji su bili i naravno oduševili se...kad ćeš ići u one njihove restorane gdje se izvodi fado pusti koju suzu i za mene user posted image . danas evo druga doza menopura, ide to polako, sad čekam petak da čujem koliko je folikulića i kako dalje. hvala ti na lijepim željama i nadam se da će se ostvarit, kako meni tako i svim ostalim curkama u postupku.

anice, sretno na ovoj inseminaciji, javi nam malo kako se osjećaš.

tiny, neka beta ovaj put bude veeeelika.

Alba, nicolle kako ste milene? javite se malo!

sax, veliki pozdrav tebi i bebici.

puse svima! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1970
11.7.2012 8:00:22   
tintin
Dobro jutro drage moje,

Zmaja ma bit če u petak dovoljno folikulića i bit će pravi da ti bude uspješno ovaj put, sigurna sam da češ nas obradovati ovaj mjesec u biti početkom osmog mjeseca češ nam reči nnnnnneeeeeemmmmmmaaaaaaaa mmmmmeeeeennnngggeeeeeee, navijam za to user posted image user posted image user posted image .
Anni i tebi isto kao Zmaji želim da sve bude po planu i za tebe navijamuser posted image user posted image user posted image .
Tiny i Anice user posted image user posted image user posted image user posted image  .
Beba, Reba mi čemo se s curama veseliti sada pa će onda one s nama se veseliti na jesenuser posted image user posted image user posted image .
Alba di si nam draga, šta ima kod tebe, dugo se ne javljašuser posted image .
Ja se evo odmaram, kupam i smirujem misli nekako pokušavam da ne mislim na sve ali vi sve dobro znate da je to nemoguće, uvik sam mrzila kad bi mi govorili nemoj misliti na to, a da mi je samo znati kako da ne mislim.
Uživajte mi drage moje u ovim sunčanim danima i čujemo se, javljajte sve novosti, mislim na sve vas.

Kissuser posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1971
12.7.2012 20:59:02   
Anni_
Pozdrav curke, evo da javim počelo pikanje!!! Jučer startala s Menopurom 3 doze svaki dan do subote a u subotu idem opet na VV pa ću znati kako se sve razvija! Javljat ću vam mada mi je sad opet velika gužva i taman se poklopilo s postupkom ali kad stignem pišem vam.

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1972
13.7.2012 15:54:31   
*zmaja*
drage moje pozdrav, kako ste mi?
Anni, super milena da je počelo pikanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nadam se da ti ne pada teško što se moraš pikati, ja sam isto krenula s menopurom 2-4 dc po tri ampule 5-7 dc po dvije. bit će folikulića user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . javi kako se osjećaš, na mene menopur ima laksativno djelovanje a nije da mi treba user posted image .

tintin, hvala ti na lijepim željama, ti lijepo uživaj i opusti se koliko god možeš, a na jesen user posted image

beba, mila moja kako si mi? jedva čekam da dođe jesen, tad te čeka tvoja user posted image  ili možda user posted image user posted image .

Alba, anice, nicolle,  kako ste mi, niste se dugo javljale, nadam se da se negdje kupate pa onda ne stignete pisati zbog dokolice - joj iskreno se nadam da je to a ne posao user posted image . uglavnom, javite malo kako ste!

tiny, kako si mi mila? želim ti oooooooooooooooooooooogromnu betu ali ono oooooooooooooooooooooooooogromu! user posted image

rebica, kako mi ti provodiš dane?

meni je curke danas 6 dc i bila sam danas na folikulometriji i sve je kako dr. kaže prekreasno user posted image , uglavnom idem i sutra na folikulometriju, nadam se da ću sutra znati s koliko folikula raspolažem i kad bi otprilike bila punkcija. uglavnom držite mi fige da ih ima dovoljno i da nisu prazni.

puse svima!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1973
13.7.2012 22:15:39   
Anni_
Zmaja znači istu terapiju imamo i biti će punkcija s par dana razlike. Super!!! Navijam da budeš ko prava kvočka s puno jajčekauser posted image user posted image user posted image Ja sutra idem na folikulometriju pa ću možda već nešto znati. Inače nemam nikakvih nuspojava, barem za sad!
Pozdrav svima!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1974
15.7.2012 11:38:00   
123beba
Anni, bravooooo!!!!!!!!!! Što je rekao dr na folikulometriji? Držim fige da bude puno kvalitetnih js!!!! Imaš li kakav info kada bi mogla biti punkcija? Joj jedva čekam da sve super prode pa da nam ti I Zmaja ovaj mjesec javite svoje OGROMNE bete!!!!

Zmajci kako si mi ti? Vjerujem da jedva čekaš utorak! Drži mi se!!! Vjerujem da ću u kolovzu šetati oko Bijedna sa trudnicom!!!!! Mora tako biti! :)

Svim ostalim hrabrim damama veliki pozdrav!!!! Nadam se da mi sve uživate! :)

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

molim pomoć
mojamalenkost

trudna sam 14 tjedana i počela sam opet krvariti ali ne jako malo i imam bolove u donjem djelu trbuha.............što da radim, idem kod dr za 2 tjedna...

normalno (10%)

opasno (69%)

???? (21%)

Broj svih glasova: 67

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!