|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
15.7.2012 21:31:18   
anica0508
evo drage moje da vam se javim....danas obavljen treći AIH pa ćemo vidit za 14 dana šta i kako mada nisam previše optimistična i ovaj put pokušat ću što manje razmišljat o tome i funkcionirat kao svaki drugi dan....šaljem vam svima puno pozdrava i pusica

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1976
16.7.2012 7:44:28   
tintin
user posted image Dobro jutro drage moje,

Evo da se malo javim, ovih dana sam se pravo nauživala, plovili brodićem, uživali, kupali se,i ne mislili na ništa, joj što je to predivnouser posted image i evo danas povratak u stvarnost na posaouser posted image .
Zmaja i Anni vidim u subotu ste obe bile na folikulometriji u biti zmajći je to druga, ako sam dobro popratila, i šta ima jeli sve ok, ma je sigurno, ima ih predivnih za dalje sigurna samuser posted image user posted image user posted image .
Tiny još malo pa ti želim da nam javiš lijepe vijesti, i tebi Anice neka bude treća sreća mora bitiuser posted image user posted image user posted image
Reba i Beba kako ste mi vas dvije, jeli se odmarate ili radite nadam se ovo prvo.user posted image
Alba i Nicolle di ste nam., šta ima kod vas novoga, kako ste, jjjjaaaavvviiiiittteeee sssseeeeeee!!!!!

Svima šaljem veliki user posted image

(Odgovor članu anica0508)
Neposredna veza do poruke: 1977
16.7.2012 8:49:37   
*zmaja*
dobro jutro drage moje. kako ste mi?

Anni, kako je bilo na folikulometriji mila? sigurna sam da je dovoljan broj prekrasnih folikulića. kad će punkcija? user posted image user posted image user posted image user posted image
anice, bravo za aih user posted image user posted image user posted image , uspješnost svake sljedeće je veća tako da se nadam da će ova biti uspješna, ma mora. samo ti lijepo skreni misli s toga koliko god možeš i radi stvari koje te vesele.

tintin, tvoje uživanje zvuči super, danas posao da.....ali doći će opet vikend a s njim i uživancija user posted image

beba, milena moja kako si mi? hvala ti na lijepim željama, nadam se da tabletice za štitnjaču ne stvaraju nikakve probleme ili nuspojave. znam da je još rano, ali jesi već napravila popis za Portugal? user posted image

rebica, tiny, Alba, nicolle, kako ste mi curke? javite nam se malo.
sax, puno pozdrava tebi i bebici.

e sad da vam kažem što je novo kod mene, u subotu sam bila na folikulometriji (tintin svaka čast, dobro si pratila user posted image ) i imam sedam folikula, rekao je dr. da se brzo razvijajau i da više ne moram n a folikulometrije. sinoć sam si dala štopericu i sutra je punkcija u 8:30. eto curke moje, punkcija je došla prije nego što sam očekivala.
puno vam hvala na podršci i lijepim željama, puno mi to znači.

puse svima! user posted image user posted image user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1978
16.7.2012 20:56:42   
Anni_
Pozdrav cure moje, kako je? Nadam se da barem malo uživate u ljetu!
Anica ~~~~~ da je treća srećauser posted image user posted image user posted image  Samo se opusti i pazi na sebeuser posted image
Zmaja odlično se razvija situacija! Sutra punkcija i to 7 komada! Superuser posted image user posted image user posted image  Želim ti da sve što bezbolnije prođe! Jel dobiješ nešto protiv bolova?
Ja sam bila u subotu i danas na folikulometriji! Nekaj se razvija ali nemam pojma koliko! Moja je maternica malo zakrenuta (RVF) i desni je jajnik negdje daleko iza. Pa je danas dr. rekla da ne zna hoće li uopće moći punktirati išta s te strane. A izgleda da je on aktivniji jer me stalno nešto bolucka. Piknuli su me danas i još sutra pa sam u srijedu opet gore. Onda ću valjda znati nešto više

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1979
16.7.2012 21:21:20   
123beba
Drage moje dame nadam se da odmarate i da se spremate za nove pobjede! :)
Zmaja i Anni vas čeka nekoliko popunjenih dana sa svim I svačim! Iskreno se nadam da ćete obje za koji tjedan javiti svoje velike bete da nam svima uljepšate ljeto. Jedva čekam da nam javite da ste trudne!!!!
Zmajci, tebi sretno sutra i da što manje boli, da dobiješ kvalitetne js I da nakon toga tulum u labus bude žestok! :)
Anni, vjerujem da će dr. To sve riješiti bez problema. Želim ti uspješnu i što bezbolniju punkciju. Javi nam što kaže dr u srijedu!

Anice držim fige da uspije! Sretno! Sada.samo odmaraj I uživaj! :)

Tintin, tiny, Reba, alba... Saljem vam veliki pozdrav!
Ja ovih dana odmaram, uživam i polako planiram svoj godišnji. :) karte šu kupljene, smještaj je rezerviran I sada uživam u istraživanju što cu sve obići u Portu, Lisabonu i njihovim okolicama... Jedva čekam! :)

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1980
17.7.2012 10:52:33   
*zmaja*
drage moje pozdrav, kako ste mi?

evo da vam ispričam kako je bilo, punkcija prošla i ovaj put je bila puno bolnija nego prošli put. doduše ovaj put sam imala 4 folikula više i rekli su mi da je svaki put bolnije zbog stvaranja ožiljkastog tkiva koje je tvrđe. uglavnom dobili smo 3 js iz 7 folikula i sad se nadam oplodnji i transferu u petak user posted image .

Anni, mila protiv bolova sam popila ketonal duo i normabel od 5mg 45 minuta prije punkcije, danas sam saznala da se može tražiti anestezija tako da ako misliš da će ti biti lakše tako traži. meni je prvi put punkcija bila puno manje bolna od ove današnje, ali sve to brzo prođe i sve ćemo napraviti za naše bebice. Meni desni jajvnik isto puno bolje proizvodi js za vrijeme stimulacije od lijevog...uglavnom, želim ti puno folikulića i puno lijepih jajnih stanica koje će se oploditi brzinom munje, obavezno javi kako je prošlo sutra. user posted image user posted image user posted image
beba, milena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Portugal. uživaj u planiranju puta, stvarno zaslužuješ odmor iz snova!
anice, tiny, malo vibrica za veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliku betu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

reba, tinin, Alba, sax šaljem vam puuuuuuuuuuuno user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1981
17.7.2012 22:23:15   
tintin
Zmaja super za js neka se sve tri oplodeuser posted image user posted image user posted image , a joj ja sam mislila da se punkcije radu pod anestezijom da oni samu to dadu bez da pitaju, ali kao sta kazes sve cemo pritrpiti za nase bebice, mi zene smo jakeuser posted image , imam neki osjecaj da ces nas razveseliti da cemo se svi veseliti zbog tebe uskoro user posted image .
Anni neka i tebi bude uspjesno kao i zmaji sa puno folikula, bit ce mora biti, javi sve sutrauser posted image .
Svim ostalim curama veliki pozdrav user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1982
18.7.2012 10:01:10   
*zmaja*
drage moje dobro vam jutro.
kako ste mi danas?

Anni, javi mila kako je bilo danas na folikulometriji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tintin, hvala ti na lijepim željema mila i ja vjerujem da će se oplodit user posted image , vidjet ćemo! kako si mi ti? da, što se tiče anestezije moraš se dogovorit, ali super da postoji ta opcija, ako će doći do toga da mi treba još jedna punkcija jako ću dobro razmislit o opciji anestezije.

beba, milice, kako si? nadam se da mi uživaš. user posted image user posted image user posted image user posted image

tiny, anice, rebica, sax, Alba, nicolle, šaljem vam ogromne zagrljaje i javite se malo.

puse svima!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1983
19.7.2012 7:38:35   
*zmaja*
drage moje dobro vam jutro.
kako ste mi?

Anni, kako je bilo jučer na VV mila? kad je punkcija? držim fige ogromne da punkcija prođe čim bezbolnije i da dobiješ puuuno super kvalitetnih js.

beba, milena kako si?

anice, tiny kako ste mi vi? kako se osjećate. tiny sutra je vađenje krvi ako se ne varam. žeeeeeeeeeeeeeeeeeelim ti oooogromnu betu! anice tebi želim potpuno isto user posted image user posted image user posted image

tinitin, nicolle, Alba, sax, javite se malo...

evo cure da vam javim da u petak sigurno idem na transfer. jučer sam saznala da se jedna od tri js već oplodila. ovaj put je to puno brže, prošli se put jedna oplodila tek nakon četiri dana tako da sam jako sretna. držite mi fige da se ulovi.

puse svima!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1984
19.7.2012 10:13:17   
123beba
Boooooooooook! user posted image

Nekakav gužvanac čitavo vrijeme pa niti ne stignem pisati...

Nego, drage moje dame, nadam se da uživate u čarima ljeta i da smo se zbog toga sve malo "povukle" iz ovog svijeta foruma! user posted image

Zmajči, nadam se da je tulum u labu tako dobar da će te sutra dočekati tvoje 3 oplođene js! user posted image  Sretno sutra na transferu i da se user posted image  user posted image  user posted image  prime! user posted image

Anni, kako si mi ti? Koji su daljnji koraci? Držim fige da sve ide po planu i da ćeš i ti sada vidjeti svoju veliku betu! user posted image  user posted image  user posted image

Anice, Tiny, SRETNO! Da vidite svoje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!!!!

Svim ostalim curama želim da uživate u ovom ljetu, da pustite mozak na pašu i da se odmorne vratite u nove pobjede u jesen!
Ja sam svoj mozak već pustila na "odmor"... Uživam ovih dana... šećem, družim se, planiram put, uglavnom punim baterije za, nadam se, plodnu jesen! user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1985
20.7.2012 0:11:31   
Anni_
zmaja user posted image user posted image user posted image  za sutra, da se mrvica primi!
Kod mene još ništa. Ima puno folikula ali se usporio njihov rast tak da neće biti punkcija u subotu već vjerojatno u pon. Ako ne popucaju prije. Idem opet u subotu pa ću znati više. Pozdrav!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1986
20.7.2012 7:00:27   
123beba
Anni, nadam se da će sve biti ok! Držim fige da folikuli ne popucaju i da dobiješ svoje kvalitetne js! Drži se!

Zmaja, sretno danas na transferu! Želim ti da ovaj transfer prođe bez ikakvih problema i da se tvoje mrvice prime (koliko god ih bude! user posted image ) SREEEEEEEEEEEEEEETNOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1987
20.7.2012 9:22:08   
tiny
ej,cure,evo me,opet negativna beta,sta da kazem tuzna sam da tuznija ne mogu biti,bas me ovaj put dotuklo,ne prestajem plakati,a rekla sam samoj sebi da vise necu dopustiti suze i tugu,ali eto same idu.jos me jutros dr.kad sam odnila nalaz doceka arogantno,kaze pa sta ti sad hoces,to je negativna beta,ja kazem da znam to,ali sam donila nalaz jer treba upisati u karton,a ona meni,pa kao nije nista neobicno da se ja ne javim,jer prosle godine sam radila betu,bila negativna i nisam joj odnila,jer mi je koljeno bilo iskocilo i nisam mogla hodati,a to je dr. kod koje sam ja prije bila,pa je bilo isto tako ispada s njom kad sam imala 2 spontana,postavila se ko da sam ja kriva sto sam izgubila trudnoce,i ja prijedem kod druge dr. i nju je to izgleda povrjedilo i svaki put me doceka.jutros sam do kuce plakala kako me povrjedilo to njeno ponasanje,ne trazim ja da me drzi za ruku,ali uz duzno postovanje ne moze tako sa mnom razgovarati.i sad ne znam sta da radim,moja dr. je na godisnjem,a kod ove vise nikad necu otici.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1988
20.7.2012 9:46:39   
PinkyFunkyBirdy
Tiny, neizmjerno mi je žao. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1989
20.7.2012 11:56:45   
*zmaja*
tiny tako mi je žao mila mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nemoj susprezati suze, isplači se, mi smo tu uz tebe!

Anni, ma sigurno će u ponedjeljak biti punkcija, neće oni popucati, ne smiju! želim ti punkciju u ponedjeljak i puno kvalitetnih js koje će se sve redom oplodit! javi nam se sutra nakon folikulometrije, svu sreću ti želim milena! user posted image user posted image user posted image user posted image

beba, milena user posted image user posted image user posted image user posted image

anice, šaljem bezbroj vibrica za veliku betu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nicolle, Alba, reba, tintin, kako ste cure? nadam se da uživate u ljetu i moru i da zbog toga ne stignete na RR. uglavnom svima šaljem user posted image

sax, tebi i bebici user posted image user posted image user posted image

moj transfer je prošao putpuno bezbolno i brzo, vraćena mi jedna mrvica sa šest stanica, s obzirom da je prošli put zametak imao tri stanice samo, ovaj put sam dvostruko više optimistična.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1990
20.7.2012 13:20:17   
sax52341
sretno cure!
Tiny jako mi je zao zbog tvoje bete, a tu doktoricu moze stvarno biti sram, neki se doktori jednostavno neznaju lijepo ophoditi sa pacijentima...
Jesi mozda razmisljala da odes na IVF? Vece su sanse...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1991
20.7.2012 15:33:36   
123beba
Tiny, jako mi je žao.... user posted image  user posted image  user posted image  ne mogu si niti zamisliti kao ti je teško... Drži mi se! Neka te tvoj dragi mazi i pazi da se malo oporavite od ovih ružnih stvari... Znam da je sada teško naći neku utjehu... Što se tiče dr. niti nemoj ići kod takve osobe! Nije zaslužila niti da misliš na nju, a kamoli da ti u ovakvim trenucima samo produbljuje tugu. Nemam riječi za takve ljude... Čini mi se da su takve osobe sve, samo ne čovjek!

Zmajči, zbog tebe sam baš sretna što ti je transfer bio brz i bezbolan i što te je dočekala tvoja 6-stanična user posted image ! Držim fige da za cca 15 dana beta bude min. 500!user posted image

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 1992
21.7.2012 9:09:30   
tiny
cure,ja sam mislila pitati dr. ako budem isla na 3. aih, bi li ja mogla uzimati gonale ili menopure da mi pojaca ovulaciju,mislim ne znam nista o tome,pa vas molim koji savjet.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1993
21.7.2012 16:44:53   
tintin
Pozdrav cure,

evo nikako stići malo javiti se, a tako je ljeti uvik negdi letim.

Zmaja tako mi je drago što ti je sve savršeno ispalo i rekla sam ti imam neki osjećaj da ćemo se veseliti uskoro, od srca ti želim da uspijeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Anni draga nadam se da je sve ispalo ok i da će i tvoja punkcija biti uspješna, sigurno oče, javim nam kakvo je stanjeuser posted image

Tiny žao mi je što nije uspilo, ali hoće viruj mi znam kako se osjećaš, ali ne brini uspit će jednog dana, mora, a šta se tiće tih menopura i gonala šta si pitala stvarno ti neznam, možda neka od cure bude znala odgovoruser posted image

Beba super za put u Portugal lipo ćeš se odmoriti i napuniti baterije za jesenuser posted image user posted image user posted image

Reba, Anice i svim drugim curama veliki user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1994
22.7.2012 9:36:13   
123beba
Anni, držim fige da danas ne popucaju folikuli i da sutra punkcija bude uspješna i bezbolna!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 1995
22.7.2012 12:07:30   
Anni_
Pozdrav cure! Hvala vam svima na bodrenjuuser posted image
Sutra je nadam se punkcija, a ako slučajno popucaju valjda će biti inseminacija mada nisam išla na HSG. Tek mi je sad došlo do mozga što će sutra biti i počinje me malo kopkati. Nadam se da ne bude baš jako bolno ali i to mi nije važno, samo da bude uspješno!
Zmaja user posted image user posted image user posted image
Tiny žao mi je što nije uspjelo, drži se user posted image user posted image user posted image
Beba super što su ti ispunjeni dani planiranjem i putovanjem jer će brže proći vrijeme i doći će i tvoj reduser posted image user posted image user posted image  Meni su tako zadnji dan bili toliko ispunjeni i natrpani da se nisam stigla ni brinuti previše.
Sretno svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 1996
23.7.2012 7:51:00   
*zmaja*
curke moje dobro vam jutro, mislim na vas cijeli vikend....
Anni, milenice moja pa to je divno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , neće folikulići ni danas popucat, bit će punkcija i to jako uspješna i onda će se sve oplodit!!! drži se milena, bol je kratkotrajna, sve je to podnošljivo, a znam da ćeš sve izdržati za svoju bebicu. šaljem bezbroj vibrica i javi nam kako je bilo.user posted image user posted image user posted image user posted image

tiny, meni je stimulacija za inseminaciju (prvu i jedinu) bila klomifen pa gonali, primala sam najnižu moguću dozu gonala i što je zanimljivo dobila sam isti broj js s potpuno istim rasporedom kao kad sam se pripremala za drugu aih koja se na kraju pretvorila u ivf. za tu drugu aih sam uzimala samo klomifene. mislim da te neće moći previše stimulirati za aih zbog straha od hiperstimulacije, ali da ja ne baljezgam tu bezveze najbolje je da ti pitaš. kako god bilo bit će uspješno, mora!!! user posted image user posted image user posted image

tintin, nadam se da je ta ljetna žurba kod tebe zbog uživancije a ne zbog posla user posted image , nadam se da si mi dobro i da uživaš punim plućima. hvala ti na lijepim željama. user posted image user posted image user posted image

beba, kako si mi milena moja, već je skoror sedmi mjesec gotov što znači da se bliži tvoje putovanje a nakon putovanja....postupak!!!! jeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

sax, kako si mi mila? kako bebica malena? puno user posted image vam šaljem!

Alba, anice, nicolle, javite se curke user posted image user posted image user posted image

želim vam svima predivan dan!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 1997
23.7.2012 13:25:51   
tiny
zvala sam maloprije dr.sparca da mu javim rezultat,nisam sigurna hocu li ici na 3. aih,nemam bas volje,treba mi malo odmora od svega ovoga.pricala sam s dr. i rekla mu tako,a ako se u meduvremenu predomislim ja cu ga zvati.ali ono sto je cudno je to sto sam betu radila u cetvrtak,negativna ja odmah prestala s utricima,u subotu sam normalno trebala dobiti,ali nisam,i jos je nema.kaze dr. da sam trebala vec dobiti,a ako ne dode do kraja tjedna da mu se javim.sta bi sad to trebalo znaciti,opet me ovo moje tijelo zaj....user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 1998
23.7.2012 19:02:31   
Anni_
Pozdrav svima!
Bila danas na punkciji i dobili smo 4 js, oploditi će 3 pa u srijedu transfer ako sve bude u redu!!! Sad mi je OK. Mada je punkcija iskustvo koje rado ne bih imala ali prošlo je u redu. Malo bolno a više neugodno, kao da ću se raspuknuti. Sad još malo odmaram ali se sve popravlja.
zmaja kako je tebi? Jel što osjećaš? Drži se i pazi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tiny ~~~~~~~~  da se sve sredi čim prije!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1999
23.7.2012 21:31:39   
tintin
Anni sretno,neka bude uspjesno[s
m=bravo.gif]user posted image
Zmaja kako si,jeli imas kakve simptome

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

promjena vjere
malizia

da li bi promjenile svoju nasljeđenu vjeru/ religiju ?

da (33%)

ne (67%)

Broj svih glasova: 126

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!