danery
|
muka mi je od cendranja i kmekanja frendičine male dok idemo u vrtić i od frendičinog kmekanja skupa s njom....hebate,ko da malu na stratište vodi-5 min do vrtića,a ona ga razvuče na 15....te milki mama,te nemoj plakiti,te ovo,te ono,te bombončić,te nosi te mama (a trudna,i još šlepa kolica za sobom).... jutros sam pukla na te bedastoće i rekla da neću više ići s njima do vrtića ako tako nastavi....(točnije,graknula sam na malu i rekla da neću više bejb voditi s njom u šetnju do vrtića bude li se derala bzvz....-iiiiiiiinstant tišina,nigdje suze,ni šmrc....sve 5,idemo u vrtić....iiiiiiiiiii onda mama veli pred ulazom e taaakoo,sad ćeš se ići igratiiiii....i mala u plač i kmeku i sve opet jovo nanovo ) mislim,ok,s jedne strane-kužim ja tu frendicu,ne volim ni ja kad mi bejb plače,al ovo je baš njakanje i drečanje na silu.....i sve mi više ide para na uši kad me ova non stop ispituje a što da sad radim i maltene se počne derat napol ulice....ok,pucaju te hormoni,ok,žao ti djeteta,ok sve,al jbt,pa sama zapravo to dijete muči....bah....baljezgam,odoh popit kavu....