|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
7.8.2012 19:38:25   
mala pcelica
sretno nicolle user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 2051
7.8.2012 23:02:30   
123beba
Nicolle sretno!!!! Držim fige za VELIKU betu!!!!
user posted image user posted image user posted image

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 2052
8.8.2012 7:35:59   
tintin
Nicolle sretno, neka bude velika beta, navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2053
8.8.2012 12:49:41   
123beba
Anni, kako si nam ti? Na tebi i Nicolle je sada teška zadaća popraviti naš prosjek trudnoća! Želim ti da ti ova dva dana prođu munjevitom brzinom pa da nam u petak popodne javiš svoju ogromnu beturinu! user posted image  Kako nam se inače osjećaš?

Nicolle, uživaj i odmaraj i čuvaj svoje mrve! user posted image

Zmajči, nadam se da nam ti uživaš na moru i da puniš baterije pa da nas kasnije možeš "trpiti" i biti tu uz nas sve! user posted image  Šaljem ti puuuuuuuno pozdrava sa užarenog asfalta! user posted image

Tintin, Reba, Zmajči, stiže nam jesen!!!!!!!!!!!!!!! Još malo pa će i naše bebice biti na putu! user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2054
8.8.2012 19:41:53   
anica0508
nicolle želim ti svu sreću ovog svijeta da se prime obje user posted image user posted image sad lijepo odmaraj i uživaj user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2055
9.8.2012 7:47:45   
tintin
Anni sretno sutra, neka bude vvvvvveeeeeelllllllllliiiiiiiikkkkkkkkaaaaaaaaa beta user posted image user posted image user posted image
Beba još malo, vrime stvarno brzo prolazi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pozdrav svima!user posted image

(Odgovor članu anica0508)
Neposredna veza do poruke: 2056
9.8.2012 13:26:44   
123beba
Evo jedna posebna poruka....za Anni...
Zmaja ti šalje puno slanih pozdrava sa mora... kaže da misli na tebe i da ti želi sreću!!! ...za sutrašnju veliku betu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Ja se naravno pridružujem tim mislima, pozdravima i željama za sretne vijesti sutra!

P.S. Nadam se da si uživala zadnjih dana i da si se stvarno uspjela odmoriti i relaksirati! user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2057
9.8.2012 21:55:04   
nicolle
Hvala curke divne ste....anni punnnnoooo sreeeccceee za veelliku betuuu

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2058
10.8.2012 11:19:58   
Alba
Zdravo cure,
znam da dugo se nisam napisala sa vama, ali to ne znaci da vas ne citam redovno. Zmajce, hvala sto se oduvijek secas nas, ali rekla sam sebi da cu vas ''gledati izdaleka'' dok nemam neku dobru vijest.
E sad, ja sam uradila drugu IVF, 30 jula, 3 embriona mi transferisu, sad je 11-sti dan transfera i beta mi je 18.
Znam da je nije mnogo ali ja veq nesto osjecam unutar mene, daj boze pa da mi se duplira sta vi mislite jel da se radujem????
Ljubi vas sve i cekam dobre vijesti od svih nas uskoro!!!!!

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 2059
10.8.2012 12:00:57   
123beba
Alba, ja ti nažalost ne znam kolika beta mora biti u koje vrijeme, ali držim fige da se tvoja beta svaki dan uredno dupla i da uskoro vidiš i neki četveroznamenkasti broj! user posted image  user posted image  user posted image

Anni, di si nam ti? Javi nam što kaže tvoj nalaz! Držim fige da je čim već broj!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 2060
10.8.2012 13:54:09   
tintin
Alba draga, baš lijepo da si nam se malo javila, ja ti neznam za betu jer je nisam nikad radila, uvik bi pravila test, aj probaj test napravit, joj od srca ti želim da ti bude sve veća svaki dan., navijam za to user posted image user posted image user posted image .

Anni di si nam draga ima li kakvih rezultata, u biti neka bude samo pozitivnih to ti želim i za tebe navijam user posted image user posted image user posted image .

Veliki pozdrav svima.

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2061
10.8.2012 22:30:23   
Anni_
Pozdrav drage moje!
Na žalost ništa od moje bebiceuser posted image  Nismo uspjeli od prve pa i mi moramo dalje u nove borbe. Hvala što ste mislile na mene i bodrile me.  

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2062
10.8.2012 22:59:38   
123beba
Anni, tako mi je žao... Sigurna sam da ti je teško i da trenutno nema baš neke utjehe u riječima, no ipak bih voljela da ti mogu barem malo olakšati tvoju tugu... Neka te dragi sada mazi da skupite snage za nove pobjede u skoroj budućnosti... Šaljem ti veeeelikiiii zagrljaj! Drži mi se!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 2063
11.8.2012 8:00:19   
tintin
Draga Anni žao mi je što nije uspilouser posted image , ali kao šta si sama rekla u nove pobjede, jednom će uspiti, sigurno.
Šaljem user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2064
11.8.2012 17:00:05   
*zmaja*
mile moje pooooooooooooooooooooooozdrav user posted image user posted image user posted image user posted image ....eto mene s mora, jako ste mi nedostajale ali moram priznati da mi je odgovaralo biti daleko od interneta, mobitela i svih blagodati današnje tehnologije.

Anni, mila moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....znam da ti je srce puklo i neopisivo mi je žao što to moraš prolazit, ali daj si vremena za tugu, ne suspreži suze....tu smo za tebe!

nicolle, čestitke na mrvicama mila, od srca ti želim ogromnu betu! javi nam novosti čim saznaš!

Alba, drago mi je da te vidim, kad opet ideš vaditi betu? sigurna sam da će se lijepo duplati user posted image ...inače, mi smo tu za sve situacije i one lijepe i one tužne tako da nam možeš napisati što ti je na duši, a ne samo lijepe vijesti kako ti kažeš, osim ako ti ovako nije lakše....sve u svemu hoću reći da smo mi tu sve za jednu, jedna za sve u svakom trenutku.

beba, milena moja, hvala ti što si bila moj poštar dok sam ja bila na moru user posted image , još malo i Portugal je tu, a onda i postupak user posted image user posted image user posted image
tintin, mila kako si mi? jesen samo što nije stigla user posted image user posted image user posted image

tiny, rebica, anice, sax, ma svima šaljem ooooooooooooogroman zagrljaj!

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2065
13.8.2012 7:48:39   
tintin
user posted image Dobro jutro drage moje,

Zmaja nadam se da si se nauživala na moru i iskupala, ja sam ti dobro, nekako se lakše osjećam kad znam da će se nešto početi dešavati, ovo do sad stajanje na mjestu me nerviralo,al eto nadam se uspijehu svima nama.user posted image
Alba kakvo je stanje jesi ponavljala betu, jjjjjjjjaaaaaaaavvvviiiii nam se.
Nicolle još tri dana i čekamo veliku betu, držim fige da budeuser posted image .

Beba, Reba, Anni, Anice, Tiny svima šaljem user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 2066
13.8.2012 12:45:31   
nicolle
Hej trudilice moje mislim da Niš ni ovaj put od ivf... opet me sve boli ko i prošli put poslije ET...trbuh me rastura ko da cu svaki Čas dobiti...morala sam to podjeli s vama...sta mislite da radim sutra test,sutra mi je 12 dana...user posted image pusa

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2067
13.8.2012 12:54:31   
mala pcelica
pa ne znam,napravi ga user posted image jesi vadila betu?

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 2068
13.8.2012 16:31:52   
Alba
Pozdrav cure moje,
samo da vas javim da nista ni od moje druge IVF, danas je beta pala na 3,4.
Anni zao mi je za tebe, a tebi nicolle neka je VELIKA beta pa nam usrecis!!!!

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 2069
14.8.2012 7:40:06   
tintin
Alba draga žao mi jeuser posted image , al znam kako se osječaš, sad glavu gore i u nove pobjede, ideš dalje, jednom mora uspjeti.user posted image user posted image user posted image
Nicolle nemoj gubit nadu, to ne mora značiti da će doći menga, probaj sutra napravit test, sretno user posted image user posted image user posted image

Pusa svima!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Alba)
Neposredna veza do poruke: 2070
14.8.2012 12:11:26   
*zmaja*
pozdrav drage moje!

Alba mila tako mi je žao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  znam da ti je jako teško, tu smo za tebe!

nicolle, ne gubi nadu mila, možda to nije znak da ćeš dobiti. izvadi betu i javi nam sretne vijesti...šaljem bezbroj vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

svim curama šaljem bezbroj zagrljaja

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2071
14.8.2012 12:37:59   
123beba
nicolle, napravi test ili vadi betu pa nam javi! i nema predaje dok god ne vidiš rezultate... Ja još uvijek navijam da barem jedna od naših hrabrih dama pod svojim srcem uskoro osjeti malo srce, a po svemu, ti si nam sada jedina hrabra dama koju još čekamo u ovom ljetnom vremenu! Zato, hrabro po test i da vidimo user posted image !!!! Drži se!

Alba, jako mi je žao... ne mogu niti zamisliti kako je tebi samoj, no, sad si daj vremena da se malo oporaviš pa onda opet u nove pobjede... Nažalost, život pred nas stavlja poprilično teška iskušenja, no nema nam druge nego kročiti dalje prema svom cilju! Šaljem ti veliki user posted image

Zmaja, Tintin, Reba, Anni, Anice, Tiny svima šaljem vibrice za sretnu jesen! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio 123beba -- 14.8.2012 12:38:22 >

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 2072
14.8.2012 19:55:36   
nicolle
Napravit cu u cet ujutro kad su mi i rekli...ALBA JAKOO MI JE ZAOuser posted image user posted image javim se opusa...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2073
15.8.2012 22:25:10   
nicolle
DRAGE MOJE TRUDILICE... JA SAM SAD NAPRAVILA TEST I PLLLUUUSSS JJEEE...
Ali još ne mogu vjerovati u to..u petak Vadim betu volim vas i javim seuser posted image

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 2074
15.8.2012 23:25:13   
tintin
Nicolle pa ti si trudna,jjjjeeee kako je to lipa vijest,bas si me razveselila, e pa cestitam draga i sad lipo uzivaj u svojoj trudnoci.,zasluzila si.pusa velika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

orgazam?
troubled

doživjele? koji?

samo klitoralni (40%)

vaginalni (11%)

višestruki (32%)

o čemu je tu uopće riječ? (13%)

jesam jednom (4%)

Broj svih glasova: 158

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!