|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH - inseminacija
16.8.2012 9:16:57   
PinkyFunkyBirdy
Nicolle, čestitam na plusu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti školsku trudnoću. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2076
16.8.2012 12:56:34   
123beba
IZVORNA PORUKA: nicolle

DRAGE MOJE TRUDILICE... JA SAM SAD NAPRAVILA TEST I PLLLUUUSSS JJEEE...
Ali još ne mogu vjerovati u to..u petak Vadim betu volim vas i javim seuser posted image

Čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tako mi je drago! Želim ti predivnih user posted image ...

Defeat is not the worse of failures. Not to have tried is the true failure!

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 2077
16.8.2012 14:26:25   
anica0508
nicolle čestitam ti od srca,kako je lijepo pročitat ovdje tako ljepu vijest user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2078
16.8.2012 15:01:14   
Anni_
IZVORNA PORUKA: anica0508

nicolle čestitam ti od srca,kako je lijepo pročitat ovdje tako ljepu vijest user posted image user posted image user posted image

Potpisujem u potpunosti! Konačno lijepa vijest! Čestitke nicolle
~~~~~~~~~~~ za lijepu duplajuću betu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu anica0508)
Neposredna veza do poruke: 2079
16.8.2012 15:31:22   
*zmaja*
IZVORNA PORUKA: Anni_

IZVORNA PORUKA: anica0508

Potpisujem u potpunosti! Konačno lijepa vijest! Čestitke nicolle
~~~~~~~~~~~ za lijepu duplajuću betu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitam draga naša nicolle, konačno je netko ovdje ostao trudan, bilo je i vrijeme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
želim ti najdosadniju školsku trudnoću user posted image

i noga u guzicu je korak naprijed!

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 2080
17.8.2012 11:00:20   
123beba
Drage moje dame, nadam se da ste mi dobro i da uživate svaka u svom kutku negdje... popilično smo utihnule ovaj mjesec, no sigurna sam da će nam jesen biti puno "brbljavija" user posted image

Anni, Zmaja, nadam se da ste se malo oporavile, uživale na GO i da ste nam se vratile skroz fit za nove izazove! Šaljem vam velike user posted image user posted image

Ima tu jedna dama koja mi jako nedostaje, pa Reba, kada uhvatiš vrmena javi nam se malo da čujemo kako si i što nam radiš!

Anice, Tintin, Tiny, Pinky svima veliki pozdrav!

Nicolle i Sax puse user posted image user posted image  & user posted image  user posted image  ... čuvajte, mazite i pazite svoje mrve!

Ja brojim još samo jedan radni dan pred sobom i u utorak jedva čekam da krenem na put, da sve brige ostavim barem na kratko za sobom... Danas sam bila vaditi krv za hormone pa mi držite fige da sve bude ok i da konačno dobijemo zeleno svijetlo za postupak!

Uživajte mi drage moje dame!

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 2081
18.8.2012 10:10:52   
Anni_
Pozdrav drage moje!
Beba nadam se dobrim nalazima pa kad se vratiš s puta možeš odmah na VV!!! Uživajte u Portugalu!
Cure, imam problem! Ovo mi je prvi ciklus nakon IVF-a. Pokušavam si s trakicama odrediti ovulaciju ali nema ništa. Kakva su vaša iskustva s ovulacijom poslije IVF? Jel bilo normalno kao i inače ili je nešto drugačije?

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2082
18.8.2012 11:34:05   
hone84
....Drage moje i ja dase prikljucim u ovu grupu 1.inseminacija bila sad u srijedu ..pratim se i molim za jedan user posted image

Inace mi se borimo za user posted image vec 5 god.poz

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 2083
19.8.2012 0:52:34   
123beba
Hone dobro nam došla!!! Želim ti jedan ogroman + i da nam sr brzo pridružiš društvu trudnica! Sretno!!!!

(Odgovor članu hone84)
Neposredna veza do poruke: 2084
19.8.2012 11:50:04   
tintin
Hone dobro nam dosla, zelim da sto prije ugledas svoj plus, inace i ja se trudim vec pet godina, jeli kod tebe neki problem ili ti je ovako kao i kod mene jos se nezna razlog? U biti sad opet moram na hsg jer izgleda nije dobro napravljen prosli pa cemo viditi. Sve u svemu nek se mi svi skupa uskoro veselimo da sve ugledamo plus, evo nasa nicolle je uspila i bas nas je razveselila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zmaja, beba, reba, anni, anice, tiny, alba i svim curama veliki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2085
20.8.2012 0:43:40   
hone84
Djevojke drage hvala vam na dobrodoslici....nadati se da cemo aBd svi uskoro ugledati
svojeuser posted image ....i da se veselimo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A kod mene je sve uredu vec kod mm kod njega se stvaraju da neka antitijela ma sta ja znam uglavnom
mi je preporucio doktor inseminaciju,mi smo odmah pristali...pa valjda ce dociuser posted image
Samo me zanima citala sam malo ali ne bas detaljno o simptomima i kako ste se vi ponasali poslije inseminacije
hvala vam velika ....i saljem vam mnoggooo cmokicccaaaa..user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2086
20.8.2012 14:32:18   
tintin
Ej Hone, ja ti poslije inseminacije nisam baš imala nikakve simptome, kao i obično sam se ponašala, u biti nisam ništa teško radila ni dizala, pa se samo oko toga malo pričuvaj, a sve u svemu ponašaj se normalno kao i prije, samo se malo više pričuvaj, ako se mala mrvica primila da se i dobro zadrži, eto od srca ti želim da ugledaš user posted image .
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu hone84)
Neposredna veza do poruke: 2087
20.8.2012 15:09:19   
*zmaja*
pozdrav drage moje...

hone dobro nam došla i što prije otišla na forum trudnoćauser posted image , želim ti uspješnu inseminaciju. potpisujem sve što ti je tintin napisala...nakon moje inseminacije isto sam se trudila ne dizati ništa teško, ostalo sve normalno.

nicolle, jesi vadila betu draga naša user posted image .
beba, milena još samo danas i putuješ ti meni sutra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . sretan ti put i bajkovit odmor želim, a kad se vratiš postupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak user posted image user posted image user posted image user posted image

Anni, milena, kako si mi? kakvi su ti planovi za dalje? ja idem idući tjedan do svog mpo dr. da vidim koliko sad moram čekat, iako moram priznati da mi se u ovom trenutku odmor čini kao dobra opcija (mislim na odmor od postupaka)...vidjet ćemo.
tintin, kako si mi mila? jesen je iza ugla user posted image user posted image user posted image

rebica, tebe nema pa nema user posted image . nadam se da si dobro i da si se lijepo odmorila ovo ljeto. fališ ovdje..user posted image user posted image user posted image

anice, tiny, Alba kako ste mi? user posted image user posted image user posted image user posted image

sax, šaljem ogromne pozdrave tebi i bebici user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2088
20.8.2012 16:18:26   
nicolle
Curke biokemijska trudnoća....koma...SAD Čekam da dobijem pa idem po svog jednog smrzlica...volim vas pusauser posted image user posted image

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 2089
20.8.2012 19:05:20   
tintin
Draga Nicolle zao mi je sta je tako na kraju ispalo,al istuguj isplaci se i onda u nove pobjede,uspjet ce vidis da oce,samo drugi put ce se zadrzat u svojoj mamici,vidit ces. Pusa i cuvaj se.
I sad jedan osmjeh saljemuser posted image

(Odgovor članu nicolle)
Neposredna veza do poruke: 2090
20.8.2012 19:11:19   
tintin
Zmaja draga ja sam ti skroz dobro,uzivam,kupam se i stalno sam u nekom letu da tako i manje mislim na sve.Al eto kao sta si i sama rekla jesen je iza ugla u biti dr zovem 01.09. Pa cemo viditi razvoj daljne situacije. Ti mi se lipo odmori i uzivaj pa nam javi sta su rekli kakav je plan za dalje.
Saljem user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2091
20.8.2012 23:15:23   
hone84
Zao mi je zbog tebe Nicolle,ali se drzi i izdrzi sve ce biti dobro kad se pozitivno misli
ugledacemo mi svi svoje user posted image aBd.....samo pozitivaaa

Hvala vam na savjetu i ja isto tako radim i trudim se da se ni zasta nesikiram dat ce Bog dragi..user posted image
svima nama....

cmokiccc veliki za sve....

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2092
21.8.2012 14:24:16   
*zmaja*
draga moja nicolle, tako mi je žao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , isplači se i odtuguj a onda po smrzlića.
drži mi se, mi smo tu za tebe!

(Odgovor članu hone84)
Neposredna veza do poruke: 2093
22.8.2012 12:50:22   
123beba
Draga nicolle baš mi je žao... user posted image user posted image user posted image

Svima vam saljem puno pozdrava i čujemo se kad se vratim... Nadam se da ćete se do tada već sve odmoriti, napuniti baterije jer nas čeka vesela jesen...

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 2094
23.8.2012 7:33:26   
hone84
Drage moje trudilice zelim vam sto prije da ugledate svoje user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja samevo u dilemi trebali bi ici na more malo ali nesmijem da se usudim kakva su vasa iskustva
dali neko zna ili je isao na more a cekao rrezultate sa inseminacije ...ja cu svoje tek da znam
narednu sedmicu i to srijeda oko 29.08..

ljubim vas punooo i zelim sve najbolje od srcaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu 123beba)
Neposredna veza do poruke: 2095
23.8.2012 8:26:51   
*zmaja*
drage moje dobro vam jutro, nadam se da ste mi super sve redom.

hone, mislim da nema razloga da ne odeš na more, dapače, idi se lijepo odmori, uživaj i čekanje će biti lakše. ne moraš se brinut, kupanje i sučanje neće biti od nikakve štete.

nicolle, nadam se da si mi bolje mila user posted image user posted image user posted image

Anni, milena, kako si mi? nadam se da uživaš! user posted image user posted image user posted image

tintin, kako si mi ti mila? sigurno se kupaš i uživaš, tako i treba! temperature su ionako samo za kupanje...user posted image  user posted image user posted image user posted image

rebica, tebe nema pa nema, nadam se samo da si dobro, javi nam se malo kad ćeš moći. user posted image user posted image user posted image

tiny, kako si nam ti? nema te dugo pa nam već nedostaješ, javi nam se malo user posted image user posted image user posted image

Albice, znam da se ti ne javljaš osim ako nemaš dobrih vijesti, ali napravi koju iznimku i javi nam se tu i tamo da "čujemo" kako si user posted image  user posted image user posted image user posted image

anice, nadam se da si mi dobro mila user posted image user posted image user posted image

sax, tebi i tvojoj bebici šaljem puuuuno user posted image user posted image user posted image

naša beba sad uživa u čarima Portugala, draga moja beba, neka ti ovaj put bude prrotkan ljubavlju, avanturom, uzbuđenjem, ma svim prekrasnim osjećajima...mi ovdje jedva čekamo da se vratiš i da nam sve ispričaš...a kad se vratiš bit će rujan....a ti jako dobro znaš šta to znači user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . uživaj milenice  user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio *zmaja* -- 23.8.2012 8:27:31 >

(Odgovor članu hone84)
Neposredna veza do poruke: 2096
23.8.2012 11:24:27   
tintin
Hone ja ti živim na moru tako da ti mogu jedino dati informaciju da kad sam ja radila inseminaciju išla sam dva dana nakon same insem. na kupanje tako da mislim da ti to nebi triba biti nekakav problem, samo se malo pričuvaj kao šta sam ti rekla, sad neznam putovanje jeli smeta jer neznam koliko imaš putovati, mozda neka od cura zna bolje. Pozdrav i neka iduci tjedan bude tvoj sretan tjedan i mi cemo se stobom veselitiuser posted image user posted image user posted image .
Zmaja draga upravo tako svaki dan kupanje, i uživanje, da budem napunjenih baterija za daljne pothvate user posted image , javi nam cim saznaš šta kaže dr. šta dalje.

velika pusa svim curama

(Odgovor članu *zmaja*)
Neposredna veza do poruke: 2097
23.8.2012 14:57:46   
Anni_
Pozdrav drage moje!
Nema me baš nešto jer vas čitam s drugog kompa a ne znam si lozinku napamet. Tek kad dođem na ovaj drugi pišem. Eto kod mene ništa novo samo se nadam čudu za cca tjedan dana (kao i svaki mjesec unatrag duuugo vremena). Po dogovoru s dr. planiramo dalje u neki blaži postupak stimulacije u 10. mj. kad mi bude papa gotov (zato preskačem 9. mj.).
Nicolle žao mi je što je tako ispalo draga, bit će bolje, drži seuser posted image user posted image user posted image
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivne testiće čim prije!

Jednom mora uspjeti...

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 2098
24.8.2012 7:36:28   
hone84
Hvala vam drage moje na odgovoru ....ipak sam odlucila da neidem...ustvari tako me poceo boljeti
stomak od juce popodne ali valjda ce biti dobro,citavu noc se nisam smirila bolio je isto kao da cu dobiti user posted image nadam se da necu
Sretno svima na dalje zelim svima user posted image
ljubim vas punoooo curkeee drageeee

(Odgovor članu Anni_)
Neposredna veza do poruke: 2099
24.8.2012 21:31:12   
123beba
Drage moje dame, evo ipak i mene iz daleka... user posted image

Pada nam danas kiša pa odmaramo malo i tako ja uhvatih koji tren da vam se javim! user posted image  hvala bogu na besplatnom netu u hostelu! user posted image

Uglavnom, samo sam vam htjela reći da mislim na vas i uskoro ide neka zdravica sa Portom za sve nas i naše user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Uživajte mi!

(Odgovor članu hone84)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

koliko na vas utjece misljenje drugih?
mlada mama

puno (13%)

nimalo (17%)

malo (70%)

Broj svih glasova: 47

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!